شرایط مهاجرت بازنشستگان به آلمان
اقامت بازنشستگی از جمله روش های دریافت اقامت است که بر پایه تمکن مالی می باشد. در این نوع اقامت متقاضی باید نشان دهد که دارای توانایی مالی لازم و کافی برای تامین هزینه های زندگی در کشور مقصد است. هدف از ویرایش این مقاله معرفی ویزای بازنشستگی آلمان و بررسی یکی از روش های مهاجرت بازنشستگان به آلمان می باشد. ممکن است تصور شما این باشد که در سنین بالا که برای تحصیل یا کار مناسب نیست تنها راه مناسب برای مهاجرت، سرمایه گذاری یا راه اندازی بیزینس در یک کشور دیگر است. اما باید آگاهی داشته باشید که در اقامت های بازنشستگی نیازی به سرمایه گذاری در کشور مقصد نخواهید داشت. اگر تمایل دارید تا از شرایط اقامت بازنشستگی در آلمان آگاهی پیدا کنید، توصیه می شود تا پایان این مقاله با همراه شوید و از مطالب ارائه شده در آن بهره مند گردید. پس از کسب اطلاعات اولیه می توانید با کارشناسان موسسه ملک پور ارتباط تلفنی رایگان برقرار نموده و موارد تخصصی تر را به کمک یک مشاور خبره بررسی نمایید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
چرا آلمان را برای بازنشستگی انتخاب کنیم؟
سوال اساسی که در این مبحث به آن خواهیم پرداخت این است که آیا آلمان یک انتخاب خوب و مناسب برای اخذ اقامت بازنشستگی می باشد یا خیر. پاسخ صادقانه به این سوال منفی است. اگرچه آلمان یک کشور با شرایط و استانداردهای مناسب برای زندگی و مهاجرت می باشد اما در نظر داشته باشید که تمامی مسیرها برای اخذ اقامت آلمان ممکن است برای اتباع خارجی به ویژه ایرانی مناسب نباشد. منظور از مناسب نبودن پیچیدگی ها و دشواری هایی است که این مسیر دارد. یکی از موارد بسیار مهم برای انتخاب مسیر مهاجرت این است که متقاضی شانس دستیابی به اقامت و تابعیت را در کشور مقصد مورد توجه و ارزیابی قرار دهد. از آن جایی که مهاجرت بازنشستگان به آلمان و دریافت اقامت بازنشستگی در آلمان برای اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا بسیار دشوار است ما این مسیر را به شما توصیه نمی کنیم.
در نظر داشته باشید که مهاجرت به اروپا و دستیابی به اقامت کشورهای اروپایی از طریق ویزای بازنشستگی در برخی دیگر از کشورهای اروپایی راه سهل الوصول تری دارد. کشورهایی مانند فرانسه، اتریش، سوئیس، پرتغال، ایتالیا، اسپانیا و یونان از این جمله می باشند. لذا توصیه ما این است نسبت به بررسی اطلاعات مربوط به این کشورها اقدام نمایید. مقالات ارائه شده توسط موسسه ملک پور می تواند راهنمای بسیار خوبی برای شما باشد. شما می توانید پس از انجام بررسی های اولیه برای آنالیز و ارزیابی دقیق تر پرونده خود و روشی که انتخاب نموده اید از راهنمایی کارشناسان حرفه ای ما بهره جویید.
ویدئـو و پـادکست موسسه MIE در رابطه با راه های اخذ اقامت آلمان
شرایط ویزای بازنشستگی آلمان
جهت دریافت اقامت بازنشستگی در یک کشور خارجی مهم ترین موردی که باید اثبات شود توانمندی متقاضی در زمینه مالی است. به عبارت دیگر متقاضی دریافت اقامت بازنشستگی در آلمان یا هر کشور دیگر باید نشان دهد که از شرایط مالی بسیار مناسبی برخوردار است. در بسیاری از کشورها یک میزان حداقل برای این توانایی مالی بیان شده است اما در آلمان این گونه نیست. اگر بخواهیم به صورت کلی در خصوص این روش توضیحی ارائه دهیم باید بگوییم لازمه دریافت آن نشان دادن تمکن مالی بالا می باشد. این تمکن مالی الزاما به صورت نقدی نیست بلکه شخص در صورت لزوم می بایست با ارائه اسناد مربوط به دارایی های غیر نقد خود نشان دهد که از نظر مالی توانمند است. این توانمندی از این جهت می باشد که متقاضی اثبات کند بدون نیاز به داشتن شغل یا منبع مالی در آلمان می تواند از پس هزینه های زندگی در آلمان برای خانواده اش برآید. در اغلب موارد متقاضی نیاز دارد که اثبات کند دارای یک درآمد ثابت می باشد که به حضور او وابسته نیست. حقوق بازنشستگی، اجاره بهای ملک، سود بانکی و موارد اینچنینی می تواند مثال هایی برای این موضوع باشد. با توجه به پیچیدگی و حساسیتی که پرونده های اقامت بازنشستگی دارند توصیه می کنیم که برای پیشبرد پروسه مهاجرت خود حتما از وکلای خبره کمک دریافت نمایید. دریافت ویزای بازنشستگی آلمان به سادگی امکان پذیر نسیت و متقاضی در صورت موفقیت می تواند به یک اقامت یک ساله Aufenthaltserlaubnis دست پیدا کند. این اقامت قابل تمدید می باشد.
این مطلب را از دست ندهید!
بیمه درمانی آلمان برای بازنشستگان
به صورت نرمال افرادی که در اروپا مشغول به کار هستند با پرداخت بخشی از درآمد خود تحت پوشش بیمه های مختلف قرار می گیرند که بیمه های درمانی و بازنشستگی نیز از این جمله می باشد. اما به این موضوع دقت داشته باشید که مهاجرت به آلمان در سنین بالاتر می تواند در این روند نرمال تغییر ایجاد کند. زیرا معمولا نیاز است که متقاضی حداقل پرداختی های مربوط به نیمه دوم سنین شغلی خود را انجام داده باشد تا بتواند از مزایای بیمه بازنشستگی و درمانی در آلمان بهره جوید. لذا اگر شخص قصد مهاجرت به آلمان برای سنین بالای 45 سال را داشته باشد کمی قضیه متفاوت خواهد بود. در این حالت به طور معمول متقاضی پس از دریافت اقامت بازنشستگی در آلمان باید هزینه های مربوط به بیمه درمانی را به صورت جداگانه پرداخت نماید. برای انتخاب یک شرکت بیمه مناسب که می خواهید تحت پوشش آن قرار بگیرید بهتر است ابتدا تحقیقات لازم را انجام دهید تا بتوانید یک انتخاب خوب داشته باشید. می توان گفت تقریبا مزایای دریافتی از جانب شرکت های بیمه مختلف با هم یکسان است و تفاوت زیادی با هم ندارد. خوب است بدانید که شرکت های بیمه کوچک تر معمولا ارزان تر هستند اما همان طور که قبلا اشاره شد قبل از اقدام و انتخاب بررسی های لازم را انجام دهید.
امکانات درمان و بهداشت آلمان برای بازنشستگان
امکانات درمان و بهداشت آلمان برای بازنشستگان بسیار کامل می باشد و مانند روال معمولی که در بسیاری از کشورهای اروپایی وجود دارد فرد خدمات خوبی را دریافت می کند. شخصی که به واسطه ویزای بازنشتگان آلمان به اقامت این کشور رسیده است باید هزینه ای را برای دریافت خدمات بیمه های درمانی در نظر داشته باشد. بسته به شرکتی که متقاضی تحت پوشش آن قرار خواهد گرفت خدماتی که دریافت می نماید کمی متفاوت است اما در کل تمامی این شرکت ها خدمات بسیار خوبی را به ویژه در موارد بهداشتی و درمانی به شخص ارائه می کنند. این خدمات هزینه های درمان برای بیماری های مختلف و حتی مواردی مانند خدمات دندانپزشکی، چشم پزشکی را نیز شامل می شود. امکانات بیمه های درمانی و بهداشتی در آلمان و بسیاری از کشورهای اروپایی در قیاس با کشوری مانند آمریکا بسیار کامل تر است. این یکی از موارد با اهمیتی است که هنگام برنامه ریزی و انتخاب مسیر مهاجرت بهتر است مورد توجه قرار بگیرید. کانادا در مقایسه با آمریکا بیمه های درمانی بهتر و در مقایسه با آلمان امکانات کمتری به شخص بیمه شده ارائه می دهد. از آن جایی که ویزای بازنشستگی برای سنین بالا می باشد و افراد در سنین بالا بهتر است تحت پوشش بیمه های درمانی کاملی قرار بگیرند کشورهای اروپایی می توانند گزینه خوبی برای مهاجرت از طریق ویزای بازنشستگان باشند.
این مطلب را از دست ندهید!
بهترین شهر های آلمان برای بازنشستگان
زمانی که بخواهیم به مقایسه کیفیت زندگی در شهرهای مختلف آلمان بپردازیم نیاز است بدانیم که متقاضی چه اولویت هایی دارد. برای مثال یک دانشجو در آلمان ترجیح می دهد در شهرهای دانشجویی سکونت داشته باشد. شهرهایی که محل استقرار دانشگاه های مطرح هستند و هزینه های زندگی در آن ها برای دانشجو مناسب تر است. یک فرد شاغل به دنبال شهری است که موقعیت های کاری مناسب برای تخصصی که دارد را در اختیارش قرار دهد و از نظر سطح درآمد حقوق مناسبی بدست آورد. از دید یک فرد بازنشسته و شخصی که به واسطه اقامت بازنشستگی در آلمان حضور دارد شاید شهری مناسب باشد که هزینه های زندگی و اجاره ملک معقول است. آب و هوای مناسبی دارد و امکانات و خدمات خوبی را در اختیار شهروندان قرار می دهد. با این وجود باز هم سلایق و اولویت های هر فرد می تواند متفاوت با فرد دیگر باشد.
شهرهای مونیخ، هامبورگ، فرانکفورت، دوسلدورف و بن گران ترین شهرهای آلمان محسوب می شوند. بنابرین زندگی در شهرهای کوچک تر هزینه های پایین تری برای فرد خواهد داشت. همچنین شهرهای بزرگ به دلیل دارا بودن جمعیت بیشتر در مقایسه با شهرهای کوچک تر آب و هوای آلوده تری دارند و ممکن است که فرد با معضلاتی مانند ترافیک یا آلودگی صوتی و آلودگی هوا روبرو باشد. از جهت نوع خدمات و امکاناتی که متقاضی مهاجرت بازنشستگان به آلمان در شهرهای مختلف دریافت می نماید تفاوت چندانی وجود ندارد و به طور کل تمامی شهرهای آلمان مجهز به امکانات و وسایل نقلیه عمومی، بیمارستان های مجهز، مراکز خرید و سایر امکانات و مراکز تفریحی و خدماتی می باشند.
هزینه های زندگی در آلمان برای بازنشستگان
اگر قصد داشته باشید از طریق ویزای بازنشستگی آلمان به اقامت بازنشستگی در آلمان برسید برآورد هزینه های زندگی در آلمان برای شما یک موضوع مفید و الزامی می باشد. زیرا همان گونه که توضیح دادیم در اقامت های بازنشستگی و تمکن مالی به طور معمول افراد اجازه کار فعال در کشور مذکور را نخواهند داشت مگر این که بخواهند به عنوان سرمایه گذار و صاحب بیزینس کسب و کاری داشته باشند. لذا فرد باید تخمین بزنید که در صورتی که بخواهد از طریق ویزای بازنشستگی آلمان در این کشور اقامت داشته باشد و زندگی کند چه میزان هزینه خواهد داشت. به صورت معمول در بیشتر اقامت های بازنشستگی از شخص خواسته می شود تا اثبات کند به صورت ماهیانه حداقل بین 2 تا 3 هزار یورو درآمد دارد. اگرچه بسته به نوع و سبک زندگی این هزینه متوسط می تواند کمتر یا بیشتر باشد. برای مثال شهری که برای زندگی انتخاب می کنید، محله ای که در آن سکونت دارید، متراژ خانه، نوع خورد و خوراک و حتی نوع تفریحات و هزینه های جانبی نیز همه از جمله فاکتورهایی هستند که در تعیین هزینه زندگی یک شخص تاثیر دارند. همچنین اگر به مهاجرت از طریق بازنشستگی علاقه دارید می توانید نگاهی به شرایط مهاجرت با ویزای d7 پرتغال نیز بیاندازید.
سوالات متداول در رابطه با اقامت بازنشستگی در آلمان
شانس دریافت ویزای بازنشستگان در آلمان چقدر است؟
دریافت اقامت بازنشستگان در آلمان برای اتباع ایرانی و کشورهای خارج از اتحادیه اروپا بسیار کم است.
برای دریافت اقامت بازنشستگان ر آلمان چه میزان تمکن مالی باید ارائه شود؟
مانند سایر کشورهای اروپایی مبلغ مشخصی ارائه نشده اما باید اثبات شود فرد می تواند هزینه های زندگی در آلمان را تامین نماید و نیازی به کسب درآمد در آلمان ندارد.
شرایط اخذ ویزای بازنشستگان در آلمان با سایر کشورها چه تفاوتی دارد؟
دریافت اقامت بازنشستگان در برخی دیگر از کشورهای اروپایی مانند فرانسه در مقایسه با آلمان شرایط بسیار ساده تر و شانس بالاتری دارد.
مهم ترین فاکتور برای دریافت اقامت بازنشستگان در آلمان کدام است؟
نشان دادن اوضاع مالی مناسب و ارائه تمکن مالی مهم ترین فاکتور مورد نیاز می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.