شرایط مهاجرت وکلا به کانادا
در کشور کانادا چهارده جامعه حقوقی در سایر استان ها وجود دارند که عملکرد 120 هزار وکیل در حال فعالیت در این کشور را تحت نظر دارند. کشور کانادا به شغل وکالت اهمیت بسیاری داده و از افراد متخصص در این زمینه به شدت استقبال می نماید، بر همین اساس میزان مهاجرت وکلا به کانادا در حال افزایش می باشد. برای وکلای ایرانی که باید پروسه معادل سازی مدارک، ارزیابی مدارک توسط کانون ان سی ای، دریافت گواهی تایید صلاحیت و شرکت در آزمون کانون وکلای کانادا را پشت سر بگذارند تا بتوانند موفق به دریافت پروانه وکالت کشور کانادا شوند. متقاضیان برای دریافت پروانه وکالت، باید در آزمون Lsat برگزار شده توسط کانون وکلای کانادا شرکت کرده و موفق به دریافت امتیاز 120 تا 180 شوند.پس از چهار سال زندگی و کار در کانادا و پرداخت بیمه و مالیات می توانند جهت دریافت اقامت دائم کشور کانادا اقدام کنند. در صورتی که دارای مدرک وکالت بوده و دارای سابقه کاری در این زمینه می باشید جهت کسب اطلاعات کاملتر در ارتباط با مهاجرت وکلا به کانادا و دریافت مشاوره رایگان تلفنی در این زمینه با موسسه مشاوره ای MIE ارتباط برقرار نمایید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
معرفی شغل وکالت در کانادا
شغل وکالت در کانادا همانند وکالت در سایر نقاط جهان از حساسیت بسیار سطح بالایی برخوردار است و برنامه های استانی مهاجرتی کانادا هر ساله این شرایط را برای پذیرش مهاجران برپا می کنند. آن دسته از انسانهایی که شغل وکالت را انتخاب می کنند وظیفه انجام امور قضایی و حقوقی سایر افراد را بر عهده می گیرند. در واقع شخصی که تحت عنوان وکیل مشغول به کار می باشد باید کاملاً بر علم موجود در این زمینه تسلط داشته و بتواند به بهترین شکل ممکن وظایف خود را در قبال موکلش به انجام برساند. یک وکیل علاوه بر انجام امور وکالت برای سایر اشخاص می تواند به عنوان وکیل یک سازمان نظیر سازمان دارایی، مالیات، سازمان شهرداری، سازمان بیمه، گمرک و غیره نیز مشغول به کار گردد. در کشور کانادا چهارده جامعه حقوقی در سایر استان ها وجود دارند که عملکرد 120 هزار وکیل در حال فعالیت در این کشور را تحت نظر دارند. کشور کانادا به شغل وکالت اهمیت بسیاری داده و از افراد متخصص در این زمینه به شدت استقبال می نماید، بر همین اساس میزان مهاجرت وکلا به کانادا در حال افزایش می باشد. در این کشور سازمان ملی وکلا یا FLSC مسئولیت توسعه و وضع استانداردهای موجود در این زمینه و سایر زمینه های مرتبط با رشته حقوق را بر عهده دارد.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با روش های اقامت کانادا
اعتبار پروانه وکالت ایران در کانادا
علاقه مندان به مهاجرت وکلا به کانادا باید به این نکته توجه داشته باشند که جهت اشتغال به کار وکالت در کشور کانادا باید مسیر مشخصی را طی نمایند. در واقع این افراد با داشتن پروانه وکالت ایران نمی توانند در کشور کانادا به عنوان وکیل مشغول به کار گردند. از شرایط مهاجرت به کانادا برای وکلای ایرانی که باید پروسه معادل سازی مدارک، ارزیابی مدارک توسط کانون ان سی ای، دریافت گواهی تایید صلاحیت و شرکت در آزمون کانون وکلای کانادا را پشت سر بگذارند تا بتوانند موفق به دریافت پروانه وکالت کشور کانادا شده و در این حرفه به کار خود ادامه دهند. پیشنهاد می نماییم تا جهت بررسی شرایط خود جهت مهاجرت کاری به سایر کشورها و چگونگی اخذ اقامت این کشورها، محصول گام به گام کار در خارج از کشور را تهیه و به دقت مورد بررسی قرار دهید.
این مطلب را از دست ندهید!
مراحل وکیل شدن در کانادا
آن دسته از علاقه مندان و متقاضیان مهاجرت وکلا به کانادا که تمایل دارند در این کشور به کار وکالت مشغول گردند باید در ابتدا اقدام به معادل سازی مدرک تحصیلی خود نموده و پس از ارزشیابی و بررسی مدارک توسط سازمان ان سی ای با توجه به این ارزشیابی در دوره های تکمیلی برگزار شده در استان مورد نظر خود شرکت نمایند و پس از به پایان رساندن دوره ها، گواهی تایید صلاحیت خود را از این سازمان دریافت نمایند. متقاضیان برای دریافت پروانه وکالت، باید در آزمون Lsat برگزار شده توسط کانون وکلای کانادا شرکت نموده و در صورت قبولی می تواند جهت دریافت پروانه وکالت کشور کانادا اقدام نمایند. این آزمون متشکل از 5 بخش بوده و در آن قدرت تحلیل، استدلال و منطق متقاضی مهاجرت وکلا به کانادا مورد ارزیابی قرار می گیرد. در این آزمون متقاضیان باید موفق به دریافت امتیاز 120 تا 180 شوند. پس از دریافت پروانه وکالت شخص می تواند به عنوان وکیل در زمینه حقوق کانادا و یا وکیل فعال در زمینه حقوق یک کشور خارجی مشغول به کار گردد. در نهایت زمانی که شخصی در کانادا موفق به دریافت پروانه وکالت می شود، باید در پایان هر سال از طریق اثبات میزان درآمدی مشخص و همچنین تعداد پرونده های حقوقی مشخص، موفق به تمدید پروانه وکالت و ادامه حرفه وکالت خود شود.
روش های اخذ اقامت به عنوان یک وکیل در کانادا
آن دسته از افرادی که توسط روش های مختلف کاری پروسه مهاجرت وکلا به کانادا را طی می نمایند، با توجه به این که موفق به دریافت ویزای کاری این کشور می شوند، پس از چهار سال زندگی و کار در کانادا و پرداخت بیمه و مالیات می توانند جهت دریافت اقامت دائم کشور کانادا برای خود، همسر و فرزندان زیر 21 سال اقدام نمایند. پس از دریافت اقامت دائم کانادا، سه سال باید بگذرد تا شخص بتواند از طریق اثبات صلاحیت خود برای دریافت شهروندی کانادا، از جمله تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی و آشنایی با فرهنگ و رسوم این کشور، تابعیت کشور کانادا و پاسپورت بسیار معتبر کانادا، که در رتبه 15 پاسپورت های معتبر جهان قرار داشته و با داشتن آن می توان به 67 کشور جهان بدون ویزا سفر نمود، را برای خود و خانواده دریافت نماید و برای همیشه به یک زندگی ایده آل و بی نظیر دست پیدا نماید.
این مطلب را از دست ندهید!
بازار کار رشته وکالت در کانادا
وکالت در کانادا به عنوان یکی از پرطرفدارترین و با پرستیژ ترین رشته ها شناخته شده و در لیست ده شغل دارای درآمد سطح بالا در جهان قرار دارد. وضعیت بازار کار وکلا در کشور کانادا دارای رشد بسیاری بوده است. پس علاقه مندان مهاجرت وکلا به کانادا با خیال آسوده می توانند جهت انجام این کار اقدام نمایند. بازار کار رشته وکالت برای علاقه مندان مهاجرت وکلا به کانادا مناسب ارزیابی گردیده است و وکلا در این کشور با مراجعه به سایت legaljobs.ca می توانند فرصت های شغلی موجود در کشور کانادا را بررسی نمایند.
کد شغلی وکالت (NOC) در کانادا
تمامی برنامه های مهاجرت کاری به کشور کانادا توسط یک سیستم طبقه بندی مشاغل کانادا تحت عنوان national occupational classification طبقه بندی و دسته بندی می گردند و هر یک از مشاغل دارای یک کد می باشند. کد شغلی NOC کانادا در واقع اشاره کننده به مشاغل مورد نیاز کشور کانادا در استان های مختلف است. کد ناک مربوط به مهاجرت وکلا به کانادا 4112 می باشد. با توجه به بالا بودن سطح درخواست مهاجرت وکلا به کشور کانادا، شغل وکالت در لیست مشاغل هدفمند این کشور قرار دارد.
گرایش های رشته حقوق در کانادا
رشته حقوق همانند سایر رشته ها دارای گرایش های مختلفی می باشد که متقاضیان با توجه به علایق خود می توانند یکی از این گرایش ها را انتخاب نمایند. تعدادی از پرطرفدارترین گرایش های رشته حقوق شامل موارد موجود در زیر می گردند :
درآمد وکالت در کانادا
همانگونه که بیان نمودیم، وکالت یکی از رشته های پرطرفدار و پر متقاضی در کشور کانادا است. یکی از فاکتورهای که باعث مهاجرت وکلا به کانادا می شود، میزان درآمد این افراد در کشور کانادا است. وکلا در این کشور از درآمد سطح بالایی برخوردار می باشند و متوسط حقوق یک وکیل در کشور کانادا از 40 الی 80 هزار دلار در سال متغیر می باشد. این متن توسط موسسه مشاوره ای MIE با سالها تجربه در زمینه مهاجرت نوشته و تنظیم شده است و هرگونه کپی برداری از آن از نظر قانونی حرام و دارای پیگرد است. میزان درآمد شغل وکالت در کانادا با توجه به میزان سابقه و تجربه، دانش و همچنین جایگاه سازمانی شخص متغیر می باشد. میزان درآمد وکلا در استان های مختلف کانادا نیز ممکن است تا حدودی متفاوت از یکدیگر باشند.
این مطلب را از دست ندهید!
وظایف وکلا در کانادا
وکلای در حال فعالیت در کشور کانادا دارای وظایف موجود در زیر می باشند :
ارائه مشاوره در زمینه های مختلف حقوقی به موکلین مختلف
کار به عنوان نماینده موکل در انجمن ها و شوراهای مختلف
دفاع از پرونده موکلین در دادگاه های مختلف
اشتغال به کار به عنوان وکیل در شرکت ها و دفاتر حقوقی
امکان اشتغال به کار به عنوان وکیل در دولت فدرال، استان ها و شهرها
امکان اشتغال به کار به عنوان وکیل مستقل و خویش فرما
تنظیم اسناد مختلف قانونی همانند اسناد نقل و انتقال املاک و مستغلات، وصیت نامه ها، طلاق نامه ها، قراردادها و انواع اظهارنامه های قانونی
انجام مذاکرات مختلف جهت حل و فصل اختلافات مدنی
انجام امور مدیریتی و اداری
مقالات مرتبط
مهارت های مورد نیاز شغل وکالت در کانادا
افرادی که به وکالت در کانادا مشغول می گردند باید دارای مهارت هایی باشند که در این بخش از مقاله آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.
سوالات متداول در رابطه با مهاجرت وکلا به کانادا
متوسط حقوق وکلا در کشور کانادا چقدر است؟
متوسط حقوق وکلا در کشور کانادا 40 الی 80 هزار دلار در سال است.
کد ناک وکلا در کشور کانادا چه کدی است؟
کد NOC وکلا در کشور کانادا 4112 بوده و این حرفه در لیست مشاغل هدفمند کشور کانادا قرار دارد.
آیا برای دریافت پروانه وکالت کانادا نیاز به شرکت در آزمون می باشد؟
بله برای دریافت پروانه وکالت کانادا، متقاضیان باید در آزمون کانون وکلا شرکت نموده و امتیاز لازم را کسب نمایند.
آیا پروانه وکالت ایران در کانادا دارای اعتبار است؟
خیر پروانه وکالت ایران در کانادا دارای اعتبار نبوده و وکلا باید در کشور کانادا با طی نمودن مراحلی موفق به دریافت پروانه وکالت کشور کانادا شوند.