ویزای کارآفرینی کانادا
ویزای کارآفرینی کانادا با میانگین هزینه بین 75 هزار دلار تا 200 هزار دلار کانادا یکی از بهترین روش های اخذ اقامت کانادا است. متقاضی ویزای کارآفرینی در کانادا ابتدا باید اقامت کاری 1 تا 2 ساله گرفته و پس از راه اندازی کسب و کار خود، برای اقامت دائم درخواست دهد. در این روش امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان وجود داشته و در صورت گذشت 3 سال از اقامت دائم شخص، می تواند برای پاسپورت کانادا از طریق کارآفرینی اقدام نمایند. در ادامه این مقاله به نگارش موسسه ملک پور درباره بهترین ایالت کانادا برای مهاجرت از طریق کارآفرینی، مدارک لازم و هزینه های جزئی این روش بیشتر خواهید خواند.
کارآفرینی در مانیتوبا کانادا
کارآفرینی در ساسکاچوان کانادا
کارآفرینی در جزیره پرنس ادوارد کانادا
کارآفرینی در آنتاریو کانادا
کارآفرینی در بریتیش کلمبیا کانادا
کارآفرینی در کبک کانادا
کارآفرینی در نووا اسکوشیا کانادا
کارآفرینی در آلبرتا کانادا
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با راه های مهاجرت به کانادا
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
تفاوت کارآفرینی در ایالت های مختلف کانادا در چیست؟
شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
مهاجرت و اخذ اقامت کانادا از روش های متعددی مانند تولد، ازدواج، تحصیل، کار و سرمایه گذاری یا کار آفرینی امکان پذیر است. مهاجرت کارآفرینی کانادا یکی از روش های محبوب برای اخذ اقامت می باشد. کانادا کشوری فدرال با 11 ایالت مختلف می باشد. هر ایالت کانادا قانون مختص خود را دارد ولی در نهایت همه تحت قانون واحد فدرال اداره می شوند. افرادی که قصد دارند از طریق ویزای کارآفرینی در کانادا اقامت را اخذ کنند باید در نظر داشته باشند که طرح تجاری مناسب ارائه کنند. این طرح باید متناسب با ایالت مورد نظر باشد و ثابت کند که طرحی سودمند می باشد. در صورت تایید طرح تجاری و تعیین میزان سرمایه مورد نیاز، برای افراد اجازه ورود به کانادا را صادر می کنند. حداقل میزان سرمایه برای ویزای کارآفرینی در کانادا 75 هزار دلار کانادا می باشد همچنین شرکت در آزمون PTE Core و کسب حداقل نمره 5 برای متقاضیان ضروری است.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با کارآفرینی و نوافرینی کانادا
همچنین در کانادا یک مسیر مهاجرت برای افراد که دارای سابقه بیزینسی خود و یا سابقه مدیریت سطح بالا در کشور مبدا می باشند، وجود دارد. طبق این مسیر مهاجرتی، این افراد با سرمایه گذاری 50 هزار دلار در شهر های کوچک و سرمایه گذاری 100 هزار دلار در شهر های بزرگتر قادر می باشند اقامت کانادا را برای خود و خانواده خود دریافت کنند. پروسه این مسیر بدین شکل است، در ابتدا فرد طرح تجاری موردنظر خود را که قصد سرمایه گذاری در آن را دارد، به استان مربوطه ارائه می نماید و منتظر نتیجه و پاسخ استان خواهد ماند. لازم به ذکر است پس از ورود متقاضی به کانادا و با گذشت یک سال، فرد قادر می باشد یک گزارش از نحوه عملکرد و راه اندازی بیزینس خود و سرمایه وارد شده در آن را به استان مربوطه ارائه داده و در صورت تایید استان، فرد می تواند درخواست اقامت دائم خود، همسر و فرزندان کمتر از 22 سال خود را ثبت نماید. طول پروسه این مسیر 6 ماه تا 1سال می باشد. از شرایط لازم این مسیر می توان به دارا بودن سایقه بیزینس خود (حداقل یک سال) و یا سابقه مدیریت در سطح بالا و مدرک آیلتس آکادمیک در سطح 5 اشاره نمود.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با استارتاپ یا سرمایه گذاری در کانادا
واجدین شرایط اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
قبل از هر چیز، باید بدانید که ویزای کانادا نوع کارآفرینی مناسب افرادی است که:
– دارای نوآوری هستند
– قادر به ایجاد شغل برای شهروندان کانادایی هستند
– توانایی رقابت در سطح بینالمللی را دارند
بنابراین، باید یک ایده کسبوکار مناسب برای کانادا داشته باشید که توسط سازمانهای ازپیشتعیینشده در کانادا (Designated Organizations) مورد قبول قرار گیرد. این سازمان ها گروه های تجاری هستند که مجاز به سرمایه گذاری یا حمایت از استارت آپ هایی هستند که از طریق برنامه ویزای استارت آپ به کانادا مهاجرت می کنند.
این سازمانها صلاحیت بررسی طرحهای کسبوکار شما را دارند و پیشنهادهای تجاری شما بررسی خواهد شد. البته هر سازمان فرآیند پذیرش خاصی برای ایدههای کاری شما دارد و از معیارهای مشخص خود برای ارزیابی طرحهای تجاری استفاده میکند.
به عنوان مثال، ممکن است از شما خواسته شود که مفهوم تجاری پیشنهادی خود را ارائه دهید یا یک طرح تجاری خاص ارائه دهید. پس از تایید ایده کسب و کار شما توسط سازمان، نامه پشتیبانی برای شما ارسال می شود. در صفحه تعیین شده سازمان ها – ویزای راه اندازی، می توانید به لیست کامل سازمان های ذکر شده دسترسی داشته باشید.
برای سفر به کانادا با ویزای تجاری، باید شرایط خاصی را داشته باشید. یازده استان کانادا قوانین خاصی را در سیستم PNP برای صدور ویزای تجاری وضع می کنند. البته قوانین ممکن است از ایالت به ایالت دیگر متفاوت باشد. قوانین کلی برای اخذ ویزای تجاری کانادا عبارتند از:
برای همه استانهای کانادا به جز استان کبک، نامه پشتیبانی الزامی است. مهاجرت کارآفرینان به استان کبک تنها از طریق وبسایت خود کبک به آدرس Immigrate to Québec to do business صورت میگیرد.
حداقل سرمایه لازم برای کارآفرینی در کانادا چقدر است؟
یکی از موارد مهمی که در هنگام مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری مد نظر قرار می گیرد، مقدار سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا می باشد. حداقل سرمایه مورد نیاز خاصی برای کارآفرینی در کانادا وجود ندارد. با این حال، افرادی که علاقه مند به راه اندازی کسب و کار در کانادا هستند باید از منابع مالی مورد نیاز برای پوشش هزینه های مختلف راه اندازی، هزینه های عملیاتی و نیازهای سرمایه گذاری بالقوه آگاه باشند. به صورت کلی می توان گفت حداقل سرمایه مورد نیاز برای ویزای کارآفرینی در کانادا در ایالت های مختلف بین 300 – 800 هزار دلار کانادا و حداقل میزان سرمایه گذاری 50 – 200 هزار دلار است. به عنوان مثال در ایالت آلبرتا با سرمایه گذاری به میزان حداقل 50 هزار دلار و در ایالت آنتاریو با سرمایه گذاری به میزان حداقل 200 هزار دلار می توان برای ویزای کارآفرینی در کانادا درخواست داد.
میزان سرمایه مورد نیاز برای شروع یک کسب و کار در کانادا بسته به نوع کسب و کار، صنعت، مکان و مقیاس عملیات می تواند بسیار متفاوت باشد. برخی از مشاغل ممکن است به سرمایه گذاری اولیه قابل توجهی برای تجهیزات، موجودی یا املاک نیاز داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است هزینه های راه اندازی کمتری داشته باشند.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با اقامت کانادا با سرمایه گذاری 50 هزار دلاری
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با اقامت 50 هزار دلاری کانادا
برای کارآفرینان آینده نگر مهم است که یک طرح تجاری دقیق ایجاد کنند که هزینه های تخمینی و پیش بینی های مالی برای کسب و کار را مشخص کند. این می تواند به تعیین میزان سرمایه مورد نیاز برای شروع و حفظ کسب و کار تا زمانی که سودآور شود کمک کند. علاوه بر این، کارآفرینان ممکن است منابع مالی و حمایت مالی مختلفی مانند پساندازهای شخصی، وامها، سرمایههای مخاطرهآمیز، سرمایهگذاران فرشته، کمکهای مالی دولتی و سایر اشکال تامین مالی موجود برای کسبوکارهای کوچک در کانادا را پیدا کنند.
قبل از شروع یک کسب و کار، توصیه می شود با یک مشاور مالی یا مشاور تجاری برای ارزیابی نیازمندی های مالی و ایجاد یک برنامه جامع برای تامین مالی سرمایه گذاری کارآفرینی مشورت کنید. علاوه بر این، جستجوی مشاوره حقوقی و حسابداری می تواند به اطمینان از انطباق با مقررات کانادا و تعهدات مالیاتی مربوط به مالکیت و عملیات تجاری کمک کند.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با اقامت کانادا شرایط ویژه
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با مقایسه کانادا و اتریش
مراحل ویزای کارآفرینی کانادا
کانادا چندین مسیر مهاجرتی را برای کارآفرینانی که به دنبال ایجاد یا سرمایه گذاری در یک تجارت در این کشور هستند، ارائه می دهد. یکی از گزینههای اصلی، برنامه ویزای کارآفرینی است که به افراد اجازه میدهد با ارائه طرح کارآفرینی و سرمایه گذاری به میزان لازم، به کانادا مهاجرت کنند. در اینجا مروری بر رویه های مربوط به اخذ ویزای کارآفرینی کانادا خواهیم داشت:
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور درباره کارآفرینی در کانادا و شرایط آن
هزینه کارآفرینی در کانادا
برای اپلای ویزای کارآفرینی در کانادا، مبلغی در حدود 2300 دلار الی 3800 دلار لازم است. توجه داشته باشید که این مبلغ، هزینه دولتی است. در زیر، به سایر هزینههای مربوط به کارآفرینی در کانادا اشاره شده است:
نوع هزینه | مقدار هزینه (دلار کانادا) |
گواهی عدم سو پیشینه | 100 دلار |
آزمایشات پزشکی | ۴۵۰ دلار برای بزرگسالان و ۲۵۰ دلار برای کودکان |
بررسی پرونده برای متقاضی اصلی و همسرش (با احتساب حق اقامت دائم کانادا) | هر نفر ۱۳۶۵ دلار (شامل ۸۵۰ دلار به ازای بررسی پرونده و ۵۱۵ دلار به ازای حق اقامت دائم کانادا) |
انگشت نگاری به ازای هر نفر | ۸۵ دلار |
انگشتنگاری به ازای هر خانواده (۲ نفر و بیشتر) | ۱۷۰ دلار |
آزمون زبان | ۳۰۰ دلار |
بررسی پرونده برای فرزندان متقاضی | ۲۳۰ دلار به ازای هر فرزند |
برنامه های استانی کارآفرینی در کانادا
برنامه های استانی کارآفرینی در کانادا به منظور حمایت از کارآفرینان و راه اندازی کسب و کارهای جدید ایجاد شدهاند. این برنامه ها توسط دولت های استانی مختلف کانادا ارائه میشوند و هدف آنها افزایش اشتغال، توسعه اقتصادی و توسعه جوامع محلی است. برنامه های استانی کارآفرینی معمولاً شامل اعطای وامها، ارائه مشاورههای تخصصی، آموزشهای کارآفرینی و دسترسی به شبکههای حمایتی میشود.
برنامه های استانی کارآفرینی در کانادا بر اساس نیازهای منطقهای و صنعتی طراحی شده و ممکن است شامل تسهیلات مالی، برنامههای آموزشی، پشتیبانی فنی و بازاریابی و همچنین فرصتهای شبکه سازی با سایر کارآفرینان باشد. این برنامه ها معمولاً به صورت جذاب و قابل دسترس برای افرادی که تمایل به راهاندازی یک کسب و کار دارند، ارائه میشوند و میتوانند به عنوان یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار موفق در کانادا محسوب شوند. هر استان برنامه منحصر به فرد خود را دارد که ابتکارات را متناسب با نیازها و اولویت های اقتصادی خود تنظیم می کند.
کارآفرینی در استان آنتاریو کانادا
شما می توانید از طریق کارآفرینی در ایالت آنتاریو کانادا اقامت موقت کانادا را بدست آوردید و با راه اندازی بیزینس خود یا خرید یک بیزینس موجود برای اقامت دائم کانادا درخواست دهید. شرایط و میزان هزینه لازم برای کارآفرینی در تورنتو و خارج از آن متفاوت می باشد و متقاضیان امتیازهای متفاوتی به دست می آوردند. شرایط مورد نظر برای کارآفرینی در آنتاریو به صورت زیر می باشد:
ویزای کارآفرینی مانیتوبا کانادا
برنامه کارآفرینی در مانیتوبا یکی از برنامه های امتیازی و ایالتی است. شرایط اقدام از طریق برنامه کارآفرینی در این ایالت به شرح زیر می باشد:
ویزای کارآفرینی ساسکاچوان کانادا
کارآفرینی در ایالت ساسکاچوان کانادا در ابتدا امر شبیه اسکیل ورکر کانادا و یک سیستم امتیاز بندی می باشد و متقاضیان می بایست ابتدا بر اساس معیارهای مشخصات فردی، بیزینس پلن و تجرربه کسب و کار امتیاز دریافت نمایند. شرایط کارآفرینی در ایالت ساسکاچوان کانادا به صورت زیر می باشد:
این مطلب را از دست ندهید!
کارآفرینی در جزیره پرنس ادوارد کانادا
طرح کارآفرینی در پرنس ادوارد به یکی از ارزان ترین و کم هزینه ترین سرمایه گذاری در کانادا مشهور می باشد که به صورت امتیاز بندی است. دولت کانادا پیشنهاد نموده است تا از طریق یکسری اصناف نظیر کشاورزی، جنگل داری، ماهیگیری یا هر نوع بیزینسی که منجر به صادرات خوبی شود، اقدام نمایید که این کار باعث افزایش شانس پذیرش شما خواهد شد. شرایط کارآفرینی پرنس ادوارد به صورت زیر می باشد:
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با کار آفرینی پرینس ادوارد
ویزای کارآفرینی کانادا در استان بریتیش کلمبیا
متقاضیان برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در ایالت بریتیش کلمبیا متناسب با میزان سرمایه گذاری خود دو مسیر سرمایه گذاری و کارآفرینی در شهرهای کوچک و در بریتیش کلمبیا را پیش روی دارند که هر کدام شرایط خاصی را می طلبد. در زیر به شرایط کارآفرینی و سرمایه گذاری در ایالت بریتیش کلمبیا اشاره شده است:
این مطلب را از دست ندهید!
کارآفرینی در استان نووا اسکوشیا کانادا
یکی از طرح های خوب سرمایه گذاری در کانادا، کارآفرینی در استان نوا اسکوشیا می باشد. ای نوع سرمایه گذاری و کارآفرینی مبتنی بر امتیازبندی می باشد. طرح سرمایه گذاری در نووا اسکوشیا نسبت به طرح های سرمایه گذاری در استان های دیگر این کشور راحت تر می باشد. در زیر به شرایط کارآفرینی در نووا اسکوشیا به صورت زیر می باشد:
ویدئـو و پـادکست موسسه ملک پور در رابطه با کارآفرینی استان نوااسکوشیای کانادا
کارآفرینی در استان نیوبرانزویک کانادا
در برنامه ایالتی نیوبرانزویک کانادا از ژانویه 2021 تغییراتی اساسی ایجاد شد، تا قبل از این زمان متقاضی می توانست از همان ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت نماید اما پس از این تغییرات، برنامه کارآفرینی ایالت نیوبرانزویک نیز همانند سایر برنامه های ایالتی اقامت موقت را به متقاضی می دهد. متقاضی پس از ورود به کانادا و راه اندازی یا خرید بیزینس می تواند درخواست اقامت دائم دهد.
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه تغییرات جدید کارآفرینی نیوبرانزویک کانادا
کارآفرینی در استان کبک کانادا
استان کبک یک گزینه مناسب برای اخذ ویزای سرمایه گذاری و ویزای کارآفرینی در کانادا است، البته برنامه سرمایه گذاری این ایالت تا سال 2023 بسته می باشد. متقاضیان می توانند با کارآفرینی در کبک اقامت دائم کانادا را کسب نمایند. مسیرهای مختلفی برای سرمایه گذاری و کارآفرینی در کبک وجود دارد که متقاضیان می توانند متناسب با شرایط خود یکی از آن ها را انتخاب کنند و برای مهاجرت اقدام نمایند. در حوزه های مختلف صنعتی، کشاورزی و تجاری امکان کارآفرینی در این استان وجود دارد. برای هر یک از مسیرهای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در کبک متقاضی می بایست شرایط خاصی را داشته باشد. به طور کلی از موارد زیر می توان به عنوان شرایط کلی برای کارآفرینی در کبک نام برد:
کارآفرینی در آلبرتا کانادا
برنامه کارآفرینی در آلبرتا کانادا یکی از روش های مهاجرت به این کشور است که منجر به اخذ اقامت دائم می شود. آلبرتا یکی از استان های پرجمعیت کانادا است که در بخش های انرژی، کشاورزی و جنگل داری فعالیت زیادی دارد. متقاضیانی که قصد دارند در آلبرتا سرمایه گذاری کنند می توانند با دارا بودن شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در یکی از صنایع این استان اقدام کنند. شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در آلبرتا شامل موارد زیر است:
این مطلب را از دست ندهید!
ویزای کارآفرینی یوکان کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در ایالت یوکان برای جذب سرمایه گذاران از سراسر دنیا به این ایالت اجرا می شود. این روش نیز منجر به اخذ اقامت دائم کانادا می گردد. متقاضیان سرمایه گذاری در یوکان به مدت 2 سال فرصت دارند تا ایده خود را در این شهر عملی کنند و کسب و کار خود را راه اندازی نمایند. از صنایع سودآور و مفید یوکان برای کارآفرینی می توان ماهیگیری و صنعت معدن را نام برد. متقاضیان برای اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا واجد شرایط بودن برای سرمایه گذاری در یوکان باید شرایط زیر را داشته باشند:
فرایند ویزای کارآفرینی کانادا چقدر طول می کشد؟
برای مثال، زمان پردازش برنامه ویزای استارتآپ، که برای کارآفرینانی که میخواهند کسبوکاری در کانادا راهاندازی کنند، طراحی شده است، میتواند متفاوت باشد. تا زمان این پاسخ، وبسایت رسمی دولت کانادا نشان میدهد که اکثر درخواستها ظرف 12 تا 16 ماه پردازش میشوند. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که زمان پردازش در معرض تغییر است و متقاضیان باید جدیدترین اطلاعات را در وب سایت رسمی بررسی کنند یا با یک متخصص مهاجرت مشورت کنند.
همچنین شایان ذکر است که زمان پردازش ممکن است تحت تأثیر عوامل دیگری مانند نیاز به اسناد بیشتر، بررسی پیشینه یا مصاحبه باشد. بنابراین، توصیه میشود که متقاضیان شرایط خاص برنامه ویزا را که برای آن درخواست میکنند به دقت بررسی کنند و از کامل و دقیق بودن درخواست آنها برای کمک به تسریع روند اطمینان حاصل کنند.
ویزای کارآفرینی کانادا در نیوفاندلند و لابرادور
امکان مهاجرت کارآفرینی کانادا از طریق کارآفرینی در نیوفاندلند و لابرادور کانادا وجود دارد. متقاضیان می توانند یا کسب و کاری از ابتدای در نیوفاندلند و لابرادور کانادا تاسیس نمایند یا به خریداری یک بیزینسی که هم اکنون در نیوفاندلند و لابرادور کانادا فعال می باشد، بپردازند. این استان در برنامه نامزدهای استانی (PNP) شرکت می کند، که به استان ها و مناطق در کانادا اجازه می دهد تا افرادی را که مایل به مهاجرت به کانادا و اقامت در یک استان یا منطقه خاص هستند، معرفی کنند. برنامه نامزد استانی نیوفاندلند و لابرادور (NLPNP) جریان های مختلفی را برای کارگران ماهر، فارغ التحصیلان بین المللی و کارآفرینان ارائه می دهد.
برای کارآفرینان، NLPNP دسته کارآفرین بین المللی را ارائه می دهد که برای افرادی طراحی شده است که می خواهند کسب و کاری را در نیوفاندلند و لابرادور راه اندازی کنند یا کسب کنند. متقاضیان باید معیارهای واجد شرایط بودن را داشته باشند، از جمله داشتن حداقل دارایی خالص، نشان دادن تجربه مدیریت کسب و کار، و ارائه یک طرح تجاری قابل اجرا که به نفع اقتصاد استان باشد.
زمان پردازش برای رده کارآفرین بین المللی NLPNP می تواند بسته به حجم برنامه ها و سایر عوامل متفاوت باشد. مانند هر برنامه مهاجرتی، بررسی کامل الزامات واجد شرایط بودن و مدارک مورد نیاز برای دسته کارآفرینان بین المللی NLPNP برای اطمینان از درخواست کامل و دقیق ضروری است که می تواند به تسریع زمان پردازش کمک کند.
در مسیر مهاجرت به کارآفرینی در نیوفاندلند و لابرادور کانادا، به متقاضی در ابتدای امر یک اقامت 2 ساله داده می شود و متقاضی می بایست به طور مداوم بر سوددهی بیزینس خود تمرکز نماید و در صورتی که در سال اول راه اندازی بیزینس متقاضی سودآور باشد و به درستی کار نماید، می تواند برای اقامت دائم کانادا درخواست نماید. متقاضیان ویزای کارآفرینی کانادا می بایست حداقل 200 هزار دلار کانادا جهت کارآفرینی در نیوفاندلند و لابرادور کانادا صرف نماید.
خصوصیات طرح تجاری (Business Plan) در برنامه کارآفرینی کانادا
بیزینس پلن (business plan) یا طرح تجاری گزارشی کامل است که هر متقاضی برای ویزای کارآفرینی در کانادا باید آن را ارائه نماید. طرح تجاری گزارشی توصیفی و کامل درخصوص طرح کسب و کار می باشد، به عبارتی دیگر این طرح شامل بررسی های دقیق است که باید نشان دهد طرحی سودمند برای کشور کانادا می باشد. متقاضیان ویزای کارآفرینی در کانادا باید طرح تجاری خود را بصورت دقیق در خصوص بازار، تولید، خدمات، تکنولوژی، منابع انسانی و تمامی ابعاد بررسی و به صورت مکتوب ارائه نمایند. افراد متقاضی مهاجرت کارآفرینی کانادا برای ارائه طرح تجاری خود باید پاسخ چند سؤال را در نظر داشته باشید، مثلاً بازار هدف شما چیست؟ چگونه می خواهید به سود برسید؟ چه افرادی رقیب شما هستند و چگونه می خواهید با آنها رقابت سالم داشته باشید؟ در ادامه به بررسی بیشتر جزئیات بیزینس پلن از دیدگاه مشاوران موسسه ملک پور می پردازیم.
طرح کسب و کار باید یک نمای کلی از کسب و کار پیشنهادی، شامل ماهیت، اهداف، محصولات یا خدمات، بازار هدف و تحلیل رقابتی ارائه دهد. باید مفهوم تجاری و پیشنهاد ارزش را به وضوح بیان کند. تجزیه و تحلیل کامل بازار ضروری است که نشان دهنده درک صنعت، روند بازار، نیازهای مشتری و رقبا باشد. این طرح باید بخشهای بازار هدف را شناسایی کرده و استراتژیهایی را برای نفوذ و رشد در بازار ترسیم کند.
طرح تجاری باید شامل پیش بینی های مالی دقیق، از جمله صورت های درآمد، پیش بینی جریان نقدی و ترازنامه باشد. این پیش بینی ها باید واقع بینانه و مبتنی بر مفروضات صحیح باشد و سودآوری بالقوه و قابلیت مالی کسب و کار را نشان دهد. شما باید به طور واضح نیازهای سرمایه گذاری و تأمین مالی برای کسب و کار، از جمله میزان سرمایه مورد نیاز، منابع تأمین مالی و استفاده پیشنهادی از وجوه را مشخص کنید. این باید با آستانه های سرمایه گذاری مشخص شده توسط برنامه کارآفرینی هماهنگ باشد.
لازم است ساختار مدیریت و پرسنل کلیدی درگیر در کسب و کار را شرح دهید و تجربیات، مهارتها و صلاحیتهای مرتبط آنها را برجسته کنید. طرح عملیاتی شامل فرآیندهای تولید، مدیریت زنجیره تامین و اقدامات کنترل کیفیت را مشخص کنید. بسیاری از برنامه های کارآفرینی کانادا از متقاضیان می خواهد که توانایی خود را در ایجاد شغل برای کارگران کانادایی نشان دهند. طرح کسب و کار باید شامل یک طرح ایجاد شغل باشد که تعداد پیشبینیشده و انواع مشاغلی که در طول زمان ایجاد میشوند را مشخص کند.
برای موفقیت طرح تجاری خود، بر هر جنبه نوآورانه یا پیشنهادهای فروش منحصر به فرد کسب و کار که آن را از رقبا متمایز می کند، تأکید کنید. این می تواند شامل فناوری اختصاصی، ویژگی های منحصر به فرد محصول، یا مدل های تجاری نوآورانه باشد. خطرات و چالش های بالقوه پیش روی کسب و کار را شناسایی کنید و استراتژی هایی را برای کاهش این خطرات ترسیم کنید. این یک ارزیابی واقع بینانه از محیط کسب و کار و توانایی کارآفرین برای مدیریت موانع احتمالی را نشان می دهد.
در نهایت اطمینان حاصل کنید که طرح کسب و کار به هرگونه الزامات نظارتی، مجوزها، مجوزها، یا ملاحظات قانونی مربوط به صنعت و حوزه قضایی که کسب و کار در آن فعالیت خواهد کرد، می پردازد. طرح کسب و کار باید به خوبی نوشته، سازماندهی شده و به صورت حرفه ای ارائه شود. از زبان واضح و مختصر استفاده کنید، از اصطلاحات تخصصی یا اصطلاحات فنی که ممکن است برای خوانندگان ناآشنا باشد خودداری کنید و در صورت لزوم، اسناد یا ضمائم پشتیبانی را وارد کنید.
سودآورترین حوزه ها برای کارآفرینی کانادا
از دیگر مواردی که در هنگام مهاجرت کارآفرینی کانادا باید مد نظر داشت، ایده و طرحی است که می خواهید اجرا کنید. به لطف رشد اقتصادی بالای کانادا، کارآفرینی برای همه مردم قابل دسترسی است. برای تجارت در این کشور گزینه های زیادی پیش روی شما خواهد بود و باید با توجه به شرایط شخصی خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. متقاضیان باید طرحی را در نظر بگیرند که سود بیشتری داشته باشد. در کانادا فرصت های خوبی برای کسب درآمد و سود بالا وجود دارد. برخی از برنامه ها بسیار سودآور هستند که لازم است آن ها را بشناسید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
مدارک خاص مورد نیاز برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا می تواند بسته به برنامه مهاجرتی و استان یا منطقه ای که در آن قصد ایجاد یا کسب یک کسب و کار را دارید متفاوت باشد. با این حال، برخی از اسناد رایجی که معمولاً برای درخواست ویزای کارآفرینی در کانادا مورد نیاز است ممکن است شامل موارد زیر باشد:
مدت زمان فرایند اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا باید از طریق اداره مهاجرت استان مورد نظر خود اقدام کنید و درخواست ویزا بدهید. متقاضیانی که از طریق کارآفرینی قصد مهاجرت به کانادا را دارند، باید تعهد دهند که در این کشور بیزینسی فعال راه اندازی می کنند که برای کشور کانادا سود داشته باشد. زمان پردازش فرایند ویزای کارآفرینی در کانادا متناسب با ایالتی است که برای آن اقدام نموده اید. در برخی از ایالت ها همانند آلبرتا و پرنس ادوارد پروسه دریافت ویزای کارآفرینی کانادا 6 – 7 ماه زمان می برد و در برخی دیگر از ایالت که تقاضای زیادی می شود همانند ایالت بریتیش کلمبیا و آنتاریو ممکن است 1 تا 2 سال طول بکشد. برای هر برنامه مهاجرت کارآفرینی کانادا الزامات مختلفی وجود دارد.
مدت زمان پروسه ویزای کارآفرین کانادا می تواند بسته به عوامل مختلفی از جمله برنامه مهاجرتی خاص یا جریان انتخاب شده، کامل بودن درخواست و زمان پردازش در اداره مهاجرت متفاوت باشد. برای مثال، برخی از برنامههای استانی ممکن است زمان پردازش سریعتری نسبت به برنامههای فدرال داشته باشند. علاوه بر این، در صورت وجود مغایرت یا اطلاعات ناقص در درخواست، یا اگر مقامات مهاجرت به زمان بیشتری برای انجام ارزیابیهای کامل نیاز داشته باشند، تأخیر ممکن است رخ دهد. به همین دلیل توصیه می شود که از قبل در مورد کامل بودن مدارک اطمینان حاصل کنید تا وقت بیشتری برای اصلاح مدارک و ارسال و بررسی مجدد آنها هدر نرود.
این مطلب را از دست ندهید!
اقامت دائم از طریق ویزای کارآفرینی کانادا
برنامه های اقامتی از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی توسط دولت کانادا ایجاد شد تا افراد تجاری ثروتمند و سرمایه دار را به کانادا جذب کند. سرمایه گذاران و همراهان آن ها می توانند با رعایت معیارهای لازم، اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. افرادی که قصد سرمایه گذاری در کانادا را دارند، می توانند از طریق کارآفرینی در این کشور به اقامت دائم دست پیدا کنند.
برنامه کارآفرینی استانی کانادا به دو روش مختلف ارائه می شود:
1. اخذ ویزای کار کانادا و اخذ اقامت دائم: این روش برای برنامه های تجاری در استان های انتاریو، ساسکاچوان، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، بریتیش کلمبیا، نوا اسکوشیا و جزیره پرنس ادوارد اعمال می شود.
2. دریافت مستقیم اقامت دائم کانادا: این شرایط در برنامه کارآفرینی کبک، برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک و برنامه کارآفرینی فارغ التحصیلان خارجی نوا اسکوشیا یافت می شود.
مراحل اخذ ویزای تجاری کانادا از استانی به استان دیگر متفاوت است. برخی از برنامه ها نیاز به ثبت نام از طریق سیستم ابراز علاقه (EOI) دارند، مانند برنامه های تجاری استان های انتاریو، بریتیش کلمبیا، نوا اسکوشیا، ساسکاچوان، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور و جزیره پرنس ادوارد.
اما سایر برنامه های کارآفرینی استانی، مانند برنامه های کبک یا مناطق شمال غربی، نیازی به ارسال درخواست EOI ندارند. در حالی که ویژگی های فرآیند اقامت کارآفرینی کانادا در استان ها و برنامه ها متفاوت است، به طور کلی، همه برنامه ها از رویه های مشترک پیروی می کنند. کارآفرینان در ابتدا به مدت 1 یا 2 سال اقامت کاری می گیرند سپس باید کسب و کار خود را راه اندازی کنند و پس از آن برای اقامت دائم درخواست دهند. در صورتی که شخص به مدت 3 سال در کانادا اقامت دائم داشته باشد می تواند برای اخذ پاسپورت کانادا اقدام نماید. امکان اخذ ویزای همراه برای خانواده شخص نیز وجود دارد.
مزایای ویزای کارآفرینی کانادا
ویزای کارآفرینی کانادا، به ویژه از طریق برنامه هایی مانند برنامه ویزای استارت آپ و برنامه های استانی مختلف، مزایای زیادی را برای کارآفرینانی که به دنبال ایجاد یا سرمایه گذاری در یک تجارت در کانادا هستند، ارائه می دهد. در اینجا برخی از مزایای کلیدی را برمی شماریم:
مقایسه کارآفرینی و نوآفرینی در کانادا
در صورتی که بخواهیم به مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا بپردازیم باید بگوییم در استارت آپ یا همان نوآفرینی، متقاضی با استارت زدن یک بیزنس از طریق یک ایده تجاری جدید از همان ابتدا می تواند درخواست اقامت دائم به همراه خانواده را بدهد. در این روش سرمایه چندانی لازم نیست و میزان سرمایه بستگی به ایده تجاری دارد. در این روش افراد مختلفی می توانند در دایره کاری گسترده تر مانند مهندسی، پزشکی، علوم آزمایشگاهی و غیره ا اقدام کنند. نوآفرینی محدودیت استانی ندارد و به جز کبک در هرجایی می تواند مورد اقدام قرار گیرد.
از طرف دیگر در کارآفرینی متقاضی باید ابتدا با اقامت کاری به کانادا وارد شود، بیزنس خودش را راه انداخته و با پول خود سرمایه گذاری کند و سپس بعد از مدتی گزارش کار را به دولت اعلام کرده و درخواست اقامت بدهد. در این روش پول و سرمایه متقاضی در دست خودش می ماند. از طرفی سابقۀ داشتن بیزنس و یا سابقه مدیریتی برای این روش لازم است و این برنامه چون مطابق برنامه استانی است فقط باید از طریق استان مد نظر اقدام کرد.
اینکه چگونه بر چالش های کارآفرینی باید غلبه کرد، بستگی به ترجیحات و علاقه مندی های شخصی متقاضی دارد. یک کارآفرین باید به دقت گزینه ها را در نظر بگیرد و تعیین کند که این دو رویکرد چگونه بر توانایی او برای شروع و اداره کسب و کار خود تأثیر می گذارد. چندین نکته مهم وجود دارد که مالکان بالقوه باید قبل از اقدام برای کارآفرینی به دقت در نظر بگیرند. باید در نظر بگیرید اگر آمادگی کافی برای شروع از صفر را ندارید، شاید روش های سرمایه گذاری دیگر مانند خرید یک کسب و کار آماده گزینه بهتری برای شما باشد. هنگام راه اندازی یک کسب و کار، مدت زمان زیادی طول می کشد تا درآمد حاصل شود و شما باید سرمایه کافی برای پوشش هزینه های زندگی و کسب و کار خود را به طور نامحدود داشته باشید.
استانداردهای کارآفرینی در کانادا
بررسی استانداردهای سرمایه گذاری برای ویزای کارآفرینی در کانادا یکی از موارد بسیار مهم و ضروری به حساب می آید. زیرا که با بررسی مواردی همچون کنترل فساد برای سرمایه گذاری در کانادا، خطر مصادره کردن اموال سرمایه گذاران و یا به صورت کلی شرایط اقتصادی و سیاسی در کانادا پی خواهید برد که کار آفرینی در کانادا آیا روشی مناسب برای سرمایه گذاری و مهاجرت به این کشور می باشد یا خیر؟ در ادامه به بررسی موارد گفته شده می پردازیم.
خطر مصادره کردن اموال یعنی کشورها می توانند سرمایه گذاران را براساس عواملی چون نبود عدالت، تحریم و یا تغییر قوانین محروم کنند. متقاضیان مهاجرت کارآفرینی کانادا قبل از هر اقدامی باید نرخ مصادره کردن اموال کشور مورد نظر را بررسی کنند. در نمودار ذیل همانطور که مشاهده می کنید عدد 1 کمترین و عدد 7 بیشترین خطر مصادره اموال را نشان می دهد که کشور کانادا با عدد 1 در چند سال اخیر کمترین نرخ را دارا می باشد.
به صورت کلی اقتصاد، سیاست و قانون عوامل مشخص کننده سرمایه گذاری در کانادا می باشند. کنترل فساد در گرو تمامی این موارد می باشد. فساد یعنی افرد برای منفعت های شخصی از قدرت استفاده می کنند. بدین منظور نمودار ذیل بیانگر کنترل فساد در کانادا می باشد. در این نمودار عدد 2.5+ بهترین و عدد 2.5- بدترین نرخ را نشان می دهد. همانطور که ملاحضه می کنید کانادا با 1.97+ دارای رتبه نسبتاً خوب در نرخ کنترل فساد می باشد.
شاخص های اقتصادی تأثیرگذار در کارآفرینی کانادا
با بررسی شاخص های اقتصادی، افراد می توانند شرایط اقتصادی حال حاضر را تجزیه و تحلیل کرده و شرایط اقتصادی پیش رو را پیش بینی کنند. برای کارآفرینی در کانادا افراد نیاز به بررسی دقیق شاخص هایی دارند تا با اطمینان خاطر بیشتر و با دقت بالا به کسب و کار در کانادا بپردازند. در ادامه به بررسی شاخص هایی مانند تولید ناخالص داخلی و نرخ بیکاری در کانادا می پردازیم.
مهم ترین و بهترین روش برای تجزیه و تحلیل اقتصاد هر کشوری بررسی شاخص تولید ناخالص داخلی می باشد. این شاخص براساس مخارج دولت+ سرمایه گذاری+ هزینه های مصرف شخصی و صادرات محاسبه می گردد و در واقع کاهش آن به معنی کاهش میزان تولید و افزایش آن به معنی افزایش میزان تولید می باشد. در ادامه به بررسی شاخص کارآفرینی در کانادا و تولید ناخالص داخلی در آن پرداختیم. همانطور که ملاحضه می کنید این شاخص از سال 2010 به بعد در کانادا رو به رشد بوده و در سال 2018 به سالانه 44.070.1 رسیده است.
به صورت کلی بیکار به معنی آن است که فرد قصد دارد کار کند و در جست و جوی کار می باشد. نرخ بیکاری رابطه مستقیم با رشد اقتصادی دارد. در واقع هر چه نرخ بیکاری کم باشد، رونق اقتصادی در کشور بالا و هر چه این نرخ بالا باشد رونق و رشد اقتصادی در آن کشور پایین می باشد. بنابراین افراد برای مهاجرت کارآفرینی کانادا نیاز است که نرخ بیکاری در آن را بررسی نمایند. در ادامه به بررسی شاخص نرخ بیکاری پرداختیم و همانطور که ملاحظه می کنید در چند سال اخیر نرخ بیکاری در کانادا رو به کاهش می باشد.
در این ویدئو خواهید آموخت:
معرفی روش سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در استان بریتیش کلمبیا.
پیش نیازهای مورد نیاز قبل از اقدام .
تمکن مالی مورد نیاز این نوع سرمایه گذاری.
جزئیات سیستم امتیاز بندی ویزای کارآفرینی کانادا.
فایل صوتی این ویدئو
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب کارآفرینی در کانادا
وکیل کارآفرینی و خدمات مؤسسه ملک پور
همانطور که می دانید ویزای کارآفرینی در کانادا امری مهم و تخصصی است و برای انجام آن نیاز به مهارت و اطلاعات کافی می باشد. قبل از هر اقدامی پیشنهاد می کنیم با یک مشاور رسمی در کانادا در این زمینه مشاوره بگیرید و اطلاعات به روز و تخصصی را دریافت نمایید و فرصت کارآفرینی در کانادا و مهاجرت به این کشور را از دست ندهید. موسسه ملک پور با 15 سال سابقه درخشان بهترین گزینه برای ارائه اطلاعات به روز و تخصصی به شما سروران گرامی می باشد.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه ویزای کارآفرینی کانادا
حداقل سرمایه مورد نیاز جهت کارآفرینی در کانادا چقدر می باشد؟
حداقل میزان هزینه جهت کارآفرینی برای هر ایالت متفاوت می باشد، ب طور متوسط بین 300 الی 800 هزار دلار کانادا دارایی و حداقل میزان سرمایه گذاری 75 الی 200 هزار دلار است.
آیا امکان دریافت اقامت دائم با ویزای کارآفرینی کانادا وجود دارد؟
بله
آیا کانادا برای کارآفرینی مناسب است؟
بله، کانادا به دلیل ساختارها، قوانین و حمایت هایی که از کارآفرینان می کند، یکی از برترین کشورهای جهان برای سرمایه گذاری و کارآفرینی می باشد.
سلام، امکان خرید بیزینس با ۴۰۰ هزار دلار در کانادا و مهاجرت از این طریق وجود داره؟
بهترین روش اخذ اقامت کانادا به همراه خانواده با مدرک فوق لیسانس مکانیک، سابقه کار بالا و 4 میلیارد تومان سرمایه چیست؟
شرایط سیاسی کانادا و انتخاب مجدد آقای ترودو چه تاثیری بر فرآیند مهاجرت ایرانیان دارد؟
کارآفرینی در کانادا با سرمایه 200 هزار دلار چگونه انجام می شود؟
سلام همسرم ۴۱ ساله فوق لیسانس الکترونیک دارای ۱۵سال سابقه مدیر عامل و متاهل دارای دو فرزند بدون مدرک زبان آیا میتوانم برای کارآفرینی کانادا با سرمایه ۱۵ میلیارد اقدام کنیم؟
سلام من پزشک متخصص هستم. برای مهاجرت به کانادا چه راه هایی رو میتونم در نظر داشته باشم؟
آیا با مدرک پزشکی عمومی، سرمایه 1,6 میلیارد تومان و آیلتس 6 می توانم از طریق کارآفرینی کانادا برای معادل سازی مدرک در این کشور اقدام کنم؟
با سلام آیا اقامت کانادا فقط با آیلتس بالا ممکنه؟ من زبان سطح بالایی ندارم آیا تمامی برنامه ها نیاز به آیلتس بالا دارند؟
وقت بخیر . ویزای همراه همزمان صادر میشه ؟
سلام دوست عزیز
بله ویزای همراه در روش کارآفرینی کاناوا همزمان می باشد.
ویزای کار آفرینی کانادا چند سالس؟
سلام دوست عزیز
معمولا اقامت ۱ الی ۲ ساله داده می شود.
کار آفرینی کانادا نیاز به مدرکزبان داره؟
سلام دوست عزیز
بله مدرک زبان برای این روش الزامی است.
سلام برای کار افرینی چه سطح زبانی باید ارائه بدیم؟
سلام آیلتس 5 جنرال
سلام برای کارآفرینی حتما باید در کانادا کل سال رو حضور داشته باشیم؟ یا نیاز به حضور نیست؟
سلام حداقل سالی 6 ماه باید حضور داشته باشید
سلام برای کارآفرینی حتما باید در کانادا کل سال رو حضور داشته باشیم؟
سلام بله بهتره بیشتر از سالی 6 ماه باشید چون دارید بیزنس راه اندازی میکنید باید حضور داشته باشید
سلام . مدرک زبان مورد نظر لطف میفرمایید ؟
سلام آیلتس 5 جنرال
سلام ایا مدرک زبان نیاز هست ؟چ نمره ای؟
سلام دوست عزیز
بله مدرک زبان نیاز هست.
سلام
آیا در رابطه با برنامه کارآفرینی کانادا آیا میشه هزینه سرمایه گذاری را هم به صورت خرید ملک ثابت کرد؟
با تشکر
سلام و عرض ادب
شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. لطفا با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند
سلام و عرض ادب
دورد خدمت جناب آقای ملکپور عزیز . استوری در اینستا از آقای دکتر ملکپور مشاهده کردم در خصوص نوآوری و ملحق شدن به به تیم نو آور و عضویت در این تیمها . اگر ممکن است شرایط را بفرمائید. بنده با 25 سال سابقه کاری مرتبط مهندس مکانیک و در حال حاضر مدیر یک کارخانه معتبر در یک هولدینک در داخل ایران هستم .ممنون میشوم شرایط و نحوه اقدام را بفرمائید . متشکرم
سلام و عرض ادب
شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. لطفا با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند
سلام اگر من با پسرم به کانادا به عنوان تحصیلی مهاجرت داشته باشم من میتونم کار کنم وایا مدارس به صورت رایگان؟
سلام و ارادت
دوست گرامی والدین اقامت دریافت نمیکنند و می توانند از طریق ویزای توریستی مدتی در کنار فرزند خود باشند و اجازه کار نخواهید داشت.
سلام وقت بخیر
کارافرینی اینطوری که اول نیاز نیست ما سرمایه بیاریم ؟ بعد که اومدیم اونجا شرایط رو سنجیدیم لازمه پول رو بیاریم ؟
سلام و ارادت
اگر تمایل داشته باشید می توانید برای سرمایه گذاری اقدام کنید.
سلام آیا گلخانه داران میتونن از طریق ویزای کارآفرینی اقدام کنند؟
دوست عزیز باید شرایط سنی، تحصیلات و رشته تحصیلی، سطح زبان و میزان سرمایه شما نیز مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوانیم در این زمینه پاسخ مناسبی به شما بدهیم
سلام،
برای سفر اکتشافی، که برای برخی استان ها نیاز هست، به چه صورت باید اقدام کرد ؟
چه مدارکی لازم هست ؟
سلام و عرض ادب
این موضوع جزوی از فرایند ویزای کارافرینی شما خواهد بود.
سلام و عرض ادب
ویزای کارآفرینی کانادا منجر به اقامت دائم و pr میشود
سلام و عرض ادب
بله دوست عزیز
سلام شرط سنی هم هست ؟
سلام؛ انچنان خیر
درود
آیا میشود با ویزای توریستی وارد کانادا شد و بعد بیزینسی راه انداخت و ویزای توریستی را به ویزای کارآفرینی تبدیل کرد و برای اقامت دائم اقدام کرد؟
تشکر
دوست عزیز ویزای توریستی فرصت مناسبی که در محیط برای راه اندازی کسب و کار اقدام نمایید اما پروسه تبدیل ویزا و یکبار خروج از کشور مواردی هست که باید زیر نظر وکیل یا یک شخص مجرب انجام گیرد.
سلام وقت بخیر کسانی که صرافی آنلاین ارز دیجیتال دارن هم میتونن از طریق کارآفرینی اقدام کنن؟
بعد اونوقت باید چجوری تو کانادا این بیزنس رو راه اندازی کنیم
سلام و عرض ادب
خیر برای این موضوع امکان اقدام نیست.
چقد باپول داشته باشیم تا بتونیم در کانادادر شهر های کوچک سرمایه گذازی کنیم
سلام
حداقل 100 هرار دلار کانادا بجز هزینه ویزا و وکیل و سفر و …
نیاز به شرایط دیگه ای هم داره که بهتره با موسسه تماس بگیرید تا شرایطتون رو ارزیابی و راهنمایی تون کنند.