مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی
هلند یکی از کشورهای توسعه یافته و زیبای اروپا می باشد. این کشور به دلیل شرایط رفاهی عالی، برخورداری از نظام آموزشی پویا و نرخ بیکاری پایین همواره یک مقصد محبوب جهت مهاجرت بوده است. یکی از روش های مهاجرت به هلند، پناهندگی در هلند می باشد. پناهندگی در هلند یکی از روش های شش گانه مهاجرت به این کشور 17 میلیون نفری می باشد. روش های معمول و پر کاربرد مهاجرت به تحصیل در هلند و همچنین کار در هلند می باشند اما سالیانه تعداد زیادی از افراد به دلیل اطلاعات نا درستی که دریافت می کنند، از روش های نام برده نا امید شده و پناهندگی در هلند را جهت کسب اقامت هلند انتخاب می کنند. در این مقاله سعی بر آن است که به روز ترین اطلاعات را در خصوص پناهندگی در هلند به شما عزیزان انتقال دهیم. شما همچنین می توانید با مراجعه به قسمت تماس با موسسه، به صورت رایگان با کارشناسان موسسه ملک پور تماس گرفته و مشاوره دریافت کنید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
مشکلات پناهندگی در 30 ثانیه

شرایط پناهندگی در هلند
هلند یکی از کشورهای اتحادیه اروپا و مطقه شنگن می باشد که سالیانه افراد زیادی از راه های مختلفی به دنبال مهاجرت به این کشور هستند. کشور هلند معروف به کشور آسیاب های بادی و همچنین کشور لاله ها، سالیانه پذیرای تعداد زیادی مهاجر از سراسر کشورهای جهان می باشد. یکی از روش های مهاجرت به این کشور در کنار مهاجرت تحصیلی و کاری و دیگر روش ها، مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی می باشد. به دلیل تعهداتی که کشور هلند در قالب کنوانسیون ژنو داده است، باید به طور کامل از پناهجویانی که واجد شرایط هستند حمایت کند. پناهجویان باید ثابت کنند که به دلایلی که در بخش های بعد به آن ها اشاره می شود، جان و مالشان در خطر است. در این صورت مورد حمایت هلند قرار می گیرند. همین قانون باعث شده بسیاری افراد با ارائه ادعاهای نادرست، تقاضای پناهندگی در هلند را داشته باشند.
پناهجویان در بیشتر اوقات به صورت غیرقانونی از کشور خود خارج و وارد هلند می شوند. بنابراین همین مسئله ریسک ها و خطراتی را ایجاد می کند. در ادامه، همه این موضوعات کلیدی بررسی می شوند.
ویدئـو و پـادکست مشکلات و خطرات پناهندگی
ویـدئــو

پـادکست
آشنایی با پناهندگی و کنوانسیون ژنو
کنوانسیون ژنو یک توافق نامه بین المللی است که در سال 1951 فی ما بین 144 کشور به امضا رسید. هدف این توافق نامه حمایت از پناهدگان می باشد. طبق این توافق، کشورهای عضو موظف خواهند بود در صورتی که شخصی شرایط پناهندگی را دارا باشد، از او حمایت و مایحتاج اولیه زندگی را برای او مهیا کند. طی توافق های صورت گرفته در سازمان ملل، این قانون از سال 1954 بین کشورهای عضو اجرایی شد. در واقع پناهنده واقعی کسی است که به دلایل همچون مذهب، نژاد، قومیت، عضویت در احزاب سیاسی و یا گره های اجتماعی خاص از طرف کشور خود مورد آزار و شکنجه قرار بگیرد. اگر بیم آن رود که این شخص در مقابل این آزار و اذیت ها جان خود را از دست بدهد، می تواند به کشورهای عضو کنوانسیون ژنو رفته و درخواست پناهندگی کند. در صورتی که درستی ادعای وی ثابت شود و کشور مقصد با پناهندگی او موافقت کند، آن کشور مسئول حفاظت از جان پناهنده خواهد بود.
هلند یکی از کشورهای امضا کننده این پیمان می باشد. بنابراین فقط در صورت دارا بودن شرایط مذکور، می توانید پناهندگی در هلند را امتحان کنید. لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در خصوص پناهندگی ارائه نمی کند.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با مصیبت های پناهندگی

ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با پناهندگی

پیشنهاد ویژه
اگر مایلید با هزینه اندک و مزایای بسیار مهاجرت کنید شرایط تحصیل در آلمان را در لینک زیر بررسی کنید.
نحوه رسیدگی به پرونده پناهجو در هلند
پناهجوان حداقل به مدت ۶ روز فرصت دارند تا استراحت کنند و فرآیند پناهندگی در این مدت آغاز نمیشود. در این دوره استراحت و آمادهسازی، اطلاعاتی در خصوص فرآیند پناهندگی در کشور هلند و امکان استفاده از خدمات یک وکیل مهاجرت یا نماینده شورای پناهندگان هلند به پناهجو ارائه میشود. در مرحله بعد، مصاحبه انجام میشود و پناهجو موظف است توضیح دهد که در کشور مبدأ چه تجربیاتی داشته و چرا مجبور به ترک آن کشور شده است. در این مصاحبه، IND یک مترجم فراهم میکند. در نهایت، اظهارات ارزیابی میشوند و نتیجه پس از مدتی به پناهجو اطلاعرسانی میشود. IND درخواستهای پناهندگی در کشور هلند را بررسی می کند.
در صورتی که ادعاهای پناهجو درست باشد وضعیت پناهندگی او تایید می شود.
تجربه پناهندگی در هلند
پناهندگان جهت وارد شدن به هلند معمولاً از روش های خروج غیر قانونی استفاده می کنند. همچنین ممکن است با یک ویزای گردشگری وارد هلند شده و در آن کشور درخواست پناهندگی بدهند. معمولاً طی کردن این مسیرهای غیر قانونی با خطرات زیادی همراه است. بابت همین امر است که موسسه ملک پور این روش را به هیچ وجه به شما عزیزان پیشنهاد نمی کند. تجربه نشان داده که سالیانه تعداد زیادی از پناهندگان، به دلیل عبور از این مسیرهای پر خطر جان خود را از دست می دهند. به علاوه در این فرایند عمدتاً باید به اشخاصی که کار قاچاق انسان را انجام می دهند، بدون هیچ سند و مدرکی اعتماد کامل کرده و اموال خود را در اختیار آن ها قرار دهند. بنابراین خطر مالی نیز آن ها را تهدید می کند. پس از گذراندن این مراحل سخت، تجربه نشان داده که معمولاً دولت ها به راحتی پناهنده را قبول نکرده و باید در دادگاه و با اسناد و مدارک ثابت کند که واقعا جانش در خطر است.
در صورتی که دولت هلند درخواست پناهندگی متقاضی را رد کند، او باید به کشور خود بازگردد. در بسیاری از کشورها، خروج غیرقانونی جرم محسوب می شود و بازگشت آن ها مساوی خواهد بود با مجازات و حبس. بنابراین قبل از هرگونه اقدامی در خصوص پناهندگی در هلند توصیه می شود در ابتدا اطلاعات خود را در خصوص مهاجرت به هلند بالا ببرید.
کیس های پناهندگی در هلند
همان گونه که در بخش های بالا به آن اشاره شد، افراد به دلایلی از قبیل نژاد، قومیت، مذهب، عضویت در گروه های خاص و یا به دلایل سیاسی و اجتماعی و از بیم و ترس از دست دادن جانشان به کشوری دیگر پناهنده می شوند. کیس پناهندگی در واقع دلیل پناهدگی آن پناهجو می باشد که در دادگاه های هلند بررسی می شود. علاوه بر این دلایل، با بالا رفتن آمار جنگ در کشورهای مختلف معمولاً کشورهای عضو کنوانسیون ژنو افراد جنگ زده را نیز به عنوان پناهنده قبول می کنند. یکی از بزرگ ترین دلایلی که باعث می شود موسسه ملک پور این روش را به شما عزیزان پیشنهاد نکند این است که در صورتی که واجد شرایط پناهندگی نباشید نیاز می باشد که به دروغ یک کیس پناهندگی در هلند برنامه ریزی بکنید. این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور نگارش شده و هر گونه کپی برداری از آن از نظر قانونی و شرعی صحیح نمی باشد.
بهترین کیس پناهندگی در هلند
چیزی به عنوان بهترین کیس پناهندگی در هلند وجود ندارد. پناهندگی ریسک بالایی دارد و با خطرات بالایی همراه است بنابراین ما نمی توانیم هیچ یک از کیس های پناهندگی را تایید کنیم. موسسه ملک پور هیچ فعالیتی در رابطه با پناهندگی به هیچ کشوری انجام نمی دهد. بنابراین توصیه ما به شما استفاده از سایر راه های مهاجرت به هلند است.
مراحل قانونی پناهندگی در هلند
اتباع خارجی که قصد پناهنده شدن در کشور هلند را دارند، باید ابتدا به سازمان مهاجرت و اعطای تابعیت هلند (IND) واقع در ter Apel گزارش دهند. بعد از گزارش پناهندگی، مرحله بعد شناسایی و ثبت نام می باشد. سپس پناهنده به مرکز پذیرش انتقال داده می شود و بر روی برنامه پناهندگی او کار می شود.
پناه جویان حداقل ۶ روز جهت ریکاوری و آماده سازی پس از سفر خود به کشور هلند فرصت دارند. سپس روند پناهندگی این افراد پس از این دوره ۶ روزه آغاز می شود. در این هنگام یعنی در زمان استراحت و اماده سازی، به پناه جویان اطلاعاتی در مورد پناهندگی در هلند داده خواهد شد. همچنین از یک وکیل جهت انجام امور پناه جو کمک گرفته می شود.
مصاحبه ویژه ای برای پناه جویان فراهم می شود که در این مصاحبه، پناه جو در کشور هلند توضیح می دهد که در کشور خودش چه چیزی را تجربه کرده است و چرا کشور خود را ترک کرده است. برای پناهندگان در کشور هلند مترجمی تدارک می بینند. در مصاحبه، پناه جو در کشور هلند می تواند روی کمک وکیل یا نماینده شورای پناهندگان حساب کند. کشور هلند در این مصاحبه به پناه جویان اجازه می دهد آزادانه سخن بگویند. همچنین اجازه می دهد که در صورت لزوم (IND) نیز سوالاتی بپرسد.
• حساب پناهجو
• وضعیت امنیتی کشور مبدا پناهجو
اگر (IND) تشخیص دهد که پناهجو نیاز به حفاظت دارد، به او اجازه می دهد که در کشور هلند بماند. اگر (IND) تشخیص دهد که پناهجو نیاز به حفاظت ندارد به او اجازه ی پناهندگی در کشور هلند را نمی دهند و باید به کشور مبدا خود بازگردد. همچنین افرادی که رد می شوند، ممکن است برای بررسی تصمیم (IND) به دادگاه منطقه فرستاده شوند و تا زمانی که بررسی کامل نشده است می توانند در کشور هلند بمانند.
پناهجویانی که در کشور های اتحادیه اروپا هستند، هنگامی که جهت پناهندگی در هلند وارد خاک هلند می شوند، به آن ها اجازه استراحت و ریکاوری نمی دهند و مستقیماً وارد مرحله مصاحبه می شوند. آن ها نیز باید شرایط ترک کشور خود به منظور پناهندگی در کشور هلند را با دلایلی قانع کننده تر از پناهجویان غیر اروپایی ثابت کنند. همچنین این مصاحبه در حضور وکیل صورت نمی گیرد و پس از مصاحبه پناهجو می تواند وکیل بگیرد و اضافه توضیحات را به (IND) گزارش دهد. اگر این توضیحات مورد قبول (IND) نبود باید کشور هلند را ترک کند .
زندگی در هلند برای پناهجویان
در کشور هلند طبق مقرراتی که از سال ۲۰۰۸ به تصویب رسیده است، پناهندگانی که در کشور هلند کار می کنند باید حداقل ۷۵٪ از درآمد حاصله از زحمات خود را صرفه هزینه های روزمره از جمله هزینه پوشش و مواد غذایی و زندگی خود کنند. لازم به ذکر است پناهجویان کشور هلند موظف اند هرگونه پس انداز یا شی با ارزشی را که وارد کشور هلند کردند به سازمان (COA) که در واقع همان سازمان پناهندگان هلندی است اعلام کنند. اعداد و ارقام و نمودار های نشان داده شده توسط سازمان COA حاکی بر این است که پناهندگان در مجموع ۲۲۱٫۰۰۰ یورو در سال ۲۰۱۲ و ۱۷۸٫۰۰۰ یورو در سال ۲۰۱۳ و ۱۷۷٫۰۰۰ یورو در سال ۲۰۱۴ برای نگه داری آن ها پرداخت کرده اند و به طور موقت در سال ۲۰۱۵ ۱۳۷٫۰۰۰ یورو پرداخت شده هر چند که ممکن است افزایش یابد .
در حاضر نزدیک به ۴۷٫۰۰۰ پناهنده در کشور هلند وجود دارد. همین طور که متوجه شدید پناهندگی در هلند، مسیری بس دشوار و خطرناک است و ممکن است شما را از مسیری که برای زندگی خود انتخاب کرده اید دور کند. موسسه ملک پور با سابقه درخشان خود شما را در زمینه ی مهاجرت به کشور های دیگر راهنمایی می کند. پس بهتر است راه درست که می تواند تحصیل و کار در کشور هلند باشد را برگزینید که موسسه ملک پور شما را در این امر تنها نمی گذارد.
این مطلب را از دست ندهید!
معایب پناهندگی در هلند
در حالی که درخواست پناهندگی در هلند راهی برای محافظت و فرصت شروع جدیدی را فراهم می کند، ضروری است که برخی از معایب مرتبط با این فرآیند را بپذیریم. این معایب عبارتند از:
برای افرادی که قصد پناهندگی در هلند را دارند بسیار مهم است که از این معایب آگاه باشند و در طول فرآیند درخواست به دنبال پشتیبانی و اطلاعات مناسب باشند. درک چالشها میتواند به متقاضیان کمک کند تا تصمیمات آگاهانه بگیرند و پیچیدگیهای مربوط به پناهندگی در یک کشور جدید را بررسی کنند.
حقوق ماهیانه پناهندگی در هلند
پناهندگان در هلند ماهانه برای تامین نیازهای اولیه خود کمک هزینه دریافت می کنند. این کمک هزینه به افراد یا خانواده ها در زمانی که درخواست پناهندگی آنها در حال بررسی است ارائه می شود. این مبلغ برای کمک به پناهندگان در پوشش هزینه های ضروری مانند غذا، پوشاک، وسایل شخصی و حمل و نقل در نظر گرفته شده است.
مقدار دقیق کمک هزینه ماهانه پناهندگی می تواند متفاوت باشد و بر اساس سیاست ها و مقررات دولتی تغییر می کند. معمولاً توسط عواملی مانند ترکیب فرد یا خانواده و شرایط خاص تعیین می شود. علاوه بر این، هرگونه تغییر در وضعیت پناهنده، مانند دریافت مجوز اقامت، ممکن است بر میزان کمک هزینه تأثیر بگذارد.
کمپ های پناهندگی هلند
هلند مانند بسیاری از کشورها امکاناتی برای اسکان پناهجویان و پناهندگان داشته است. این تسهیلات، که اغلب به عنوان مراکز پذیرش یا مراکز پناهجو نامیده می شوند، برای ارائه مسکن موقت، امکانات اولیه و خدمات حمایتی به افراد و خانواده های پناهجو طراحی شده اند.
شرایط و وضعیت اردوگاه های پناهندگان در هلند تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله سیاست های دولت، تعداد پناهجویان ورودی و تحولات بین المللی مؤثر بر الگوهای مهاجرت است. دولت هلند با همکاری سازمان های مربوطه تلاش می کند تا ضمن رسیدگی به درخواست های پناهندگی، شرایط انسانی را در این مراکز حفظ کند.
ظرفیت مراکز پذیرش می تواند متفاوت باشد و میزان اشغال بستگی به تعداد پناهجویانی دارد که به کشور می رسند. ازدحام بیش از حد می تواند چالش هایی را در تامین شرایط زندگی مناسب ایجاد کند.
پناهجویان معمولاً در زمانی که درخواست هایشان در حال بررسی است در این مراکز می مانند. مدت زمان ممکن است بر اساس پیچیدگی موارد فردی و زمان لازم برای تصمیم گیری متفاوت باشد.
روش های قانونی مهاجرت به هلند
همان گونه که می دانید شش روش اصلی جهت مهاجرت به هلند وجود دارد. تولد، ازدواج، پناهندگی، کار، تحصیل و سرمایه گذاری که در این مقاله به موضوع پناهندگی در هلند پرداخته شد. اما با توجه به خطرات جانی و مالی و مسائل مهمی که بیان شد، روش پناهندگی به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود. بنابراین نظر شما را به بررسی پنج روش دیگر مهاجرت به هلند جلب می کنیم:
تحصیل در هلند
هلند یکی از پیشرفته ترین نظام های آموزشی در جهان را دارد. سالیانه تعداد زیادی دانشجویان بین المللی به هدف تحصیل در هلند به این کشور زیبا عزیمت می کنند. دانشگاه های هلند دارای رتبه بندی بالایی بین دانشگاه های جهان هستند. از جمه دانشگاه صنعتی دلفت، دانشگاه آمستردام و دانشگاه صنعتی آیندهوون که جز 100 دانشگاه برتر جهان می باشند. شما با ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس نیز می توانید در این دانشگاه های بین المللی تحصیل کنید. برای مقطع کارشناسی که 3 الی 4 سال به طول می انجامد نمره 6 آیلتس، و برای مقطع کارشناسی ارشد که 1 الی 2 سال به طول می انجامد نمره 6.5 مورد نظر می باشد. پس از اتمام تحصیلتان در هلند می توانید تا یک سال در این کشور مانده و به دنبال کار بگردید. همچنین در صورت داشتن رزومه تحصیلی درخشان و سن مناسب و نمره زبان بالا می توانید بورسیه تحصیلی هلند را اخذ نمایید.
کار در هلند
هلند از جمله کشورهایی محسوب می شود که جهت دریافت ویزای کاری آن، نیاز به پیشنهاد کاری می باشد. در صورتی که یک پیشنهاد کاری معتبر از یک کارفرمای هلندی داشته باشید می توانید جهت دریافت ویزای کاری هلند اقدام کنید. پیشنهادات کاری را می توانید در وبسایت موسسات کاریابی معتبر در هلند پیدا کنید. همچنین دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاه های هلند به مدت یک سال اجازه کاریابی در این کشور را دارند. در نمودار زیر نرخ بیکاری هلند مشاهده می شود که در این کشور کمتر از 4 درصد می باشد.
سرمایه گذاری در هلند
هلند یکی از پیشرفته ترین کشورها از نظر اقتصاد و توسعه صنعت در اروپا می باشد. همچنین تولید ناخالص بسیار بالایی در سال دارد. هلند از نظر رعایت حقوق سرمایه گذاران خارجی و همچنین استاندارهای سرمایه گذاری بین المللی از شرایط خیلی خوبی برخوردار است. روش های مختلفی جهت سرمایه گذاری در هلند وجود دارد. شما می توانید از طریق خرید ملک، ثبت شرکت و یا خرید اوراق قرضه دولتی در این کشور سرمایه گذاری کنید ولی تنها راهی که منجر به اقامت شما بشود، کارآفرینی و سرمایه گذاری به ارزش 1.250.000 یورو می باشد. این سرمایه گذاری منجر به دریافت اقامت موقت 5 ساله و پس از آن اقامت دائم هلند می شود.
تولد در هلند
جهت دریافت اقامت هلند از طریق تولد، باید آگاه باشید که این کشور از قانون خون پیروی می کند. در قانون خون لازم است که حتماً پدر و یا مادر فرزند هلندی باشد تا فرزند به دنیا آمده تابعیت هلند را دریافت کند، در حالی که در قاعده خاک صرف تولد در خاک یک کشور منجر به تابعیت آن کشور می شود. در مقاله تولد در هلند، اطلاعات تکمیلی در این زمینه ارائه شده است.
ازدواج در هلند
در صورت ازدواج با یک تبعه هلندی می توان اقامت هلند را به دست آورد. البته باید ثابت کرد که این ازدواج واقعی بوده و ازدواج صوری نباشد. همچنین باید ثابت کرد که حداقل پنج سال از زندگی مشترک دو نفر می گذرد. زوج موجود در هلند باید نشان دهد که دارای شغل و درآمد می باشد و می تواند زندگی و مخارج زندگی مشترک را مدیریت کند.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه پناهندگی در هلند
آیا با پناهندگی در هلند می توان به تابعیت این کشور دست یافت؟
تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، …) می توانند در کشور هلند و سایر کشورها پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.
آیا پناهندگی در هلند روش خوبی است؟
خیر. بدلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در هلند به هیچ وجه توصیه نمی شود.
آیا کشور هلند کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟
بله. کشور هلند جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می شود.
خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی چیست؟
موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
بعد از پناهندگی میتونیم برای ویزای کشورهای دیگه اقدام کنیم
سلام خیر در صورت دریافت پاسپورت میتونید
سلام خدمت شما بزرگوار ، برایه پناهندگی در هلند مزاهم شدم ،
سلام دوست عزیز
در خصوص پناهندگی خدماتی نداریم.
اگر با ویزای تحصیلی بریم هلند و اونجا پناهنده شیم ممکنه که ما رو دیپورت کنن؟
سلام و عرض ادب
پناهندگی روش غیر قانونی می باشد و ما به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم.
سلام وقت بخیر هلند هم روش کاریابی که برای کشورهای اروپایی انجام میشه داره؟
سلام دوست عزیز
باید پیشنهاد شغلی از سمت کارفرما داشته باشید.
سلام
شما میدونید پروسه بررسی درخواست پناهندگی چقدر طول میکشه؟
سلام دوست عزیز
در زمینه پناهندگی خدماتی نداریم.
سلام روز بخیر
میزان حقوق دریافتی پناهندگان حدودا چقدره ؟ امکان اخذ تابعیت از این طریق وجود داره ؟
سلام و عرض ادب
شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. لطفا با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند
اگر به هلند پناهنده بشیم و بریم تو مصاحبه لازمه خودمون بتونیم به زبان انگلیسی صحبت کنیم؟
سلام ما اطلاعی از شرایط پناهندگی نداریم
یه سوال داشتم خواهر من دوسال پیش درخواست پناهندگی داده اما هنوز اقامت دریافت نکرده. الان میتونه برای یه کشور دیگه اقدام کنه؟
سلام باید شرایطشون بررسی بشه معمولا نمیتونن
آیا امکانش هست از طریق کیس مذهبی برای هلند پناهندگی بگیرم؟ من مجرد هستم و از نظر مالی سرمایه خاصی ندارم.
سلام و ارادت
موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
من فاطمه منفی المان دارم بعد منو خواهرم دوقلو هستیم خواهرم قبول شد من ورد کردن هردولزبین هستیم اگر من با منفی اولم بیام هلند ۱ سال پنهان بشم دوبلین اوکی میشه
من
سلام و عرض ادب
خدماتی در زمینه پناهندگی نداریم.
سلام روزتون بخیر
روش پناهندگی روش سختی هست و ممکنه در نهایت با درخواست پناهندگی هم موافقت نشه و مجبور باشیم برگردیم ایران متاسفانه
سلام دوست عزیز
بله دقیقا شرایط خیلی سختی دارد.
معمولا چند درصد افراد درخواستشان مورد تایید هست؟
سلام و ارادت
موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
سلام
ممنون بابت مطالب عالی
چه مدت طول می کشه تا تصمیم گیری درباره درخواست پناهندگی من گرفته شود؟
سلام و ارادت
دوست گرامی موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
سلام وقت بخیر سوال من اینه ک ایا با پاسپورت یونانی میشه در هلند درخواست پناهندگی داد یا خیر من افغان هستم و قبولی یونان رو گرفتم الان میخام ب یک کشور اروپایی برم و حدفم اینه ک برم هلند میشه جواب بدین لطفاً ممنونم
سلام و ارادت
موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
شماره واتسپ جهت تماس لطف بفرمایید
سلام و ارادت
دوست گرامی لطفا در وبسایت وارد بخش تماس با ما شوید در این قسمت به اطلاعات برقراری ارتباط با مشاورین دسترسی دارید.
تماس با ما
به جز پناهندگی چه روش هایی برای اقامت قانونی هلند وجود داره؟
سلام و ارادت
مهاجرت از طرق تحصیل، کار، سرمایه گذاری امکان پذیر است.
وقتتون بخیر. ممنون از اطلاعات واقعا مفید شما
درود بر شما
لطف دارید.
سلام وقت بخیر آیا پناهندگی در هلند از طریق ویزای توریستی امکان پذیر است؟
سلام و عرض ادب
خیر امکان پذیر نمی باشد.
سلام و خداقوت. ممنون از اطلاعات مفید و خوبی که در اختیار گذاشتید.
درود بر شما
لطف دارید
سلام وقت بخیر ما دوتا دوست هستیم تصمیم گرفتیم برای اقامت هلند اقدام کنیم من مهندسی معماری دارم ۳۱سال دارم سابقه کار۳ماه دارم زبانم ضعیف هست،ودوستم ۴۲سال مدرک دکترای فلسفه و مدرک پرستاری داره زبانش مهاوره ای خوبی دارع،
شماچه راهی رو برای اقامت هلندبه ما معرفی میکنید؟؟
سپاس از شما🙏
سلام و ارادت
دوست گرایم لطفا با موسسه تماس بگیرید تا به صورت تخصصی جهت مهاجرت راه مناسب مهاجرتی را دریافت کنید.
من میخوام پناهندگی ثبت نام کنیم
سلام و ارادت
موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
بنده نامزدم حدود پنج ماه میشود که از طریق کیس قانونی خانوده شان که پدر ایشان با نیرو های هالندی ناتو کار کرده بودند پناهنده شده و سن اش هم تازه ۱۹ ساله شده برای اینکه من را بخواهند چه شرایطی وجود داره؟ و در چه مدت بعد خواهند خواسته بتوانند بنده را؟
سلام و ارادت
موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
سلام من بیست و چهار سالمه امکان داره بخاطر همجنسگرایی با پناهندگی موافقت کنن تو هلند ؟ اگه نه تو کدوم کشور
سلام و ارادت
موسسه ملکپور هبچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
سلام من ۲۶ ساله هستم من یک نظامی در افغانستان بودم میخواهم که از ایتالیا به هالند مهاجرت کنم آیا امکان هست که مره اقامت بدهد و یا خیر
سلام و عرض ادب
موسسه ما خدمات و اطلاعاتی پیرامون پروسه پناهندگی ارائه نمی نماید، اما اگر قصد مهاجرت قانونی دارید میتوانید فرم مربوط به مشاوره را که در بخش ارتباط با ما از پر نمایید
سلام من 15 سالم هست.میخام برای فوتبال مهاجرت کنم.و در آکادمی تیم آژاکس ثبت نام کنم.میخاستم بدونم از چه اقامتی وارد بشم.و آیا شرایطش هست
دوست عزیز تنها راه مهاجرت از طریق ورزش برای سنین زیر 18 سال ثبت نام در اکادمی های فوتبال است که به شکل حرفه ای شما رو برای ورود به تیم های برتر اماده می کنند
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان تماس حاصل نمایید
سلام خسته نباشید
لطفا در مورد کارهای ساختمانی در هلند توضیح می دهید چه رشته یا حرفه ای رو در هلند بیشتر خواستار داره
سلام و ارادت
با داشتن تحصیلات حداقل لیسانس و سابقه کار مرتبط در زمینه مشاغل مورد نیاز کشور مقصد می توانید جهت دریافت جاب آفر اقدام کنید.
سلام. یه سوالی داشتم که امیدوارم بتونم جوابمو بگیرم.من اگر با شرایط پناهندگی غیر قانونی برم هلند و تو مصاحبه بگم که من تو ایران فقط ماهی 150 دلار حقوق میگیرم و یه برگه که نشون بده منو به عنوان تظاهرکننده به دلیل این نظام اقتصادی ایران دستگیر کردن.چند دردصد احتمال داره که منو قبول کنن.ممنونمیشم جواب این سوال منو بدین.
سلام و ارادت
دوست عزیز موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد
سلام. یه سوال دیگر اینکه .. یه جایی شنیدم واسه بیمار خاص میشه پناهنده گی یا اقامت گرفت.. اولا چه بیماریهای؟؟؟ کدام کشورها؟؟ من هلند را شنیدم.. بیماری که من به ان مبتلا هستم بیماری صدف یا پسوریازیس هست . با تشکر
با سلام و عرض ارادت. ما برای پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداشته و به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از روش های قانونی متناسب با شرایط خود می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.
روش پناهندگی به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. برای اطلاع از روش های قانونی می توانید با ما تماس بگیرید.
با سلام من ۲۹ ساله گرافیست هستم و معلولیت دارم و بخاطر شرایط بد زندگی در تهران (فراهم نبودن محیط کار بدی معابر و مناسب سازی نبودن شهر میخواستم به کشور هلند پناهنده بشم البته عمو من هم سال هاس که مقیم هلند هستن میخواستم ببینم ایا شرایط پذیرفته شدن من و گرفتن اقامت برای من فراهم هست
چگونه میتوانم ویزه کاری هالند رو بدست بیاورم