شرایط اخذ اقامت آمریکا برای ایرانیان
اقامت در آمریکا، راه های مهاجرت به آمریکا و بررسی امکان اخذ تابعیت آمریکا برای ایرانیان را دراین مقاله به صورت علمی و تخصصی بررسی خواهیم نمود. در این مقاله تمامی موارد مرتبط با اقامت در آمریکا را به صورت مشروح مورد مطالعه قرار خواهیم داد. سوالات بسیاری در زمینه اقامت در کشور آمریکا برای متقاضیان آن پیش می آید از جمله اینکه از چگونه اقامت آمریکا را بگیریم؟ آیا با لاتاری یا گرین کارت می توان به اقامت آمریکا رسید؟ بهترین راه برای اخذ اقامت آمریکا چیست؟ برای مهاجرت به آمریکا چقدر پول لازم است؟ که در این نوشتار که به کمک وکلای متبحر آمریکایی و با استفاده از اطلاعات به روز سایت های این کشور گرداوری و تهیه شده است، به آنها پاسخ خواهیم داد. آمریکا یکی از اصلی ترین مقاصد ایرانیان برای مهاجرت به شمار می رود. شما عزیزان در صورتی که در زمینه اقامت در کشور آمریکا نیاز به راهنمایی و مشورت دارید می توانید از طریق راه های ارتباطی با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان و تخصصی با کارشناسان مجرب ما داشته باشید.
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه ریسک مهاجرت به آمریکا چقدر است؟
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مطالب زیر در این مقاله بررسی خواهند شد:
کشور آمریکا برای زندگی
ایالات متحده آمریکا کشوری واقع در قاره آمریکا به پایتختی واشنگتن دی.سی دارای بیش از 327 میلیون نفر جمعیت و وسعتی معادل 9.8 میلیون کیلومتر مربع است که از این لحاظ چهارمین کشور بزرگ جهان از نظر وسعت محسوب می شود. آمریکا دارای 50 استان می باشد. زبان رسمی این کشور انگلیسی و دین رسمی آن مسیحی است. واحد پول کشور آمریکا دلار آمریکاست که معتبرترین واحد پولی جهان شناخته می شود. پرجمعیت ترین شهر آمریکا نیویورک است. کانادا، مکزیک و روسیه از جمله همسایگان آمریکا محسوب می شوند. بسیاری از افراد به دنبال مهاجرت به این کشور صنعتی و پیشرفته می باشند به همین دلیل همواره در پی یافتن پاسخ، چگونه اقامت آمریکا را بگیریم، می باشند. در پاسخ به این سوال می توان گفت، اقامت در آمریکا به طور کلی از 7 روش کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، افراد خاص، پناهندگی، ازدواج و تولد امکان پذیر می باشد که هر کدام شامل چند ویزای جداگانه هستند. کشور آمریکا بدلیل داشتن اقتصاد شکوفا و صنعت پیشرفته همواره مقصد اصلی مهاجران در جهان بوده است. به دلیل تعداد بالای متقاضیان مهاجرت به آمریکا، روند اخذ ویزای آمریکا زمان بر و حساس بوده و نیاز به مشاوره و بررسی تخصصی خواهد داشت. ما در ادامه به نکات مورد نیاز در مورد راه های اقامت در آمریکا خواهیم پرداخت.
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه راه های مهاجرت به آمریکا
اقامت در آمریکا از طریق کار
کشور آمریکا به دلیل نرخ مناسب بیکاری و صنعت پیشرفته و بازار کار گسترده همواره یکی از مقاصد اصلی برای کار و اخذ ویزای کار محسوب می شود. کار در آمریکا تاکنون یکی از راحت ترین و بهترین انواع روش های مهاجرت به آمریکا محسوب می شد. ویزای کار آمریکا به چند دسته کلی تقسیم بندی می شود که شامل ویزاهای H, J, E و P می باشند و در ادامه به طور مختصر به انواع ویزاهای کاری آمریکا خواهیم پرداخت.
هرچند یافتن شخصی که به شما در آمریکا دعوت نامه کاری بدهد کار دشواری است اما اگر بتوانید کسی را در آمریکا پیدا بکنید که به شما کار پیشنهاد کند می توانید درخواست ویزای کاری آمریکا داشته باشید که یکی از بهترین انواع ویزا در آمریکا است. اگر شما ۳۰ ماه پس از گرین کارت آمریکا بتوانید در آمریکا مشغول به کار شده و زندگی کنید میتوانید درخواست پاسپورت یا همان تابعیت آمریکایی کنید. در مورد ویزای کار آمریکا به شرح کامل در این وبسایت اطلاعاتی را در اختیار شما قرار داده ایم. راه دیگر در اخذ اقامت در آمریکا غیر از ویزای کاری آمریکا یا غیر از کار در آمریکا این است که شما از طریق تحصیل اقدام کنید که در خصوص تحصیل در آمریکا در ذیل شرح می دهیم.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با اقامت آمریکا با کار و حقوق
مقالات مرتبط
اقامت آمریکا از طریق تحصیل
تحصیل در آمریکا یکی از بهترین راه های مهاجرت به آمریکا است به این دلیل که در آمریکا بهترین مدارس و دانشگاه های دنیا واقع شده اند که تحصیل در این دانشگاهها نه تنها باعث اقامت در آمریکا می شود بلکه آینده ای مطمن را تضمین می کند. سن ورود به دوره آموزش اجباري در آمریکا ، با توجه به قوانین هر ایالت به طور جداگانه تعیین می شود و از سطح سني 5 تا 8 سالگي متفاوت بوده و عمومي ترين سن براي ورود به آموزش اجباري 7 سالگي می باشد. در پايان دوره دبستان، سن فارغ التحصيلان بين 15 تا 18 مي باشد كه البته 16 سالگی عمومي ترين و متداول ترين سن براي فارغ التحصيلي محوب می شود. دوره آموزش متوسطه در آمریکا با توجه به قوانین هر ایالت شامل كلاس 7 الی 12می باشد. بيش از 14.000 مدرسه محلي در آمریکا وجود دارد. نام عمومي براي مدرك فارغ التحصيلي متوسطه، ديپلم تحصيلات دبيرستاني است. دبیرستان های آمریکا در دو نوع نظری و فنی و حرفه ای وجود دارند. در پایان دوره متوسطه، به دانش آموزان گواهی به نام دیپلم دبیرستان داده می شود که لازمه ورود به مقطع دانشگاهی است.
دانشگاه های آمریکا به دو نوع ایالتی (STATE SCHOOL) و خصوصی (PRIVATE SCHOOL) تقسیم بندی می شوند. البته تحصیل در دانشگاه های آمریکا نیازمند پرداخت شهریه است و دولتی بودن آن دلیلی بر رایگان بودن آن نیست و تنها به معنی کمتر بودن شهریه آنهاست. ویزاهای تحصیلی آمریکا به نام های F1, B1, M1, J1 شناخته می شوند.
یکی از معروف ترین ویزای تحصیلی آمریکا، ویزای تحصیلی F1 است. این ویزا جهت ورود به دانشگاه ها و کالج های آمریکا می باشد. اگر دانشجو متاهل بوده و یا فرزند زیر ۲۱ سال داشته باشد می تواند برای آنها ویزای F2 را نیز که ویزای همراه آمریکاست درخواست کند.
این ویزا، برای دوره های تحصیلی ۶ ماهه بوده و در نتیجه دانشجو همراه نمی تواند برای ویزای همراه درخواست نماید.
این ویزا با سایر ویزاهای تحصیلی تفاوت دارد و تفاوت این است که برای رشته های فنی و حرفه ای قابلیت صدور دارد. متقاضی می تواند برای همسر و فرزندان زیر ۲۱سال خود درخواست ویزای همراه نماید.
این ویزا به ویزای فرصت مطالعاتی مشهور است و ویژه دانشجویانی است که جهت تحقیق و یا تدریس به آمریکا مهاجرت می کنند. مدت زمان اعتبار ویزا بسته به مدت زمان فرصت مطالعاتی متغیر می باشد، اما به طور متوسط دانشجو پس از ۲ سال از خاک آمریکا باید از این کشور خارج شده و مجدداً جهت اخذ ویزا اقدام و ورود نماید. برای این ویزا می توان درخواست ویزایJ1 ویزای همراه نمود.
جهت ورود به دانشگاه های آمریکا قبولی در آزمون هایی به نام های SAT، GRE، Gmat، Lsat و Mcat قبول شد و به نوعی کنکور دانشگاه های آمریکا محسوب می شود. امکان کار پس از تحصیل در آمریکا و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری آمریکا با همکاری دانشگاه ها نیز وجود دارد. البته می بایست بدانید هر دانشگاهی هم برای تحصیل مناسب نیست. در آمریکا بیش از 4.000 دانشگاه و کالج وجود دارد بنابراین شما باید در انتخاب دانشگاه دقت لازم را انجام دهید و بدون مشورت اقدام به پذیرش دانشگاهی نکنید. در آمریکا تحصیل از طریق بورسیه تحصیلی نیز امکان پذیر است که اسامی و شرایط بورسیه تحصیلی آمریکا به شرح زیر است:
بورس تحصیلی AUکه بورس ۶ تا ۲۵ هزار دلاری برای دانشگاه است. |
بورس تحصیلی آمریکا در کالج Amhrest که کمک هزینه دانشجویی به دانشجویان می دهد. |