ویزای کارآفرینی کانادا
ویزای کارآفرینی کانادا با میانگین هزینه بین 75 هزار دلار تا 200 هزار دلار کانادا یکی از بهترین روش های اخذ اقامت کانادا است. متقاضی ویزای کارآفرینی در کانادا ابتدا باید اقامت کاری 1 تا 2 ساله گرفته و پس از راه اندازی کسب و کار خود، برای اقامت دائم درخواست دهد.
در این روش امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان وجود داشته و در صورت گذشت 3 سال از اقامت دائم شخص، می تواند برای پاسپورت کانادا از طریق کارآفرینی اقدام نمایند. کارآفرینی می تواند در ایالات مختلف کانادا نظیر کبک، نوا اسکوشیا، ساسکاچوان، منیتوبا، آلبرتا، انتاریو، بریتیش کلمبیا و غیره با شرایط و سرمایه متغیری صورت پذیرد.
در ادامه این مقاله به نگارش موسسه مهاجرتی ملک پور درباره بهترین ایالت کانادا برای مهاجرت از طریق کارآفرینی، مدارک لازم و هزینه های جزئی این روش بیشتر خواهید خواند.
شرایط کارآفرینی در کانادا
ارائه مدرک زبان، داشتن سرمایه کافی حدود 200 هزار دلار کانادا به بالا، سابقه کاری یا مدیریتی سطح بالا، بیزنس پلن خلاقانه و…
حداقل سرمایه برای کارآفرینی در کانادا
میزان سرمایه بر اساس ایالت ها می تواند از 200 هزار الی 800 هزار دلار کانادا متغیر باشد اما حداقل میزان سرمایه از 50 الی 200 هزار دلار کانادا است.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
چرا کارآفرینی در کانادا؟
مسیر رسیدن به اقامت دائم
فرصت کسب و کار
اکوسیستم حمایتی نسبت به کارآفرینان
کیفیت بالای زندگی در کانادا
امکان به همراه بردن خانواده
امکان اخذ تابعیت و شهروندی
زندگی در یک جامعه متنوع و فراگیر
دسترسی به بازارهای بین المللی
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه روش کارآفرینی در کانادا
شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
مهاجرت کارآفرینی کانادا یکی از روش های محبوب برای اخذ اقامت می باشد. کانادا کشوری فدرال با 11 ایالت مختلف می باشد. هر ایالت کانادا قانون مختص خود را دارد ولی در نهایت همه تحت قانون واحد فدرال اداره می شوند. افرادی که قصد دارند از طریق ویزای کارآفرینی در کانادا اقامت را اخذ کنند باید شرایط زیر را در نظر داشته باشند:
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با کارآفرینی کانادا
طبق این مسیر مهاجرتی، این افراد با سرمایه گذاری 50 هزار دلار در شهر های کوچک و سرمایه گذاری 100 هزار دلار در شهر های بزرگتر قادر می باشند اقامت کانادا را برای خود و خانواده خود دریافت کنند. پروسه این مسیر بدین شکل است، در ابتدا فرد طرح تجاری موردنظر خود را که قصد سرمایه گذاری در آن را دارد، به استان مربوطه ارائه می نماید و منتظر نتیجه و پاسخ استان خواهد ماند.
لازم به ذکر است پس از ورود متقاضی به کانادا و با گذشت یک سال، فرد قادر می باشد یک گزارش از نحوه عملکرد و راه اندازی بیزینس خود و سرمایه وارد شده در آن را به استان مربوطه ارائه داده و در صورت تایید استان، فرد می تواند درخواست اقامت دائم خود، همسر و فرزندان کمتر از 22 سال خود را ثبت نماید. طول پروسه این مسیر 6 ماه تا 1سال می باشد.
شرایط اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
قبل از هر چیز، باید بدانید که ویزای کانادا نوع کارآفرینی مناسب افرادی است که:
– دارای نوآوری هستند
– قادر به ایجاد شغل برای شهروندان کانادایی هستند
– توانایی رقابت در سطح بینالمللی را دارند
بنابراین، باید یک ایده کسبوکار مناسب برای کانادا داشته باشید که توسط سازمانهای ازپیشتعیینشده در کانادا (Designated Organizations) مورد قبول قرار گیرد. این سازمان ها گروه های تجاری هستند که مجاز به سرمایه گذاری یا حمایت از استارت آپ هایی هستند که از طریق برنامه ویزای استارت آپ به کانادا مهاجرت می کنند.
این سازمانها صلاحیت بررسی طرحهای کسبوکار شما را دارند و پیشنهادهای تجاری شما بررسی خواهد شد. البته هر سازمان فرآیند پذیرش خاصی برای ایدههای کاری شما دارد و از معیارهای مشخص خود برای ارزیابی طرحهای تجاری استفاده میکند.
برای سفر به کانادا با ویزای تجاری، باید شرایط خاصی را داشته باشید. یازده استان کانادا قوانین خاصی را در سیستم PNP برای صدور ویزای تجاری وضع می کنند. البته قوانین ممکن است از ایالت به ایالت دیگر متفاوت باشد.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با کارآفرینی کانادا
برای همه استانهای کانادا به جز استان کبک، نامه پشتیبانی الزامی است. مهاجرت کارآفرینان به استان کبک تنها از طریق وبسایت خود کبک به آدرس Immigrate to Québec to do business صورت میگیرد.
حداقل سرمایه لازم برای کارآفرینی در کانادا چقدر است؟
یکی از موارد مهمی که در هنگام مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری مد نظر قرار می گیرد، مقدار سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا می باشد. حداقل سرمایه مورد نیاز خاصی برای کارآفرینی در کانادا وجود ندارد. با این حال، افرادی که علاقه مند به راه اندازی کسب و کار در کانادا هستند باید از منابع مالی مورد نیاز برای پوشش هزینه های مختلف راه اندازی، هزینه های عملیاتی و نیازهای سرمایه گذاری بالقوه آگاه باشند.
حداقل سرمایه مورد نیاز برای ویزای کارآفرینی در کانادا در ایالات | 200 الی 800 هزار دلار کانادا |
حداقل میزان سرمایه گذاری به طور کلی | 50 – 200 هزار دلار کانادا |
مراحل ویزای کارآفرینی کانادا
کانادا چندین مسیر مهاجرتی را برای کارآفرینانی که به دنبال ایجاد یا سرمایه گذاری در یک تجارت در این کشور هستند، ارائه می دهد. یکی از گزینههای اصلی، برنامه ویزای کارآفرینی است که به افراد اجازه میدهد با ارائه طرح کارآفرینی و سرمایه گذاری به میزان لازم، به کانادا مهاجرت کنند. در اینجا مروری بر رویه های مربوط به اخذ ویزای کارآفرینی کانادا خواهیم داشت:
1.ارزیابی صلاحیت و امتیازات
قبل از درخواست برای برنامه ویزای کارآفرینی، کارآفرینان باید اطمینان حاصل کنند که معیارهای واجد شرایط بودن را دارند.
این شامل داشتن یک ایده تجاری واجد شرایط، دریافت نامه پشتیبانی از یک سازمان تعیین شده، رعایت الزامات زبان و داشتن بودجه تسویه حساب کافی است.
بر اساس سیستم امتیاز بندی باید امتیاز متقاضی در بخش های مختلف تعیین گردد.
2.داشتن ایده و طرح تجاری
کارآفرینان باید یک ایده تجاری خوب یا همان بیزنس پلن سودآور و خلاقانه داشته باشند و یک طرح تجاری دقیق تهیه کنند. این طرح تجاری باید کامل باشد و طرح سرمایه گذاری پیشنهادی، ریسک ها و همچنین میزان سود را در طی دوره چند ساله مشخص کند. طرح کسب و کار باید پتانسیل رشد و ایجاد شغل در کانادا را نشان دهد همچنین باید نشان دهد که می تواند در طی چند سال به سودآوری برسد.
3. پشتیبانی سازمان های حمایتی
کارآفرینان می توانند از حمایت سازمان های کانادایی برخوردار شوند. این مورد بر اساس استان مورد نظر و طرح تجاری و سایر شرایط متفاوت خواهد بود. این سازمان ها به نام انکوباتورها، سرمایه گذاران خطرپذیر و سرمایه گذاران فرشته با بررسی طرح تجاری ارائه شده در صورتی که آن را تایید کنند یک لتر ساپورت (نامه حمایتی) به شما می دهند که نشان از حمایت آن ها از طرح ارائه شده است.
4. ارسال درخواست
کارآفرینان می توانند درخواست خود را به اداره مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) ارسال کنند. بسته درخواست شامل فرم ها، مدارک پشتیبانی و نامه پشتیبانی از سازمان تعیین شده است.
5. پردازش و ارزیابی
IRCC درخواست را پردازش کرده و ایده کسب و کار، صلاحیت های کارآفرین و سایر معیارهای واجد شرایط بودن را ارزیابی می کند. این ممکن است شامل مصاحبه، درخواست اسناد اضافی و بررسی پیشینه باشد.
6. اخذ گواهی ها
ممکن است از متقاضیان و اعضای خانواده آنها خواسته شود که معاینات پزشکی را انجام دهند و گواهینامه های مجوز پلیس را برای نشان از نداشتن سوءسابقه و برای اطمینان از پذیرش در کانادا ارائه دهند.
7.درخواست اقامت دائم کانادا
در صورت تایید درخواست، اداره مهاجرت کانادا یک دعوت نامه برای فرد یا افراد کارآفرین ارسال می کند. سپس کارآفرینان و اعضای خانواده واجد شرایط آنها اقامت دائم کانادا را دریافت خواهند کرد. برای آنها یک تاییدیه اقامت دائم (COPR) و یک ویزای اقامت دائم (PRV) صادر می شود که به آنها اجازه می دهد به عنوان مقیم دائم وارد کانادا شوند.
8.تسویه حساب و تاسیس کسب و کار
کارآفرینان پس از ورود به کانادا باید کارهای ابتدایی خود را شروع کرده و شرایط طرح تجاری خود را فراهم کنند. آن ها فرصت دارند تا کسب و کار خود را در بازه زمانی تعیین شده ایجاد کنند. همچنین شخص باید خودش بالای سر کسب و کار حضور داشته باشد. آنها باید به طور فعال کسب و کار را در کانادا مدیریت کنند و پس از یکسال گزارشی مبنی بر رشد اقتصادی شرکت ارائه دهند.
9. امکان اخذ اقامت دائم مشروط
هزینه کارآفرینی در کانادا
برای اپلای ویزای کارآفرینی در کانادا، مبلغی در حدود 2300 دلار الی 3800 دلار لازم است. توجه داشته باشید که این مبلغ، هزینه دولتی است. در زیر، به سایر هزینههای مربوط به کارآفرینی در کانادا اشاره شده است:
نوع هزینه | مقدار هزینه (دلار کانادا) |
گواهی عدم سو پیشینه | 100 دلار |
آزمایشات پزشکی | ۴۵۰ دلار برای بزرگسالان و ۲۵۰ دلار برای کودکان |
بررسی پرونده برای متقاضی اصلی و همسرش (با احتساب حق اقامت دائم کانادا) | هر نفر ۱۳۶۵ دلار (شامل ۸۵۰ دلار به ازای بررسی پرونده و ۵۱۵ دلار به ازای حق اقامت دائم کانادا) |
انگشت نگاری به ازای هر نفر | ۸۵ دلار |
انگشتنگاری به ازای هر خانواده (۲ نفر و بیشتر) | ۱۷۰ دلار |
آزمون زبان | ۳۰۰ دلار |
بررسی پرونده برای فرزندان متقاضی | ۲۳۰ دلار به ازای هر فرزند |
برنامه های استانی کارآفرینی در کانادا
برنامه های استانی کارآفرینی در کانادا به منظور حمایت از کارآفرینان و راه اندازی کسب و کارهای جدید ایجاد شدهاند. این برنامه ها توسط دولت های استانی مختلف کانادا ارائه میشوند و هدف آنها افزایش اشتغال، توسعه اقتصادی و توسعه جوامع محلی است. برنامه های استانی کارآفرینی معمولاً شامل اعطای وامها، ارائه مشاورههای تخصصی، آموزشهای کارآفرینی و دسترسی به شبکههای حمایتی میشود.
برنامه های استانی کارآفرینی در کانادا بر اساس نیازهای منطقهای و صنعتی طراحی شده و ممکن است شامل تسهیلات مالی، برنامههای آموزشی، پشتیبانی فنی و بازاریابی و همچنین فرصتهای شبکه سازی با سایر کارآفرینان باشد. این برنامه ها معمولاً به صورت جذاب و قابل دسترس برای افرادی که تمایل به راهاندازی یک کسب و کار دارند، ارائه میشوند و میتوانند به عنوان یک فرصت عالی برای شروع یک کسب و کار موفق در کانادا محسوب شوند. هر استان برنامه منحصر به فرد خود را دارد که ابتکارات را متناسب با نیازها و اولویت های اقتصادی خود تنظیم می کند.
کارآفرینی در آنتاریو کانادا
کارآفرینی در جزیره پرنس ادوارد کانادا
کارآفرینی در مانیتوبا کانادا
کارآفرینی در ساسکاچوان کانادا
کارآفرینی در آلبرتا کانادا
کارآفرینی در نووا اسکوشیا کانادا
کارآفرینی در بریتیش کلمبیا کانادا
کارآفرینی در کبک کانادا
کارآفرینی در استان آنتاریو کانادا
شما می توانید از طریق کارآفرینی در ایالت آنتاریو کانادا اقامت موقت کانادا را بدست آوردید و با راه اندازی بیزینس خود یا خرید یک بیزینس موجود برای اقامت دائم کانادا درخواست دهید. شرایط و میزان هزینه لازم برای کارآفرینی در تورنتو و خارج از آن متفاوت می باشد و متقاضیان امتیازهای متفاوتی به دست می آوردند. شرایط مورد نظر برای کارآفرینی در آنتاریو به صورت زیر می باشد:
ویزای کارآفرینی مانیتوبا کانادا
برنامه کارآفرینی در مانیتوبا یکی از برنامه های امتیازی و ایالتی است. شرایط اقدام از طریق برنامه کارآفرینی در این ایالت به شرح زیر می باشد:
ویزای کارآفرینی ساسکاچوان کانادا
کارآفرینی در ایالت ساسکاچوان کانادا در ابتدا امر شبیه اسکیل ورکر کانادا و یک سیستم امتیاز بندی می باشد و متقاضیان می بایست ابتدا بر اساس معیارهای مشخصات فردی، بیزینس پلن و تجرربه کسب و کار امتیاز دریافت نمایند. شرایط کارآفرینی در ایالت ساسکاچوان کانادا به صورت زیر می باشد:
کارآفرینی در جزیره پرنس ادوارد کانادا
طرح کارآفرینی در پرنس ادوارد به یکی از ارزان ترین و کم هزینه ترین سرمایه گذاری در کانادا مشهور می باشد که به صورت امتیاز بندی است. دولت کانادا پیشنهاد نموده است تا از طریق یکسری اصناف نظیر کشاورزی، جنگل داری، ماهیگیری یا هر نوع بیزینسی که منجر به صادرات خوبی شود، اقدام نمایید که این کار باعث افزایش شانس پذیرش شما خواهد شد. شرایط کارآفرینی پرنس ادوارد به صورت زیر می باشد:
ویزای کارآفرینی کانادا در استان بریتیش کلمبیا
متقاضیان برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در ایالت بریتیش کلمبیا متناسب با میزان سرمایه گذاری خود دو مسیر سرمایه گذاری و کارآفرینی در شهرهای کوچک و در بریتیش کلمبیا را پیش روی دارند که هر کدام شرایط خاصی را می طلبد. در زیر به شرایط کارآفرینی و سرمایه گذاری در ایالت بریتیش کلمبیا اشاره شده است:
کارآفرینی در استان نووا اسکوشیا کانادا
یکی از طرح های خوب سرمایه گذاری در کانادا، کارآفرینی در استان نوا اسکوشیا می باشد. ای نوع سرمایه گذاری و کارآفرینی مبتنی بر امتیازبندی می باشد. طرح سرمایه گذاری در نووا اسکوشیا نسبت به طرح های سرمایه گذاری در استان های دیگر این کشور راحت تر می باشد. در زیر به شرایط کارآفرینی در نووا اسکوشیا به صورت زیر می باشد:
کارآفرینی در استان نیوبرانزویک کانادا
در برنامه ایالتی نیوبرانزویک کانادا از ژانویه 2021 تغییراتی اساسی ایجاد شد، تا قبل از این زمان متقاضی می توانست از همان ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت نماید اما پس از این تغییرات، برنامه کارآفرینی ایالت نیوبرانزویک نیز همانند سایر برنامه های ایالتی اقامت موقت را به متقاضی می دهد. متقاضی پس از ورود به کانادا و راه اندازی یا خرید بیزینس می تواند درخواست اقامت دائم دهد.
کارآفرینی در استان کبک کانادا
این استان یک گزینه مناسب برای اخذ ویزای سرمایه گذاری در کبک و ویزای کارآفرینی در کانادا است، البته برنامه سرمایه گذاری این ایالت تا سال 2023 بسته می باشد. متقاضیان می توانند با کارآفرینی در کبک اقامت دائم کانادا را کسب نمایند. مسیرهای مختلفی برای سرمایه گذاری و کارآفرینی در کبک وجود دارد که متقاضیان می توانند متناسب با شرایط خود یکی از آن ها را انتخاب کنند و برای مهاجرت اقدام نمایند. در حوزه های مختلف صنعتی، کشاورزی و تجاری امکان کارآفرینی در این استان وجود دارد. برای هر یک از مسیرهای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در کبک متقاضی می بایست شرایط خاصی را داشته باشد. به طور کلی از موارد زیر می توان به عنوان شرایط کلی برای کارآفرینی در کبک نام برد:
کارآفرینی در آلبرتا کانادا
برنامه کارآفرینی در آلبرتا کانادا یکی از روش های مهاجرت به این کشور است که منجر به اخذ اقامت دائم می شود. آلبرتا یکی از استان های پرجمعیت کانادا است که در بخش های انرژی، کشاورزی و جنگل داری فعالیت زیادی دارد. متقاضیانی که قصد دارند در آلبرتا سرمایه گذاری کنند می توانند با دارا بودن شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در یکی از صنایع این استان اقدام کنند. شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در آلبرتا شامل موارد زیر است:
ویزای کارآفرینی یوکان کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری در یوکان برای جذب سرمایه گذاران از سراسر دنیا به این ایالت اجرا می شود. این روش نیز منجر به اخذ اقامت دائم کانادا می گردد. متقاضیان سرمایه گذاری در یوکان به مدت 2 سال فرصت دارند تا ایده خود را در این شهر عملی کنند و کسب و کار خود را راه اندازی نمایند. از صنایع سودآور و مفید یوکان برای کارآفرینی می توان ماهیگیری و صنعت معدن را نام برد. متقاضیان برای اخذ ویزای کارآفرینی در کانادا واجد شرایط بودن برای سرمایه گذاری در یوکان باید شرایط زیر را داشته باشند:
ویزای کارآفرینی کانادا در نیوفاندلند و لابرادور
امکان مهاجرت کارآفرینی کانادا از طریق کارآفرینی در نیوفاندلند و لابرادور کانادا وجود دارد. متقاضیان می توانند یا کسب و کاری از ابتدای در نیوفاندلند و لابرادور کانادا تاسیس نمایند یا به خریداری یک بیزینسی که هم اکنون در نیوفاندلند و لابرادور کانادا فعال می باشد، بپردازند. این استان در برنامه نامزدهای استانی (PNP) شرکت می کند، که به استان ها و مناطق در کانادا اجازه می دهد تا افرادی را که مایل به مهاجرت به کانادا و اقامت در یک استان یا منطقه خاص هستند، معرفی کنند. برنامه نامزد استانی نیوفاندلند و لابرادور (NLPNP) جریان های مختلفی را برای کارگران ماهر، فارغ التحصیلان بین المللی و کارآفرینان ارائه می دهد.
خصوصیات طرح تجاری (Business Plan) در برنامه کارآفرینی کانادا
بیزینس پلن (business plan) یا طرح تجاری گزارشی کامل است که هر متقاضی برای ویزای کارآفرینی در کانادا باید آن را ارائه نماید. طرح تجاری گزارشی توصیفی و کامل درخصوص طرح کسب و کار می باشد، به عبارتی دیگر این طرح شامل بررسی های دقیق است که باید نشان دهد طرحی سودمند برای کشور کانادا می باشد. متقاضیان ویزای کارآفرینی در کانادا باید طرح تجاری خود را بصورت دقیق در خصوص بازار، تولید، خدمات، تکنولوژی، منابع انسانی و تمامی ابعاد بررسی و به صورت مکتوب ارائه نمایند.
افراد متقاضی مهاجرت کارآفرینی کانادا برای ارائه طرح تجاری خود باید پاسخ چند سؤال را در نظر داشته باشید، مثلاً بازار هدف شما چیست؟ چگونه می خواهید به سود برسید؟ چه افرادی رقیب شما هستند و چگونه می خواهید با آنها رقابت سالم داشته باشید؟ د
طرح کسب و کار باید یک نمای کلی از کسب و کار پیشنهادی، شامل ماهیت، اهداف، محصولات یا خدمات، بازار هدف و تحلیل رقابتی ارائه دهد. باید مفهوم تجاری و پیشنهاد ارزش را به وضوح بیان کند. تجزیه و تحلیل کامل بازار ضروری است که نشان دهنده درک صنعت، روند بازار، نیازهای مشتری و رقبا باشد. این طرح باید بخشهای بازار هدف را شناسایی کرده و استراتژیهایی را برای نفوذ و رشد در بازار ترسیم کند.
طرح تجاری باید شامل پیش بینی های مالی دقیق، از جمله صورت های درآمد، پیش بینی جریان نقدی و ترازنامه باشد. این پیش بینی ها باید واقع بینانه و مبتنی بر مفروضات صحیح باشد و سودآوری بالقوه و قابلیت مالی کسب و کار را نشان دهد. شما باید به طور واضح نیازهای سرمایه گذاری و تأمین مالی برای کسب و کار، از جمله میزان سرمایه مورد نیاز، منابع تأمین مالی و استفاده پیشنهادی از وجوه را مشخص کنید.
لازم است ساختار مدیریت و پرسنل کلیدی درگیر در کسب و کار را شرح دهید و تجربیات، مهارتها و صلاحیتهای مرتبط آنها را برجسته کنید. طرح عملیاتی شامل فرآیندهای تولید، مدیریت زنجیره تامین و اقدامات کنترل کیفیت را مشخص کنید. بسیاری از برنامه های کارآفرینی کانادا از متقاضیان می خواهد که توانایی خود را در ایجاد شغل برای کارگران کانادایی نشان دهند. طرح کسب و کار باید شامل یک طرح ایجاد شغل باشد که تعداد پیشبینیشده و انواع مشاغلی که در طول زمان ایجاد میشوند را مشخص کند.
برای موفقیت طرح تجاری خود، بر هر جنبه نوآورانه یا پیشنهادهای فروش منحصر به فرد کسب و کار که آن را از رقبا متمایز می کند، تأکید کنید. این می تواند شامل فناوری اختصاصی، ویژگی های منحصر به فرد محصول، یا مدل های تجاری نوآورانه باشد. خطرات و چالش های بالقوه پیش روی کسب و کار را شناسایی کنید و استراتژی هایی را برای کاهش این خطرات ترسیم کنید.
این یک ارزیابی واقع بینانه از محیط کسب و کار و توانایی کارآفرین برای مدیریت موانع احتمالی را نشان می دهد.
در نهایت اطمینان حاصل کنید که طرح کسب و کار به هرگونه الزامات نظارتی، مجوزها، یا ملاحظات قانونی مربوط به صنعت و حوزه قضایی که کسب و کار در آن فعالیت خواهد کرد، می پردازد. طرح کسب و کار باید به خوبی نوشته، سازماندهی شده و به صورت حرفه ای ارائه شود.
سودآورترین حوزه ها برای کارآفرینی کانادا
برای تجارت در این کشور گزینه های زیادی پیش روی شما خواهد بود و باید با توجه به شرایط شخصی خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. متقاضیان باید طرحی را در نظر بگیرند که سود بیشتری داشته باشد. در کانادا فرصت های خوبی برای کسب درآمد و سود بالا وجود دارد. برخی از برنامه ها بسیار سودآور هستند که لازم است آن ها را بشناسید.
بازیافت پسماند
انبارداری
حمل و نقل
رستوران سیار
راه اندازی کافی شاپ
تعمیرات خودرو
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
مدارک خاص مورد نیاز برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا می تواند بسته به برنامه مهاجرتی و استان یا منطقه ای که در آن قصد ایجاد یا کسب یک کسب و کار را دارید متفاوت باشد. با این حال، برخی از اسناد رایجی که معمولاً برای درخواست ویزای کارآفرینی در کانادا مورد نیاز است ممکن است شامل موارد زیر باشد:
مدت زمان فرایند اخذ ویزای کارآفرینی کانادا
زمان پردازش فرایند ویزای کارآفرینی در کانادا متناسب با ایالتی است که برای آن اقدام نموده اید. برای هر برنامه مهاجرت کارآفرینی کانادا الزامات مختلفی وجود دارد. در جدول زیر زمان حدودی برخی ایالات را برای شما ارائه داده ایم
بریتیش کلمبیا | 12 الی 15 ماه |
آلبرتا | 12 الی 24 ماه |
ساسکاچوان | یک سال |
منیتوبا | 18 ماه |
پرنس ادوارد | 6 – 7 ماه |
آنتاریو | یک الی دو سال |
اقامت دائم از طریق ویزای کارآفرینی کانادا
برنامه های اقامتی از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی توسط دولت کانادا ایجاد شد تا افراد تجاری ثروتمند و سرمایه دار را به کانادا جذب کند. سرمایه گذاران و همراهان آن ها می توانند با رعایت معیارهای لازم، اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. افرادی که قصد سرمایه گذاری در کانادا را دارند، می توانند از طریق کارآفرینی در این کشور به اقامت دائم دست پیدا کنند.
برنامه کارآفرینی استانی کانادا به دو روش مختلف ارائه می شود:
اخذ ویزای کار کانادا و اخذ اقامت دائم
این روش برای برنامه های تجاری در استان های انتاریو، ساسکاچوان، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، بریتیش کلمبیا، نوا اسکوشیا و جزیره پرنس ادوارد اعمال می شود.
دریافت مستقیم اقامت دائم کانادا
این شرایط در برنامه کارآفرینی کبک، برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک و برنامه کارآفرینی فارغ التحصیلان خارجی نوا اسکوشیا یافت می شود.
مراحل اخذ ویزای تجاری کانادا از استانی به استان دیگر متفاوت است. برخی از برنامه ها نیاز به ثبت نام از طریق سیستم ابراز علاقه (EOI) دارند، مانند برنامه های تجاری استان های انتاریو، بریتیش کلمبیا، نوا اسکوشیا، ساسکاچوان، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور و جزیره پرنس ادوارد.
مقایسه کارآفرینی و نوآفرینی در کانادا
در صورتی که بخواهیم به مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا بپردازیم باید بگوییم در استارت آپ یا همان نوآفرینی، متقاضی با استارت زدن یک بیزنس از طریق یک ایده تجاری جدید از همان ابتدا می تواند درخواست اقامت دائم به همراه خانواده را بدهد. در جدول زیر می توانید نگاهی به تفاوت های این دو روش بیاندازید:
ویژگی | نوآفرینی کانادا (innovation) | کارآفرینی کانادا |
تعریف | توسعه ایده ها و فناوری های حدید برای بهبود خدمات | راه اندازی و رشد کسب و کار با هدف سودآوری و خدمات |
هدف اصلی | بهبود یا ایجاد تغییرات در وضعیت موجود | ایجاد ارزش و کسب سود از طریق ارائه محصولات یا خدمات |
متمرکز بر | شرکت ها و دانشگاه ها | فردی یا گروه های کوچک |
جمایت دولت | توسط سازمان توسعه اقتصادی در کانادا | برنامه های حمایتی برای استارتاپ ها |
چالش ها | نیاز به سرمایه بالاتر، زمان بر بودن پروسه | ریسک های مالی |
استانداردهای کارآفرینی در کانادا
بررسی استانداردهای سرمایه گذاری برای ویزای کارآفرینی در کانادا یکی از موارد بسیار مهم و ضروری به حساب می آید. زیرا که با بررسی مواردی همچون کنترل فساد برای سرمایه گذاری در کانادا، خطر مصادره کردن اموال سرمایه گذاران و یا به صورت کلی شرایط اقتصادی و سیاسی در کانادا پی خواهید برد که کار آفرینی در کانادا آیا روشی مناسب برای سرمایه گذاری و مهاجرت به این کشور می باشد یا خیر؟ در ادامه به بررسی موارد گفته شده می پردازیم.
خطر مصادره کردن اموال یعنی کشورها می توانند سرمایه گذاران را براساس عواملی چون نبود عدالت، تحریم و یا تغییر قوانین محروم کنند. متقاضیان مهاجرت کارآفرینی کانادا قبل از هر اقدامی باید نرخ مصادره کردن اموال کشور مورد نظر را بررسی کنند.
به صورت کلی اقتصاد، سیاست و قانون عوامل مشخص کننده سرمایه گذاری در کانادا می باشند. کنترل فساد در گرو تمامی این موارد می باشد. فساد یعنی افرد برای منفعت های شخصی از قدرت استفاده می کنند. بدین منظور نمودار ذیل بیانگر کنترل فساد در کانادا می باشد.
شاخص های اقتصادی تأثیرگذار در کارآفرینی کانادا
با بررسی شاخص های اقتصادی، افراد می توانند شرایط اقتصادی حال حاضر را تجزیه و تحلیل کرده و شرایط اقتصادی پیش رو را پیش بینی کنند. برای کارآفرینی در کانادا افراد نیاز به بررسی دقیق شاخص هایی دارند تا با اطمینان خاطر بیشتر و با دقت بالا به کسب و کار در کانادا بپردازند. در ادامه به بررسی شاخص هایی مانند تولید ناخالص داخلی و نرخ بیکاری در کانادا می پردازیم.
مهم ترین و بهترین روش برای تجزیه و تحلیل اقتصاد هر کشوری بررسی شاخص تولید ناخالص داخلی می باشد. این شاخص براساس مخارج دولت+ سرمایه گذاری+ هزینه های مصرف شخصی و صادرات محاسبه می گردد.
به صورت کلی بیکار به معنی آن است که فرد قصد دارد کار کند و در جست و جوی کار می باشد. نرخ بیکاری رابطه مستقیم با رشد اقتصادی دارد. در واقع هر چه نرخ بیکاری کم باشد، رونق اقتصادی در کشور بالاتر می باشد.
وکیل کارآفرینی و خدمات مؤسسه ملک پور
همانطور که می دانید ویزای کارآفرینی در کانادا امری مهم و تخصصی است و برای انجام آن نیاز به مهارت و اطلاعات کافی می باشد. قبل از هر اقدامی پیشنهاد می کنیم با یک مشاور رسمی در کانادا در این زمینه مشاوره بگیرید و اطلاعات به روز و تخصصی را دریافت نمایید و فرصت کارآفرینی در کانادا و مهاجرت به این کشور را از دست ندهید. موسسه ملک پور با 15 سال سابقه درخشان بهترین گزینه برای ارائه اطلاعات به روز و تخصصی به شما سروران گرامی می باشد.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه ویزای کارآفرینی کانادا
حداقل سرمایه مورد نیاز جهت کارآفرینی در کانادا چقدر می باشد؟
حداقل میزان هزینه جهت کارآفرینی برای هر ایالت متفاوت می باشد، ب طور متوسط بین 300 الی 800 هزار دلار کانادا دارایی و حداقل میزان سرمایه گذاری 75 الی 200 هزار دلار است.
آیا امکان دریافت اقامت دائم با ویزای کارآفرینی کانادا وجود دارد؟
بله
آیا کانادا برای کارآفرینی مناسب است؟
بله، کانادا به دلیل ساختارها، قوانین و حمایت هایی که از کارآفرینان می کند، یکی از برترین کشورهای جهان برای سرمایه گذاری و کارآفرینی می باشد.
برای ونکوور حداقل چقدر باید سرمایه ببریم؟
سلام دوست عزیز
برای سرمایه گذاری در ونکوور حداقل ۲۰۰ هزار یورو سرمایه نیاز است.
کدوم استان کانادا برای کارافرینی و سرمایه گذاری از هم ارزون تره؟
سلام دوست عزیز
استان های مختلفی وجود دارد که بتونید با مبلغ کم سرمایه گذاری کنید. شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. لطفا با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند.
سلام وقتتون بخیر
اگر فردی سربازی سپاه رفته باشه برای ویزا کانادا ممکن به مشکل بربخوره
سلام بله ممکنه شانسی هستش ابن موضوع
برای کارافرینی کانادا باید حتما مدرک دانشگاهی داشته باشیم؟
سلام دوست عزیز
برای کارآفرینی با مدرک دیپلم هم می تونید اقدام کنید.
سلام
محدودیت سنی نداره؟
سلام دوست عزیز
با توجه به شرایط هر استان متفاوت است. معمولا تا قبل از ۶۰ سالگی شانس بیشتر است.
سلام
سریعترین راه کسب اقامت کانادا کدوم روشه؟
سلام و عرض ادب
شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. لطفا با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند.
سلام . چن ساله pr میگیریم ؟
سلام و عرض ادب
بعد از راه اندازی بیزینس معمولا بعد از ۱ سال می تونید درخواست PR بدید.
وقت بخیر . ویزای همراه همزمان صادر میشه ؟
سلام دوست عزیز
بله ویزای همراه در روش کارآفرینی کاناوا همزمان می باشد.
ویزای کار آفرینی کانادا چند سالس؟
سلام دوست عزیز
معمولا اقامت ۱ الی ۲ ساله داده می شود.
کار آفرینی کانادا نیاز به مدرکزبان داره؟
سلام دوست عزیز
بله مدرک زبان برای این روش الزامی است.