حداقل سرمایه برای مهاجرت
یکی از مسائلی که همیشه در هنگام مهاجرت مطرح می شود بحث هزینه های مهاجرت می باشد. برای بسیاری از افراد هزینه های مهاجرت از اصلی ترین فاکتورها برای تصمیم گیری در انجام مهاجرت است. اما به راستی حداقل سرمایه برای مهاجرت چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت ابتدا می بایست روش های مهاجرتی برای شخص متقاضی را در نظر گرفت و سپس بتوان هزینه های مهاجرت را برآورد کرد. به عبارت دیگر هیچ هزینه مشخص و دقیقی برای مهاجرت تمامی افراد وجود ندارد و هر شخص با توجه به شرایط متفاوتی که دارد می تواند هزینه های متفاوتی برای مهاجرت داشته باشد.
از آنجا که برای بسیاری از افراد کشورهای مختلف، راه های مهاجرتی متنوعی وجود دارد، می بایست مناسب ترین روش برای هر شخص انتخاب گردد. اما باید به این نکته توجه داشت بهترین مسیر برای مهاجرت لزوماً ارزان ترین روش مهاجرت و یا حتی گرانترین روش مهاجرت نیز در اکثر اوقات نیست. برای مشورت با مشاورین موسسه مهاجرتی ملک پور، می توانید با ان ها تماس گرفته و مشورت اولیه ی رایگان دریافت کنید.
حداقل سرمایه برای مهاجرت چقدر است؟
ابتدا می بایست روش مهاجرتی متقاضی مشخص گردد و پس از آن هزینه مهاجرت مشخص می شود. در واقع هیچگونه هزینه ثابت و حداقلی نمی توان برای همه افراد مشخص کرد.
حداقل سرمایه برای مهاجرت کاری چقدر است؟
در مواردی که شخص متقاضی پیشنهاد شغلی دریافت می کند و دارای حقوق کافی است، گاها نیازی به نشان دادن سرمایه و تمکن مالی نیست اما در روش های نیروی کار ماهر یا اسکیل ورکر می بایست هزینه های یک سال زندگی را متقاضی نشان دهد.
حداقل سرمایه برای مهاجرت کاری
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
حداقل سرمایه برای مهاجرت تحصیلی
همان طور که می دانید مهاجرت تحصیلی یکی از انواع روش های مهاجرتی می باشد. در این روش مهاجرت شخص متقاضی می بایست پذیرشی از دانشگاه های خارج از کشور داشته باشد و به واسطه آن پذیرش برای ویزای تحصیلی اقدام کند. از آنجا که بیشتر دانشگاه های جهان برای تحصیل هزینه های متفاوتی دریافت می کنند، این روش معمولاً روشی هزینه بر است. اما حالت هایی وجود دارد برای افرادی که سرمایه هایی کمتر از ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار یورو دارند نیز امکان مهاجرت تحصیلی وجود دارد. برای چنین افرادی گزینه های تحصیل رایگان یا دریافت بورسیه های تحصیلی مناسب است.
کشورهایی مانند نروژ، آلمان، اتریش، اسپانیا و فرانسه از کشورهایی هستند که امکان تحصیل رایگان در آنها وجود دارد و شخص می تواند تنها با تامین هزینه های زندگی در این کشورها مشغول به تحصیل شود و پس از تحصیل می تواند مشغول به کار شده و اقامت دائم دریافت کند. حال اگر شخص بورسیه تحصیلی داشته باشد حتی هزینه های زندگی دانشجو توسط دولت یا دانشگاه تامین می شود. حداقل سرمایه برای مهاجرت در حالت تحصیل رایگان، تامین هزینه های یک سال زندگی در کشور مقصد می باشد. این مبلغ می تواند بسته به کشور مقصد، بین ۱۰ تا ۱۵ هزار یورو به ازای هر سال تحصیل باشد.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور اگر شرایط مالی خوبی داریم مهاجرت کنیم
این مطلب را از دست ندهید!
حداقل سرمایه برای مهاجرت کاری
مهاجرت کاری معمولاً یکی از کم هزینه ترین روش های مهاجرتی و عملا بهترین روش مهاجرت بدون پول است. زیرا در این روش یا شخص دارای یک پیشنهاد شغلی است و کار او بلافاصله پس از ورود به کشور مقصد آغاز می شود و فرد می تواند منبع درآمد داشته باشد و یا اینکه فرد به عنوان یک نیروی ماهر مهاجرت می کند و از همان ابتدای ورود به کشور مقصد، اقامت دائم کسب می کند.
از آنجا که این روش نیاز به سرمایه گذاری ندارد در اکثر مواقع بسیار کم هزینه است. اما این روش مخصوص افرادی است که دارای سن مناسب، مدرک تحصیلی دانشگاهی، سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی و دانش زبان کافی باشند. در مهاجرت های کاری فرد متقاضی نیاز به سرمایه زیادی برای مهاجرت ندارند و تنها با نشان دادن هزینه های زندگی خود به اندازه شش ماه یا یک سال که در کشورهای مختلف این هزینه متفاوت است، می تواند ویزای کاری دریافت کند و اقامت خود را اخذ نماید.
این مطلب را از دست ندهید!
حداقل سرمایه برای مهاجرت از راه سرمایه گذاری
روش سرمایه گذاری نیز یکی از روش های دریافت اقامت و مهاجرت می باشد. اما شاید به این فکر کنید که برای سرمایه گذاری در خارج از کشور به سرمایه زیادی نیاز باشد. در پاسخ باید گفت که در همه روش های سرمایه گذاری نیاز به سرمایه گذاری هنگفت نیست و در کنار روش های پرهزینه که نیاز به سرمایه های چندین میلیون یورویی می باشد، روش های کم هزینه هم وجود دارد.
برای مثال روش های استارتاپ از روش های مهاجرتی کم هزینه می باشد که شخص با سرمایه گذاری حدود ۵۰ هزار یورو در زمینه تجارت جدید و نوآورانه نیز می تواند سرمایه گذاری انجام دهد. در کنار روش های سرمایه گذاری، روش های سرمایه داری نیز وجود دارند، این روش ها که به روش های خود حمایتی شناخته می شوند نیاز به سرمایه گذاری ندارند و شخص ها با اثبات دارایی و تمکن مالی خود می تواند اقامت برخی از کشورهای اروپایی را دریافت کند. در واقع در این روش فرد نشان می دهد که از تمکن مالی کافی و درآمد کافی برخوردار است و می تواند هزینه های زندگی خود و خانواده خود را در کشور مقصد تامین کند. در روش خودحمایتی نسبت به روش های سرمایه گذاری، افراد می توانند با حداقل هزینه مهاجرت کنند.
با چقدر سرمایه میشه مهاجرت کرد؟
این مطلب را از دست ندهید!
حداقل سرمایه برای مهاجرت از راه تولد
در برخی از روش های دیگر مانند اقامت از طریق تولد نیز امکان دریافت اقامت وجود دارد و شخص هچگونه هزینه ای برای اقامت پرداخت نمی کند. اما می بایست قوانین اعطای تابعیت در کشور مقصد به فرزند متولد شده بر پایه خاک باشد و قانون اقامت والدین نیز وجود داشته باشد تا با تولد فرزند، به پدر و مادر فرزند متولد شده نیز اقامت اعطا شود.
مقالات مرتبط
حداقل سرمایه برای مهاجرت از راه ازدواج
روش ازدواج نیز یکی از روش های کم هزینه برای مهاجرت می باشد. در این روش می بایست ازدواج به صورت واقعی باشد و برای اداره مهاجرت به کشور مورد نظر نیز این امر به اثبات برسد تا به فرد متقاضی اقامت داده شود. روش ازدواج را می توان از روش های کم هزینه برای مهاجرت دانست.
حداقل سرمایه برای مهاجرت از راه پناهندگی
در روش پناهندگی که به ظاهر روشی آسان است، هزینه های مهاجرت بسیار زیاد است و حتی خطرات بسیار زیادی مانند خطرات جانی نیز برای پناهجو وجود دارد. بسیاری از افراد به علت نداشتن اطلاعات کافی و این که می توانستند از روش های قانونی مهاجرت کنند اقدام به مهاجرت از طریق پناهندگی نموده اند و در این روش زیان های جبران ناپذیری علاوه بر هزینه های هنگفت نیز دیده اند. باید بدانید که بسیاری از افراد پس از اعلام پناهندگی از کشور مقصد، پذیرفته نشده اند و به کشور خود بازگشته اند. موسسه مهاجرتی ملک پور هیچ گونه توصیه ای به پناهندگی نمی کند و هیچ گونه خدمات و مشاوره در این خصوص ارائه نمی دهد.
سوالات متداول در خصوص حداقل سرمایه برای مهاجرت
آیا ارزانترین روش های مهاجرتی همیشه بهترین هستند؟
خیر برخی از روش های مهاجرتی که دارای هزینه بیشتری هستند، در بسیاری از اوقات برای متقاضی روش مناسب تر بوده ولی همچنان گاهی روش های پر هزینه نیز برای متقاضی بهترین روش نیست.
در چه کشورهایی می توان با تولد فرزند، پدر و مادر نیز اقامت دریافت کنند؟
در برخی از کشورهایی که قوانین اعطای تابعیت به فرزندان متولد شده بر پایه خاک باشد، امکان دریافت اقامت برای والدین فرزند متولد شده نیز وجود دارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.