اخذ تابعیت آذربایجان از طریق ازدواج 2024
اخذ تابعیت از طریق ازدواج در جمهوری آذربایجان
نظام حقوقی کشور آذربایجان چگونه است؟ ازدواج در آذربایجان و اروپا ، سن ازدواج در کشور های اروپایی ۱۶ سال است . کشور اسپانیا تا سال گذشته ۱۴ سال بوده است و برای رسیدن به استاندارد سن ازدواج در اروپا این تغییرات را اعمال نموده است . ایا اخذ تابعیت از طریق ازدواج وجود دارد؟ اخذ تابعیت در آذربایجان به چه طریقی امکان پذیر است ؟ بهترین روش اخذ تابعیت در جمهوری آذربایجان چگونه می باشد؟ آیا فردی که با اتباع آذربایجان ازدواج کند می تواند تابعیت جمهوری آذربایجان کسب کند ؟ در این نوشته سعی شده است که به سوالات به شما همراهان همیشگی سایت موسسه ملک پور در باب اخذ تابیعت از طریق ازدواج پاسخ داده شود.
جمعیت قالب جمهوری آذربایجان را آذری ها تشکیل می دهند ، آذربایجانی ها اکثرا شیعه مذهب می باشند و دارای فرهنگی ایرانی هستند براساس مطالعات ژنتیکی که برروی مردم جمهوری آذربایجان صورت گرفته، مشخص شده است که مردم آذربایجان شباهت بیشتری به اقوام قفقازی دارند تا نسبت به اقوام ترک زبان دنیا.
در کشور جمهوری آذربایجان اقوامی همچون آذری ،تالش ، ارمنی ، اوکراینی ،تاتار ،ترک و روس سکونت دارند. حدود نیمی از جمعیت جمهوری آذربایجان شهری و نیم دیگر روستایی می باشند. نزدیک به۸۵ درصد از جمعیت کشور جمهوری آذربایجان را شیعیان تشکیل می دهند و نیز مذاهب و ادیان دیگری نیز وجود دارند که به عنوان اقلیت شناخته می شوند.
در مورد کسب تابعیت از طریق ازدواج در حقوق بین الملل دو نظر وجود دارد:
عقیده کلاسیک و عقیده استقلال تابعیت زن
در قرن ۱۹ میلادی علمای حقوق بین الملل خصوصی براین عقیده بودند که تعارض مربوط به قوانین ازدواج باید از طریق قانون ملی زن و شوهر اعمال شود یعنی آثار ازدواج طبق قانون دولت متبوعه زن و شوهر مقرر می گردد. چون عملا براساس عرف همه گیراین امکان وجود ندارد که بیش از یک قانون ملی بر روابط زن وشوهر حکومت کند پس ناچارا بایستی وحدت تابیعت در خانواده حکم فرما شود. (نویسنده:رضا (امید)محمدی،موسسه مشاوره ای ملک پور)
براساس قانون طبیعت ازدواج ، ازدواج یک همکاری مادام الحیات است. لذا برای تامین وحدت معنوی در خانواده بایستی زن و شوهر یک تابعیت داشته باشد به الاخص زن تابعیت شوهر را باید بپذیرد. البته نکته مهم که در اینجا وجود این است که تغییر تابعیت بعدی شوهر بر همسر تاثیر ندارد.
عقیده استقلال تابعیت زن
از قرن بیستم به بعد در مورد تغییر تابعیت از طریق ازدواج نظریات جدیدی مطرح شد. مبنای این تفکر فکر نوین تساوی حقوق زن ومرد و مبارزه برای رفع حجر زن بوده است. و می گویند زن فقط به شوهر علاقه مند می شود نه به تابعیت و رژیم حقوقی همسر خود.
کنگره موسسه حقوق بین الملل که در سال ۱۹۳۲ در اسلو برگزار شد براین موضوع تاکید کرد که ” تابعیت یکی از همسرها قابل تسری به همسر دیگر نباشد، مگر با رضایت خود او” از طرفی دیگری دولت ها تمام سعی خود را برای تسهیل تابعیت واحد در کانون خانوادگی مبذول دارند.
شرایط اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور آذربایجان
در ابتدا باید به دو نکته در مورد کسب تابیعت از طریق ازدواج در جمهوری آذربایجان توجه کرد:
ازداواج یک زن یا مرد آذربایجانی با فرد بیگانه نمی تواند دلیل بر کسب تابیعت جدید آن فرد باشد.
تغییر تابیعت همسر دلیلی بر تغییر تابیعت همسرش نمی باشد.
- ازدواج یک شهروند خارجی با جمهوری آذربایجان باید به طور رسمی در دفتر ثبت ازدواج در آذربایجان ثبت شود.
- مرکز ثبت ازدواج در آذربایجان معرف به zags است که تنها مرکز ثبت ازدواج برای ازدواج شهروند آذربایجانی با تبعه خارجی می باشد.
- اگر اتباع خارجی قصد ازدواج با شهروند اذربایجانی در جمهوری آذربایجان را دارند باید طبق قانون کشور آذربایجان تمام مدارک مربوط به خود را اعم از اسناد مدارک هویتی و اسناد مدارک مربوط به طلاق و گواهی مرگ همسر قبلی که نشانگر پایان ازدواج قبلی آنها می باشد را به همراه خود داشته باشند. این مدارک باید حتما ترجمه و دارای یک رونوشت برابر اصل از دادگاه باشد تا در دادگاه آذربایجان معتبر شناخته شود.
- همه اتباع بیگانه که تمایل به ازدواج با شهروند آذربایجانی را دارند باید به دولت جمهوری آذربایجان گواهی ارایه دهند که دال بر عدم نکاح فرد می باشد.
مدارک مورد نیاز قبل از صدور ویزا ازدواج :
- اصل گذرنامه امضا شده و با حداقل ۶ ماه اعتبار
- عکس گذرنامه
- کپی از تایید رزرو هتل
- نامه شخصی به سفارت آذربایجان توضیح هدف از سفر مراسم ازدواج در آذربایجان
- مراسم ازدواج با یک شهروند آذربایجانی از نظر قانونی می تواند در جمهوری آذربایجان، کانادا، یا هر کشور دیگری تا زمانی که هر دو طرف ویزا لازم برای ورود به کشور جمهوری آذربایجان را دارند قانونی است.
مراسم ازدواج در آذربایجان
مراسم ازدواج به یک شهروند آذربایجان از نظر قانونی می تواند در جمهوری آذربایجان، کانادا، یا هر کشور دیگری تا زمانی که هر دو طرف ویزا لازم برای ورود به این کشور قانونی است.
در کشور جمهوری آذربایجان اتباع بیگانه بعد از ازدواج می توانند تقاضا برای اقامت دائم یا ویزای بازدید کننده برای همسر آذربایجانی را انجام دهند.
پس از ازدواج با اتباع آذربایجان می توان اقامت دایم و یا ویزا بازید از همسر را دریافت کرد. اگر فرد آذربایجانی دارای فرزند وابسته باشد این فرزند تاثیری بروی ازدواج با اتباع بیگانه ندارد.
در آذربایجان شما فقط می توانید به مدت شش ماه دوره نامزدی داشته باشید و باید ظرف این مدت ازدواج دایم خود را ثبت کنید.
**در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با موسسه ملک پور تماس گرفته از مشاوران بین المللی اطلاعات بیشتری دریافت کنید.***
سلام درود ببخشید خواستم بدونم اگه دو نفر ایرانی از ایران به کشور آذربایجان سفر کنند و آنجا ازدواج کنند اقامت میگیرند یا نه ؟
سلام دوست عزیز خیر. شما باید از طریق تحصیل، کار یا سرمایه گذاری مهاجرت به این کشور داشته باشید
سلام من شغل دارم و یه مختصر پس انداز دارم چطور میتونم با یه اذربایجانی ازدواج کنم چون هم مذهب و هم زبان هستیم واینکه اقامت اونجا رو بگیرم و اونجا زندگی کنم امکانش هست
با سلام. موسسه ملک پور به دلیل عدم فعالیت در امور همسریابی هیچ گونه خدمات و مشاوره ای در این زمینه ارائه نمی دهد. در صورتی که بتوانید اثبات نمایید ازدواج شما صوری نیست و مراحل ازدواج شما طبق استاندارد پیش برود با ارائه مدارک و داشتن شرایط مالی از سوی همسر شما جهت تشکیل زندگی مشترک، می توانید در ابتدا اقامت موقت و بعد از گذشت چند سال از زندگی مشترک و عدم وقوع طلاق اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید.
همچنین بد نیست که بدانید ازدواج صوری امری غیرقانونی می باشد و می تواند جریمه و زندانی برای فرد در پی داشته باشد و پس از اثبات دیپورت خواهید شد و ممکن است تا چندین سال اجازه ورود مجدد به کشور مورد نظرتان را نداشته باشید و همچنین برای اخذ ویزای سایر کشورها برایتان امتیاز منفی محسوب گردد. بنابراین به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
آیا دولت بعد ازدواج به طرف مقابل از لحاظ مالی کمکی میکند مثل وام یا … ؟
با سلام. خیر چرا که فرد آذربایجانی برای اخذ اقامت برای شما می بایست اثبات نماید که تمکن مالی لازم را داراست.
ازدواج واقامت در کدوم کشور بهتره
با سلام
دوست عزیز ازدواج در واقع یک روش مهاجرت نیست. شما اگر با فردی که تابع کشور دیگری است ازدواج کنید اقامت آن کشور را اخذ می کنید. اما نمی توانید با هدف اخذ اقامت با شخصی ازدواج کنید چرا که باید ثابت کنید ازدواج شما حقیقی است.
سلام
من حدود 17 سال پیش با یک خانم تبعه آذربایجان ازدواج و سپس به ایران آمده و خانم بنده بدلیل قوانین ایران پاسپورت آذری را پس داده و شناسنامه و پاسپورت ایرانی گرفته ولی همچنان شناسنامه و یک واحد آپارتمان در باکو دارد و همچنین دو فرزند با شناسنامه و پاسپورت ایرانی و همچنین شناسنامه آذربایجان هستیم لذا سوال : آیا امکان دریافت پاسپورت آذربایجان با توجه به تک پاسپورتی برای اینجانب می باشد یا خیر.
و آیا میتوان ویزای سالیانه مولتی گرفت یا خیر:
با سلام
شما برای دریافت پاسپورت آذربایجان باید در سال های اخیر در این کشور زندگی کرده باشید. شما می توانید به صورت توریستی به ین کشور سفر کنید.
یا از روش های اقامتی دیگر مانند کار و سرمایه گذاری استفاده کنید.
سلام . پدر بنده متولد باکو است که همراه خانواده به ایران مهاجرت کرده ، آیا بنده میتوانم تابعیت آذربایجان را بگیرم ؟
سلام خسته نباشید زوجی افغانی ساکن ایران هستیم میخاستیم بدانیم برای اقامت ما در اذربایجان چ شرایطی هست؟ایا با بچه دار شدن در ان کشور شانس اقامت داریم ممنون از لطف شما
باسلام
متقاضی گرامی برای راهنمایی در این زمینه میبایست شرایط شما مورد ارزیابی قرار گیرد.
سلام خسته نباشید اگر بنده با یک خانم اهل اذربایجان ازدپاج کنم و بعد از سپری شدن دوران نامزدی و تبدیل شدن به ازدواج دائم تا چند مدت دیگر میتوان شهروندی آذربایجان رو گرفت یا همون تابعیتو پاسپورت آذربایجان ؟
با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.
سلام ببخشید آیا امکان داره یک ایرانی با فرد نظامی آذربایجانی در آذربایجان ازدواج کنه؟ در صورتی که آن فرد حق ورود به ایران را ندارد به دلیل شغل نظامی.
با سلام و عرض ادب سوال شما بسیار تخصصی میباشد اتفاقاً اینگونه پرونده ها می بایست با راهنمایی شخص آقای ملک پور مشاوره گردد. پیشنهاد میکنیم در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.
با سلام و خسته نباشید و تشکر از وبسایت بسیار پرمحتوای تان میخواستم راهنمایی هایی در مورد اینکه دختر بنده قصد ازدواج با یک شهروند آذربیجانی را دارد بفرمائید قبل از ازدواج ما در ایران و بعد در کشور آذربایجان چه کار های قانونی باید انجام بدیم چه مدارکی را باید ترجمه و یا برابراصل کنیم . باسپاس فروان
با سلام و عرض ادب و احترام
احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید .
سلام .من میخواهم از طریق ازدواج دایم در آذربایجان اقامت دائم بگیرم ولی اونجا نه کسی رو میشناسم که باهاش ازدواج نه کاری چیزی دارم که بتونم بعد ازدواج کار کنم .بعد ازدواج امکان اجازه کار هست؟
با سلام و عرض ادب دوست گرامی برای ویزای ازدواج شما باید فرد مورد نظر را در نظر داشته باشید و همچنین باید کلیه مدارک این امر را تهیه نمایید در غیر اینصورت شانسی برای این نوع اقامت نخواهید داشت .
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان حقوقی چند تا سوال داشتم در صورت امکان لطف کنید پاسخ بدید 1در صورتی که مرد ایرانی با تبعه اذربیجان ازدواج کنه و درخواست تابعیت بده چقدر زمان میبره تا شناسنامه اذری بگیره 2 ایا در اونجا هم میشه مثل قوانین خودمون ضمن عقد شروطی رو قرار بدیم یا یه چیز از پیش تایین شده است؟3 سیستم حقوقیشون چطوره ایا یک وکیل ایرانی میتونه اونجا کار کنه؟ 4 فردی که به چهار زبان انگلیسی فارسی ترکی اذری هم ایران هم کشور اذربیجان و عربی بلد باشه و سلیس حرف بزنه و لیسانس فقه وحقوق هم داشته باشه ایا امکانش هست سفارت ایران در اذربیجان استخدامش کنه؟ اگه ممکنه چطوری؟ باسپاس از پاسخ های شما نوروزتان پیروز
با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.
سلام.ببخشید یه شماره تماس لطف کنید بدید.
با سلام
شما میتوانید شماره تلفن های دفاتر ما در اینجا مشاهده نمایید .