راهنمای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا
راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا که یکی از کشورهای معتبر و بسیار تاثیرگذار در عرصه جهانی و دارای یک اقتصاد سرشار است که موقعیت های سرمایه گذاری را برای جذب افراد با تجربه و دارای دانش های مدیریت کسب و کار و توسعه تجارت در خاک کانادا فراهم می آورد. از جمله این موارد میتوان به فراهم کردن بستر های مناسب برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا اشاره کرد که اشخاصی که در کشور خود دارای بیزینس های موفق و یا حتی سوابق مدیریتی درخشان در زمینه مدیریت کسب و کار و یا مدیریت شرکت های موفق می باشند میتوانند در قالب ویزاهای بیزینسی وارد خاک این کشور شده و پس از راه اندازی موفق و بسترسازی مناسب برای کسب و کار خود اقدام به اخذ اقامت و تابعیت و ایجاد یک بستر مناسب برای زندگی خود و خانواده خود نمایند. همچنین یک فرد موفق می تواند با ایجاد مشاغل برای افراد در خاک کانادا کمک های شایانی در راستای توسعه اقتصادی به این کشور نماید. در ادامه مسیرهای مناسب برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا و همچنین نحوه ایجاد یک کارگاه تولیدی در کانادا و حداقل میزان سرمایه گذاری در این راستا را برای شما عزیزان بازگو خواهیم کرد.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
نحوه خرید یا راهاندازی کارگاه تولیدی در کانادا
برای خرید یا راهاندازی یک کارگاه تولیدی در کانادا، شما به بررسی و اجرای چند مرحله نیاز دارید. در ادامه، نحوه انجام این فرآیندها را توضیح میدهم:
ویزای سرمایه گذاری کانادا برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا
به صورت کلی افراد برای مهاجرت به کانادا نیازمند یک ویزا برای ورود به خاک این کشور و کسب مجوزهای لازم برای فعالیت در حوزه ای که از کشور مبدا برای این منظور اقدام کرده است، هستند. در این راستا راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا نیازمند ملزوماتی می باشد که از اصلی ترین الزامات ان، اخذ ویزای کانادا تحت قالب یک سرمایه گذار برای ورود به خاک این کشور می باشد. ویزاهایی که برای سرمایه گذاران به منظور راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا اعطا می گردد، ویزاهای بیزینسی همچون ویزای کارآفرینی، استارت آپ و یا ویزایی تحت قالب راه اندازی شعبه ای از یک بیزینس فعال در کشور مبدا دارای سوابق فعالیت می باشد. البته باید این را نیز افزود افرادی که در خاک کانادا اقامت داشته و یا با گزینه هایی همچون دوره های تحصیلی و یا ویزا های دیداری وارد خاک کانادا شده اند در صورت تعیین و بررسی نحوه راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا و و فراهم کردن الزامات این منظور، می توانند مبادرت به این کار ورزند. به طور قطع راه اندازی کارگاه و یا کارخانه در کانادا می تواند راهی مطمئن برای کسب درآمد و ایجاد شغل برای افراد در خاک این کشور باشد که نیازمند رعایت برخی الزامات می باشد که شما عزیزان می توانید با استفاده از کارشناسان موسسه ملک پور در این حوزه روند کاری خود را تسهیل بخشید.
سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا
از دیگر ملزومات راه اندازی کارگاه کارخانه، فراهم کردن حداقل میزان سرمایه گذاری در کانادا برای ورود به این حوزه می باشد. طبیعتاً هر یک از ایالت های کانادا نیازمند یک میزان سرمایه گذاری می باشد، به این علت که با کارشناسی دولت کانادا در این زمینه به این نتیجه گیری رسیدند که هر ایالت بسته به موقعیت کاری و میزان هزینه ابتدایی که در راستای ثبت شرکت به عنوان تجاری و یا فراهم کردن حداقل ملزومات ایجاد کارگاه تولید در کانادا نیازمند ورود حداقل سرمایه ها می باشد. لذا به فرض مثال مبالغ سرمایه گذاری حداقل ۷۵ هزار دلار کانادا که در ایالت هایی همچون پرینس ادوارد به عنوان حداقل میزان سرمایه گذاری لحاظ می گردد و در استان هایی همچون بریتیش کلمبیا حداقل سرمایه گذاری حدود ۲۰۰ هزار دلار کانادا می باشد. پس با یک نتیجه گیری کلی می توان به این موضوع دست یافت که راه اندازی کارگاه و کارخانه در کانادا بسته به هر استان و موقعیتی که در آن استان انتخاب می گردد می تواند هزینه های مختلف را برای سرمایه گذار در پی داشته باشد.
این مطلب را از دست ندهید!
مدارک مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا
سرمایه گذاران برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا می بایست مدارک الزامی و همچنین شرایط قید شده در قوانین مهاجرتی در خاک کانادا را داشته باشند. از اصلی ترین الزامات برای ورود به این برنامه داشتن مهارت های کافی در زمینه مدیریت کسب و کار و توسعه تجارت می باشد که وابسته به اینکه افراد توانایی استفاده از تجربه کسب و کار خود را برای ایجاد کسب و کار در کانادا را داشته باشند در این حوزه موفقیت کسب می کنند. از دیگر الزامات راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا داشتن حداقل سرمایه حدود ۲۵۰ هزار دلار کانادا می باشد که می بایست در یک کسب و کار کانادایی سرمایه گذاری کرد. در ادامه سایر الزامات و مدارک را برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم.
مراحل راه اندازی کارخانه در کانادا
برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا افراد همواره باید مراحلی را که به صورت کارشناسی شده در نظر گرفته شده است را طی کنند.
هزینه های راه اندازی کارخانه در کانادا
ثبت شرکت در کانادا و یا راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا، برای افراد و سرمایه گذاران یک انتخاب مطلوب می باشد به این دلیل که میتوان با بررسی صندوق یک بیزینس در طول ۲ تا ۵ سال گذشته به این امر دست یافت که آیا این بیزینس سود ده می باشد یا نه. به این منظور میتوان در در مورد ایجاد یک کسب و کار موفق یا حتی خرید یک کسب و کار موفق با استفاده از تجربه افراد در زمینه راه اندازی بیزینس و یا حتی موسسات معتبری همچون موسسه ملک پور و استفاده از دانش آن ها در زمینه راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا، کسب و کاری موفق را برای خود فراهم کنید. ایجاد کارگاه تولیدی در کانادا می تواند هزینه های مختلفی را برای افراد داشته باشد که با بررسی های انجام شده افراد می توانند کسب و کار هایی با سوابق بیش از ده سال را با هزینه هایی همچون حداقل 250 هزار دلار کانادا یا بیزینس های سوددهی با مبالغ ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار دلار کانادا را برای خود خریداری و یا با مبالغی در حدود ۵۰ هزار دلار کانادا یک محل را برای خود به صورت سالیانه اجاره نمایند.
راهاندازی یک کارگاه یا کارخانه برای مهاجرت به کانادا، مزایا و معایب متعددی دارد که باید در نظر گرفته شوند. در ادامه به برخی از این مزایا و معایب اشاره میشود:
قوانین اداره کارخانه در کشور کانادا
به صورت طبیعی برای ایجاد و راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا، افراد می بایست قوانینی را مطابق با قوانین اداره مهاجرت و دولت کانادا رعایت نمایند که از جمله این قوانین میتوان به ارائه گواهی فعالیت کارگاه تولیدی در کانادا، گزارش عملکرد سالیانه و همچنین ارائه گواهی های مالی، مستندات بانکی، ارائه گواهی ها مبنی بر اخذ بیمه نامه، پرداخت حقوق کارکنان و همچنین ارائه گواهی مبنی بر سودده بودن بیزینس و همچنین پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات کسب و کار خود در خاک کانادا اشاره کرد. قوانین راه اندازی کارگاه و کارخانه در کانادا و بررسی هایی که در قسمت قبلی انجام شد نیازمند ایجاد پیش زمینه هایی بود لذا حفظ یک بیزینس در خاک کانادا نیازمند قوانینی می باشد که شخص هم بتواند شرایط اقامتی خود را فراهم کند و هم بتواند در راستای فعالیت در خاک کانادا یک راه کسب درآمد بدون ضررهای مالی را داشته باشد که نیازمند بررسی های کارشناسی و دقیق قبل از اقدام به ایجاد کارگاه تولید در کانادا می باشد.
بهترین انواع تولیدی ها در کانادا
در خاک کانادا همواره افراد با بررسی هایی که انجام می دهند می توانند یک کارگاه تولیدی در کانادا را بیابند که با فعالیت هایی که از خود نشان می دهد می توان به این مووضوع مهم دست یافت که سودده می باشند و همچنین شما میتوانید با استفاده از نظرات و تجربیات کارشناسان موسسه ملک پور در این حوزه اقدام به انتخاب یک بیزینس و یا حتی مبادرت به راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا ورزید. افراد می توانند کسب و کار هایی همچون ایجاد شرکتهای ارسال مواد غذایی به همراه کامیون های مواد غذایی، ایجاد شرکت در زمینه نظافت، شرکت های تولیدی همچون پوشاک و درب و پنجره سازی و کارگاه های چوب و… اشاره کرد. در ادامه برخی از بیزینس های موفق در خاک کانادا و همچنین هزینه ای که میتوان برای داشتن همچین بیزینسی و یا خرید آن در نظر گرفت را برای شما عزیزان ارائه داده ایم.
نوع بیزنس | هزینه خرید بیزنس ( دلار کانادا) |
کسب و کار موفق 24 ساله پوشاک در تورنتو | 100 تا 250 هزار دلار |
کسب و کار تولیدی با 80 درصد رشد سالانه در ایردری | 500 هزار دلار |
انبار چوب بازیابی شده در برنابی | 100 هزار دلار |
تولید کننده فلز و شیشه نرده و پله در ساری، بریتیش کلمبیا | 650 هزار دلار |
کسب و کار اجاره تابلوهای تبریک چمن در میسیساگا | 50 هزار دلار |
معدن طلا در منطقه یوکان | 5 میلیون دلار |
اجاره فروشگاه تابلوهای پررونق در سیدنی بریتیش کلمبیا | سالیانه 120 هزار دلار |
اقامت دائم کانادا با راه اندازی کارخانه در کانادا
سرمایه گذاران بسته به نوع ویزايی که با آن وارد خاک کانادا شدند می توانند مبادرت به اخذ اقامت و اقامت دائم نمایند که پس از رعایت الزامات لازم به منظور اخذ تابعیت در این کشور زمینه های لازم را فراهم نمایند. در این راستا راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا و ایجاد کارگاه تولیدی در کانادا به همراه ایجاد یک بستر مناسب برای کسب و کار موفق و همچنین نشان دادن عملکرد سالیانه و پرداخت وجوه کارکنان و همچنین پرداخت مالیات در خاک کانادا می تواند منجر به اخذ اقامت و یا تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم و در نهایت اخذ تابعیت کشور کانادا شود. با توجه به بررسی هایی که در قسمت های قبلی صورت گرفت اشخاصی که با برنامه راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا وارد خاک کانادا می شوند می توانند با یک اقامت موقت یک تا یک و نیم ساله در خاک کانادا سکونت داشته باشند و پس از آن با ارائه گزارش های مالی و عملکرد سالیانه و دریافت نامه های حمایتی از نهادهایی که مربوط به بررسی عملکرد سرمایه گذاران و همچنین نهادهایی همچون اداره مهاجرت کانادا مبادرت به اخذ اقامت دائم فرزند و در صورتی که شخص پس از ۲ تا ۳ سال بعد از دریافت اقامت دائم خود با رعایت قوانین لازم همچون شرط حضور، داشتن فعالیت اقتصادی، پرداخت مالیات و وجوه نقدی کارکنان و… می توانند اقدام به اخذ تابعیت در کشور کانادا نمایند.
پاسخ به سوالات متداول در رابطه با راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا
آیا اشخاص با راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا می توانند تابعیت کشور کانادا را دریافت کنند؟
در پاسخ این سوال باید افزود که سرمایه گذاران با راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا نمی توانند به صورت مستقیم تابعیت کشور کانادا را دریافت کنند ولی با دریافت ویزای سرمایه گذاری می توانند وارد خاک کانادا شده و پس از طی مراحل به پروسه های اقامتی پس از ۴ تا ۶ سال تابعیت کشور کانادا را دریافت نمایند.
افراد با چه میزان سرمایه می توانند کارگاه تولیدی در کانادا راه اندازی نمایند؟
حداقل میزان سرمایه گذاری در خاک کانادا بستگی به ایالتی دارد که اشخاص برای آن اقدام می نمایند که از مبالغ حداقل 100000 دلار کانادا شروع و تا مبالغی در حدود ۱ میلیون دلار کانادا می تواند صورت گیرد.
مدارک و مراحل مورد نیاز راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا چه می باشد؟
از سری مدارک مورد نیاز برای ایجاد کارگاه تولیدی در کانادا می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا و یا راه اندازی یک کسب و کار موفق با داشتن بودجه کافی برای خرید آن در خاک کانادا
- دارا بودن حداقل ۲۵۰ هزار دلار کانادا سرمایه
- دانش مدیریتی و یا سوابق بیزینسی و استفاده از تجربه کسب و کار موفق خود در کشور مبدا
- تسلط به زبان انگلیسی در حد مورد نیاز
- ارائه گواهی تمکن مالی
- ارائه مدارک هویتی معتبر همچون پاسپورت و شناسنامه
- بیمه نامه
- ارائه گواهی مبنی بر دارا بودن اقامتگاه هنگام ورود به خاک کانادا
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
نحوه دریافت اقامت دائم و تابعیت از طریق راه اندازی کارگاه و کارخانه در کانادا چگونه می باشد؟
افراد به منظور راه اندازی کارگاه و کارخانه در کانادا می توانند با یک ویزا وارد خاک کانادا شده و پس از دریافت اقامت موقت و رعایت الزامات، این اقامت را تبدیل به اقامت دائم و پس از آن با ایجاد پیش زمینه های لازم و رعایت قوانین، این نوع اقامت را نیز تبدیل به تابعیت کشور کانادا نمایند.
افراد با چه نوع ویزایی می تواند در راستای راه اندازی کارگاه یا کارخانه در کانادا وارد خاک این کشور شوند؟
به طور کلی تایپ ویزا های مختلفی برای ورود افراد به خاک کانادا وجود دارد بسته به شرایط هر فرد متفاوت می باشد که از جمله این نوع ویزا ها می توان به ویزاهای اختصاص یافته به برنامه های کارآفرینی، استارت آپ و برنامه های ICT و یا IMP اشاره کرد.
ببخشید برای افغانها ها ویزای کاری جور میگونید. با تشکر
سلام دوست عزیز
بله می تونیم کمکتون کنیم. لطفا با موسسه تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند.