ازدواج در اسپانیا و بررسی آن
ازدواج در اسپانیا و طرق اخذ اقامت و تابعیت از این روش در این مقاله به صورت کاملا تخصصی و از منابع کاملا موثق مورد بحث و بررسی علمی قرار گرفته است. در زمینه ازدواج در اسپانیا سوالات در ذهن مخاطبین پیش می آید از جمله اینکه اگر فردی با یک تبعه ی اسپانیا ازدواج کند، برای دریافت اقامت به چه مدارکی نیاز دارد؟ وضعیت اقامت وی به چه صورت خواهد بود؟ آثار حقوقی ازدواج صوری با یک تبعه اسپانیا چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوالات و سوالات مشابه تا پایان این مقاله همراه ما باشید. در این مقاله سعی شده است که تمامی مطالب مربوط به ازدواج در اسپانیا به صورت کامل توضیح داده شود. لازم به ذکر است که همواره برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج در اسپانیا می توانید به وب سایت جامع و کامل موسسه ملک پور مراجعه فرمایید و یا با دفاتر این موسسه تماس حاصل نموده و از مشاوره ی رایگان مشاوران مجرب و با سابقه این موسسه بهره مند شوید. برای اطلاع از راه های ارتباطی با این موسسه اینجا کلیک نمایید.
ازدواج در اسپانیا و شرایط عمومی
اسپانیا بزرگترین کشور در جنوب اروپا، دومین کشور بزرگ اروپای غربی و اتحادیه اروپا و چهارمین کشور بزرگ قاره اروپا است. از نظر جمعیت، اسپانیا رتبه ششم در اروپا و پنجم در اتحادیه اروپا را داراست. پایتخت اسپانیا و بزرگترین شهر این کشور شهر زیبای مادرید می باشد. اسپانیا از نظر کیفیت زندگی در بین 10 کشور برتر جهان قرار دارد و مقصد بسیار مناسبی برای بسیاری از مهاجران می باشد. این کشور عضو اتحادیه اروپا می باشد و هر شخصی که بتواند تابعیت این کشور را اخذ کند می تواند به تمامی کشورهای حوزه شنگن بدون محدودیت، رفت و آمد کند و در تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا زندگی کند. در ابتدا، لازم به ذکر است که امکان اخذ تابعیت از طریق ازدواج با شخص اسپانیایی وجود ندارد و از این راه فرد تنها می تواند اقامت اسپانیا را دریافت نماید و پس از پنج سال زندگی با همسرش می تواند برای تابعیت اقدام نماید. ازدواج در اسپانیا یکی از روش های مهاجرت به این کشور می باشد و برای این امر یکی از طرفین ازدواج باید اقامت دائم یا موقت و یا تابعیت این کشور را دارا باشد و دارای تمکن مالی برای زندگی خودش و همسرش باشد.
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب قواعد ازدواج با خارجی
ازدواج در اسپانیا و اخذ اقامت از طریق ازدواج در اسپانیا
ازدواج در اسپانیا یکی از راه های مهاجرت به این کشور زیبا می باشد و این کشور از طریق ازدواج به افرادی که با شخصی که تابعیت اسپانیا را دارد و حداقل یک سال از تاریخ ازدواج آن ها گذشته است، اقامت می دهد. در ابتدا این اقامت به صورت موقت می باشد و پس از مدت 5 سال می توان برای اقامت دائم اسپانیا درخواست داد. افرادی که تابعیت خود را زیر یک سال است که اخذ کرده اند باید توجه داشته باشند که پس از سپری شدن یک سال از تاریخ اخذ تابعیت خود می توانند برای اقامت و پیوستن همسر خود اقدام کنند. باید در نظر داشت که برای تبدیل اقامت به تابعیت باید زوج به مدت یک سال با هم زندگی کرده باشند، درآمد خود را گزارش دهند، سوء سابقه نداشته باشند، زوج ثابت کند که با جامعه ادغام شده است و …
مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت همسر به شرح زیر می باشد:
ازدواج در اسپانیا و بررسی ازدواج صوری
ازدواج صوری برای دریافت اقامت و یا تابعیت یک کشور، در بسیاری از کشورهای دنیا، مرسوم شده است. ازدواج در اسپانیا هم برای تحقق این امر آمار بسیار بالایی دارد. به طوری که دولت اسپانیا در سال 2018 بالغ بر 200 نفر از این افراد را دستگیر کرده است. این امر در اسپانیا به این صورت انجام می شود که فرد تبعه اسپانیا با دریافت مبلغی برای فرد متقاضی درخواست پیوستن می دهد و شخصی که از این طریق اقامت گرفته و وارد خاک اسپانیا شده است، تنها پس از مدت یک سال می تواند درخواست تابعیت بدهد و پس از تابعیت دیگر خبری از ازدواج و زندگی مشترک نیست. که بسیاری از این موارد کلاهبرداری می باشد و فرد نه تنها به اسپانیا وارد نمی شود بلکه مبلغی هم از دست می دهد و حتی مواردی در کشور اسپانیا گزارش شده است که بعضی از وکلای این کشور با دریافت مبالغی نه چندان کم مقدمات ازدواج و دریافت اقامت فرد متقاضی را با یک فرد اسپانیایی فراهم می کنند که این کار کاملا غیر قانونی می باشد و عواقب ناگواری را از جمله دیپورت شدن و یا حتی زندان رفتن را برای متقاضی در پیش دارد.
ازدواج در اسپانیا و ازدواج ایرانی با اسپانیایی
اگر فردی ایرانی با یک شخص اسپانیایی ازدواج کند و پس از طی کردن تمام مراحل ذکر شده در بالا برای دریافت اقامت و در نهایت تابعیت کشور اسپانیا می تواند اقدام کند. طبق ماده 987 قانون مدنی، زنان ایرانی مجاز به ازدواج با اتباع خارجی هستند اما ازدواج به اين ترتيب دارای آثار متعددی، از جمله تبدیل تابعیت آنها به تابعیت دولت متبوع همسر، محدودیت در حق مالکیت آنان نسبت به اموال غیرمنقول، امکان تحصیل تابعیت همسرشان و بهطور كلي آثار متعددي از لحاظ حقوقي بر زن خواهد داشت.
طبق ماده 1059 قانون مدني ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی منوط به مسلمان شدن وی و سپس، کسب اجازه مخصوص از طرف دولت است. این ازدواج بدون اجازه دولت، به لحاظ شرعی صحیح است اما این اقدام برای طرفین مسئولیت ایجاد میکند و قابل پیگرد است. باید این نکته را یادآور شد که کشور اسپانیا قرارداد دو تابعیتی با ایران ندارد و فرد ایرانی اگر درخواست تابعیت کشور اسپانیا را از طریق ازدواج در اسپانیا دارد باید تابعیت ایران خود را لغو کند.
ازدواج در اسپانیا و آثار حقوقی و شرایط آن
با توجه به مطالب ذکر شده در مورد موضوع اصلی این مقاله یعنی ازدواج در اسپانیا، می توان به آثار حقوقی مثبت و منفی نکات بالا پی برد. ازدواج در اسپانیا و اخذ اقامت از این طریق آثار حقوقی مثبت بسیاری برای فرد دارد. برای مثال اینکه فرد پس از مدت تنها یک سال زندگی کردن در کنار همسرش می تواند برای تابعیت اسپانیا اقدام کند و از تمامی حق و حقوق شهروندی این کشور برخوردار شود و از بیمه و خدمات اجتماعی رایگان مانند هر شهروند دیگری در این کشور بهره مند شود. از تنها اثر حقوقی منفی اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج می توان تنها از ازدواج های صوری و دروغین نام برد که این دسته از افراد بر اساس قوانین حقوقی این کشور مورد مجازات قرار خواهند گرفت.
ازدواج در اسپانیا و روند اخذ اقامت
بر اساس اصول حقوق بین الملل، یکی از دلایلی که می تواند منجر به اعطای تابعیت به شخص گردد ازدواج با یکی از اتباع آن کشور می باشد. بر این اساس چنانچه شخصی با یکی از اتباع اسپانیا ازدواج نماید می تواند درخواست اقامت و تابعیت را به دولت این کشور ارایه نماید و سفارت این کشور پس از بررسی شرایط مربوطه و احراز برخی موارد می تواند اقامت دائم را به شخص متقاضی اعطا نماید. از جمله این موارد می توان به احراز تمکن مالی از جانب شخص اسپانیایی اشاره نمود. چنانچه شخصی که می خواهد از طریق ازدواج با فرد اسپانیایی اقامت آن کشور را اخذ نماید باید مشخص نماید که از تمکن مالی کافی برای ورود به آن کشور برخوردار است و می تواند از پس هزینه های خود و آن شخص برای امرار معاش برآید.
در این بین نکته ای که می بایست مورد عنایت متقاضیان عزیز برای مهاجرت به اسپانیا قرار بگیرد این است که اگر با شخص اسپانیایی ازدواج نماید به صورت اتوماتیک و با دادن درخواست می توانند اقامت این کشور را اخذ نمایند و گاهاً مشاهده می گردد که این افراد برای این مسئله هزینه هایی گزاف و سنگینی را متقبل می شوند که پرداخت این هزینه ها ممکن است منطقی نباشد و افراد خودشان بتوانند با اثبات مواردی که عنوان شد اقامت و تابعیت اسپانیایی را اخذ نمایند. دقت بفرمایید قانون اداره مهاجرت کشور اسپانیا این طور بیان می دارد که اگر شما با یک سیتیزن اسپانیایی ازدواج کردید حتما می بایست حداقل ۵ سال با او زندگی کنید تا بتوانید پاسپورت اسپانیایی را اخذ نمایید.
این مقاله توسط موسسه ملک پور گردآوری شده و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام است. در حقیقت متصاضی پس از ۵ سال ابتدا اقامت را اخذ نموده و سپس برای پاسپورت و citizenship کشور اسپانیا اقدام می نماید. طبق مواد قانونی اداره مهاجرت اسپانیا اگر از یکی از طرق اخذ اقامت دایم در کشور اسپانیا که یکی از آنها ازدواج با تبعه آن کشور می باشد ورود کرده و اخذ اقامت نمایید، پس از ۵ سال اخذ اقامت دایم نموده و بلافاصله می توانید برای اخذ پاسپورت درخواست خود را به اداره مهاجرت ارسال نمایید اما مدت زمانی که بررسی می نمایند و به شما پاسخ می دهند و شما سیتیزن اسپانیا می شوید، مدت ۵ سال پس از آن تاریخ می باشد. یعنی از لحظه ورود و ازدواج شما با یک سیتیزن اسپانیایی پس از ۱۰ سال شما می توانید پاسپورت اسپانیایی را اخذ نمایید اما پس از ۵ سال اقامت دایم خود را اخذ می نمایید.
عدد ۱۰ سال گاهی اوقات موجب سوء برداشت می شود و منظور از اینکه ۱۰ سال طول می کشد تا اینکه شخص پاسپورت اسپانیایی خود را اخذ نماید این نیست که این شرایط برای همه یکسان باشد. اگر شما با شخصی ازدواج کنید که اسپانیایی بوده و دارای کسب و کار بسیار قوی و قدیمی باشد، می توانید زودتر از این زمان برای اخذ citizenship اسپانیا اقدام نمایید، به این صورت که اگر شما با فرزندی اقدام به ازدواج نمایید که پدر و مادر او زاده اسپانیا و یا سیتیزن اسپانیا هستند تنها پس از گذشت یک سال می توانید اقدام به اخذ پاسپورت و citizenship اسپانیا نمایید و دیگر نیازی به صبر کردن برای ۵ یا ۱۰ سال نیست. نکته بسیار مهم در این زمینه این است که زمانی که شما پاسپورت اسپانیا را اخذ نمودید می بایست پاسپورت و nationality سابق خود را در حقیقت تسلیم نموده و از آن برمی گردید.
با سلام
من ساکن استاناتبول هستم و میخواستم برای مشاوره تماس بگیرم از چه طریقی با نماینده های شما میتونم در ارتباط باشم
با سلام
دوست عزیز شما میتوانید از لینک زیر با موسسه تماس داشته باشید.
https://malekpourmie.com/contact-us/
با سلام و عرض ادب من یه دختر مجرد 32 ساله هستم. لیسانس ادبیات فارسی و مسلط به زبان انگلیسی. می خوام سفری به اسپانیا داشته باشم اما از هزینه های موندن در اونجا اطلاعی ندارم. و اینکه اگر بخوام کلا به اونجا مهاجرت کنم راه بدون خطری وجود داره؟ هزینه هاش چقدر میشه حدودی؟ و اینکه آیا میتونم با فردی اسپانیایی و غیر مسلمان در طول سفرم ازدواج کنم؟
با سلام و عرض ادب و احترام
احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.
با درود فراوان
مرسی از تقسیم کردن این مطالب با ارزش با ما .
من یک سوال دارم و بهتر بگم به کمک نیاز دارم .
من یک نروژی ایرانی تبار هستم ، در اسپانیا زندگی می کنم و رزیدنت اسپانیا را هستم . من با یک خانم ایرانی می خواهم ازدواج کنم در استانبول . مشکل من این است که سفارت اسپانیا یک جواب درست به ما نمی دهد که مدارک مورد نیاز آنها برای دادن ویزا به خانم من چیست . آیا شما می توانید کمک کنید ؟ متشکرم
با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.