مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ کانادا
مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا یکی از برترین مسیرهای اقامتی و سرمایه گذاری در این کشور می باشد. متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای startup کانادا می شوند می توانند در همان بدو ورود به این کشور به همراه خانواده خود، اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند. در استارتاپ ویزا این امکان فراهم شده که همه یا بخشی از هزینه های راه اندازی بیزینس شما توسط شرکت های سرمایه گذار کانادایی تامین شود.
از ویژگی های حائز اهمیت در ویزای استارتاپ کانادا می توان به عدم وجود محدودیت سنی و عدم ارائه مدرک تحصیلی و سطح زبان بالا اشاره کرد. در یک جمع بندی می توان گفت این مسیر مهاجرتی مختص افرادی است که ایده ای خلاقانه و جدید در سر دارند و قصد دارند آن را در کشور کانادا راه اندازی نمایند.
مدت زمان رسیدگی به ویزای استارت اپ کانادا چقدر است؟
مدت زمان اعلام شده توسط اداره مهاجرت کانادا برای این پروسه 35 ماه است ولی طبق تجربه پرونده هایی نیز تا دو سال منتظر اعلام نتیجه بوده اند. پس به طور متوسط 1.5 الی 2 سال پروسه اخذ ویزا استارتاپ کانادا زمان لازم دارد.
هزینه ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟
هزینه ویزای استارتاپ کانادا متناسب با نوع بیزینسی است که اقدام به راه اندازی آن می کنید. شما می توانید با حداقل 75 هزار دلار کانادا برای ویزای استارت آپ اقدام نمایید.
آیا در صورت عدم موفقیت در بیزینس، اقامت دائم کانادا کنسل می شود؟
خیر، موفقیت یا عدم موفقیت در بیزینس راه اندازی شده توسط شما، تاثیری بر وضعیت اقامتی شما نخواهد داشت. افرادی که در کسب و کار خود با مشکل و شکست مواجه می شوند می توانند حمایت دولت کانادا را داشته باشند.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با اقامت نوافرینی یا استارتاپ
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
ویدئـو و پـادکست شرایط اقامت دائم کانادا از طریق استارت آپ
ویزای استارتاپ کانادا چیست؟
در پاسخ به سوال ویزای استارتاپ چیست؟ می توان گفت استارتاپ به معنی راه اندازی یک کسب و کار جدید و طرح تجاری جدید است. در واقع ویزای استارتاپ کانادا ویزایی است که به متقاضیانی که دارای ایده ای خلاقانه و طرحی جدید هست، امکان اقامت در کانادا می دهد. پس برنامه startup کانادا از انواع اقامت سرمایه گذاری در کانادا است، که نیاز به ارائه یک طرح نوآورانه و خلاقانه دارد، به عنوان مثال در ایران اسنپ و آیس پک نمونه هایی از استارت آپ می باشند. کسب و کاری که در این روش راه اندازی می شود باید این خصوصیات را داشته باشد:
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با اخذ اقامت دائم کانادا از طریق نوآفرینی
طرح ارائه شده در صورتی که بتواند از سوی یکی از سازمان های تعیین شده حمایت شود، امکان اخذ اقامت کانادا را فراهم می کند. این سازمان ها شامل:
- سازمان شتاب دهنده، که کمک م کند بیزینس سریع تر راه اندازی شود و اغلب اوقات منابع و فضای لازم را در اختیار افراد قرار می دهد.
- سازمان های فرشته، این سازمان ها اگر طرحی را تایید کنند می بایست حداقل 45 هزار دلار در آن طرح سرمایه گذاری کنند.
- سازمان های Venture capital، این سازمان ها در صورتی که طرحی را تایید نمایند، باید 200 هزار دلار در آن طرح سرمایه گذاری کنند.
این سازمان ها که باید طرح تجاری را تایید کنند از سوی دولت کانادا مشخص شده اند. در صورتی که شما اختراع یا طرح نوآورانه ای دارید می توانید در کشور کانادا به صورت استارت آپ اجرا کنید؛ البته اگر طرح و ایده مکتوب و سازماندهی شده ندارید نیز با کمک سازمان های معتبر می توانید ایده خود را به صورت یک بیزینس پلن حرفه ای در آورید. به این روش نسبت به طرح های کارآفرینی سرمایه کمتری نیاز دارد و ممکن است با حداقل 60 هزار دلار کانادا بتوانید یک استارت آپ راه اندازی کنید.
در روش استارت آپ از ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت می کنید و پس از 3 سال می توانید تابعیت این کشور را دریافت کنید. اعضای خانواده نیز از ابتدا اقامت دائم می گیرند و تحصیل فرزندان در کانادا نیز رایگان است. فرزندان تا سن زیر 22 سال می توانند در پرونده والدین قرار بگیرند.
روش استارت آپ کانادا و ویزای آن به دلیل مزیت های مهمی که دارد همواره مورد توجه کارآفرینان خارجی به ویژه آن دسته کارآفرینانی است که ایده های نوآورانه دارند و خواهان حمایت از طرح های خود در مقیاسی وسیع تر می باشند. نمودار زیر نشان می دهد که از سال 2015 چه اندازه حمایت از طرح های نوآورانه کارافرینان خارجی از سوی دولت کانادا افزایش یافته است.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با نوآفرینی کانادا
شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا
روش استارت آپ کانادا و به دنباله آن ویزای استارت آپ کانادا یک برنامه جامع فدرال مثل اسکیلد ورکر می باشد. از مهمترین شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا، داشتن نمره ایلتس است که متقاضی می بایست دارا باشد. نمره ایلتس برای استارتاپ کانادا 5 می باشد که معادل نمره زبان انگلیسی CLB5 می باشد. این میزان نمره ایلتس برای استارتاپ کانادا، سطح پایینی است که صرفا نشان دهنده آشنایی با زبان انگلیسی می باشد. در این روش نو بودن بیزنس و مورد تأیید قرار گرفتن این بیزنس نو از سوی نهاد های ذیصلاح دولت کانادا مهمترین شرط تحقق برای اخذ اقامت کانادا از طریق این ویزا می باشد. در یک جمع بندی شروط مهم اخذ ویزای استارت آپ کانادا عبارت است از:
ویدئو و پادکست موسسه MIE در خصوص اقامت دائم با کمتر از 50000 دلار
یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از متقاضیان استارت آپ کانادا را درگیر کرده است این است که، آیا استارت آپ کانادا با گارانتی و تضمینی می باشد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که در علم حقوق و مهاجرت هیچگونه تضمین 100 درصدی وچود ندارد اما موسسه MIE برای اطمینان خاطر شما عزیزان این امکان را برای شما فراهم آورده است که در صورتی که به هر دلیلی پروسه پرونده شما در این روش با موفقیت انجام نشد به جز مبلغ کوچکی از پول شما مابقی آن در روش و کشورهای بسیار دیگر بسته به شرایط شما استفاده شود و شما هیچگونه ضرری در پروسه مهاجرت خود متحمل نشوید.
ویدئـو و پـادکست نکات مهم اقامت 50 هزار دلاری کانادا
ویـدئــو
پـادکست
با عرض سلام، بنده 42 ساله و سابقه کاری ندارم و همسر بنده پزشک هستند و 54 سال دارند. آیا ما شرایط مهاجرت از طریق استارت آپ کانادا را دارا می باشیم؟
مقایسه ویزای استارت آپ و کارآفرینی کانادا
روش استارت آپ کانادا، روش جدیدی است که برای مهاجرت به کشور کانادا معرفی شده است. روش های کارآفرینی متعددی نیز برای مهاجرت به کانادا وجود دارد، اما در روش استارت آپ کانادا شرایط ساده تر و سرمایه کمتری مورد نیاز است؛ تفاوت عمده مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ و کارآفرینی، ایده ای است که متقاضی با آن اقدام می کند. در مهاجرت از طریق استارت آپ حتما باید ایده خلاقانه و جدید باشد و تاکنون در کانادا اجرا نشده باشد ولی در ویزای کارآفرینی کانادا می توان از ایده هایی که قبلا اجرایی شده اند نیز استفاده کرد پس اجرای یک ایده ای که قبلا سودآوری آن امتحان شده است بسیار عالی است و احتمال شکست بسیار کم می شود.
یکی از مزایایی که در مورد مزایای اقامتی روش استارت آپ وجود دارد این است که شما اجازه هر کاری در موارد قانونی را خواهید داشت از جمله، کار، سرمایه گذاری و … به همین دلیل افراد بیشتری تمایل به دریافت این ویزا دارند. در روش کارآفرینی متقاضی بسته به ایالتی که درخواست داده اقامت 1 تا 2 ساله دریافت می نماید و در این مدت باید تعهدات خود را با دولت انجام دهد، همانند راه اندازی بیزینس، استخدام کارمند و….، پس از انجام این تعهدات می تواند درخواست اقامت دائم کانادا را دهد.
اما در روش استارت آپ، از ابتدا به شما اقامت دائم کانادا اعطا می شود و پس از 3 سال می توانید تابعیت کانادا را به دست آورید و هیچ الزامی به استخدام یک شهروند کانادایی یا مقیم دائم کانادا ندارید. همچنین از سوی دولت کانادا حمایت زیادی از استارت آپ ها می شود و امکانات مختلفی از جمله حمایت های مالی، کارگاه، آزمایشگاه و دفتر کار در اختیار اجرا کنندگان استارت آپ قرار می گیرد. همانطور که در بالا ذکر شد باید در روش کارآفرینی بیزنس راه اندازی شود تا شخص به اقامت دائم کانادا برسد اما در روش ویزای استارتاپ کانادا متقاضی از همان ابتدا اقامت دائم را دریافت می نماید.
مورد | ویزا استارتاپ کانادا | ویزا کارآفرینی کانادا |
مدت اقامت | همان ابتدا اقامت دائم | ابتدا اقامت ا الی 2 ساله |
ویژگی طرح و ایده بیزینسی | خلاقانه و جدید ( نباید قبلا در کانادا راه اندازی شده باشد) | الزامی به خلاقانه و جدید بودن ندارد ( می تواند قبلا در کانادا راه اندازی شده باشد) |
ریسک پذیری | ریسک پذیری بالا ( ایده تا کنون راه اندازی نشده است) | ریسک پذیری اندک ( ایده قبلا راه اندازی شده پس می توان همه جانب آن را بررسی نمود) |
لزوم داشتن سرمایه اولیه | خیر احتیاجی نیست | بله لازم است |
شرط حضور در کانادا | 2 سال از 5 سال | سالی 9 الی 10 ماه |
مدرک زبان | CLB 5 | متناسب با هر ایالت CLB 4 الی CLB 5 ( در صورت داشتن سطح زبان بیشتر امتیاز بیشتری دریافت می کنید) |
شروط عمومی لازم | مدرک و سوابق کاری مرتبط با حوزه بیزینس | سن مناسب، تجربه کاری، مدرک بالاتر |
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با استارت آپ کانادا
این مطلب را از دست ندهید!
مزایای ویزای استارت آپ کانادا
مزایای برنامه ویزای استارت آپ کانادا به شرح زیر است.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در ارتباط با اقامت کانادا با 49 هزار دلار
ویـدئــو
پـادکست
مشکلات استارت آپ کانادا
استارتاپ کانادا یکی از برترین مسیرهای مهاجرت به کانادا است که در صفر تا صد ویزای startup کانادا در کمترین زمان ممکن به اقامت دائم کانادا ختم می شود. پایه و اساس استارتاپ ها را انسان ها می سازند پس برای اینکه بتوانید یک startup را به صورت دقیق و با کیفیت پیاده سازی نمایید و موفق شود، می بایست تیمی حرفه ای داشته باشید. که جمع آوری همچین تیمی و به دنباله آن نگهداشتن آن ها کاری بسیار دشوار است. از دیگر مشکلات استارت آپ کانادا می توان به تداوم افزایش مشتری و سودآوری استارتاپ اشاره نمود. برای این منظور راه حل هایی همچون گسترش کار و جذب مشتری در بازارهای بین المللی یا گسترش کار و افزایش امکانات و محصولات، مطرح می شود که هر دو راهکار، کارساز هستند اما نیاز به برنامه ریزی دقیق و بودجه دارد. این مسائلی که تا اینجا به عنوان مشکلات استارت آپ کانادا اشاره شد، مشکلات بعد از راه اندازی استارتاپ می باشند. یک سری مشکلات استارت آپ کانادا نیز وجود دارند که پیش از اقدام متقاضی با آن ها رو به رو می باشد. از جمله این مسائل می توان به موارد زیر اشاره نمود:
این مطلب را از دست ندهید!
دلایل ریجکت شدن ویزای استارت آپ کانادا
یکی از برنامه های بسیار عالی که در کشور کانادا وجود دارد و می توان با آن اقامت دائم کانادا را همراه با خانوداه کسب نمود، اقامت استارتاپ کانادا می باشد. برای این نوع اقامت متقاضی می بایست ایده و طرحی خلاقانه اجرا کند که این مورد می تواند یکی از سختی ها و مشکلات استارت آپ کانادا باشد. متقاضیان برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا می بایست یکسری موارد را رعایت نمایند زیرا عدم رعایت این موارد باعث ریجکتی استارتاپ کانادا خواهد شد و متقاضی را از رسیدن به خواسته اش باز خواهد داشت. پرونده startup کانادا که از نوع اقامت دائم کانادا هست، در دو وجه بررسی می شود اولین مورد، بررسی مسائل شخصی متقاضی است و وجه بعدی بررسی پروژه startup، طرح مطرح شده برای استارتاپ و تیم اجرایی این طرح می باشد. در زیر به بررسی دلایل ردی پرونده استارتاپ در هر دو وجه می پردازیم.
ویژگی های ایده های مطرح شده در ویزای استارت آپ کانادا
ویـدئــو
پـادکست
نمونه طرح استارت آپ کانادا
یکی از برترین مسیرهای اخذ اقامت کانادا، اقدام از طریق استارتاپ می باشد. کانادا به دلیل داشتن آزادی اقتصادی و کمک های زیاد دولت این کشور برای هزینه استارتاپ کانادا، برای ایده پردازها بسیار ایده آل است. متقاضی از این طریق می تواند در پروسه کوتاهی اقامت دائم کانادا را اخذ نماید. برای اینکه بتوانید از طریق استارتاپ کانادا اقدام نمایید می بایست بیزینس پلن ارائه دهید و این بیزینس پلن به تایید دولت کانادا برسد. از ویژگی هایی که می بایست نمونه طرح استارت آپ کانادا داشته باشد می توان به خلاقانه بودن، جدید و نو بودن، ایجاد اشتغال، قابلیت رقابت در مقیاس های جهانی و رشد و سود دهی در مدت معقول، اشاره نمود. از شهرهایی که نمونه طرح استارت آپ کانادا در آن ها موفق عمل نموده است می توان به واترلو، ونکوور، تورنتو، اتاوا و مونترال، اشاره نمود. از نمونه طرح استارت آپ کانادا که بسیار موفق شده اند، می توان به موارد زیر اشاره نمود.
مراحل استارت آپ کانادا
برای اخذ ویزای استارت آپ، یکسری مراحل استارت آپ کانادا وجود دارد که می بایست آن ها را به دقت طی کنید تا موفق به اخذ ویزا شوید. به طور کلی مراحل مهاجرت استارتاپ کانادا شامل مراحل اخذ نامه حمایت و مراحل اخذ ویزا می باشد که در زیر صفر تا صد مراحل ویزای استارتاپ کانادا را مشاهده می کنید: