مقایسه دو روش کارآفرینی و استارت آپ کانادا
کارآفرینی در کانادا و استارت آپ ویزای کانادا، دو روش مهم و پرکاربرد برای دریافت اقامت دائم کشور کانادا می باشند. این روش ها دارای شرایط متفاوتی هستند و هر کدام نیز مزایای خود را دارند که در این مطلب به مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا خواهیم پرداخت. تفاوت های بزرگی بین این دو روش اقامتی وجود دارد. همچنین این روش ها از جهاتی به یکدیگر شبیه نیز هستند. افراد زیادی هستند که ممکن است شرایط هر دو روش مهاجرتی را برای دریافت اقامت کشور کانادا داشته باشند، اما نمی دانند که چطور باید تصمیم بگیرند و کدام روش مهاجرتی را برای خود انتخاب کنند. از این رو موسسه ملک پور با سال ها تجربه در اخذ اقامت کشورهای برتر جهان و هزاران پرونده موفق این مقاله را در خصوص مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا تنظیم و نگارش نموده است. برای دریافت مشاوره رایگان می توانید ارتباطی تلفنی با موسسه برقرار کنید یا فرم اینترنتی درخواست تماس را تکمیل نموده و منتظر تماس مشاورین ما باشید.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در خصوص اقامت دائم با کمتر از 50000 دلار
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
کارآفرینی یا استارت آپ در کانادا در 30 ثانیه
معرفی استارت آپ کانادا
روش استارت آپ کانادا در واقع یکی از راه های مهاجرت به کانادا و از زیر مجموعه های روش سرمایه گذاری می باشد. شخص متقاضی در این نوع اقامت قصد راه اندازی یک تجارت را دارد و این تجارت را در قالب یک طرح تجاری نشان می دهد. در روش استارت آپ کشور کانادا، فرد متقاضی می بایست یک طرح تجاری نشان داده و این طرح تجاری بایست نوآورانه و جدید باشد به طوری که طرحی شبیه به طرح متقاضی در کشور کانادا ارائه و اجرا نگردیده باشد. برای مثال طرح تجاری نمی تواند راه اندازی یک رستوران، پمپ بنزین و غیره باشد. این طرح می بایست توسط سازمان های مورد تایید کشور کانادا تایید شده و مورد حمایت قرار گیرد و توسط این سازمان ها ساپورت لتر (support letter) برای طرح تجاری متقاضی صادر گردد. پس از این مرحله شخص متقاضی می تواند درخواست اقامت دائم کشور کانادا را از اداره مهاجرت این کشور نماید و دولت کانادا پس از بررسی های لازم، پاسخ خود در خصوص نتیجه این درخواست را اعلام خواهد کرد.
کارآفرینی کانادا بهتر است یا استارت آپ؟
ویـدئــو
پـادکست
معرفی کارآفرینی کانادا
اقامت کارآفرینی در کشور کانادا دارای یک برنامه مشخص و واحد نمی باشد. زیرا این طرح در استان های مختلف کشور کانادا با دیگری متفاوت است. در واقع شما بسته به محل اقامت مورد نظر خود باید شرایط متفاوتی را برای دریافت اقامت کارآفرینی نشان دهید و پیش نیازهای آن استان را فراهم کنید. در این برنامه شخص متقاضی می بایست سوابق کاری به عنوان یک مدیر سطح بالا را نشان دهد یا اینکه خود را به عنوان صاحب یک بیزنس معرفی کند. سابق کاری لازم معمولاً در استان های مختلف بین دو تا چهار سال می باشد. فرد متقاضی می بایست یک طرح تجاری نشان دهد که در این طرح تجاری می تواند تجارت های سنتی نیز ارائه شود و نیازی نیست که مانند طرح استارت آپ، طرح تجاری نوآورانه و جدید باشد بلکه بهتر است طرح تجاری مرتبط با تجارتی باشد که فرد متقاضی در اداره آن تجربه کافی را داشته است. پس از ارائه طرح تجاری توسط متقاضی و نشان دادن تمکن مالی لازم، توسط دولت کانادا بررسی های لازم انجام می گیرد و پاسخ این بررسی به متقاضی اعلام می شود. در صورت موافقت دولت کانادا به شخص متقاضی عموماً اقامتی دو ساله داده می شود و شخص می بایست در این مدت به کشور کانادا آمده و بیزینس خود را راه اندازی کند. معمولا پس از گذشت 12 تا 18 ماه متقاضی باید گزارشی را نشان دهد که طرح تجاری او سودمند بوده است و درخواست اقامت دائم را از کشور کانادا نماید.
ویـدئو و پادکست موسسه MIE درباره معرفی کار آفرینی کانادا
این مطلب را از دست ندهید!
تفاوت کارآفرینی و استارت آپ ها کانادا از لحاظ مبلغ سرمایه گذاری
در مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا باید گفت در راه کارآفرینی علاوه بر مبالغ سرمایه گذاری میزان دارایی نیز باید نشان داده شود. در اکثر برنامه های کارآفرینی کشور کانادا شخص متقاضی می بایست مبالغی حداقل حدود ۱۵۰ هزار دلار یا بیشتر را سرمایه گذاری کند. همچنین باید شخص متقاضی دارایی بیش از حدود ۵۰۰ هزار دلار کانادا را عموماً نشان دهد. اما در راه استارت آپ شخص نیاز به نشان دادن کل دارایی خصوصاً به این میزان ندارد. اما به طور کلی تفاوت زیادی بین هزینه های این دو روش وجود ندارد. اما اگر بحث اقامت در یک شهر بزرگ وجود داشته باشد هزینه لازم برای اخذ اقامت کانادا از راه کارآفرینی و استارت آپ ها متفاوت می باشد. به عبارت دیگر اگر شما بخواهید از راه کارآفرینی اقامت شهری مانند تورنتو را بگیرید، می بایست حداقل دارایی ۸۰۰ هزار دلار کانادا داشته باشید و از این مبلغ، حداقل ۶۰۰ هزار دلار کانادا را می بایست در این شهر سرمایه گذاری کنید. اما اگر از راه استارت آپ اقدام کنید نیاز به چنین سرمایه گذاری برای دریافت اقامت استان آنتاریو و شهر تورنتو نمی باشد.
ویـدئو و پادکست موسسه ملک پور در زمینه تفاوت کار آفرینی و استارت آپ کانادا
تفاوت کارآفرینی و استارت آپ کانادا از لحاظ اخذ اقامت دائم
افرادی که برای کارآفرینی و استارت آپ ها کانادا اقدام می کنند، در نهایت هدف آنها رسیدن به اقامت دائم کشور کانادا می باشد. حال باید گفت که در روش کارآفرینی در کشور کانادا شخص متقاضی پس از نشان دادن طرح تجاری و گرفتن تایید از دولت کانادا می تواند عموماً اقامت دو ساله دریافت کند. در این مدت شخص باید طرح تجاری را راه اندازی نمایند و نشان دهد که طرح او پر سود می باشد و پس از این مرحله می تواند درخواست اقامت دائم کشور کانادا را از دولت این کشور نماید. اما در راه استارت آپ پس از اینکه شخص طرح تجاری خود را بعد از گرفتن تاییدیه از سازمان های مربوط به دولت کانادا ارائه کند، می تواند همزمان درخواست اقامت دائم به کشور کانادا را نماید و پس از موافقت دولت کانادا، با اقامت دائم وارد کشور کانادا می شود. از این رو در مقایسه کارآفرینی و استارت آپ کانادا باید گفت که رسیدن به اقامت دائم در روش استارت آپ سریعتر از روش کار آفرینی می باشد و حتی در روش استارت آپ ممکن است که یکی از افراد تیم استارت آپ که نقشی کلیدی دارد، زودتر از موعد وارد کشور کانادا شود و با اجازه کاری که دریافت می کند، مقدمات اولیه راه اندازی طرح استارت آپ را فراهم نماید.
تفاوت کارآفرینی و استارت آپ کانادا از لحاظ شرط حضور
اقامت کارآفرینی در کشور کانادا در واقع به این منظور به فرد متقاضی داده می شود که شخص قصد راه اندازی یک تجارت را داشته و می خواهد کانادا را محل زندگی دائمی خود قرار دهد. از این رو متقاضی برای موفق شدن در کسب و کار و همچنین نشان دادن قصد دائمی در کشور کانادا می بایست سالانه حداقل ۹ الی ۱۰ ماه حضور را در کشور کانادا را رعایت نماید تا هنگام درخواست اقامت دائم با مشکل مواجه نشود. اما در اقامت استارت آپ از آنجا که شخص متقاضی اقامت دائم کشور کانادا را دریافت می کند، می بایست برای تمدید شدن اقامت دائم، در هر پنج سال دو سال حضور را در کشور کانادا نشان دهد و این یک تفاوت بزرگ برای این دو اقامت می باشد. بنابراین برای افرادی که نمی توانند شرط حضور در روش کار آفرینی را رعایت کنند ممکن است روش کارآفرینی راهی مناسب برای مهاجرت و دریافت اقامت کشور کانادا نباشد.