اخذ ویزا با سرمایه گذاری در استرالیا برای ایرانیان 2023
اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا از 4 روش اصلی خرید ملک، خرید بیزینس، سرمایه گذاری در صندوق های مخصوص سرمایه گذاری استرالیا و راه اندازی کسب و کار صورت می گیرد. اوراق قرضه دولتی و صندوق های سرمایه گذاری استرالیا به ترتیب نیاز مند 1.5 میلیون دلار و 5 میلیون دلار سرمایه بوده که هر دو منجر به اعطای اقامت موقت استرالیا به شخص سرمایه گذار می شوند. با این حال اگر به دنبال اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری به صورت دائم در همان روز اول هستید، در صورتیکه بتوانید اثبات کنید تراکنش مالی سالیانه حداقل 3 میلیون دلار استرالیا دارید می توانید از طریق روش راه اندازی کسب و کار در استرالیا موفق به اخذ اقامت دائم شوید. در ادامه به نگارش تیم مشاوره MIE درباره تمامی راه های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری خواهید خواند.
سرمایه گذاری با راه اندازی کسب و کار در استرالیا
با اثبات تراکنش مالی سالیانه حداقل 3 میلیون دلار استرالیا می توانید اقامت دائم را از ابتدا دریافت کنید.
سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری استرالیا
اعطای ویزا با سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی استرالیا و صندوق های سرمایه گذاری به صورت اقامت موقت خواهد بود.
سرمایه گذاری با خرید ملک در استرالیا
علی رغم قوانینی که در خرید ملک استرالیا برای افراد خارجی وجود دارد اما می توان این روش را از سرمایه گذاری های پر سود عنوان کرد.
سرمایه گذاری با خرید بیزینس در استرالیا
دریافت حمایت مالی از بانک های استرالیا در این روش آسان تر بوده و نیازمند سرمایه برای شروع بیزینس و مهارت و تخصص لازم برای راه اندازی آن است.
ویدئو و پادکست موسسه MIE درباره کار شرکت استرالیا
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا
برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می بایست ویزای استرالیا را اخذ نمایید. ویزای سرمایه گذاری استرالیا دارای چندین نوع می باشد که در زیر به آن ها اشاره شده است:
ویدئو و پادکست موسسه MIE درباره نکات مهاجرت به استرالیا
ویزا سرمایه گذاری با راه اندازی کسب و کار در استرالیا
افرادی که قصد اخذ اقامت دائم استرالیا و سرمایه گذاری در این کشور را دارند اما امکان یا تمایل حضور در استرالیا را ندارند از طریق سرمایه گذاری در این کشور شرایط ویژه ای برای ان ها فراهم شده است. در صورتی که در حال حاضر در کشور خود کسب و کاری دارید و گردش حساب شما بالاست، می توانید در کشور استرالیا کسب و کاری راه اندازی کنید. با توجه به اینکه تراکنش مالی سالیانه شرکت شما در کشور مبدا، چه میزان است، از دو طریق می توان اقدام کرد:
ویزای سرمایه گذاری با صندوق های سرمایه گذاری استرالیا
در صورتی که در کشور مبدا کسب و کاری ندارید، یا کمتر از 30 درصد از سهام یک کسب و کار را دارید، می توانید از طریق سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری در استرالیا اقامت این کشور را کسب کنید. به دو طریق می توان در این روش سرمایه گذاری کرد:
اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک
در حالی که خرید ملک در استرالیا برای خارجی ها امکان پذیر است، فرآیند خرید برای آن ها با ساکنان استرالیا متفاوت است و باید توسط FIRB مجوز دریافت کنند. به این معنا که قوانینی برای خرید ملک خارجیان در استرالیا وجود دارد. سرمایه گذاری در املاک در استرالیا از نظر رشد سرمایه، ممکن است سرعت کریپتو یا سهام را نداشته باشد، اما از نظر ارائه نتایج ثابت در طول زمان می تواند گزینه خوبی باشد. علاوه بر قیمت خود ملک، هزینه های اضافی از جمله حق تمبر، هزینه های قانونی، بازرسی ساختمان و آفات و هزینه های تنظیم وام را هنگام سرمایه گذاری در ملک در نظر بگیرید همچنین توجه داشته باشید که اخذ اقامت و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در املاک میسر نمی باشد.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید بیزینس
دلایل زیادی وجود دارد که مردم به جای شروع یک کسب و کار جدید از صفر، کسب و کارهای کوچک موجود را خریداری می کنند. خرید بیزینس در استرالیا می تواند شامل خرید یک فروشگاه لباس، یک ایستگاه خدمات، یک رستوران یا حتی یک سوپرمارکت برای فروش باشد. یک دلیل کلیدی برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و خرید بیزینس آماده، جریان نقدی مداوم است. در استرالیا بیزینس هایی وجود دارد که در صورت داشتن شرایط لازم می توانید آن ها را خریداری کنید و مراحل و فرآیندهای آن را نیز بایستی طی نمایید. در استرالیا کسب و کارهایی که سابقه تجاری خوبی دارند، موفق تر هستند. همچنین دریافت حمایت مالی از بانک ها برای این مشاغل آسان تر است. قبل از خرید کسب و کار در استرالیا باید بتوانید سرمایه لازم برای شروع بیزینس و مهارت و تخصص لازم برای راه اندازی آن را داشته باشید.
ویدئو و پادکست موسسه MIE درباره اقامت استرالیا با راه اندازی بیزینس