بررسی راه های اخذ اقامت و مهاجرت به فنلاند
مهاجرت به فنلاند، شرایط اخذ ویزای فنلاند، شرایط اقامت در فنلاند همچنین راه های مهاجرت به فنلاند و دست یابی به پاسپورت فنلاند در این نوشتار از دیدگاهی علمی مورد تحلیل قرار می گیرد. آیا قصد مهاجرت به یکی از مرفه ترین کشورهای دنیا را دارید؟ آیا تمایل دارید در فنلاند، امن ترین کشور جهان زندگی کنید؟ آیا شرایط مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل را می دانید؟ فنلاند یکی از زیباترین و پیشرفته ترین کشورهای دنیا است که همانند سایر کشورهای اتحادیه اروپا دارای برنامه های مختلف مهاجرتی است. روش های مهاجرت و اخذ اقامت فنلاند از قبیل تولد در فنلاند، ازدواج در فنلاند، پناهندگی در فنلاند، کار در فنلاند، تحصیل در فنلاند و سرمایه گذاری در فنلاند می باشند که در این مقاله ای که توسط مشاوران برتر موسسه ملک پور و با همراهی وکلای برجسته فنلاندی همچنین با استفاده از اطالاعات به روز سایت های معتبر این کشور گردآوری شده است، به تفصیل به هر کدام می پردازیم. کشور فنلاند با توجه به اینکه از لحاظ جمعیت تراکم پایینی دارد به دنبال جذب مهاجرین می باشد. بنابراین فنلاند مقصد مناسبی جهت مهاجرت تحصیلی نیز می باشد. در صورتی که تمایل داشته باشید اطلاعات بیشتری در خصوص شرایط اقامت در فنلاند دریافت کنید، می توانید به صورت رایگان از طریق وارد کردن اطلاعات خود در فرم تماس و یا تماس مستقیم تلفنی با مشاورین موسسه MIE، مشاوره مهاجرتی رایگان دریافت نمایید.
در این ویدئو خواهید آموخت:
شرایط تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان و با هزینه کم چگونه است.
وضعیت کار پس از تحصیل در فنلاند به چه صورتی است.
دلایل عدم توصیه برای پناهندگی در فنلاند چیست.
فایل صوتی این ویدئو
فایل تصویری موسسه ملک پور درباب مهاجرت به فنلاند
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مطالب زیر در این مقاله بررسی خواهند شد:
کشور فنلاند برای مهاجرت
فنلاند یکی از کشورهای منطقه اسکاندیناوی و واقع در شمال اروپا می باشد. این کشور با مساحتی بالغ بر 33,8145 کیلومتر مربع به عنوان هشتمین کشور وسیع در اروپا شناخته می شود. جمعیت این کشور در سال 2018 حدود 5.5 میلیون نفر بوده است. کشور زیبای فنلاند به دلیل تعداد دریاچه های زیادی که دارد، به کشور هزار دریاچه معروف است. زبان رسمی در فنلاند، زبان فنلاندی و سوئدی می باشد که البته فنلاند یکی از کشورهایی است که زبان انگلیسی میان مردم بسیار رواج دارد. فنلاند با کشورهای سوئد، نروژ و روسیه مرز مشترک دارد. پایتخت این کشور شهر پر جمعیت هلسینکی می باشد. فنلاند در سال های گذشته در رتبه بندی جهانی شاخص های کیفیت زندگی، جزو کشورهای پیشرو بوده است. خدمات درمانی و پوشش بیمه عالی، امنیت بسیار بالای شهرهای فنلاند، نرخ بیکاری پایین و سطح بالای رفاه اجتماعی در این مورد تاثیر گذار بوده اند. تمامی این شاخص ها، دلیل بر محبوبیت فنلاند بین مهاجرین هستند. همواره فنلاند یکی از مقصدهای محبوب جهت مهاجرت بوده است. در این مقاله روش های مختلف مهاجرت به فنلاند و کسب اقامت فنلاند بیان می شوند.
اقامت فنلاند از طریق کار
یکی از روش های مهاجرت به فنلاند مهاجرت کاری می باشد. همان گونه که گفته شد فنلاند تراکم جمعیت پایینی دارد و همواره به دنبال جذب نیروی کار متخصص بوده است. ولی این کشور همانند آلمان و یا اتریش، به متقاضیان ویزای جستجوی کار نمی دهد. ویزاهای کاری در فنلاند به دو شکل می باشند: نوع اول مربوط به اشخاصی است که در فنلاند تحصیل کرده اند. در این روش، اقامت شخص فارغ التحصیل بین 6 الی 12 ماه تمدید می شود تا بتواند در خاک فنلاند کاریابی انجام دهد. نوع دوم ویزاهای کاری در فنلاند مربوط به اشخاصی می شود که دارای یک دعوت نامه کاری از کشور فنلاند باشند که از طریق این پیشنهاد کاری شخص می تواند جهت دریافت ویزای کار در فنلاند اقدام کند. در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور فنلاند بیان شده است:
پیشنهاد ویژه
دولت کانادا به دنبال جذب مهاجرین به کشور خود روش های متنوعی را نیز جهت اخذ اقامت و رفتن به کانادا معرفی کرده است. در لینک زیر می توانید تمام راه های رفتن به کانادا را به طور کامل بررسی کنید.
مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل
یکی از معمول ترین و پر کاربرد ترین روش های مهاجرت به فنلاند، تحصیل در فنلاند می باشد. افرادی که قصد تحصیل در فنلاند را دارند، اگر تحصیل آنها بیش از ۹۰ روز به طول انجامد نیاز به یک اقامت بلند مدت دارند که این اجازه اقامت به اندازه ادامه تحصیل به متقاضیان داده می شود. فنلاند همانند سایر کشورهای حوزه اسکاندیناوی، از نظام آموزشی فوق العاده پیشرفته ای برخوردار است. در جدول زیر اطلاعاتی مربوط به مقاطع مختلف تحصیلی و شرایط آن ها بیان شده است:
مقطع تحصیلی | طول دوره | مدرک زبان مورد نیازجهت تحصیل به زبان انگلیسی | هزینه تحصیل سالیانه به زبان انگلیسی |
کارشناسی | 3 الی 4 سال | آیلتس 6 | حدود
10,000 یورو |
کارسناسی ارشد | 1 الی 2 سال | آیلتس 6.5 | 10,000 الی
12,000 |
دکتری | 3 الی 5 سال | آیلتس 7 و بالاتر | ـــ |
در دوره کارشناسی در دانشگاه های فنلاند، امکان تحصیل بدون داشتن مدرک آیلتس نیز وجود دارد و تنها کافیست دانش زبان انگلیسی در حد آیلتس 5.5 تا 6 داشت و در آزمون های اولیه این دانشگاه ها شرکت کرد. این آزمون ها توسط موسسه ملک پور، نماینده رسمی برگزاری آزمون های ورودی دانشگاه های فنلاند در ایران برگزار می شوند. لازم به ذکر است که تحصیل در فنلاند برای اشخاص آثار اقامتی نیز دارد و نیمی از مدت تحصیل از مدت زمان کلی اخذ اقامت کاسته خواهد شد. لذا اشخاصی که به دنبال مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل هستند باید بعد از فارغ التحصیلی موفق به یافتن شغل مرتبط با رشته تحصیلی خود شوند. این اشتغال در خاک فنلاند می تواند منجر به اقامت دائم در این کشور شود. علاوه بر دانشگاه ها، مدارس فنلاند نیز آمادگی پذیرش دانش آموزان بین المللی را دارا هستند. در این مدارس دانش آموزان جهت وارد شدن به بازار کار و یا محیط علمی و دانشگاهی آموزش می بینند.
دانشجویان بین المللی می توانند در زمان تحصیل در فنلاند، در کلاس های آموزشی زبان فنلاندی که به صورت رایگان برگزار می شوند، شرکت نمایند که در صورتی که بتواند این زبان را تا حد A2 یاد بگیرند از تخفیف 30 درصد شهریه برخوردار خواهند شد و در صورتی که به زبان فنلاندی کاملا آشنا شوند، می توانند از تحصیل رایگان در فنلاند برخودار شوند. دقت نمایید که همانطور که در بالا نیز ذکر شد، متقاضیان می توانند به راحتی در رشته هایی که بازار کار خوبی دارند، پذیرش بگیرند همچنین متقاضیان در بسیاری از رشته ها گارانتی کار خواهند داشت. دانشگاه های مختلف در مقاطع مختلف، بسته به شرایط دانشجویان امکان استفاده آن ها از بورسیه های تحصیلی فنلاند را نیز فراهم کرده اند. هر دانشگاه به صورت جداگانه سالیانه بورسیه های خاصی را به دانشجویان بین المللی ارائه می کند. علاوه بر آن بورسیه های دولتی مانند بورسیه (cimo) و بورسیه (Edufi) در فنلاند از دانشجویان حمایت می کنند. از دیگر مزایای تحصیل در فنلاند علاوه بر اینکه هزینه های تحصیل در فنلاند مقرون به صرفه است، آموزش رایگان زبان فنلاندی، گارانتی کار در برخی رشته ها و وجود بورسیه های تحصیلی متنوع، می توان به اخذ اقامت همزمان با خانواده و تحصیل رایگان فرزندان نیز اشاره نمود.
این مطلب را از دست ندهید!
شما می توانید به مدت یک سال پس از پایان تحصیلات خود در فنلاند مشغول به کاریابی شوید این فرصت در کشور های مختلف متفاوت است به طور مثال پس از پایان تحصیل در آلمان تا 18 ماه می توانید به کاریابی مشغول شوید. در کشوری مانند انگلیس این مدت 2 تا 3 سال می باشد.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با شرایط فوق العاده فنلاند برای تحصیل
مهاجرت به فنلاند از طریق سرمایه گذاری
یکی از راه های مهاجرت به فنلاند، سرمایه گذاری در فنلاند می باشد. فنلاند به دلیل ریسک بسیار پایین مصادره اموال از بهترین مقاصد جهت جذب سرمایه گذاری خارجی تبدیل شده است. در نمودار زیر نرخ ریسک مصادره اموال در فنلاند نشان داده شده است. همان گونه که مشاهده می کنید، در سالهای گذشته این نرخ روی عدد یک که پایین ترین نرخ ریسک مصادره اموال می باشد ثابت مانده است.
فرصت ها و روشهای سرمایه گذاری در فنلاند بسیار متنوع می باشند، اما باید به این نکته توجه داشت که همه انواع سرمایه گذاری ها در فنلاند موجب کسب اقامت این کشور نمی شود. در صورتی که هدف شما از سرمایه گذاری در این کشور، کسب اقامت نیست می توانید در بخش املاک یا بورس فنلاند سرمایه گذاری کنید. چرا که خرید ملک و خرید سهام در فنلاند موجب کسب اقامت نمی شود.
مهاجرت به فنلاند از طریق تولد
یکی از راه های دست یابی به تابعیت فنلاند، مهاجرت به فنلاند از طریق تولد می باشد. کشورهای مختلف جهت اعطای تابعیت به متولدین در خاک خود از قانون خاک و قانون خون استفاده می کنند. در کشور فنلاند در این مورد از قانون خون استفاده می شود. به این معنی که اشخاص در صورت داشتن شرایط زیر می توانند از کسب اقامت فنلاند از طریق تولد استفاده بکنند:
مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج
اخذ اقامت فنلاند از طریق ازدواج یکی از روش های موجود به منظور مهاجرت به فنلاند می باشد. شخصی که با یک تبعه فنلاندی ازدواج می کند، در صورت داشتن شرایط مورد نیاز می تواند به اقامت فنلاند برسد. در قانون فنلاند زوجین به اشخاصی گفته می شود که به مدت دو سال با هم در یک خانه زندگی کرده اند. این زوجین می توانند از یک جنس نیز باشند. دولت فنلاند ازدواج همجنس گرایان را قبول می کند. در قدم اول جهت مهاجرت به فنلاند از طریق ازدواج باید ثابت شود که این ازدواج صوری نمی باشد. سپس تبعه فنلاندی باید نشان دهد که در فنلاند شاغل می باشد و تمکن مالی خوبی جهت گذران زندگی یک زوج را دارد. این مقاله توسط کارشناسان موسسه MIE تکمیل و نگارش شده است و هر گونه برداشت و استفاده از اطلاعات آن بدون ذکر منبع از نظر شرعی و قانونی جایز نمی باشد.
جهت مهاجرت به فنلاند از این طریق باید شرایط زیر احراز شوند:
مهاجرت به فنلاند از طریق پناهندگی
یکی از راه های مهاجرت به فنلاند، پناهندگی در فنلاند می باشد. فنلاند یکی از کشورهای عضو در کنوانسیون ژنو می باشد. بر اساس این کنوانسیون، کشورهای عضو موظف هستند به اشخاصی که دارای شرایط هستند پناهندگی بدهند و از آنها به دلیل وجود خطرات احتمالی حمایت کنند. پناهنده به شخصی گفته می شود که به دلیل نژاد، قومیت، دین، مذهب و عضویت در گروه های سیاسی و اجتماعی، بیم آن می رود از طرف کشور و دولت مبدا مورد آزار و اذیت قرار بگیرد. البته در سال های گذشته خیلی از افراد با دلایل ساختگی به دنبال مهاجرت به فنلاند از راه پناهندگی بوده اند. این امر بیشتر به دلیل عدم آگاهی و آشنایی افراد به راه های دیگر مهاجرتی صورت می پذیرد. پناهندگی همواره با خطرهای زیادی همراه بوده است. همچنین شرایط زندگی پناهندگان در کمپ ها و اردوگاه های پناهندگان چندان مناسب نمی باشد.
در کشور فنلاند اشخاص در سفارت های خارج از خاک فنلاند نمی توانند درخواست پناهندگی بدهند. همچنین در زمان بررسی درخواست شخص، او نباید از فنلاند خارج شود که در این صورت مقامات فنلاند می توانند درخواست او را لغو کنند. در بدو ورود، افراد باید به اداره پلیس رفته و درخواست پناهندگی خود را توسط فرم های مربوطه ارائه دهند. بنابراین موسسه ملک پور این روش را روش درستی برای مهاجرت نمی داند.