مقایسه دو روش کارآفرینی و استارت آپ کانادا
مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا نشان می دهد این روش ها دارای شرایط متفاوتی هستند. ویزای استارت آپ کانادا در واقع یکی از زیر مجموعه های روش سرمایه گذاری در کانادا می باشد. در روش استارت آپ کشور کانادا، فرد متقاضی می بایست یک طرح تجاری نشان داده و این طرح تجاری می بایست نوآورانه و جدید باشد به طوری که طرحی شبیه به طرح متقاضی در کشور کانادا ارائه و اجرا نگردیده باشد.
در کارآفرینی کانادا، شخص متقاضی می بایست سوابق کاری به عنوان یک مدیر سطح بالا را نشان دهد یا اینکه خود را به عنوان صاحب یک بیزنس معرفی کند. سابقه کاری لازم معمولاً در استان های مختلف بین دو تا چهار سال می باشد.
فرد متقاضی می بایست یک طرح تجاری نشان دهد که در این طرح تجاری می تواند تجارت های سنتی نیز ارائه شود و نیازی نیست که مانند طرح استارت آپ، طرح تجاری نوآورانه و جدید باشد. بلکه بهتر است طرح تجاری مرتبط با تجارتی باشد که فرد متقاضی در اداره آن، تجربه کافی را داشته است.
برای دریافت مشاوره رایگان درباره ی کارآفرینی کانادا و استارت آپ کانادا (نوآفرینی کانادا)، می توانید با موسسه مهاجرتی ملک پور ارتباط تلفنی برقرار کنید یا فرم اینترنتی درخواست تماس را تکمیل نموده و منتظر تماس مشاورین ما باشید.
مزایای کارآفرینی و استارت آپ در کانادا
فرصت های نوآوری، دارای اکوسیستم حمایتی، اخذ اقامت دائم، دسترسی به منابع مالی، پتانسیل ایجاد شغل جدید و…
مدارک لازم در ویزای کارآفرینی و استارت آپ کانادا
داشتن برنامه سرمایهگذاری، تمکن مالی، تأیید انکوباتور استارتاپ کانادا، مدرک زبان و مدرک تحصیلی و…
کارآفرینی کانادا بهتر است یا استارت آپ؟
تصمیم بین دنبال کردن کارآفرینی در کانادا یا درخواست برای برنامه ویزای استارتاپ به شرایط، اهداف و ترجیحات خاص فرد بستگی دارد…
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
معرفی استارت آپ کانادا
ویزای استارت آپ کانادا در واقع یکی از راه های مهاجرت به کانادا و از زیر مجموعه های روش سرمایه گذاری می باشد. شخص متقاضی در این نوع اقامت قصد راه اندازی یک تجارت را دارد و این تجارت را در قالب یک طرح تجاری نشان می دهد.
در روش استارت آپ کشور کانادا، فرد متقاضی می بایست یک طرح تجاری نشان داده و این طرح تجاری بایست نوآورانه و جدید باشد به طوری که طرحی شبیه به طرح متقاضی در کشور کانادا ارائه و اجرا نگردیده باشد.
برای مثال طرح تجاری نمی تواند راه اندازی یک رستوران، پمپ بنزین و غیره باشد. این طرح می بایست توسط سازمان های مورد تایید کشور کانادا تایید شده و مورد حمایت قرار گیرد و توسط این سازمان ها ساپورت لتر (support letter) برای طرح تجاری متقاضی صادر گردد.
پس از این مرحله شخص متقاضی می تواند درخواست اقامت دائم کشور کانادا را از اداره مهاجرت این کشور نماید و دولت کانادا پس از بررسی های لازم، پاسخ خود در خصوص نتیجه این درخواست را اعلام خواهد کرد.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با نوآفرینی کانادا
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با استارت آپ ویزای کانادا
معرفی کارآفرینی کانادا
اخذ ویزای کارآفرینی کانادا، دارای یک برنامه مشخص و واحد نمی باشد. زیرا این طرح در استان های مختلف کشور کانادا با دیگری متفاوت است. در واقع شما بسته به محل اقامت مورد نظر خود باید شرایط متفاوتی را برای دریافت اقامت کارآفرینی نشان دهید و پیش نیازهای آن استان را فراهم کنید.
در این برنامه شخص متقاضی می بایست سوابق کاری به عنوان یک مدیر سطح بالا را نشان دهد یا اینکه خود را به عنوان صاحب یک بیزنس معرفی کند. سابقه کاری لازم معمولاً در استان های مختلف بین دو تا چهار سال می باشد. فرد متقاضی می بایست یک طرح تجاری نشان دهد که در این طرح تجاری می تواند تجارت های سنتی نیز ارائه شود و نیازی نیست که مانند طرح استارت آپ، طرح تجاری نوآورانه و جدید باشد بلکه بهتر است طرح تجاری مرتبط با تجارتی باشد که فرد متقاضی در اداره آن تجربه کافی را داشته است.
پس از ارائه طرح تجاری توسط متقاضی و نشان دادن تمکن مالی لازم، توسط دولت کانادا بررسی های لازم انجام می گیرد و پاسخ این بررسی به متقاضی اعلام می شود. در صورت موافقت دولت کانادا به شخص متقاضی عموماً اقامتی دو ساله داده می شود و شخص می بایست در این مدت به کشور کانادا آمده و بیزینس خود را راه اندازی کند.
معمولا پس از گذشت 12 تا 18 ماه متقاضی باید گزارشی را نشان دهد که طرح تجاری او سودمند بوده است و درخواست اقامت دائم را از کشور کانادا نماید.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با کارآفرینی در کانادا
مزایای کارآفرینی و استارت آپ در کانادا
کانادا یکی از کشورهای پیشرو در حمایت از کارآفرینی و استارتآپها است. مزایای کارآفرینی و استارتآپ کانادا را در زیر برای شما اورده ایم.
کار آفرینی بهتر است یا استارت آپ؟
کارآفرینی در کانادا به افراد این امکان را میدهد که طیف وسیعی از فرصتهای تجاری را دنبال کنند، در صنایع مختلف نوآوری کنند و سرمایهگذاریهای خود را از پایه ایجاد کنند. این رویکرد به کارآفرینان این امکان را می دهد که کنترل کامل ایده های تجاری، عملیات و استراتژی های رشد خود را در دست بگیرند. با این حال، همچنین نیازمند بررسی دقیق پیچیدگی های بودجه، انطباق با مقررات، جذب استعدادها و رقابت در بازار است.
از سوی دیگر، برنامه ویزای استارتاپ یک مسیر ساختاریافته را برای کارآفرینان مهاجر ارائه می دهد تا کسب و کار خود را در کانادا ایجاد کنند. دسترسی به اکوسیستم حمایتی، بودجه بالقوه از طریق سازمانهای تعیینشده و فرصتهایی برای افزایش مقیاس و ایجاد شغل در کشور فراهم میکند. این برنامه می تواند به ویژه برای کارآفرینان بین المللی که به دنبال استفاده از منابع و بازارهای کانادا هستند سودمند باشد.
تصمیم بین دنبال کردن کارآفرینی در کانادا یا درخواست برای برنامه ویزای استارتاپ به شرایط، اهداف و ترجیحات خاص فرد بستگی دارد. برخی از کارآفرینان ممکن است در استقلال و خلاقیت ایجاد یک تجارت از ابتدا پیشرفت کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است از پشتیبانی ساختاریافته و منابع ارائه شده برای برنامه استارتاپی ویزای کانادا بهره مند شوند.
کارآفرینی کانادا بهتر است یا استارت آپ؟
مقایسه کلی کارآفرینی و استارت آپ کانادا
در نوآفرینی، فرد با شروع یک کسب و کار جدید از طریق یک ایده تجاری نوآورانه، از ابتدا میتواند درخواست اقامت دائم به همراه خانوادهاش را ارائه دهد. در این رویکرد، نیاز به سرمایه زیادی وجود ندارد و مقدار سرمایه وابسته به ایده تجاری فرد است.
افراد با تخصصها و تجربیات متنوع میتوانند در زمینههای مختلف مانند مهندسی، پزشکی، علوم آزمایشگاهی و غیره، فعالیت کنند. نوآفرینی در تمام استانهای کانادا امکانپذیر بوده و تنها در استان کبک محدودیتی دارد.
در روش کارآفرینی کانادا، متقاضی باید ابتدا با ویزای کاری به کانادا وارد شده، کسب و کار خود را راهانداخته و با استفاده از منابع مالی خود سرمایهگذاری نماید. سپس پس از مدتی، گزارش کاری خود را به دولت ارائه داده و درخواست اقامت دائم را ارسال کند.
در این رویکرد، پول و سرمایه متقاضی در اختیار او باقی میماند. از طرف دیگر، این رویه نیازمند داشتن تجربه کاری در زمینه مدیریت یا داشتن سابقهی موفقیت در مدیریت کسب و کار است و به دلیل پیروی از برنامههای استانی، تنها در محدوده استان مربوطه قابل اجرا است.
تفاوت مبلغ سرمایه گذاری کارآفرینی و استارت آپ کانادا
در راه کارآفرینی علاوه بر مبالغ سرمایه گذاری در کانادا میزان دارایی نیز باید نشان داده شود. در اکثر برنامه های کارآفرینی کانادا شخص متقاضی می بایست مبالغی حداقل حدود ۱۵۰ هزار دلار یا بیشتر را سرمایه گذاری کند. همچنین باید شخص متقاضی دارایی بیش از حدود ۵۰۰ هزار دلار کانادا را عموماً نشان دهد.
اما در راه استارت آپ شخص نیاز به نشان دادن کل دارایی خصوصاً به این میزان ندارد. اما به طور کلی تفاوت زیادی بین هزینه های این دو روش وجود ندارد. اما اگر بحث اقامت در یک شهر بزرگ وجود داشته باشد هزینه لازم برای اخذ اقامت کانادا از راه کارآفرینی و استارت آپ ها متفاوت می باشد.
به عبارت دیگر اگر شما بخواهید از راه کارآفرینی اقامت شهری مانند تورنتو را بگیرید، می بایست حداقل دارایی ۸۰۰ هزار دلار کانادا داشته باشید و از این مبلغ، حداقل ۶۰۰ هزار دلار کانادا را می بایست در این شهر سرمایه گذاری کنید. اما اگر از راه استارت آپ (نوآفرینی کانادا) اقدام کنید نیاز به چنین سرمایه گذاری برای دریافت اقامت استان آنتاریو و شهر تورنتو نمی باشد.
مقایسه اخذ اقامت دائم در کارآفرینی و استارت آپ کانادا
در روش کارآفرینی در کشور کانادا شخص متقاضی پس از نشان دادن طرح تجاری و گرفتن تایید از دولت کانادا می تواند عموماً اقامت دو ساله دریافت کند. در این مدت شخص باید طرح تجاری را راه اندازی نمایند و نشان دهد که طرح او پر سود می باشد و پس از این مرحله می تواند درخواست اقامت دائم کشور کانادا را از دولت این کشور نماید.
اما در راه استارت آپ پس از اینکه شخص طرح تجاری خود را بعد از گرفتن تاییدیه از سازمان های مربوط به دولت کانادا ارائه کند، می تواند همزمان درخواست اقامت دائم به کشور کانادا را نماید و پس از موافقت دولت کانادا، با اقامت دائم وارد کشور کانادا می شود.
از این رو در مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا باید گفت که رسیدن به اقامت دائم در روش استارت آپ سریعتر از روش کار آفرینی می باشد و حتی در روش استارت آپ ممکن است که یکی از افراد تیم استارت آپ که نقشی کلیدی دارد، زودتر از موعد وارد کشور کانادا شود و با اجازه کاری که دریافت می کند، مقدمات اولیه راه اندازی طرح استارت آپ را فراهم نماید.
مقایسه شرط حضور در کارآفرینی و استارت آپ کانادا
اقامت کارآفرینی در کشور کانادا در واقع به این منظور به فرد متقاضی داده می شود که شخص قصد راه اندازی یک تجارت را داشته و می خواهد کانادا را محل زندگی دائمی خود قرار دهد. از این رو متقاضی برای موفق شدن در کسب و کار و همچنین نشان دادن قصد دائمی در کشور کانادا می بایست سالانه حداقل ۹ الی ۱۰ ماه حضور را در کشور کانادا را رعایت نماید تا هنگام درخواست اقامت دائم با مشکل مواجه نشود.
اما در اقامت استارت آپ از آنجا که شخص متقاضی اقامت دائم کشور کانادا را دریافت می کند، می بایست برای تمدید شدن اقامت دائم، در هر پنج سال دو سال حضور را در کشور کانادا نشان دهد و این یک تفاوت بزرگ برای این دو اقامت می باشد. بنابراین برای افرادی که نمی توانند شرط حضور در روش کار آفرینی را رعایت کنند ممکن است روش کارآفرینی راهی مناسب برای مهاجرت و دریافت اقامت کشور کانادا نباشد.
مقایسه مدرک زبان در کارآفرینی و استارت آپ کانادا
دانش زبان یکی از مهمترین شرایط دریافت اقامت کانادا از هر روش می باشد. زیرا تقریباً در تمامی روش های مهاجرت به کشور کانادا دانش زبان یکی از پیش نیاز ها می باشد. در طرح کارآفرینی عموماً سطح متوسط زبان برای دریافت اقامت ضروری می باشد و شخص متقاضی می بایست حداقل در سطح CLB5 دانش زبان انگلیسی داشته باشد.
نکته اینجاست که در اقامت استارت آپ نیز همین پیش نیاز برای دانش زبان متقاضی وجود دارد. اما باید گفت که در برخی از ایالات کشور کانادا متقاضی می تواند با یک سطح پایین تر که آن CLB4 است نیز درخواست اقامت از طریق کارآفرینی را از دولت این کشور نماید.
مقایسه شرایط متقاضی در کارآفرینی و استارت آپ ها کانادا
شرایط متقاضی نیز هنگام درخواست ویزای کارآفرینی کشور کانادا و ویزای استارت آپ کانادا نیز بسیار حائز اهمیت است. در برنامه استارت آپ هیچ گونه حداقلی بابت سن متقاضی، مدرک تحصیلی و سابقه کار او مشخص نشده است.
اما در طرح کارآفرینی تمامی این عوامل باعث کسب امتیاز متقاضی می شود و شخص هر چه مدارک تحصیلی بالاتر، سن مناسب تر و سابقه کاری بیشتری داشته باشد، امتیاز بالاتری کسب می کند و شانس او بالاتر خواهد رفت.
اما در مقابل ویزای استارت آپ کشور کانادا قرار دارد و با اینکه حداقلی برای این عوامل در نظر نگرفته شده است بهتر است شخص متقاضی مدارکی به عنوان مدرک تحصیلی مرتبط با تخصص خود و اینکه سوابق کاری در حوزه طرح تجاری که ارائه داده است را نشان دهد که برای افسر ویزا این مسئله قابل قبول باشد که شخص، می خواهد در طرحی شرکت کند که به میزان مناسبی تجربه کار و یا آموزش در آن زمینه را داشته است.
مقایسه کارآفرینی و استارت آپ ها به کانادا از لحاظ بردن همراه
ویزای کارآفرینی و استارت آپ کشور کانادا از لحاظ بردن همراه قابل قیاس هستند. اما به طور کلی می توان گفت که در کشور کانادا همراه به همسر و فرزندان تا سن ۲۱ سالگی گفته می شود. یعنی در این زمینه هر دو ویزا هیچ گونه تفاوتی با یکدیگر ندارند. اما در زمان اعلام سن فرزندان تفاوتی میان این دو روش وجود دارد.
به عبارت دیگر هنگامی که شما می خواهید در طرح کارآفرینی همسر و فرزندان خود را به عنوان همراه اعلام کنید، پس از قبول شدن طرح تجاری شما، می بایست که سن فرزندان شما در آن زمان زیر ۲۲ سال باشد و این سن تا آخر برنامه برای فرزندان شما ثبت خواهد شد.
اما در ویزای استارت آپ، بلافاصله پس از تایید گرفتن طرح تجاری شما از سازمان های مربوطه، می توان درخواست اقامت خانواده را نیز اعلام کرد و در آن زمان سن فرزندان شما می بایست زیر ۲۲ سال باشد. در واقع در روش استارت آپ این درخواست همراه را می توان زودتر اعلام نمود.
مقایسه ویزای همراه در کارآفرینی و استارت آپ به کانادا
ویزای کارآفرینی و نوآفرینی کانادا از لحاظ بردن همراه قابل قیاس هستند. اما به طور کلی می توان گفت که در کشور کانادا همراه به همسر و فرزندان تا سن ۲۱ سالگی گفته می شود. یعنی در این زمینه هر دو ویزا هیچ گونه تفاوتی با یکدیگر ندارند. اما در زمان اعلام سن فرزندان تفاوتی میان این دو روش وجود دارد.
به عبارت دیگر هنگامی که شما می خواهید در طرح کارآفرینی همسر و فرزندان خود را به عنوان همراه اعلام کنید، پس از قبول شدن طرح تجاری شما، می بایست که سن فرزندان شما در آن زمان زیر ۲۲ سال باشد و این سن تا آخر برنامه برای فرزندان شما ثبت خواهد شد.
اما در ویزای استارت آپ بلافاصله پس از تایید گرفتن طرح تجاری شما از سازمان های مربوطه، می توان درخواست اقامت خانواده را نیز اعلام کرد و در آن زمان سن فرزندان شما می بایست زیر ۲۲ سال باشد. در واقع در روش استارت آپ این درخواست همراه را می توان زودتر اعلام نمود.
مقایسه مدارک لازم در ویزای کارآفرینی و استارت آپ کانادا
بین مدارک مورد نیاز برای کارآفرینی یا ایجاد استارتاپ در کانادا تفاوت زیادی وجود دارد. توجه به این نکته حائز اهمیت است که در هر دو روش، تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. حتی اگر یکی از مدارک شما دارای نقض باشد، درخواست شما را دچار مشکل میکند. در صورت جعل مدارک، درخواست شما رد میشود و احتمالاً شما به مدت ۵ سال از ورود به کانادا محروم خواهید شد.
برای شروع کارآفرینی در کانادا، اطلاعات و مدارکی نظیر طرح کسب و کار، برنامه سرمایهگذاری، اثبات تملک یک کسب و کار، تمکن مالی، توضیحات دقیق در مورد فعالیتها و نقشآفرینی شما و مدرک زبان و تحصیلی ضروریاند. این اطلاعات باید بهطور دقیق و جامع نشان دهنده نقش واقعی شما در توسعه کسبوکار باشند.
از سوی دیگر، در استارتاپها نیاز به مدارکی همچون طرح کسب و کار نوآورانه، تمکن مالی، تأیید انکوباتور استارتاپ کانادا، مدرک زبان و تحصیلی و توضیحاتی درباره محصول یا خدمات ارائه شده وجود دارد. این اطلاعات باید نشان دهنده پتانسیل رشد و موفقیت استارتاپ شما در بازارهای مختلف باشند.
تاکید میشود که بررسی دقیق مدارک و اطلاعات ارائه شده، اساسیترین قدم در جلب تایید ادارات مهاجرتی کاناداست. بنابراین، اهمیت دارد که هر مدرکی که برای اقدام به مهاجرت به کانادا نیاز است، با دقت و حساسیت لازم تهیه و ارائه شود تا مسیر مهاجرت و کارآفرینی با موفقیت طی شود.
مقایسه سابقه کار در کارآفرینی و استارتاپ کانادا
کارآفرینی:
– تجربه کاری: برای شروع یک کسب و کار کارآفرینی، تجربه کاری مستقل و مدیریتی قبلی میتواند بسیار مفید باشد. افرادی که در زمینههای مختلف کار کردهاند، میتوانند از تجربیات خود برای راهاندازی و مدیریت کسب و کار خود بهره ببرند.
– مهارتهای رهبری: توانایی هدایت و رهبری تیم، تعامل با مشتریان و شناخت بازار از جمله مهارتهای لازم برای یک کارآفرین موفق است.
استارتاپ:
– تخصص فنی: برای فعالیت در حوزه استارتاپها، تخصص فنی و تکنولوژیک بسیار حائز اهمیت است. افراد با تجربه در زمینههای نرمافزار، فناوری، یا علوم پزشکی ممکن است برای راهاندازی یک استارتاپ مناسب باشند.
– قابلیت جذب سرمایه: استارتاپها نیاز به جذب سرمایه دارند تا بتوانند رشد و توسعه خود را پشتیبانی کنند. تجربه در جذب سرمایه و مدیریت منابع مالی میتواند به افراد کمک کند تا استارتاپ خود را به موفقیت برسانند.
به طور کلی، هر دو حوزه کارآفرینی و نوآفرینی کانادا به تجربه و مهارتهای مختلف نیاز دارند. افراد با تجربه کاری گوناگون و تخصصهای مختلف میتوانند در هر دو حوزه به عنوان کارآفرین یا بنیانگذار استارتاپ موفق عمل کنند.
مقایسه مشکلات استارت آپ ویزا و کار آفرینی کانادا
کارآفرینانی که برای برنامه ویزای استارتاپ درخواست می کنند باید دسترسی به منابع مالی کافی برای حمایت از خود و خانواده هایشان در کانادا را نشان دهند. برآورده کردن این الزامات مالی می تواند برای برخی از متقاضیان یک مانع باشد.
تضمین تعهد از یک سازمان تعیین شده، مانند صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر یا گروه سرمایه گذار فرشته، می تواند یک جنبه چالش برانگیز از برنامه باشد. ممکن است برای جلب علاقه این سازمان ها به شبکه سازی و تلاش های گسترده نیاز داشته باشد.
کارآفرینان در کانادا اغلب برای دستیابی به بودجه کافی برای راه اندازی و رشد استارت آپ خود با چالش هایی روبرو هستند. این می تواند شامل تضمین سرمایه گذاری از سرمایه گذاران خطرپذیر، سرمایه گذاران فرشته یا دریافت وام از موسسات مالی باشد.
چشم انداز نظارتی برای مشاغل در کانادا می تواند پیچیده باشد، به ویژه برای استارتاپ هایی که در صنایع بسیار تنظیم شده هستند. درک و رعایت قوانین مالیاتی، مقررات استخدامی و الزامات خاص صنعت می تواند چالش هایی را برای کارآفرینان ایجاد کند.
جذب و حفظ استعدادهای ماهر یک چالش رایج برای استارت آپ ها در کانادا است. رقابت برای استعدادهای برتر، بهویژه در بخشهای فناوری و نوآوری، میتواند ایجاد یک تیم قوی را برای استارتآپها دشوار کند.
کارآفرینان کانادایی ممکن است هنگام ورود به بازارهای رقابتی داخلی و بین المللی با چالش هایی مواجه شوند. متمایز کردن محصولات یا خدمات آنها و به دست آوردن سهم بازار می تواند سخت باشد.
معایب کارآفرینی و استارت آپ در کانادا
سوالات متداول در مورد فرق استارتاپ با کارآفرینی
اقامت استارت آپ کانادا بهتر است یا اقامت کارآفرینی در کشور کانادا؟
بسته به شرایط متقاضی می تواند یکی از این راه ها مناسب تر باشد و با بررسی فاکتورهایی که در این مطلب گفته شد می توان به این نتیجه گیری رسید.
ویزای استارت آپ کانادا کم هزینه تر است یا کارآفرینی در کانادا؟
اگر قصد گرفتن اقامت در شهرهای بزرگ مانند تورنتو در کشور کانادا را داشته باشید، استارت آپ راهی کم هزینه تر می باشد، اما ممکن است در برخی از استان ها هزینه ها تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته باشند.
کدام روش از روش های کارآفرینی و استارت آپ کانادا ورود سریعتر به کشور کانادا را فراهم می کند؟
در روش استارت آپ در صورتی که شخص متقاضی نقش کلیدی در طرح تجاری داشته باشد، امکان دریافت اجازه کار در کشور کانادا را هنگام درخواست اقامت دائم خواهد داشت.
دانش زبان مورد نیاز برای فرد متقاضی در ویزای کارآفرینی کشور کانادا و استارت آپ کانادا چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
معمولاً دانش حداقل زبان برای هر دو روش یکسان می باشند و تنها در برخی از استان ها در روش کار آفرینی دانش زبان مورد نیاز ممکن است پایین تر از سطح مورد نیاز برای روش استارت آپ باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.