معرفی راه های مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق 6 مسیر اصلی کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است. برخی از راه های مهاجرت به کانادا به دلیل سهولت مسیر انجام یا آثار اقامتی عالی یا حتی هزینه های مناسب در لیست بهترین مسیر مهاجرتی قرار دارند که مسیرهای نوآوری و کار-شرکت در صدر این لیست هستند.
شرایط مهاجرت به کانادا متناسب با مسیر انتخابی شما دارد ولی اغلب روش های مهاجرت به کانادا نیازمند مدرک زبان، مدرک دانشگاهی، دارا بودن شرایط سنی تعیین شده و تمکن مالی، می باشند. در قسمت زیر راههای مهاجرت به کانادا به همراه شرایط اولیه برای هر یک را قرار داده ایم که با کلیک بر روی هر روش می توانید جزئیات بیشتر را در خصوص آن مطالعه کنید.
اولین قدم شما، پیدا کردن مناسب ترین مسیر مهاجرتی است که منافع شما را به بهترین نحو تضمین کند.
کار در کانادا
در صورتی که کمتر از 40 سال سن دارید و حداقل دارای 3 سال سابقه کار هستید، این روش بهترین و ارزان ترین انتخاب برای مهاجرت به کانادا است.
تحصیل در مدارس کانادا
دانش آموزان از سن 9 سالگی می توانند از طریق تحصیل در مدارس به کانادا مهاجرت کنند. یکی از والدین نیز می تواند ویزای همراه کانادا را اخذ نماید.
تحصیل دانشگاهی
در صورتی که کمتر از 35 سال سن دارید و برای پرداخت 35 تا 40 هزار دلار هزینه تحصیل و زندگی برای یک سال، تمکن مالی کافی دارید، می توانید از این روش اقدام کنید.
نوآفرینی یا استارت آپ
در صورتی که مدرک لیسانس و سابقه کار مرتبط دارید با تمکن مالی حداقل 200 هزار دلار می توانید یک استارت آپ در کانادا راه اندازی کنید.
کارآفرینی در کانادا
در صورتی که صاحب کسب و کار هستید و یا سابقه مدیریت در رده های بالا را دارید، می توانید برای مهاجرت به کانادا از روش کارآفرینی اقدام کنید.
اقامت کار شرکت کانادا
اگر صاحب شرکتی در ایران هستید می توانید یک شعبه از آن را در کانادا تاسیس کنید و به همراه خانواده به این کشور مهاجرت کنید.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با راه های مهاجرت به کانادا
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط مهاجرت به کانادا
برای اقدام از هر یک از روش های مهاجرت به کانادا، شرایطی خاص مورد نیاز است که بسته به نوع روش متفاوت است. از مهم ترین شرایطی که برای مهاجرت به کانادا دارای اهمیت است می توان به سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان انگلیسی، شرایط سابقه کار و میزان سرمایه اشاره کرد. برخی از این فاکتور ها در بعضی از روش ها بسیار مهم هستند و در برخی دیگر اهمیتی ندارند. به عنوان مثال شرایط سنی شما برای مهاجرت تحصیلی به کانادا بسیار مهم است، به طوری که هر چه از تاریخ دریافت آخرین مدرک تحصیلی شما کمتر گذشته باشد، شانس بالاتری برای دریافت ویزای کانادا خواهید داشت.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با قوانین جدید کانادا
لازم به ذکر است کشور کانادا قوانین جدیدی را برای ایرانیان وضع نموده، براساس این قوانین افرادی که ویزای توریستی کانادا را دارند قادر می باشند این ویزا را به ویزای کاری 3 ساله این کشور تبدیل نمایند. همچنین افراد با سه سال کار در این کشور امتیاز خوبی کسب کرده و پس از اتمام این سه سال احتمالا قادر می باشند برای اسکیلد ورکر کانادا یا روش های دیگر اقدام نمایند و اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند. همچنین استان هایی در کانادا وجود دارند که افراد با سرمایه گذاری 50 هزار دلار در این استان ها می توانند اقامت دائم کشور کانادا را اخذ نمایند.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با راه های اقامت کانادا
از سوی دیگر فاکتور سن در روش سرمایه گذاری اهمیت کمتری پیدا می کند. یا اینکه شما برای سرمایه گذاری در کانادا به حداقل سرمایه 100 هزار دلار کانادا نیاز دارید، در حالی که در روشی مانند تحصیل ممکن است به سرمایه ای بیش از 35 هزار دلار کانادا نیاز داشته باشید. این مبلغ حتی در روش کاری کمتر نیز خواهد بود و به حدود 10 هزار دلار تمکن مالی نیاز دارید. در ادامه این مبحث شرایط مهاجرت کانادا از طریق همه روش ها با جزئیات بیشتری بررسی خواهد شد. در تصویر زیر شرایط مهاجرت به کانادا را مشاهده می کنید.
معرفی کشور کانادا برای مهاجرت
کانادا از جمله بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت طبق آمار جهانی به شمار می رود و سالانه افراد زیادی این کشور را به عنوان مقصد مهاجرت خود انتخاب می نمایند. کشور کانادا در آمریکای شمالی و در همجواری آمریکا واقع شده است. کانادا کشوری سردسیر است و اکثر مردم آن در بخش جنوبی و خوش آب و هوای این کشور در نزدیکی خاک آمریکا زندگی می کنند. کانادا دارای 10 استان و 3 قلمرو است. پایتخت این کشور اتاوا است و مهمترین شهرهای آن تورنتو، مونترال و ونکوور هستند. زبان رسمی کانادا انگلیسی و فرانسوی و واحد پولی آن دلار کانادا است. کانادا دهمین کشور دارای بالاترین شاخص میزان رضایت از زندگی در جهان است. جامعه مهاجر پذیر کانادا، دانشگاه ها و مدارس طراز اول، امنیت اجتماعی، موقعیت های شغلی فراوان و رفاه اجتماعی در این کشور، سبب محبوبیت آن در بین مهاجرین شده است.
اقتصاد کانادا
کانادا در حال حاضر نهمین اقتصاد بزرگ جهان است. این کشور در سال ۲۰۲۰ توانسته است 1.64 تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی داشته باشد. در کشور کانادا اقتصاد وابستگی زیادی به تجارت بین المللی دارد و هر کدام از از عوامل صادرات، واردات و خدمات حدود یک سوم از میزان تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل میدهند. کشور کانادا با کشورهایی مانند چین، بریتانیا و آمریکا شرکای تجاری هستند و در زمینه تولید، استخراج از معادن، استخراج نفت و گاز فعالیت دارند.
سیستم آموزشی کانادا
کشور کانادا همواره یکی از بهترین کشورهای جهان برای تحصیلات بین المللی می باشد. این کشور در سال 2022 جایگاه چهارم را در جهان از لحاظ سیستم آموزشی به خود اختصاص داده است که نشان از آن دارد کیفیت سیستم آموزشی در این کشور در سطح بسیار بالایی قرار دارد. وجود تعدادی از دانشگاه برتر جهان در کشور کانادا نیز کیفیت نظام آموزشی کانادا را نشان میدهد.
خدمات درمانی و رفاهی در کانادا
یکی از مهم ترین نکات برای مهاجران، خدمات درمانی در کشور مقصد است. کشور کانادا یکی از بهترین سیستم های خدماتی در زمینه درمان را دارد به طوری که مراقبت های پزشکی، بیمارستانی و عمل های جراحی در این کشور رایگان می باشد. هزینه مراقبت های درمانی و پزشکی شهروندان کانادا از طریق پرداخت مالیات شهروندان تامین میشود و بدین صورت برای آنان رایگان می گردد. این کشور خدمات دیگری مانند مراقبت از کودکان، مرخصی زایمان، خدمات مراقبت از معلولان، بیمه بیکاری و مرخصی های خاص را دارد که بخشی از مزایای رفاهی این کشور هستند.
استان های پرطرفدار کانادا برای مهاجرت
برخی از استان های کشور کانادا دارای تعداد مهاجران بیشتری هستند و در این استان ها تعداد پذیرش مهاجران نیز بیشتر است. برای مثال 5 استان اول کشور کانادا بر اساس تعداد مهاجرین به شرح زیر می باشد:
رتبه | استان | تعداد مهاجر در سال 2020 | درصد مهاجرین به کانادا |
1 | انتاریو | 82,850 | 44.9 |
2 | بریتیش کلمبیا | 28,470 | 15.4 |
3 | کبک | 25,195 | 13.7 |
4 | آلبرتا | 22,935 | 12.4 |
5 | منیتوبا | 8,620 | 4.7 |
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با اقامت خوب در کانادا
مراحل مهاجرت به کانادا
کشور کانادا برای مهاجرت، مسیرهای متنوعی را در اختیار متقاضیان قرار داده است که شرایط رفتن به کانادا از طریق هر کدام از این مسیرها مختلف می باشد و متقاضی می بایست بهترین روش مهاجرت به کانادا را متناسب با شرایط و موقعیت خود انتخاب نماید. مراحل مهاجرت به کانادا برای هر کدام از روش های مهاجرتی کانادا متفاوت می باشد به عنوان نمونه شرایط سفر به کانادا از طریق سرمایه گذاری بدین صورت است که در ابتدا باید بیزنسی در این کشور ثبت نموده و با دریافت ویزا وارد خاک کانادا شوید و سپس باقی مراحل مهاجرت به کانادا را انجام دهید در صورتی که در روش مهاجرت کاری باید ابتدا در کانادا کار پیدا کنید. در اینجا به بررسی مختصر مراحل مهاجرت به کانادا در بهترین روش مهاجرت به کانادا می پردازیم.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در ارتباط با روش های مهاجرت به کانادا
مزایای مهاجرت به کانادا
کشور کانادا به عنوان برترین کشور از لحاظ کیفیت زندگی در جهان شناخته میشود. علاوه بر این، مهاجرت به کانادا دارای مزایای دیگری نیز هست که به آنان اشاره می کنیم:
این مطلب را از دست ندهید!
چه راه هایی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد؟
همه راه های مهاجرت به کانادا شامل: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا کارآفرینی، مهاجرت از طریق راه اندازی استارت آپ، مهاجرت از روش کارشرکت، مهاجرت از طریق تولد در کانادا، مهاجرت از طریق ازدواج و مهاجرت خانوادگی از طریق اسپانسرشیپ می باشد.
مهاجرت همیشه به عنوان کاری زمان بر و هزینه بر شناخته می شود از این رو از بین انواع روش های مهاجرت به کانادا، راه های مهاجرتی که ارزانتر و کم هزینه تر هستند یا راه های سریع مهاجرتی برای متقاضیان بیشتر خوشایند هستند. راه های سریع مهاجرت به کانادا و ارزانترین روش های کانادا را در ادامه میتوانید مشاهده نمایید.
ارزانترین راه مهاجرت به کانادا
بسیاری از افراد علاقه دارند که از روش های کم هزینه مهاجرت خود را انجام دهند. می توان به طور کلی گفت که ارزانترین راه مهاجرت به کانادا می تواند روش کاری باشد. برای مثال روش اسکیل ورکر کانادا روشی بسیار کم هزینه است که از ابتدا شخص می تواند اقامت دائم کشور کانادا را دریافت کند. همچنین افرادی که می توانند بورسیه های تحصیلی دریافت کنند می توانند با کمترین هزینه به کشور کانادا مهاجرت کنند.
سریع ترین راه مهاجرت به کانادا
برنامه های مهاجرتی کشور کانادا معمولاً بین 1.5 تا ۲ سال زمان خواهد برد اما روش هایی مانند تحصیلی و همچنین روش کاری که همراه با پیشنهاد شغلی باشد می تواند از روش های مهاجرت اسان و سریع به کانادا باشد. در برنامه های دیگر به علت وجود مراحل متعدد زمان مهاجرت به کانادا بیشتر می باشد.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در مورد قوانین مهاجرت به کانادا
این مطلب را از دست ندهید!
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی یکی از روش های ورود به این کشور می باشد که در گذشته امکان کار و تحصیل با این ویزا برای متقاضیان وجود نداشت و تبدیل ویزای توریستی به اقامت کاری بسیار سخت بود. طبق قانون جدید کانادا برای ایرانیان افرادی که هم اکنون در کانادا حضور دارند یا قصد ورود به این کشور را تا آخر سال جاری دارند، می توانند ویزای خود را به ویزای کاری 3 ساله تبدیل نمایند. برای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی و تبدیل این ویزا به ویزای کاری کانادا، نیاز به ارائه مدرک زبان یا تحصیلی خاصی ندارید.
یک نکته بسیار مهم در این راستا این است که شما با اخذ ویزای کاری و کار به مدت 3 سال در کانادا، امتیازتان برای شرکت در اسکیل ورکر افزایش می یابد یا می توانید از دیگر مسیرهای متناسب با شرایط خود برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایید. ویدئو زیر اطلاعات بسیار مفیدی در راستای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی و اخذ اقامت دائم کانادا پس از آن در اختیارتان می گذارد.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در مورد قوانین جدید کانادا و ویزای توریستی
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
برخی از افراد ممکن است از بین انواع روش های مهاجرت به کانادا، تحصیل را ساده ترین راه بدانند. تحصیل در کانادا در مقاطع مدارس، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است. تحصیل در مدارس کانادا به صورت شبانه روزی است و از 15,000 تا 50,000 دلار کانادا در سال هزینه در بر خواهد داشت. از جمله مدارس بین المللی کانادا می توان به بادول، پتیسن، کالج بریمار و کالج تامسون ریور اشاره نمود. کشور کانادا یکی از برترین مراکز علم و دانش دنیا می باشد که هر ساله بالغ بر 130 تا 150 هزار نفر دانشگاه های این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند. سطح علمی بالای دانشگاه ها، هزینه های معقول و امکان گرفتن اقامت دائم کشور کانادا، مهاجرت تحصیلی به کانادا را یکی از پر متقاضی ترین راه های مهاجرت به این کشور قرار داده است. در ابتدا شما باید رشته مورد نظر خود برای تحصیل را انتخاب کنید و پس از آن به انتخاب دانشگاه و یا شهر مورد نظر خود بپردازید.
شرایط پذیرش از دانشگاه های کانادا
برای دریافت پذیرش در دانشگاه های کانادا شما باید با توجه به الزامات مقطع تحصیلی خود مدرک زبان انگلیسیTOEFL یا IELTS به دانشگاه ارائه کنید. پس از بررسی شرایط اولیه شما دانشگاه یک نامه پذیرش تحصیلی صادر می کند که در آن به هزینه های تحصیل شما نیز اشاره می شود.
هزینه های تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بسته به دانشگاه، رشته مورد نظر و مقطع تحصیلی می تواند متفاوت باشد. هزینه تحصیل در کانادا به طور متوسط سالیانه حدود 15 تا 20 هزار دلار کانادا می باشد که در برخی از دانشگاه ها حتی امکان افزایش این مبلغ نیز وجود خواهد داشت. شما با ویزای تحصیلی کانادا می توانید برای اعضای خانواده خود نیز ویزای همراه بگیرید.
جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری در کانادا نیاز به داشتن سوپروایزر یا استاد راهنما می باشد. استاد راهنما به دانشجویی که دارای رزومه علمی قوی، نمره زبان بالا، مقالات علمی بین المللی و سن مناسب به همراه انگیزه کافی است پذیرش دکتری در دانشگاه محل خدمتشان اعطا می نماید.
بهترین دانشگاه های کانادا
همان طور که اشاره شد سیستم آموزشی کشور کانادا بسیار قوی است و تعدادی از معتبرترین دانشگاه های جهان در کشور کانادا حضور دارند. از جلمه برترین دانشگاه های کانادا می توان به دانشگاه تورنتو، بریتیش کلمبیا، مک گیل و مک مستر اشاره کرد.
هزینه مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
هزینه مهاجرت تحصیلی به کانادا شامل هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور می باشد. هزینه های تحصیل در کانادا نیز، شهریه دانشگاه، بیمه، هزینه کتاب و لوازم التحریر می باشد. شهریه دانشگاه های کانادا با یکدیگر متفاوت می باشد و به طبع نوع رشته و مقطع تحصیلی شما نیز بر میزان این شهریه تاثیرگذار است اما به طور کلی می توان گفت شهریه سالیانه دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی حدودا 20 الی 30 هزار دلار کانادا و این میزان برای مقطع دکتری و کارشناسی ارشد به حدود 17 الی 25 هزار دلار کانادا می رسد. هزینه سالیانه کتاب و لوازم التحریر نیز حدود 150 الی 400 دلار می باشد و هزینه بیمه دانشجویی نیز در سال حدود 500 الی هزار دلار می شود. در کنار هزینه تحصیل در کانادا می بایست به هزینه های زندگی در این کشور نیز توجه داشته باشید. هزینه زندگی به لایف استایل و سبک زندگی همچنین ایالت محل زندگی وابسته می باشد، به طور متوسط ماهیانه هزار الی 2 هزار دلار می باشد.
این مطلب را از دست ندهید!
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
کشور کانادا از لحاظ اقتصادی یکی از کشورهای پیشرو در جهان است. این کشور دارای معادن طبیعی بسیار است. با توجه به مهاجر پذیری کانادا، سیاست دولت در جذب سرمایه گذار از این طریق است. در نتیجه یکی از انواع روش های مهاجرت به کانادا روش سرمایه گذاری می باشد. در این روش افراد می توانند علاوه بر سودآوری، امکان مهاجرت به کانادا را نیز دارید. برای سرمایه گذاری در کانادا راه های مختلفی وجود دارد که اعم از ثبت شرکت، کارآفرینی، خود اشتغالی، خرید بیزنس و… می باشد. افراد بر اساس سرمایه گذاری خود می توانند در هر یک از این موارد وارد گردند. افراد باید بدانند همه سرمایه گذاری ها در کانادا نمی تواند منجر به مهاجرت شود.
متقاضیان با سرمایه گذاری تنها 50 هزار دلار در برخی از استان ها کانادا، اقامت این کشور را اخذ نمایند. به این صورت که متقاضیان با ورود به کانادا و استان موردنظر خود، به سرمایه گذاری 50 هزار دلار می پردازند. همچنین متقاضیان جهت سرمایه گذاری و نوآفرینی در این کشور نگرانی نخواهند داشت، زیرا در کانادا شرکت هایی با نام مشاور تجاری وجود دارد که افراد با مراجعه به این شرکت ها بیزینس پلن آماده و مورد تایید دولت خود را دریافت می نمایند. این شرکت ها در تمامی مراحل ایجاد بیزینس نیز فرد را یاری می کنند. فرد با سرمایه گذاری قادر می باشد در همان سال اول درخواست اقامت دائم داده و همچنین پس از گذشت سه سال برای اخذ پاسپورت اقدام نماید. همچنین با این امر همسر و فرزندان کمتر از 21 سال فرد می توانند همراه با وی وارد کانادا شوند و لازم به ذکر است تحصیل فرزندان در این کشور رایگان می باشد.
در ادامه انواع روش های مهاجرت سرمایه گذاری در این کشور را توضیح خواهیم داد.
مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت در کانادا نوعی سرمایه گذاری برای مهاجرت می باشد. افراد می توانند برای اینکه تجارت خود را در کشور کانادا به راه بیاندازند و بیزنس خود را آغاز نمایند شرکت خود را ثبت نموده و از این طریق سرمایه گذاری نمایند. افرادی که می خواهند از طریق ثبت شرکت به کشور کانادا مهاجرت نمایند باید بدانند که این روش نمی تواند به مهاجرت بیانجامد مگر اینکه فرد توامان با ثبت شرکت کارآفرینی نیز نماید یا اینکه از طریق روش کار شرکت اقدام نماید. کار شرکت کانادا روش دیگری از سرمایه گذاری است که در واقع نیاز به سرمایه گذاری ندارد. در این روش کافیست نشان دهید در ایران بیزینس دارید و کار شما واقعی است. به طور مثال مغازه یا شرکت دارید و کارمندانی در استخدام شما هستند و قصد دارید شعبهای از کسب و کار خود را در کانادا ثبت کنید.
مهاجرت به کانادا از طریق نوآفرینی و استارتاپ
نوآفرینی و استارت آپ یکی از روش های جدید مهاجرتی به کاناداست. افرادی که تمایل دارند از این روش اقدام نمایند، باید دارای ایده نو و جدید باشند. این ایده باید بر اقتصاد کانادا تاثیر مثبت گذارد. افراد باید در این روش بر اساس ایده نو خود بیزنس پلن طراحی نمایند. موسسات و اشخاصی نیز هستند که شما را در زمینه ایده جدیدتان راهنمایی می کنند و ایده شما را گسترش می دهند یا تبدیل به ایده ای بهتر و جدید تر می کنند. در هر بیزنس پلن 5 نفر می توانند شریک شوند و برای ویزای استارت آپ کانادا اقدام نمایند. بیزنس پلن باید مورد تایید قرار گیرد. پس از تایید، فرد و خانواده وی اعم از همسر و فرزندان زیر 22 سال می توانند از این طریق اقدام نموده و در همان ابتدا سوکنت دائم کانادا را اخذ نمایند. این پروسه حدودا 2تا 3 سال به طول می انجامد که می تواند نقطه ضعف باشد. البته صفر تا صد ویزای استارت آپ کانادا را باید به طور دقیق پشت سر گذاشت تا موفق به اخذ این ویزا شد.
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
کار آفرینی در کانادا یکی از انواع سرمایه گذاری در این کشور که می تواند یکی از راه های مهاجرت به کانادا محسوب شود. هر یک از استان های کانادا برنامه مستقلی برای اعطای سکونت به سرمایه گذاران خارجی دارند. بیشتر استان ها از طریق کارآفرینی سرمایه گذاران را جذب می کنند، اما استان کبک برنامه کاملاٌ متفاوتی برای جذب سرمایه داران دارد. در برنامه های کارآفرینی معمولاٌ بر اساس عوامل مختلفی همچون میزان سرمایه، سابقه کار مدیریتی یا کارآفرینی، سن، مدرک زبان، مدرک تحصیلی و … به افراد امتیاز داده می شود. در صورتی که امتیاز کافی به دست آورید، ابتدا سکونت کاری کانادا را کسب می کنید و به شما فرصت داده می شود که طرح کارآفرینی خود را در این کشور اجرا کنید. سرمایه مورد نیاز حداقل 100 هزار دلار کانادا است. کمتر از یک سال پروسه زمان می برد. پس از گذشت 1.5 تا 2 سال در صورت تایید دولت کانادا، سکونت دائم برای متقاضی به دست می آید.. سرمایه گذاری که انجام می دهد متعلق به خودتان است فقط کافیست نشان دهید در کشور کانادا اقدام به سرمایه گذاری کرده اید. در زیر به نکات مهم برای کارآفرینی در ایالات کانادا اشاره شده است:
مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی که با نام ویزای هنرمندان و ورزشکاران کانادا نیز شناخته می باشد این امکان را برای متقاضیان فراهم می آورد که از همان بدو ورود اجازه سکونت دائمی در کانادا را اخذ نمایند. متقاضیان واجد شرایط بایستی حداقل 2 سال سابقه کاری مرتبط، که مربوط به 5 سال گذشته می شود، را نشان دهند. سن، تحصیلات، سابقه کاری مرتبط و میزان تطبیق پذیری، معیارهایی هستند که متقاضی متناسب با آن ها می بایست 30 الی 35 امتیاز دریافت کند. در کنار کسب امتیاز لازم، متقاضی می بایست تمکن مالی لازم را ارائه نماید. از طریق این روش متقاضی می تواند برای همسر و فرزندان زیر 22 سال خود، نیز از همان بدو ورود درخواست اجازه سکونت دائمی کانادا نماید. متقاضی می بایست در همان زمینه کاری خود به فعالیت در کانادا مشغول شود. از معایب این روش می توان به طولانی بودن طول پروسه اشاره کرد.
مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس
مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس یکی از مسیرهای مهاجرتی بسیار جذاب می باشد. در این مسیر متقاضی اقدام به خرید بیزینسی می کند که هم اکنون فعال است. در هنگام خرید بیزینس باید به این نکته دقت شود که صندوق آن بیزینس در طی چند سال گذشته چقدر کار نموده است و چقدر درآمد داشته است. در صورتی که صندوق در چند سال اخیر کارکرد خوبی داشته است، به این معنی می باشد که آن بیزینس هم اکنون فعال و سودده است و احتمال ورشکستگی آن کم است. متقاضی در اغلب موارد برای خرید بیزینس در کانادا می بایست سابقه مدیریتی مرتبط نشان دهد در کنار این امر داشتن سرمایه لازم، سطح زبان، مدرک تحصیلی و ارائه بیزینس پلن، از شرایط مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس می باشد. در این مسیر ابتدا اجازه سکونت موقت کانادا به متقاضی داده می شود و در صورتی که بیزینس وی سودآور باشد، می تواند برای سکونت دائم این کشور درخواست بدهد.