انتخاب استاد راهنما برای مقطع دکتری 2024
انتخاب استاد راهنما برای مقطع دکتری
انتخاب استاد راهنما برای مقطع دکتری 2024 ، آیا چگونگی یافتن استاد راهنما را نمی دانید؟ آیا به دنبال راه هایی برای انتخاب استاد راهنما برای مقطع دکتری هستید؟ آیا در مورد اینکه استاد راهنما شما چه کسی باشد در زهن خود سوالات زیادی دارید؟ در این مقاله بر آنیم که راه های مفیدی در خصوص انتخاب استاد راهنما برای مقطع دکتری را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. شما با خواندن این مقاله مطالب بسیار مهم و حائز اهمیتی را درخصوص اینکه استاد راهنما شما چه کسی باشد خواهید یافت و چگونگی ارتباط با استاد راهنما در اختیار شما قرار خواهد گرفت. همچنین شما برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه یافتن استاد راهنمای می توانید با دفاتر موسسه ملک پور در تماس باشید و با مشاورین زبده در خصوص استاد راهنما مشورت نمایید.
حتی قبل از شروع مقطع دکترا شما باید حتما یک تحقیق بسیار وسیعی انجام دهید! اما این تحقیق نه تنها باید به منظور تحقیق دکترای شما باشد بلکه باید به منظور یافتن این سه اصل باشد در مورد مقطع آینده شما باشد: چه چیزی، کجا و چه کسی؟؟؟

چگونه انتخاب کنیم؟
از آنچه که من از دانشجویان حال حاضر پی برده ام،علی رغم اینکه افراد دلایل شخصی برای ورود به دانشگاه های مشخصی دارند مهمترین فاکتورها و دلایل آنها مربوط به ارتباط تحقیق و استاد راهنما آنها یا گروه تحقیقاتی آنها می باشد. که اینها شامل موارد زیر می باشند:
– یک منطقه موضوعی/ پروژه: این یکی از معمول ترین دلایل دانشجویان برای انتخاب مکان تحصیل آنها می باشد.
– چه کسی؟ یک فرد متخصص؟ آیا شخصی وجود دارد که شما او را به راستی تحسین کنید و واقعا بخواهید با او کار کنید؟
– کجا؟ کدام دانشگاه؟ کدام آزمایشگاه؟
– شما دوست دارید در کشور خود تحصیل کنید و یا در خارج از کشور؟
یافتن یک سوپروایزر (استاد راهنما)
در مورد برخی از شما ها که در بخش علوم پایه هستید، ممکن است که یک پروژه تبلیغاتی را انتخاب کنید اما این امر مهم خواهد بود که شخصی که شما را در این راه هدایت می کند را اندکی بیشتر بشناسید(در ابتدای کار) و این شخص همکار پژوهشی شما باشد (تا پایان مقطع دکترای شما).
در خصوص افرادی از شما ها که برای پروژه تبلیغاتی اقدام نمیکنید( که در اغلب موارد در بخش هنر،علوم انسانی و علوم اجتماعی می باشد) شما احتمالا کار خود را با شناسایی موضوع خود که قصد دارید در آن بخش تحقیقات و دستاوردهایی داشته باشید و آغاز می کنید و پیش از یافتن استاد راهنما ابتدا شما طرح پیشنهادی خودر ا (پروپوزال ) انتخاب می نمایید.
در هر حال با وجود تمامی این موارد در هر زمینه موضوعی که شما قرار دارید، سوپروایزر(استاد راهنما) شما نقش بسیار مهمی در تحقیقات اولیه شما خواهد داشت. رابطه دانشجو و استاد راهنما یک مورد یبسیار مهم و تعیین کننده در جهت موفقیت یک دوره دکترا می باشد پس حتما در این مورد تحقیق کنید. خبر بد در این خصوص این است که استاد راهنما بر روی درخت سبز نمی شود و فقط یک مکان برای یافتن آنها وجود ندارد!!
چگونه درگیر آن شویم؟
شما نیاز دارید که بدانید در مورد چه چیزی می خواهید تحقیق کنید و احتمالا یک پیش نویس از پروپوزال (پیشنهاد ) تحقیق خود تهیه کرده اید. اگر هنوز این کار را انجام نداده اید موضوع بحث کاملا متفاوت خواهد بود. بله درست است این دقیقا موضوع مرغ و تخم مرغ است(به معنی اینکه مشخص نیست کدام یک علت و کدامیک معلول می باشد). چگونه ممکن است بدون دانستن اینکه چه کسی تحقیق مرتبطی را در مورد آن موضوع انجام داده است بتوانید سوالاتی که در آینده در مورد موضوع پروژه به وجود خواهد آمد را بیابید؟ علی رغم اینکه این امر به قدیمی بودن موضوع شما اشاره می کند، این افراد می توانند در لیست اساتید راهنمای شما هم قرار گیرند.
با این حال، شما همیشه می توانید پیشنهاد پیش نویس تحقیق خود را با توجه به تخصص ویژه یک استاد راهنمای آینده نگر (و شاید با کمک آنها) تدوین کنید. اگر بعدا در مطالعات خود برای ارائه یک پیشنهاد کاملتر خواسته شود، آن را ارائه دهید.
به طور خلاصه، شما می توانید یک پیشنهاد تحقیق کامل را بر اساس منافع خود با استفاده از ارزیابی کاملی از دانش موجود ایجاد کنید و به دنبال یک استاد راهنما بگردید، اما شما نیاز به اعتماد زیادی به پیشنهاد تحقیقاتی خود دارید. به یاد داشته باشید که اگر پیشنهاد بیش از حد طولانی باشد ممکن است خوانده نشود بنابراین همیشه خلاصه ای را ارائه دهید.
چه کسی؟
استاد راهنمای آینده شما می توانداز بین افراد زیر باشد:
افرادی که در مقطع کارشناسی یا تحصیلات تکمیلی دارای تعاملات مثبت بوده اند(مدرس، مشاور دائمی یا سرپرست کارشناسی ارشد).
افرادی از دانشگاه که شما واقعا نمی شناسید اما به نظر می رسد که کار آنها با منافع تحقیقاتی شما ارتباط دارد.
مدرسین و فرهنگیان دردیگر دانشگاه ها و مراکر آموزشی.
اگر فرصتی را برای دیدار رو در ور با یک استاد راهنما به دست آوردید ، این کار را انجام دهید. اجازه دهید آنها بدانند که شما علاقه مند به انجام یک دکترا در موضوع مربوط به آنها هستید. اگر آنها را از مقطع قبلی می شناسید، به آنها بگویید که میخواهید با آنها همکاری کنید و جلسات طولانیتری را برای بحث در مورد منافع مشترک، هر پروژه مالی که در حال حاضر تبلیغ شده است یا اینکه آیا یک موضوع مرتبط با تخصص شما است که میتوانید دنبال کنید را پیشنهاد دهید.
شما همچنین می توانید به طور گسترده ای در بخش ها و دپارتمان های دانشگاهی فعلی خودجستجو کنید. گاهی اوقات، مودبانه، اما ناخواسته، از دانش آموزانی که در دفتر با اساتید ناگهان روبرو می شوند موثر خواهد بود. البته این بدان معنا نیست که شما نمی توانید برای یک قرار ملاقات تلفن / ایمیل بدهید. اگر شما از ایمیل (که کاملا درست است) برای بحث در مورد امکان انجام دکترا، به جای بازدید استفاده می کنید، چرا فرد مربوط در مقطع فوق لیسانس و یا مسئول دفتر دپارتمان را نیز در ایمیل کپی نمی کنید؟ آنها ممکن است بتوانند به شما اطلاعات بیشتری بدهند .
گر حتی اینترنت خود را حتی به طور وسیع تر انتخاب می کنید، ایمیل به احتمال زیاد روش برقراری تماس است، به طوری که با دقت برنامه ریزی کنید. راه های دیگری برای دیدار با اساتید راهنما وجود دارد: اسکایپ چت؟ چت آنلاین یا توییتر که توسط دانشگاه برگزار می شود؟ آیا می توانید از یک دانشگاه بازدید کنید یا در کنفرانس های مربوطه برای دیدار با اساتید راهنما شرکت کنید؟ این گزینه ها می تواند یک گزینه گران قیمت باشد. با این حال، برخی از کنفرانس ها برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای حضور و ارائه کار خود، از جمله پایان نامه های کارشناسی ارشد، هزینه می کنند.
یکی از همکاران دانشگاهی من یک وبلاگ بسیار خوب دارد که برای شناسایی دانشجویان دکترای آینده استفاده می شود. چرا؟ از آنجایی که برخی از خوانندگان وبلاگ (و مفسران جالب) دانش آموزان هستند، آنها به وضوح با مسائل جاری در زمینه تحقیق مشغول به کار هستند (مراقب باشید زیرا همه وبلاگ ها توسط دانشگاهیان یا محققان نوشته نشده اند).
به دنبال چه مواردی بگردیم؟
هنگامی که تمام این کارها را انجام می دهید، فهرست کوتاهی از ۲-۳ استاد راهنما را تهیه کنید و در مورد تاریخچه تحقیقات خود اطلاعات کسب کنید. منظورم چیست؟ خوب، پیدا کردن نشریات مهمترین چیز است (و اگر شما در بخش علوم پایه هستید، دیتابیس های علمی به بهترین دوست شما تبدیل می شوند). اطلاعات مهم تحقیق شامل کتاب ها، سرمقاله ها، گزارش ها، مقالات مطبوعات، نمایشگاه ها، کارهای تعامل عمومی (گوگل احتمالا ابزار مفید خواهد بود). همچنین ارزش هر تحقیق قبلی یا کنونی PhD تحت نظارت استاد های راهنمای شما (وب سایت های دانشگاهی جای خوبی برای این کار است) است.
چه جاهایی را جستجو کنیم؟
پایگاه داده های علمی: به شما داده های زیادی داده می شود تا جستجوی خود را اصلاح کنید. به عنوان مثال، شما می توانید بیشترین موارد ذکر شده را جستجو کنید. این به شما یک ایده می دهد که چه کسانی پژوهشگران برجسته ای هستند.
کتاب های درسی آکادمیک
وبلاگ های علمی: با دقت انتخاب کنید و مشخص کنید که کدامیک از آنها توسط کارشناسان در این زمینه نوشته شده اند ( پایگاه های علمی و کتاب های درسی)
وب سایت های دانشگاهی و پروفیل های دانشگاهی: این به ویژه در کشورهایی که نظرسنجی های ارزیابی تحقیقات ملی در حال انجام است (مانند چارچوب تحقیقاتی در انگلستان) مرتبط است و پایگاه های تخصصی در وب سایت های دانشگاهی به روز می شوند.
لیست پروژه (مانند پایگاه داده FindAPhD)
همچنین جستجوی “مرکز برترینها centres of excellence ” که ممکن است در یک موسسه یا گروهی از نهادها مانند استخرهای پژوهش اسکاتلند در اسکاتلند باشد نیز ارزشمند خواهد بود . به این ترتیب شما به سادگی در جستجوی تنها استاد راهنما نیستید ، بلکه به دنبال دانشگاههایی نیز هستید که بهترین امکانات را در کشوری که شما میخواهید زندگی کنید داشته باشند.
قوانین طلایی برای برقراری ارتباط اول:
سمت آنها را چک کنید چک کنید – دکتر، پروفسور،اگر آنها پروفسور نیستند هیچ وقت آنها را پروفسور خطاب نکنید.
آنها را جذب کنید. به این معنی، به آنها در مورد خود یک خصوصیت جالب بگویید و به آنها نشان دهید که چقدر علاقه مند به موضوع هستید و سعی کنید مطالببی را بیان کنید که به تجربه های تحقیقاتی آنها نزدیک باشد.
ایمیل های زیاد را به چندین دانشگاه ارسال نکنید.
اگر مطالب یک ایمیل را در ایمیل دیگر کپی می کنید ، بررسی کنید که همه اطلاعات مربوطه را مطابق با کسانی که در حال ارسال ایمیل به آنها هستید تغییر داده اید. شاید باور نکنید که تعداد بسیاری از دانشجویان برای من نوشته اند که آنها برای رفتن به یک دانشگاه اسکاتلندی “رویای تحصیل در دانشگاه xxxxx” (که در دانمارک اتفاق می افتد) بود. این کار بسیار ساده ای است که نام شما از لیست درخواست کممدگان به راحتی حذف شود.
سعی کنید ایمیل ها کوتاه باشد و به اصل مطلب اشاره کند. اجتناب از جنجال و اغراق گفتن، مانند “رویای من برای انجام یک دکترا” یا “پروژه من در حال تغییر جهان است.”
تقاضای پاسخ سریع به ایمیل خود را نکنید.
بسیار مهم است که شما واقعا نشریات و مقالات آن ها را خوانده باشید.
با این حال شما برای اولین بار از اولین جلسه خود تماس بگیرید (آنلاین یا چهره به چهره) آماده، آماده و آماده سازی بیشتر! اولین چیزی که از من خواسته شد وقتی که من استاد راهنمای خود را ملاقات کردم (که من به روش پیش بینی شده از سوی استاد دیگری معرفی شده بودم) “چرا شما اینجا هستید؟” پاسخ شما چیست؟
واقعیت
همه اساتید پاسخ نخواهند داد و یا موافقت نخواهند کرد تا شما را ملاقات کنند. این شخصیت شخصی نیست، فقط به این دلیل است که مشغول هستند، دانش آموزان بیشماری دارند، آنها مطمئن نیستند که موضوع تحقیق شما درست است، آنها مجبور به بازنشستگی هستند، و غیره، با این حال، اگر شما بالقوه، صادقانه جاه طلبی های پژوهشی و یک موضوع جالب / پروژه ای که می خواهید تحقیق کنید، این به شما کمک زیادی در جستجوی استاد راهنما خواهد کرد.
شما عزیزان می توانید در خصوص موضوع بسیار مهم انتخاب استاد راهنما برای مقطع دکتری با موسسه ملک پور از طریق تلفن و به صورت رایگان در تماس باشید. استاد راهنما و یافتن آن ممکن است سوالات بیشتری را در ذهن شما ایجاد نماید که همچنین می توانید برای یافتن اطلاعات تکمیلی در این زمینه با مشاورین موسسه ملک پور به صورت حضوری نیز مشاوره داشته باشید.
شما همچنین می توانید برای دیگر روش های مهاجرت از جمله کار در آلمان و اخذ ویزای کار آلمان مشاوره رایگان دریافت کنید.
با سلام خدمت شما آقای ملک پور ، سوالم این هست که آیا می توان سوپر وایزر و یا استاد راهنما را قبل از شروع مهاجرت با مکاتبات قانع کرد که ما از اول بورسیه شویم و در بدو ورود به دانشگاه بورسیه شویم یا هزینههای تحصیل و زندگی ما را خود سوپر وایزر از اول تقبل کند ، منظورم کشور خاصی هم نیست ، هر کشوری که این کار در آن مقدور هست. متشکرم.
با سلام و عرض ادب و احترام. بزرگوار به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش به دلیل محدودیت نوشتاری در سایت امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد. برای مشاوره دقیق تر و برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست و کامل ارائه نماییم، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.
عالی بود
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب دکتر ملک پور عزیز. من ۴۲ ساله، مجرد، دارای آیلتس ۶٫۵ و یک مقاله ISI هستم که همین دو ماه پیش با معدل ۱۷ از دانشگاه صنعتی امیرکبیردرمقطع فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر فارغ تحصیل شدم. لیسانسم را ۱۴ سال پیش از دانشگاه علم وصنعت گرفتم که مابین لیسانس و فوق لیسانس یه گپ تحصیلی ۱۲ ساله وجود داره که در اون مدت زمان من یه تحصیل ناتمام فوق لیسانس و یه سابقه تدریس دانشگاهی ۷ ساله البته بدون بیمه دارم. دارایی من یک خونه و یک ملک تجاری هست که ماهیانه ۲ میلیون تومن اجاره می گیرم ولی قصد فروش اونها را ندارم. شرایط من برای گرفتن پذیرش دکتری و ویزای تحصیلی آلمان چطور هست؟ آیا امکان گرفتن فاند یا بورسیه تحصیلی در آلمان و یا اتریش برای من وجود داره؟ کانادا چطور؟
با سلام و عرض ادب. برای تحصیل در مقطع دکترا به آیلتس بالای ۷ و رزومه قوی نیاز است. در صورتی که سطح نمرات و معدل شما بالا باشد امکان اخذ پذیرش دکتری وجود دارد. شرایط اخذ بورس نیز متناسب با رزومه شما باید مورد بررسی قرار گیرد. در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.