اقامت خودحمایتی سوئیس
خودحمایتی سوئیس، دریافت تابعیت و اقامت سوئیس از طریق خود حمایتی موضوعی است که در این مقاله به صورت تخصصی مورد تحلیل قرار می گیرد. شرایط خودحمایتی سوئیس چیست؟ تا چه سنی می توان برای اقامت سوئیس از طریق تمکن مالی اقدام نمود؟ سرمایه و پشتوانه مالی مورد نیاز برای این روش به چه میزان است؟ کشور سوئیس یکی از بهترین کشورهای دنیا شناخته می شود. سطح بالای رفاه اجتماعی این کشور محبوبیت آن را در میان مهاجران افزایش داده است. روش های مختلفی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد از جمله تحصیل، سرمایه گذاری، ثبت شرکت و روش خودحمایتی سوئیس که موضوع مورد بحث این مقاله است.
اطلاعات این مقاله با استفاده از دانش وکلای معتبر در زمینه مهاجرت به کشور سوئیس و همچنین با استفاده از وبسایت های معتبر کشور سوئیس به نگارش در آمده است. اطلاعات در این مقاله صرفا جهت آگاهی شما عزیزان در اختیار قرار گرفته است. در صورتی که پس از مطالعه کامل این نوشتار چنانچه احساس کردید این روش برای شما مناسب است، می توانید با مشاورین موسسه مشاوره ای MIE تماس بگیرید تا از مشاوره تلفنی به طور رایگان بهره مند گردید و کارشناسان موسسه شرایط کلی شما را ارزیابی کنند.
ویدئو و پادکست موسسه MIE درباره اقامت سوئیس برای اشخاص متمول
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
موضوعاتی که در این مقاله بررسی می شود:
شرایط خود حمایتی سوئیس
زندگی در کشور سوئیس رویای بسیاری از مردم جهان است. اقلیم معتدل، زیبایی های طبیعی، بالا بودن سطح رفاه، امنیت، سلامت جسم و روان از دلایل برتری این کشور نسبت به سایر کشورهای جهان است. سوئیس در قلب قاره اروپا قرار گرفته و کشورهای آلمان، فرانسه و ایتالیا به ترتیب در شمال، غرب و جنوب این کشور قرار دارند. کشورهای اتریش و لیختن اشتاین نیز همسایگان شرقی سوئیس هستند. برن، پایتخت این کشور بوده و زوریخ و ژنو از شهرهای مهم و اقتصادی آن به شمار می روند. این کشور عضو اتحادیه اروپا نبوده ولی عضو حوزه شنگن است. در مساحت 41 هزار کیلومتر مربعی سوئیس، جمعیتی در حدود 8 میلیون نفر در حال زندگی هستند. چندین زبان در سوئیس به رسمیت شناخته می شود و مردم به آن مسلط هستند. زبان های فرانسه، المانی، ایتالیایی و رمانش به عنوان زبان های رسمی این کشور شناخته می شوند. واحد پول سوئیس فرانک است. در نمودار زیر اطلاعات عمومی درباره کشور سوئیس آورده شده است:
روش خودحمایتی سوئیس که تحت عنوان اقامت بازنشستگی نیز شناخته می شود از جمله راه هایی است که افراد سرمایه دار در سنین بالا انتخاب می کنند. البته نوع دیگری از خودحمایتی نیز وجود دارد که برای افراد ثروتمند زیر 55 قابل اقدام است. در این روش بدون انتقال پول و سرمایه گذاری تنها با نشان دادن میزان تمکن مالی اقامت سوئیس را دریافت خواهید نمود. در ادامه شرایط این اقامت به طور دقیق بررسی خواهد شد.
در این فایل تصویری خواهیم آموخت:
مزایای اقامت خودحمایتی سوئیس
شرایط لازم برای اقامت خودحمایتی سوئیس
هزینه های مورد نیاز برای اقامت خودحمایتی سوئیس
امکانات کشور سوئیس
فایل صوتی این ویدیو
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه خودحمایتی سوئیس
اقامت از طریق خود حمایتی سوئیس
این نکته بسیار مهم است زمانی که شما یک روش را جهت مهاجرت به کشورهای خارجی و به طور مثال سوئیس بر می گزینید، آیا به اقامت دائم یا تابعیت آن کشور می انجامد یا نه؟ اقامت خودحمایتی سوئیس نیز بعد از گذشت مدت 10 سال منجر به دریافت اقامت دائم شده و بعد از گذشت 12 این امکان را به افراد می دهد که برای اخذ پاسپورت و شهروندی کشور سوئیس اقدام نمایند. روش خود حمایتی یا اقامت بدون اجازه کار به دو نوع تقسیم می شود. ویزای بازنشستگی که برای افراد با سنین بالاتر از 55 سال قابل اقدام است و یا ویزای مالیات گزاف (Lump-sum taxation) که برای سنین پایین تر می توان دریافت نمود. در این روش شما باید نشان دهید که پشتوانه مالی خیلی زیادی داشته و می توانید زندگی خود و همراهانتان را تأمین نمایید و در واقع اجازه پر کردن فرصت های شغلی موجود در سوئیس را نخواهید داشت، بلکه تنها می توانید با ایجاد کسب و کار خودتان به عنوان خویش فرما مشغول به فعالیت شوید.
اگر قصد دارید که از این طریق اقامت کشور سوئیس را بگیرید باید بدانید که گرفتن بیمه سلامت و حوادث برای شما و اعضای خانوادتان ضروری خواهد بود. نکته مهم دیگری که در شرایط پرونده فرد متقاضی روش خودحمایتی می بایست لحاظ شود. نشان دادن علقه و وابستگی به کشور سوئیس است. این وابستگی را به روش های مختلفی از جمله سفرهای زیاد به سوئیس، داشتن خویشاوندان نزدیک در این کشور و یا در بعضی موارد داشتن املاک و یا سابقه خرید ملک در سوئیس (این مورد همیشه قابل اتکا نیست) می توان نشان داد.
روش های کسب اقامت خود حمایتی سوئیس
همانطور که در بالا نیز بدان اشاره شد، خودحمایتی یا اقامت تمکن مالی سوئیس دو نوع متفاوت دارد که سن متقاضیان تعیین کننده امکان استفاده از هر یک از این روش ها می باشد. برای افراد بالای 55 سال، ویزای بازنشستگی صادر می شود. بر اساس شرایط تعریف شده برای این نوع ویزا، سن متقاضی را از 78 که میانگین امید به زندگی در کشور سوئیس است، کم نموده و به ازای هر سال 50 هزار فرانک سوئیس در حساب شخصی خود می بایست نشان دهند. به طور مثال، اگر شخصی 62 سال سن داشته باشد اختلاف سن او تا 78، 16 سال است و بنابراین این شخص 800 هزار فرانک سوئیس را باید در حساب خود داشته باشد. درآمدهای ناشی از حقوق، اجاره ملک، کسب و کارهای مختلف می تواند به نشان دادن این تمکن مالی کمک کند.
نوع دوم اقامت خودحمایتی سوئیس که برای افراد جوانتر مناسب است، با دادن مالیات به دولت سوئیس امکان پذیر بوده و به نام Lump-sum Taxation شناخته می شود. در این روش شخص اعلام می کند که قصد داشتن اقامت سوئیس بدون اجازه کار را دارد و متناسب با هزینه های زندگی خود و خانواده اش در طول یک سال در کشور سوئیس و کشور خودش مالیات خواهد داد. هزینه های زندگی شامل هزینه های مسکن، تحصیل فرزندان و رفت و آمد و غیره بوده و می بایست جمعاَ چیزی بیش از هفت برابر اجاره مسکن در سال باشد. این متقاضیان باید نشان دهند که سالیانه حداقل 400 هزار فرانک سوئیس درآمد دارند. همچنین مناطق مختلف این کشور برنامه مالیاتی مخصوص خود را دارد و وابسته به اینکه شخص در کجا زندگی می کند مستلزم پرداخت آن مالیات ها خواهد بود.
ویدئـو و فـایل صـوتی اقـامت خـود حمایتی سـوئیس
ویـدئــو
پــادکست
خدمات موسسه مشاوره ای MIE در زمینه خودحمایتی سوئیس
اگر شما قصد اخذ اقامت خودحمایتی سوئیس را دارید می بایست با بهره گیری از کمک وکلای حقوقی پروسه خود را پیش ببرید، زیرا که پروسه های مهاجرتی به ویژه روش های سرمایه گذاری و خودحمایتی، پروسه های دقیق و پیچیده ای هستند که میزان تسلط شما بر شرایط این روش ها که می توان گفت هر زمان در حال تغییر است از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.
موسسه مشاوره ای MIE با داشتن تیم حرفه ای و مجرب و سابقه طولانی که در امر مهاجرت دارد، مفتخر است که با یاری وکلای سوئیسی جهت اقدام برای روش خودحمایتی سوئیس به شما کمک نموده و تا رسیدن به نتیجه دلخواه در کنارتان باشد. رزومه و آثار رضایمندی موکلین ما را می توانید از طریق تعداد ویزاهای موفق و مصاحبه هایی که ایشان برای ما فرستاده اند و بر روی سایت ها و سوشال مدیاهای موسسه موجود است، مشاهده نمایید. در نظر داشته باشید که با کمک وکیل حقوقی پروسه شما کم هزینه تر، سریع تر و نتیجه بخش تر خواهد بود.
مزایای خود حمایتی سوئیس
از مهم ترین مزایای روش خودحمایتی سوئیس این است که شما بدون اینکه سرمایه گذاری کنید و مبالغی را جهت این کار ریسک نمایید، اقامت بهترین کشور دنیا را دریافت خواهید نمود. به واسطه این اقامت شما سطح بالایی را از کیفیت زندگی تجربه می کنید که به ویژه برای دوران بازنشستگی تان بسیار مناسب خواهد بود. همچنین پس از ورود به این کشور و بررسی شرایط کامل آن اگر قصد سرمایه گذاری داشته باشید با آگاهی کامل نسبت به جنبه های مختلف می توانید به این امر مبادرت ورزید. شما نهایتاً با داشتن اقامت خودحمایتی کشور سوئیس و بعد از گذشت چند سال به یکی از پاسپورت های قدرتمند جهان دست خواهید یافت که در کنار پاسپورت کشورهای همچون آمریکا، دانمارک، هلند، اتریش، ایتالیا، کره جنوبی، ایرلند، پرتغال و ژاپن در جایگاه سوم قرار گرفته است و امکان سفر به 123 کشور جهان را بدون دریافت ویزا ممکن خواهد کرد.
این مقاله توسط کارشناسان موسسه مشاوره ای MIE نگاشته شده و هر نوع کپی برداری از مطالب آن بدون ذکر منبع غیر قانونی است و موسسه رضایتی از بابت آن ندارد.
معایب خودحمایتی سوئیس
خودحمایتی از جمله روش های امن مهاجرت به کشورهای خارجی است، زیرا که عملاً شما هزینه ای بابت دریافت این اقامت نخواهید پرداخت. خودحمایتی سوئیس نیز از این قاعده مستثنی نیست، البته در نوعی که برای افراد زیر 55 سال قابل اقدام است، مالیات های زیادی باید به دولت این کشور پرداخته شود. از جمله معایبی که می توان برای این نوع اقامت برشمرد این است که شما اجازه کار در کشور مقصد را ندارید و می بایست تمامی هزینه های خود را داشته و یا از کشور مبدا تأمین نمایید. با توجه به اختلاف زیادی که ارزش نرخ ارز در کشور ما با ارز رایج کشور سوئیس دارد، شما می بایست به فرانک در این کشور هزینه کنید که این موضوع بسیار قابل توجه بوده و می بایست پشتوانه قوی نشان دهید. بنابراین شاید بتوان گفت که این روش تنها برای بازنشستگان و افراد بالای 55 سال که قصد کار کردن نیز ندارند می تواند مناسب باشد.
خودحمایتی سوئیس و استانداردهای سرمایه گذاری
اگر شما نیز بخواهید از طریق این روش اقامت کشور سوئیس را دریافت کنید، شاید دانستن شرایط اقتصادی این کشور برایتان از اهمیت بالایی برخوردار باشد. اگر بعد از اخذ اقامت خودحمایتی سوئیس، قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارید دانستن برخی از استانداردهای اقتصادی از جمله نرخ مصادره اموال به شما کمک زیادی خواهد کرد.
نرخ مصادره اموال امنیت سرمایه گذاری در کشورهای مختلف را نشان می دهد. این نرخ مقادیری بین 1 تا 7 را اختیار کرده و هر چه عدد بیشتر باشد نشان می دهد که احتمال مصادره اموال در یک کشور بالاتر خواهد بود. همانطور که در نمودار اول می بینیم در کشور سوئیس نرخ مصادره اموال طی سالیان متوالی برابر با 1 بوده که این نشان دهنده وضعیت مناسب این کشور است.
کیفیت نظارت، دومین استاندارد سرمایه گذاری به شمار می رود که می خواهیم در اینجا بررسی کنیم. این شاخص بین 5/2- و 5/2+ بوده و هر چه رو به بالا باشد کیفیت نظارت در یک کشور بیشتر است. بر طبق آمار بانک جهانی کیفیت نظارت در کشور سوئیس در سال 2018 برابر با 78/1 می باشد که در نمودار زیر نشان داده شده است.
در نهایت شاخص سوم، میزان کنترل فساد را در کشور سوئیس نشان می دهد. بازه عددی این شاخص مشابه با کیفیت نظارت است و همانطور که در نمودار آخر می بینیم، در سال های اخیر میزان آن افت داشته و در سال 2018 به 01/2 رسیده است.
این مطلب را از دست ندهید!
خودحمایتی سوئیس و شاخص های اقتصادی تأثیر گذار
همه می دانیم که شرایط اقتصادی کشور سوئیس و کیفیت زندگی در آن بسیار مطلوب است. اگر شما نیز این کشور را به منظور مهاجرت خود انتخاب نموده اید، بررسی برخی از شاخص های اقتصادی این کشور خالی از لطف نخواهد بود.
اولین شاخص که در نمودار اول نشان داده شده، نرخ مالیات بر درآمد ساکنان کشور سوئیس است. این نرخ از سال 2010 تا به اکنون روند ثابتی داشته و به میزان 40 درصد می باشد.
دومین نمودار شاخص نرخ بیکاری در این کشور است که بر اساس آخرین آمار در ماه اول سال 2020 این نرخ عددی برابر با 6/2 دارد که در مقایسه با سایر کشورهای جهان و میانگین جهانی نرخ بسیار پایینی است.
در نمودار سوم تولید ناخالص داخلی این کشور را می بنیم که از سال 2010 تا به اکنون رشد چشمگیری داشته است. آخرین شاخصی که در این بخش بررسی می کنیم، نرخ تورم در کشور سوئیس است. این نرخ اهمیت زیادی برای کسانی دارد که قصد دریافت اقامت خودحمایتی سوئیس را دارند، زیرا که اجازه کار نداشته و هزینه های زندگی را از پشتوانه مالی خود تأمین می کنند.
همانطور که در نمودار آخر می بینیم، نرخ تورم از سال 2012 تاکنون بسیار کاهش داشته است.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه خودحمایتی سوئیس
✅ خودحمایتی سوئیس به چه صورت می باشد؟
در این روش مهاجرت شما فقط نیاز به این دارید که ثابت کنید تمکن مالی دارید و اقامت سوئیس را دریافت خواهید کرد.
✅ چقدر زمان می برد تا پس از دریافت اقامت سوئیس به روش خودحمایتی، تابعیت و پاسپورت این کشور را دریافت کنم؟
شما پس از ده سال زندگی در کشور سوئیس به روش خودحمایتی می توانید اقامت دائم دریافت کنید و پس از 2 سال دیگر می توانید پاسپورت این کشور را دریافت کنید.
✅ برای دریافت خود حمایتی سوئیس چه مقدار پول باید سرمایه داشت؟
بر اساس شرایط تعریف شده برای این نوع ویزا، سن متقاضی را از 78 که میانگین امید به زندگی در کشور سوئیس است، کم نموده و به ازای هر سال 50 هزار فرانک سوئیس در حساب شخصی خود می بایست نشان دهند.
✅ مشکلات روش خودحمایتی سوئیس کدام می باشد؟
مشکلات این روش شامل: اجبار به پرداخت مالیات بالا در کشور سوئیس و عدم اجازه به کار در این کشور می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.