بررسی کلیرنس ویزای آمریکا
کلیرنس ویزا آمریکا پروسه ای است که هنگام مهاجرت به آمریکا یا زمانی که برای ورود به این کشور درخواست ویزا داده اید ممکن است نیاز به انجام آن داشته باشید. انجام کلیرنس ویزای دانشجویی آمریکا برای افرادی که پذیرش یکی از دانشگاه های آمریکا را در دست دارند و قصد دارند ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت کنند، به ویژه اشخاصی که در رشته های خاص تحصیل کرده اند معمولا صورت می پذیرد تا دولت آمریکا متقاعد شود ورود این فرد به آمریکا برای این کشور ضرر و خطری به همراه ندارد. در ادامه اطلاعاتی در خصوص کلیرانس برای ویزای آمریکا آورده شده است که مطالعه آن برای افرادی که مشتاق به دریافت ویزای آمریکا هستند توصیه می شود. دلایل و فرآیند کلیرنس ویزای آمریکا، پروسه و مدارکی که برای کلیرنس ویزای دانشجویی آمریکا نیاز است و به طور کل موضوعات مهم در مورد کلیرانس برای ویزای آمریکا از جمله مواردی است که به آن پرداخته شده است. در نهایت می توانید برای دریافت مشاوره و بررسی تخصصی شرایط خود با یکی از دفاتر موسسه ملک پور تماس بگیرید و به صورت رایگان با کارشناسان مجموعه مشورت داشته باشید.
فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با راه های مهاجرت به آمریکا
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
کلیرنس ویزای آمریکا چیست؟
کلیرنس ویزای آمریکا فرآیندی است که از جانب وزارت امور خارجه آمریکا و نمایندگی های دیپلماتیک این کشور جهت تصمیم گیری برای اعطای ویزای آمریکا به یک فرد صورت می پذیرد. در این فرآیند نماینده صدور ویزا به وزارت امور خارجه در واشینگتن درخواست می دهد تا در مورد پرونده متقاضی تحقیقات بیشتری صورت پذیرد تا مطمئن شوند اعطای ویزای آمریکا به این فرد برای کشور خطر و ضرری به همراه ندارد. انجام پروسه کلیرانس برای ویزای آمریکا سازمان های دولت فدرال به خصوص سازمان هایی که مربوط به امنیت کشور هستند را دخیل می کند، لذا ممکن است کلیرنس ویزای آمریکا پس از بررسی سازمان هایی مانند اف بی آی، سی آی ای، دفتر امنیت بین المللی و سازمان های مشابه انجام پذیرد و در صورت نیاز شامل چک کردن پرونده متقاضی با پلیس بین الملل نیز باشد. پس از آن که مشخص شود فرد برای آمریکا خطری ندارد و با نهادهای جاسوسی و تروریستی در ارتباط نبوده، نیست و نخواهد بود، کلیرانس برای ویزای آمریکا موفقیت آمیز بوده و با درخواست متقاضی برای دریافت ویزای آمریکا موافقت می گردد.
دلایل کلیرنس ویزای آمریکا
کلیرنس ویزای آمریکا ممکن است به دلایل خاصی درخواست شود، اما در کل زمانی نیاز است کلیرانس برای ویزای آمریکا صورت گیرد که وزارت امور خارجه آمریکا دچار این تردید شود که متقاضی به یکی از نهادهای تروریسم یا جاسوسی وابسته است و ورود او به آمریکا مغایر با منافع و امنیت این کشور است. کلیرنس ویزای آمریکا برای متقاضیانی که تابعیت یکی از کشورهایی را داشته باشند که از جانب دولت آمریکا به عنوان حامی تروریسم معرفی شده یا دارای فناوری هسته ای هستند مانند، هند، چین، پاکستان، روسیه و ایران، معمولا صورت می پذیرد. حتی ممکن است به دلیل تشابه اسمی با فردی که نام او در لیست نظارت دولت آمریکا قرار دارد نیاز به انجام کلیرنس ویزای آمریکا داشته باشید. در نظر داشته باشید که سابقه همکاری یا عضویت در سازمان ها و ارگان هایی که دولت آمریکا روی آن ها حساس است نیز کلیرانس برای ویزای آمریکا را بدیهی می کند و حتی شانس دریافت ویزا را بسیار پایین می آورد.
فرآیند کلیرنس ویزای آمریکا
نیاز به کلیرنس ویزای آمریکا موضوعی است که در گام اول توسط افیسر آمریکا اعلام می شود، به عبارتی زمانی که متقاضی برای مصاحبه به کنسولگری آمریکا مراجعه می کند، در صورتی که افیسر تشخیص دهد برای بررسی بیشتر پرونده، نیاز به کلیرانس برای ویزای آمریکا است پرونده و درخواست متقاضی را به وزارت امور خارجه در واشینگتن ارجاع می دهد تا برای آنالیز بیشتر پرونده از جانب سازمان های مربوطه اقدام شود. زمانی که تشخیص داده می شود کلیرنس ویزای آمریکا برای متقاضی مورد نیاز است اعلام می شود که درخواست وی با توجه به قانون مهاجرت و ملیت رد شده است و نیاز به بررسی بیشتر دارد. این پاسخ به معنی رد شدن قطعی ویزا نیست بلکه بیان کننده این موضوع است که کیس مربوطه نیاز به بررسی بیشتر دارد تا تصمیم قطعی در خصوص آن اتخاذ شود و به همین دلیل فرآیند پاسخ و صدور ویزا طولانی تر خواهد شد. در نظر داشته باشید که ممکن است در طی پروسه کلیرانس برای ویزای آمریکا سفارت از متقاضی مدارک بیشتری درخواست کند که شخص موظف است آن را ارائه نماید و همکاری لازم را داشته باشد.
پروسه کلیرنس ویزای آمریکا برای ویزاهای تحصیلی
کلیرنس ویزای آمریکا پیش تر در مورد اتباع ایرانی با سابقه سیاسی یا افرادی که دارای اتهامات جاسوسی بودند اجرا می شد، اما در حال حاضر با توجه به حساس تر شدن روابط سیاسی بین ایران و آمریکا کلیرنس ویزای دانشجویی آمریکا برای بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به آمریکا و دریافت ویزای این کشور را دارند نیاز است، به ویژه برای دانشجویانی که در یک زمینه حساس مشغول به تحصیل یا پژوهش هستند که از نظر امنیتی برای آمریکا دارای اهمیت ویژه است، مانند موارد مربوط به فعالیت های نظامی یا هسته ای. حتی ممکن است علت نیاز به پروسه کلیرنس ویزا یک موضوع محرمانه باشد که دلیلی برای توضیح آن وجود ندارد! رشته هایی مانند شیمی، رباتیک، امنیت اطلاعات، بیوتکنولوژی و برخی دیگر از رشته ها در لیست رشته های حساس که نیاز به کلیرنس ویزای دانشجویی آمریکا دارند قرار گرفته اند. لذا یک توضیح درست و مفصل در خصوص فعالیت های تحصیلی و پژوهشی، اهداف و مقاصدی که متقاضی در این موضوعات دنبال می کند و اسپانسرهای مالی که از وی حمایت می کنند می تواند در نتیجه کلیرنس ویزای آمریکا تاثیرگذار باشد.
مدارک لازم برای کلیرنس ویزای آمریکا
کلیرنس ویزای آمریکا ممکن است برای افراد با شرایط و درخواست های متفاوت برای ویزا پیش آید، اما مدارک لازم برای کلیرنس ویزای دانشجویی آمریکا یکی از سوالات پر تکرار است که در این بخش به آن می پردازیم. در صورتی که نیاز به کلیرنس ویزای آمریکا داشته باشد لازم است یک ایمیل که حاوی تاریخ درخواست، محل درخواست، شماره پرونده و گذرنامه، اطلاعاتی که دانشگاه از شما درخواست کرده است و خلاصه صحبت های خود با افیسر را به دفتر آموزش بین المللی OIE یا Office of International Education ارسال نماید. این سازمان به فرد کمک می کند تا دلیل تاخیر در صدور ویزای خود را متوجه شود و پس از بررسی نامه ها آپدیت اطلاعات را به وی ارائه می کند. در نظر داشته باشید در صورتی که دلیل عدم موافقت اولیه با درخواست ویزای شما امنیتی باشد این سازمان نمی تواند برای صدور ویزا و سرعت آن تاثیری بگذارد.
ریجکت در کلیرنس ویزای آمریکا
در حال حاضر با توجه به حساسیت روابط بین دولت های ایران و آمریکا پروسه کلیرنس ویزای آمریکا برای اکثر اتباع ایرانی که قصد ورود به آمریکا را دارند اتفاق می افتد، لذا اگر در طی پروسه درخواست ویزا نیاز به کلیرانس برای ویزای آمریکا پیدا کردید نگران نباشید. در نظر داشته باشید که برخی از موارد علاوه بر این که انجام کلیرنس ویزای آمریکا را برای پرونده متقاضی حتمی می کند، سبب می شود احتمال ریجکت شدن ویزا نیز افزایش پیدا کند. برای مثال اگر اظهارات متقاضی در حین مصاحبه با افیسر با مدارک همخوانی نداشته باشد احتمال ریجکتی بالا می رود. متقاضیانی که دوران سربازی خود را در سپاه گذرانده باشند معمولا پس از کلیرانس ویزای آمریکا ریجکت می شوند. سوابق کاری یا داشتن همکاری با برخی سازمان ها و ارگان های خاص نیز از جمله مواردی است که کلیرانس برای ویزای آمریکا را قطعی می کند و در بسیاری از موارد منجر به ردی ویزا می شود. در نهایت به دلیل تنش های موجود در روابط سیاسی حاکم بین ایران و آمریکا، متقاضیانی که وابستگی خانوادگی با سران نظام و افرادی که در سازمان ها و ارگان های دولتی، نظامی یا خاص مشغول به کار هستند نیز شامل پروسه کلیرنس ویزای آمریکا می شوند و احتمال ریجکتی برای آنان بسیار بالاست.
مقالات مرتبط
مدت زمان بررسی کلیرنس ویزای آمریکا
کلیرانس برای ویزای آمریکا برای بسیاری از کشورها نهایت طی دو هفته انجام می شود، اما در مواردی ممکن است کلیرنس ویزای آمریکا بین 4 هفته یا 4 ماه یا بیشتر زمان ببرد که این موضوع ارتباط مستقیم با پرونده فرد و دلیل تعلیق آن دارد و هرچه نیاز به بررسی بیشتر با آنالیز امنیتی بالاتر داشته باشد پروسه بازه زمانی طولانی تری خواهد داشت. در مواردی نیز ممکن است تنها با بررسی مجدد نام متقاضی در پایگاه های اطلاعاتی و امنیتی دولت آمریکا پروسه کلیرنس ویزای آمریکا به اتمام برسد و نتیجه سریع مشخص شود. زمانی که پرونده متقاضی در حالت Pending Administrative Processing قرار می گیرد شخص باید صیر کند تا نتیجه بررسی ها مشخص شود و در صورت درخواست هر گونه مدرک سریعا آن را ارائه نماید. در نظر داشته باشید که با وجود تمامی این موارد هیچ بازه دقیقی برای کلیرنس ویزای آمریکا تعیین نشده است و زمان پردازش به هیچ عنوان قابل پیش بینی نخواهد بود.
پاسخ به سوالات متداول در رابطه با کلیرنس ویزای آمریکا
کلیرنس ویزای آمریکا چقدر زمان می برد؟
بین 2 هفته تا 4 ماه. اما در کل نمی توان زمان دقیقی برای آن مشخص کرد.
کلیرنس ویزای دانشجویی آمریکا برای چه کسانی است؟
در حال حاضر بسیاری از دانشجویان شامل این فرآیند می شوند، به ویژه افرادی که در رشته های خاص و حساس تحصیل و پژوهش کرده اند.
کلیرانس برای ویزای امریکا چرا اتفاق می افتد؟
اگر افیسر تشخیص دهد که شرایط و پرونده متقاضی نیاز به بررسی بیشتر دارد و ممکن است مشکل امنیتی داشته باشد این مورد را به واشینگتن ارجاع می دهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.