پناهندگی در دومینیکا
پناهندگی در دومینیکا
پناهندگی در دومینیکا و شرایط 2021 پناهندگی در دومینیکا و قوانین جدید پناهندگی در دومینیکا 2021 موضوعی است که در این مقاله سعی داریم به بررسی و تشریح آن بپردازیم ، مهاجرت به دومینیکا امروزه مورد توجه اقشار مختلفی از مردم قرار گرفته است و اشخاص در وبلاگ ها و وبسایت های متعدد حقوقی به دنبال شرایط و روش های مهاجرت به دومینیکا می باشند ،
یکی از روش های مهاجرت به دومینیکا پناهندگی در دومینیکا می باشد ، پناهندگی در دومینیکا از روش های پر ریسک و پرخطر مهاجرت به دومینیکا می باشد که در میان وکلای بین الملل راه و روش منطقی و عقلانی تلقی نمی گردد و در واقع میتوان برای مهاجرت قانونی و کم ریسک به دومنیکن از سایر طرق مهاجرت بهره مند شد ، یکی از پرمتقاضی ترین روش های مهاجرت به دومینیکا سرمایه گذاری در دومینیکا و خرید ملک در این کشور می باشد ، به متقاضیان مهاجرت به دومینیکا توصیه اکید می گردد که قبل از هرگونه اقدام قانونی یا غیر قانونی همه روش های مهاجرت به دومینیکا را بررسی نمایند و بعد از آن اقدام برای مهاجرت نمایند که افراد در زمینه مهاجرت به دومینیکا و پناهندگی در دومینیکا می توانند با مشاورین موسسه ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE اتریش مشاوره نمایند .
موسسه ملک پور و موسسه مشاوره ای MIE اتریش هیچگونه خدمات و مشاوره ای در زمینه ی پناهندگی انجام نمیدهند و این مقاله تنها جهت اطلاع و آگاهی عموم از مضرات و خطرات پناهندگی میباشد.
آیا امکان مهاجرت به دومینیکا از طریق پناهندگی در دومینیکا امکان پذیر است ؟ شرایط و مراحل درخواست پناهندگی در دومینیکا به چه نحو می باشد ؟ خطرات مهاجرت به دومینیکا از طریق پناهندگی چیست ؟ با اعلام پناهندگی در دومینیکا چه حقوقی برای پناهنده در نظر گرفته می شود ؟ آیا اشخاص با اخذ پناهندگی در دومینیکا می توانند پاسپورت کشور دومینیکا را به دست آورند ؟ و سایر سوالات متقاضیان پناهندگی در دومینیکا و مهاجرت به دومنیکن که در این مقاله در حد توان به آنها پاسخ حقوقی خواهیم داد .
پناهندگی در دومینیکا شرایط و قواعدی دارد که در این مقاله به توجه به قوانین کنوانسیون ۱۹۵۱ پناهندگان و پروتکل ۱۹۶۷ به شرایط پناهندگی در دومینیکا خواهیم پرداخت . ۵۱ پناهندگان و پروتکل ۱۹۶۷ آ ، سیون در جمهوری دومینیکن به نام می تواند به درخواست های پناهندگی در کشور خود رسیدگی نماید و آنه
کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد ( UNHCRدر یک تصمیم گیری مجدد مجوز دریافت کمیته پناهندگی را به کشور دومینیکا اعطا نمود که کشور دومینیکا نیز می تواند به درخواست های پناهندگی در کشور خود رسیدگی نماید و آنها را مورد بررسی قرار دهد ، این کمیسیون در جمهوری دومینیکا به نام CONARE – Comision Nacional para Refugiados شناخته شده است ، این کمیسیون نخستین نشست خود را در سال ۲۰۰۵ در ۱۳ ژوئن برگزار نمود و تقریبا ۱۹ مورد پرونده پناهندگی را که به این کمیسون ارجاع شده بود ، بررسی نمود ، این موفقیت در همان هفته همزمان با روز جهانی پناهندگان اتفاق افتاد .
جمهوری دومینیکا کنوانسیون ۱۹۵۱ پناهندگان و پروتکل ۱۹۶۷ آن را امضا نموده است و در سال ۱۹۸۳ قوانین پناهندگی کشور خود را تصویب نمود ، در حدود ۷۲۵ پناهنده با بیش از ۲۰۰ پرونده پناهندگی طی ۱۰ سال گذشته در اختیار مقامات جمهوری دومینیکا قرار گرفته است که اکثریت این پرونده ها از کشور هائیتی می باشد که در طول بحران سیاسی دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ وارد جمهوری دومینیکا شده اند و در این کشور اعلام پناهندگی نموده اند ، در پایان سال ۲۰۰۰ در حدود ۵۰۰ پناهنده شناخته شده در جمهوری دومینیکا وجود داشت ، با توجه با آمار ثبت شده در سال ۲۰۱۶ میلادی چهل و یک تفر درخواست پناهندگی از کشورهای دیگر در جمهوری دومینیکا ارئه داده اند .
کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد ( UNHCR ) در جمهوری دومنیکن حمایت همه جانبه از سیستم پناهندگی دولت دومینیکا می نماید و تلاش خود را برای تامین معیشت پناهندگان در دومینیکا و آموزش و همچنین برنامه های تقویت جامعه برای حمایت از ادغام محلی جمعیت پناهندگان را تأمین می نماید .
شرایط پناهندگی مطابق با کنوانسیون ۱۹۵۱
مطابق با کنوانسیون ۱۹۵۱ شخص پناهنده کسی می باشد که در کشور اصلی خود یا کشور مبدا بنابر دلایلی همچون « مذهب ( دین ) ، نژاد ، ملیت شخص ، متعلق به یک گروه اجتماعی خاص بودن و عقاید سیاسی مورد اذیت و آزار جدی قرار گرفته باشد .
روش پناهندگی در جمهوری دومینیکا
جمهوری دومینیکا امضا کننده کنوانسیون و پروتکل پناهندگان سازمان ملل است و قوانین اجرایی را تصویب کرده است ، طبق مقررات پناهجویان می بایست درخواست های پناهندگی خود را به اداره مهاجرت ملی پناهندگان (NOR) ارائه نمایند ، NOR مسئول دریافت درخواست و ادعاهای پناهندگی و صدور اسناد به پناهجویان می باشد .
اداره NOR همه پرونده های پناهندگی را به کمیسیون ملی پناهندگان NCR که مسئول تصمیم گیری در مورد درخواست پناهندگی می باشد ) ارائه می دهد ، اگر چه کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) ممکن است از NCR برای بررسی تصمیمات درخواست کند ، هیچ روش رسمی برای تجدیدنظر یا بازنگری قضایی وجود ندارد ، اگرچه جمهوری دومینیکا یک کمیته پناهندگی ایجاد کرده است اما دولت در طول سال تصمیم گیری در مورد وضعیت پناهندگی نداشته است که این موجب افزایش شمار پرونده های پناهندگی در سال های اخیر شده است . این مقاله در باب پناهندگی در دومینیکا توسط موسسه ملک پور گرد آوری شده است .
پناهجویانی که میخواهند در جمهوری دومینیکا درخواست پناهندگی نمایند به طور کلی در مرز دومینیکا اجازه ورود و درخواست پناهندگی می کنند ، با این حال دولت جمهوری دومینیکا به طور مرتب مرز خود را به دلایل سیاسی بسته و اجازه ورود به پناهجویان را نمی دهد ، جمهوری دومینیکا در ماه دسامبر در پاسخ به شرایط سیاسی ناگهانی در هائیتی مرز خود را بسته است .
در صورت رد شدن درخواست پناهندگی در جمهوری دومینیکا ، پناهندگان میتوانند به کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل اعتراض نمایند و درخواست مجدد برای پناهندگی اعلام نمایند .
در صورتی که افراد برای اعلام درخواست پناهندگی در جمهوری دومینیکا به مترجم و همینطور وکیل نیاز داشته باشند ، دولت رایگان برای این افراد مترجم و وکیل در نظر می گیرد .
جمهوری دومینیکا معمولا پناهجویان را بازداشت نخواهد کرد ، اگرچه اداره مهاجرت سلولهایی را در زندانهای معمولی برای افرادی که هنوز درخواست و ادعای پناهندگی خود را اداره مهاجرت ملی پناهندگان (NOR) ثبت نکرده اند ، در نظر گرفته است و این افراد را در سلول های خود نگهداری می کنند .
با توجه با آمار ثبت شده در سال ۲۰۱۶ میلادی چهل و یک تفر درخواست پناهندگی از کشورهای دیگر در جمهوری دومینیکا ارائه داده اند .
دولت جمهوری دومینیکا هم برای رفاه حال پناهنجویان برای آنها امکاناتی را فرام می کند من الجمله : امکان تحصیل رایگان در این کشور برای افراد ، ارائه خدمات درمانی و بهداشتی برای پناهجویان ، امکان کمک به پناهجویان برای اخذ وکیل در پروسه پناهندگی ، ارائه محل اقامت مناسب برای زندگی پناهجویان و . . .
حال با توجه به آنچه در این مقاله در باب شرایط پناهندگی در دومینیکا بیان شد در می یابیم که مهاجرت از طریق پناهندگی به دومینیکا روش مورد تایید و وثوق وکلای مشهور بین الملل نمی باشد و افرادی که قصد مهاجرت به دومینیکا را دارند می توانند از سایر طرق مهاجرت همچون مهاجرت کاری به دومینیکا ، سرمایه گذاری در دومینیکا ، خرید ملک در دومینیکا استفاده کنند ، حال برای کسب اطلاعات تکمیلی در باب مهاجرت به دومینیکا و پناهندگی در دومینیکا می توانید با موسسه ملک پور با همکاری دفتر مشاوره ای MIE اتریش در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید .