ازدواج در آلمان و بررسی شرایط آن
ازدواج در آلمان، شرایط ازدواج در این کشور و امکان اخذ اقامت و تابعیت آلمان از طریق ازدواج با شهروند آلمان، در این نوشتار مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. آیا در صورت ازدواج با یک تبعه آلمانی امکان اخذ تابعیت این کشور وجود دارد؟ شرایط و قوانین مربوط به ازدواج در آلمان چگونه است؟ آثار حقوقی ازدواج در آلمان چیست؟ ازدواج در آلمان می تواند مقدمات اخذ تابعیت این کشور را برای افراد فراهم کند، زیرا که آلمان به عنوان یکی از صنعتی ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شرایط ایده آل کاری موجود، مقصد بسیاری از مهاجران خارجی است. علاوه بر آن، پاسپورت معتبر و امنیت اجتماعی بالای این کشور، بر جذابیت آن می افزاید. با مطالعه این مقاله، به اطلاعات سودمندی در زمینه مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج دست خواهید یافت. همچنین می توانید از طریق تماس با موسسه ملک پور و بهره مندی از مشاوره رایگان تلفنی این موسسه، اطلاعات مورد نیاز خود در زمینه روش های مختلف مهاجرت به آلمان تکمیل نمایید.
ازدواج در آلمان و شرایط عمومی آن
سال های اخیر افرادی زیادی از طرق مختلف از جمله کار در آلمان از طریق انواع مختلف ویزای کار آلمان، تحصیل در این کشور و سرمایه گذاری به آلمان مهاجرت کرده اند. ازدواج با تبعه آلمانی نیز موجب اخذ اقامت آلمان می شود.
کشور آلمان، از جمله کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شینگن است. پایتخت این کشور و بزرگ ترین شهر آن برلین، بعد از لندن پرجمعیت ترین شهر اروپا به حساب می آید. بر اساس رتبه بندی شهرهای جهان به لحاظ کیفیت زندگی، سه شهر مونیخ، دوسلدروف و فرانکفورت، به ترتیب با قرارگیری در جایگاه های سه، شش و هفت، جزو ده شهر برتر دنیا محسوب می شوند. واحد پول این کشور، یورو بوده و به شیوه جمهوری فدرال پارلمانی اداره می شود. روش های مختلفی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد و کشور آلمان هر ساله پذیرای مهاجران زیادی می باشد و دانشجویان بین المللی تحصیل در آلمان را به دلایل مختلفی از جمله سطح علمی بالا و دانشگاه های رایگان انتخاب می نمایند.
رتبه بندی شهرهای جهان بر اساس شاخص های مربوط به کیفیت زندگی در جدول زیر نمایش داده شده است.
Country | City | Rank |
Austria | Vienna | 1 |
Switzerland | Zürich | 2 |
Canada | Vancouver | 3 |
Germany | Munich | 3 |
New Zealand | Auckland | 3 |
Germany | Düsseldorf | 6 |
Germany | Frankfurt | 7 |
Denmark | Copenhagen | 8 |
Switzerland | Geneva | 9 |
Switzerland | Basel | 10 |
از جمله شرایط عمومی مورد نیاز برای ازدواج در آلمان، این است که جز در موارد خاص، فردی که می خواهد به همسر خود در آلمان بپیوندد، باید آشنایی ابتدایی با زبان آلمانی معادل با سطح A1 را داشته باشد. همچنین شخصی که همسرش فوت کرده و یا طلاق گرفته است، باید مدارکی را جهت اثبات این امر و اتمام ازدواج قبلی خود، ضمیمه پرونده نماید. همچنین در نظر داشته باشید که حداقل سن ازدواج در آلمان 18 سال است، اما در سن بین 16 تا 18 سال نیز، امکان ازدواج برای افراد، با اجازه والدین فراهم خواهد بود.
ازدواج در آلمان و اخذ اقامت آلمان
ازدواج با یک فرد تبعه آلمان پس از اخذ اقامت آلمان، امکان درخواست برای تابعیت را فراهم می کند. بعد از 3 سال اقامت مداوم در این کشور، در حالی که 2 سال از ازدواج نیز گذشته باشد، می توان برای اخذ تابعیت آلمان اقدام نمود. شرایط اصلی و عمومی لازم برای درخواست تابعیت کشور آلمان به شرح زیر است.
ازدواج در آلمان و ازدواج ایرانی با آلمانی
به طور کلی، در کشورهای مختلف، قوانینی متفاوتی در زمینه ازدواج با تبعه خارجی وجود دارد. مثلاً در ایران، اگر مرد آلمانی با زن ایرانی ازدواج کند، تابعیت ایران را دریافت نخواهد کرد و به تبع آن از حقوق شهروندی نیز محروم می ماند. در مقابل اگر یک زن آلمانی با مرد ایرانی ازدواج کند، تابعیت همسر به وی تحمیل خواهد شد. اما در قوانین ازدواج در آلمان، تفاوتی بین مرد و زن وجود ندارد و اگر یک فرد ایرانی با آن ها ازدواج کند، پس از اخذ اقامت کشور آلمان، می تواند برای داشتن تابعیت نیز اقدام نماید. باید در نظر داشت که در اکثر موارد کشور آلمان قانون تابعیت مضاعف را نپذیرفته و تبعه ایران، برای درخواست تابعیت آلمان، باید تابعیت ایرانی خود را باطل نماید.
فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی
ازدواج در آلمان و بررسی آثار حقوقی و شرایط آن
در قوانین مربوط به ازدواج در آلمان و اخذ ویزای ازدواج آلمان، هیچ منعی برای ازدواج مرد و زن آلمانی با تبعه خارجی وجود ندارد. همانطور که در بالا نیز بدان اشاره شد، ازدواج در آلمان منجر به اخذ اقامت و تابعیت برای شخص غیر آلمانی شده، در نتیجه امکان کار و تحصیل نیز برای فرد فراهم است. پس از اخذ تابعیت یک کشور، فرد با آن کشور رابطه سیاسی، حقوقی و معنوی پیدا کرده و می تواند در انتخابات سیاسی آن کشور شرکت نماید. همچنین پاسپورت آن کشور را نیز دریافت خواهد نمود، که در مورد پاسپورت کشور آلمان، با توجه قرارگیری آن در جایگاه دوم رتبه بندی پاسپورت های دنیا، امکان سفر بدون ویزا به 168 کشور دنیا، برای شخص فراهم می شود.
ازدواج در آلمان و بررسی ازدواج صوری
از جمله مواردی که باید در این روش مهاجرتی، بدان توجه نمود این است که گاهی باید مدارکی مبنی بر وجود علاقه بین دوطرف، مانند عکس و نامه و غیره ارائه داد، تا بدین ترتیب مشخص شود که هدف شما از ازدواج در آلمان، تشکیل خانواده بوده و قصد انجام یک ازدواج صوری، صرفاً به جهت اخذ اقامت و تابعیت این کشور را ندارید. بدین ترتیب کشورهای مختلف معمولاً برای جلوگیری از ازدواج صوری، قوانین مختلفی را وضع نموده اند. مطالب گفته شده در این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور تهیه شده است و استفاده از آن بدون ذکر منبع غیر قانونی می باشد. بنابراین بهتر است که شما زمانی تصمیم به ازدواج با یک فرد خارجی بگیرید، که دلیل شما تنها علاقه، تفاهمات مشترک و تصمیم به تشکیل خانواده باشد. اگر دولت متوجه بشود که ازدواج صوری برای اقامت آلمان صورت گرفته است مجازات هایی نظیر زندان، جریمه مالی یا حتی در برخی موارد اخراج از خاک آلمان برای متقاضی صادر می کند.
ازدواج در آلمان و روند اخذ اقامت
اگر شما قصد اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج و در نهایت کسب اقامت دائم و زندگی در این کشور را دارید، ابتدا باید برای ویزای اقامت طولانی مدت با هدف ازدواج در آلمان و تشکیل خانواده درخواست نمایید. در نظر داشته باشید که تنها یک درخواست کامل پذیرفته می شود. بنابراین تکمیل مدارک به شرح زیر ضروری است. البته در نظر داشته باشید که سفارت آلمان، ممکن است به صلاح دید خود، مدارک دیگری را نیز درخواست نماید.
سلام وقت بخیر
خانم ایرانی هستم و مایلم. از طریق ازدواج سفید وارد کشور آلمان بشم …از چه طریقی میشه همسر آلمانی یا شخصی مطمئن که اقامت داعم آلمان را دارد آشنا بشم واز طریق ازدواج بتونم وارد این کشور بشم و اقامت بگیرم . خودم متاسفانه سرمایه ای ندارم که بتونم از طریق دیگه ای برم المان
لطفا منو راهنمایی کنید سپاسگزارم..
۰۹۲۲۳۵۷۰۶۷۰
سلام دوست عزیز
موسسه اقدامی برای ازدواج ندارد.
عرض سلام و احترام
آیا با خانم ایرانی که اقامت آلمان را دارد میتوان ازدواج کرد و اقامت گرفت یا حتماً باید آلمانی باشد؟
بستگی به شرایط اقامت ایشان و موارد دیگر دارد
سلام وقت بخیر
من امسال یه شخص آلمانی نامزد کردم اما عقد یا ازدواج رسمی نه
چند باری همو دیدیم توی ایران و ترکیه
اما نامزدم کار می کنه و دیگه وقت آزاد نمی تونه بگیره تا بیاد منو ببینه
دلمون برای هم خیلی تنگ میشه و می خواستم من یه ویزا بگیرم برم پیشش این بار
ما خیلی زود نمی خوایم ازدواج کنیم و دوست داریم اول خوب همو بشناسیم تا بعدا به مشکل برنخوریم
فقط می خواستم بدونم با وجود این شرایط ویزایی متل ویزای نامزدی وجود داره یا متلا می تونم یه ویزای ویزیتور آلمان به قصد دیدن نامزدم بگیرم؟
توی سایت سفارت یه ویزا به منظور ازدواج یا نامزدی دیدم که میشه گرفت اما کسی راجع بهش توضیحی نداده
شما میتوانید با داشتن دعوتنامه از ایشون به دنبال دریافت ویزای توریستی باشید
من ایرانی ام نامزدم افغان هستن و ۸ ساله در آلمان اقامت دارن و کار رسمی و قانونی هم دارن.ایشون اومدن ایران ما رفتیم اداره اتباع به ما گفتن باید مدارک بیارین و بفرستین دفتر کفالت تا بررسی بشه و پروانه زناشویی صادر بشه بعد ازدواج شما ثبت میشه و شما میتونین درخواست بردن خانم رو به المان بدین.از یه طرف به ما میگن اصلا به ایران ربط نداره و از همون المان باید اقدام کنید.الان ما فقط یه عقدنامه شرعی دستمونه که مهر و امضای دفترخونه ازدواج توشه و ما گیج شدیم نمیدونیم باید چیکا کنیم از کجا و چطوری اقدام کنیم؟
دوست عزیز برای این مورد موسسه ما نمیتواند به شما راهنمایی ارائه بدهدو بهتر است از سازمان های مربوطه پیگیری نمایید
سلام خسته نباشید من ایران هستم و با فردی که پاس ابی المان را دارد
ازدواج کرده ام ایا بعداز اینکه با ویزای ازدواج به المان رفتم ، بعد از ۳ سال به من پاس قرمز میدهن یا خیر ؟
سلام و عرض ادب
پاسپورت آبی مخصوص به افرادی است که در کشور آلمان پناهنده شده اند. با توجه به اینکه ما خدمات یا اطلاعاتی پیرامون پروسه پناهندگی نداریم پیرامون ازدواج با یک فرد پناهنده نیز اطلاعاتی نداریم تا بتوانیم شما را راهنمایی نماییم
با سلام بنده با ویزای ازدواج به المان امده ام ایا بعد از اینکه پاسپورت قرمز را گرفتم میتوانم از همسر خود جدا بشوم ، و با فردی دیگر که در ایران است ازدواج کنم و ایشان را با ویزای ازدواج به المان بیاورم؟
ایا اقامت من به خطر نمی افتد ؟
دوست عزیز متاسفانه موسسه ما در این زمینه نمیتواند به شما راهنمایی و مشاوره ای ارائه بدهد.
با سلام من با ازدواج با مردی المانی اقامت موقت المان گرفتم آیا میتوانم با پاسپورت المانی همسرم وباتوجه به اقامت موقت خودم به کشور آمریکا سفر کنم
سلام و عرض ادب
برای دریافت ویزای امریکا به تابعیت و پاسپورت شما نگاه خواهد شد، اما اگر همسرتان بخواهند اقدام بکنند شما می توانید به همراه ایشان به این کشور سفر نمایید
سلام وقت بخير من ويزا پيوست به آلمان دارم ميخوام بدونم چه مدت بعد ورودم از اون كش.ر به كشور ديگري مهاجرت كنم با توجه به اينكه شوهرم اقامت دائم آلماان را دارد ؟؟؟ممنون ميشم پاسخ بديد
با سلام
بعد از دریافت کارت اقامت می تونید برای مهاجرت به کشورهای دیگه اقدام کنید
سلام
بخاطری کیس ازدواج مهاجرت آلمان در ایران چیقدر طول میکشد
یعنی چیقدر وقت طول میکشه تا سفارت آلمان ویزا بدهد ؟
با سلام
نمیشه پیش بینی کرد و بستگی به سفارت داره
سلام من در آلمان اقامت دارم و دوسال كه ازدواج كردم و براي همسرم اقامت گرفته ام ولي بعد از 2.5 سال بنده را ترك كرده و تا الان در خانه من و با هزينه من زندگي مي كرده آيا الان مي تونه بدون اجازه و اقامت بنده از دولت آلمان اقامت بگيره يا نه
سلام و عرض ادب
این موضوع در زمره حقوق داخلی کشور آلمان قرار می گیرد، باید این موضوع را با یک وکیل المانی مطرح نمایید.
سلام من ۲۰ ساله از افغانستان هستم و نامزدم در آلمان هست
سوالم اینه ک من وقتی برم آلمان بعد یادگیری زبان میتونم تحصیل خود را ادامه بدهم ؟
فعلا محصل سال اول دانشگاه هستم و مدرک ۱۲ را دارم
آیا مدرک افغانستان معتبر هست در آلمان ؟
در صنوف دانشگاه آلمان میشه است اشتراک کنم بعد یادگیری زبان ؟؟
با سلام
بله می تونید درکشور المان زبان المانی رو به حد c1 برسونید و بعد تحصیل کنید و اجازه کار هم خواهید داشت
سلام خسته نباشید
همسر من در المان زندگی میکند برای مهاجرت از طریق ازدواج چه مدارکی لازم هست ایا لازم هست در ایران به سفارت المان بروم؟
چطور میتونم وقت قبلی برای رفتن به سفارت بگیرم
با سلام
بله باید از طریق سفارت اقدام کنید
باید در اتتدا ایشون از جانب یک وکیل المانی اقدام کنن