راهنمای تکمیل فرم DS-260 برای برندگان لاتاری
فرم DS-260 که به فرم برندگان لاتاری معروف است، می بایست توسط برندگان لاتاری آمریکا پر شود. این فرم باید قبل از مصاحبه حضوری تکمیل شود. فرم DS-260 برندگان لاتاری نقطه شروعی است برای کارهای اداری که برندگان لاتاری باید به صورت آنلاین آن را انجام دهند.
نکته مهم در مورد این فرم، نحوه پر کردن آن است. اگر به هر نحو در فرایند پر کردن این فرم دچار اشتباه شدید، شانس خود را برای برخورداری از امتیاز لاتاری از دست خواهید داد. ذکر این نکته ضروری است که همیشه تعداد ویزاها کمتر از تعداد برندگان لاتاری است بنابراین همه برندگان لاتاری نمی توانند اقامت آمریکا را به دست بیاورند.
از این جهت به اهمیت نحوه صحیح پرکردن این فرم پی می بریم. توصیه می شود برندگان لاتاری برای پرکردن فرم برندگان لاتاری حتما از افراد متخصص کمک بگیرند، چرا که صرف دانستن زبان و یا بهره گیری از نمونه فرم پر شده، نمی تواند به آنها کمک کند. علت آن نیز این است که این فرم و نحوه پر کردن آن برای هر شخصی منحصر به فرد و مخصوص است.
اگر شما می خواهید اطلاعات دقیق و موثقی از فرم DS-260 آمریکا به دست آورید به شما پیشنهاد می کنیم ابتدا این مقاله را مطالعه نموده و سپس می توانید با موسسه مهاجرتی ملک پور تماس گرفته و اطلاعات دقیق و کاملی در مورد فرم برندگان لاتاری از مشاوران ما دریافت نمایید.
فرم DS-260 چیست؟
فرم DS-260 یک فرم آنلاین است که توسط دولت آمریکا برای درخواست ویزای مهاجرتی صادر میشود…
اطلاعات مورد نیاز برای تکمیل فرم DS-260
اطلاعات شخصی، اطلاعات شغلی و تحصیلی، اطلاعات خانوادگی و…
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
فرم DS-260 چیست؟
برای مهاجرت از راه لاتاری نیاز است که دو نوع فرم پر کنید. ابتدا باید فرم DS-5501 که فرم ثبت نام در لاتاری است تکمیل شود. پس از اینکه نتایج فرم و ثبت نام اولیه مشخص شد، باید اقدام به تکمیل فرم شماره 2 یعنی فرم DS-260 نمایید. DS-260 شامل اطلاعاتی در زمینه های زیر است:
- هویت
- شغل
- سابقه شغلی
- سابقه تحصیلی
- محل زندگی فرد
البته همه این موارد شامل خانواده همراه شخص نیز خواهد بود. نکته مهم این است که فرم برندگان لاتاری چند سوال امنیتی نیز دارد. اگر در پر کردن این نوع سوالات اشتباه کنید پرونده شما بررسی نگردیده و مردود اعلام می شود. فرم DS-260 که غیر قابل دانلود است را باید به صورت آنلاین کامل کنید.
نحوه تکمیل آن هم به این صورت است که مرحله به مرحله وقتی فرم را تکمیل می کنید از شما اطلاعات بیشتری را درخواست می کند و البته چنان که گفته شد فرم هر شخصی با شخص دیگر متفاوت است. بعضی از فیلدهای فرم، اختیاری است اما برخی دیگر اجباری هستند و تا زمانی که فیلدهای اجباری تکمیل نشوند، اجازه دسترسی به سایر فیلدها را نخواهید داشت.
اما توصیه می شود که فیلدهای اختیاری را نیز پر کنید چرا که این کار به روند بررسی پرونده شما سرعت خواهد بخشید. توصیه اکید می شود که در پر کردن فرم کاملا صادق باشید و ذکر این نکته ضروری است که ذکر برخی اطلاعات اضافی ممکن است در آینده برای شما مشکل ایجاد کند.
بنابراین در پرکردن فرم لاتاری نهایت دقت را داشته باشید و از افراد متخصص و ماهر در پر کردن آن مشاوره بگیرید.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور درباره آموزش گام به گام ثبت نام لاتاری
بخش های فرم DS-260
در این بخش از مقاله بخش های مختلف فرم DS-260 را مورد بررسی قرار می دهیم. این بخش ها شامل:
اطلاعات مورد نیاز برای تکمیل فرم DS-260
مجموعه اطلاعات زیر را برای کامل کردن فرم DS-260 لازم دارید.
- کیس نامبر: کیس نامبر ترکیبی از عدد و حرف است که در برگه پذیرش لاتاری درج شده است.
- نام خانوادگی: نام خانوادگی را باید به زبان انگلیسی بنویسید و املای آن شبیه همان چیزی است که در هنگام ثبت نام لاتاری تایپ کرده اید.
- تاریخ تولد: تاریخ تولد باید به تاریخ میلادی ثبت شود.
- کانفرمیشن نامبر: پس از اینکه ثبت نام لاتاری تکمیل شد یک کد رهگیری به شما داده می شود که برای آگاهی از نتایج لاتاری می توانید از آن بهره بگیرید. اگر این کد رهگیری را گم کنید می توانید از بخش فرم بازیابی کد تایید ثبت نام لاتاری (کانفرمیشن نامبر) مجدد کد بگیرید.
بعد از اینکه فرم برندگان لاتاری را کامل کردید برای امضای دیجیتال به کیس نامبر و شماره پاسپورت احتیاج دارید.
اقدامات لازم پیش از تکمیل فرم DS-260
اقدامات لازم پیش از تکمیل فرم DS-260 شامل موارد زیر می شود:
مقالات مرتبط
نحوه پر کردن فرم DS-260
در این بخش مقاله با نحوه پر کردن فرم DS- 260 آشنا می شوید. پس از ارسال فرم ممکن است پیامی مشاهده کنید که با شماره تایید مطابقت ندارد. در این وضعیت صفرهای جلوی شماره پرونده را حذف کرده و مجدد شماره را وارد کنید. مثلا اگر شماره پرونده 2322AT000012345 است، شما 2322AT12345 را وارد کنید.
برای اینکه مراحل درخواست ویزای مهاجرت را شروع کنید، یک شهروند یا ساکن کشور آمریکا باید فرم 130-1 را برای شما پر کند. این فرم رابطه شما با یک شهروند آمریکایی را نشان می دهد. مجموعه فرایندها و مراحلی طی می شود تا این فرم به NVC برسد.
پس از اینکه فرم به NVC رسید، شما کارت سبز را دریافت خواهید کرد، یک اعلان از جانب NVC برای اعضای خانواده شما ارسال می گردد. این ارسال ممکن است از طریق ایمیل باشد. همراه با اطلاعات فرستاده شده، یک شماره منحصر یه فرد نیز برای هر فرد از اعضای خانواده ارسال می گردد.
اولین بخش از فرم «خلاصه» است. در این بخش لیست حاوی متقاضیان متصل به پرونده را ملاحظه خواهید کرد. برای کامل کردن جزئیات مربوط به هر متقاضی، روی پیوند برنامه IV کلیک نمایید.
دومین بخش مربوط به اطلاعات شخصی است.
در این بخش اطلاعات مربوط به اسم خود را ثبت می کنید. اسم های وارد شده در این صفحه باید با اسم های موجود در گذرنامه شما مطابقت داشته باشد. همچنین از قسمت ” نام های دیگر استفاده شده ” وارد شوید تا اطمینان حاصل کنید که نام هایی که در اسناد شما وجود دارد را در برگرفته است.
اگر در مدرک تحصیلی شما نام خانوادگی دیگری وجود دارد از بخش نام مستعار وارد شده و آن را ثبت کنید. چنانچه اسم خودتان را در ورودی eDV متفاوت وارد کرده اید، از بخش alias وارد شوید.
جزئیات دیگری از قبیل تاریخ تولد را تکمیل کنید. اگر در مورد تاریخ تولد به پیام خطا برخورد کردید اطلاعات موجود در گذرنامه خودتان را برای ثبت تاریخ تولد خود استفاده کنید.
درباره محل تولد خود به ترتیب: شهر – استان – کشور را ثبت کنید.
نمونه پر شده فرم لاتاری به این صورت است:
بخش سوم نیز مربوط به اطلاعات شخصی است.
برای پر کردن این قسمت حتما گذرنامه خود را پیش رو داشته باشید. چنانچه گذرنامه شما در دسترس نبود از شناسنامه خودتان بهره بگیرید. نمونه تکمیل شده به این صورت است.
بخش چهارم اطلاعات مربوط به آدرس قبلی و آدرس های قبل تر از آن
تمامی آدرس های بعد از 16 ساالگی خود را به دقت در این بخش وارد نمایید. البته آدرس های مربوط به اقامت های زیر یک ماه یا اقامت های در هتل ضروری نیست.
نمونه فرم تکمیل شده به این صورت است.
بخش پنجم اطلاعات مروبط به آدرس پستی
در این بخش آدرس پستی کسی را که در ایالات متحده به عنوان معتمد شما است را وارد می کنید . توجه داشته باشید که این آدرس را می توانید تا روزی که وارد کشور آمریکا نشده اید تغییر دهید. نمونه ای از فرم تکمیل شده به این صورت است.
بخش ششم اطلاعات مربوط به والدین
در این بخش اطلاعات مربوط به والدین خود را وارد می کنید. توجه داشته باشید که چنانچه تاریخ تولد آنها را ثبت نکنید نیز مشکلی پیش نخواهد آمد. نمونه فرم تکمیل شده این بخش به این صورت است.
بخش هفتم اطلاعات مربوط به همسر یا همسران قبلی است
در این بخش دقت کنید که اگر مجرد هستید و تا یک ماه آینده قصد ازدواج دارید یا تکمیل فرم را به تاخیر بیاندازید و یا بعدا برای اصلاح فرم اقدام کنید. چنانچه همسر سابق شما فوت کرده و یا طلاق گرفته اید گواهی فوت یا طلاق را در روز مصاحبه ارائه دهید. نمونه فرم تکمیل شده ی این بخش به این شکل می باشد.
بخش هشتم اطلاعات مروبط به فرزند یا فرزندان
در مورد فرزندان بالای 21 سال باید اطلاعات مازادی را نیز کامل کنید. همچنین بخشی نیز برای کودکانی در نظر گرفته شده که ممکن است در طی فرایند تکمیل و قطعی شدن به دنیا بیاید و شما می توانید برای کودک تازه متولد شده نیز کارت سبز تهیه کنید. نمونه فرم تکمیل شده این بخش به این صورت است.
بخش نهم اطلاعات مربوط به شغل و تحصیلات
در این بخش اطلاعات مربوط به شغلی که در حال حاضر به آن مشغول هستید را وارد کنید. چنانچه در حال ورود به یک شغل جدید هستید، بخش 2 سال آموزش برای آن شغل را در نظر داشته باشید. نمونه تکمیل شده فرم این قسمت به این صورت است.
بخش دهم اطلاعات مربوط به شغل و تحصیلات سابق
اطلاعات این بخش باید به دقت وارد شود و با اطلاعاتی که قبلا ارائه داده اید مطابقت داشته باشد. نمونه فرم تکمیل شده این بخش را در زیر می بینید.
بخش یازدهم اطلاعات اضافی مربوط به شغل یا تحصیلات
هر نوع اطلاعات تکمیلی و اضافی در مورد شغل و تحصیلات خود که فکر می کنید برای شما مفید خواهد بود را با صداقت کامل در این بخش وارد نمایید. نمونه فرم تکمیل شده به این صورت است.
بخش دوازدهم اطلاعات مربوط به پزشکی و بهداشتی
اطلاعاتی از قبیل واکسیناسیون های انجام شده یا پیش رو و یا بیماری های زمینه ای را در این مرحله وارد می کنید. نمونه فرم تکمیل شده لاتاری به این صورت است.
بخش سیزدهم اطلاعات مربوط به سوابق امنیتی یا جنایی
در این بخش باید کاملا شفاف و صادق باشید چرا که فرصتی به شما در مورد توضیح آنچه که قید کردید، داده خواهد شد. اگر چه آنچه که ممکن است موجب رد صلاحیت شود تحت عنوان «جرایم تحقیر اخلاقی» نامیده می شود که غیر شفاف و مبهم است. نمونه ای از فرم تکمیل شده به این صورت است.
پس از این مراحل، مراحل دیگری وجود دارد که شامل شماره تامین اجتماعی یا SSN است که باید این شماره را 2 یا 3 هفته پس از ورود به آمریکا دریافت کرده باشید. در نهایت نمونه فرم پر شده لاتاری را ارسال می کنید.
نکات فرم DS-260
زمان مصاحبه بسیار مهم و سرنوشت ساز است. بنابراین برای اینکه فرصت لازم برای انجام مراحل اداری را داشته باشید خصوصا برای کارهای اداری بعد از مصاحبه، در سریع ترین زمان ممکن فرم DS-260 را تکمیل کنید.
توجه داشته باشید که دقت در پر کردن فرم را به خاطر تعجیل از دست ندهید. چرا که اطلاعات موجود در فرم DS-260 بسیار مهم و سرنوشت ساز است.
از دوره DV-2015 به بعد تاریخ تکمیل و ثبت فرم DS-260 در کنار کیس نامبر، تاثیر زیادی در زمان مصاحبه دارد. تا جایی که کیس نامبرهایی که فرم DS-260 را زودتر کامل کرده اند برای مصاحبه در اولویت بوده اند.
آمار دوره های سابق نشان می دهد که کیس نامبرهای پایین (در محدوده 3000) در اوایل ماه May و یا در نهایت تا آخر ماه May فرم را کامل نموده و ثبت کنند. در ابتدای کار مدت زمان بررسی فرم ها حدود 15 روز است اما به مرور زمان و با کم شدن فرم های ارسالی، این طول زمانی بیشتر می شود.
اشتباه در تکمیل فرم DS-260 چگونگی اصلاح
بعد از آنکه تمامی اطلاعات خواسته شده در فرم DS-260 را کامل کردید، می بایستی این فرم را با وارد کردن کیس نامبر و شماره پاسپورت خود، امضا نمایید. پس از انجام امضای دیجیتال، ds260 قفل می شود.
بعضی از اشتباه ها در موقع تکمیل DS-260 را می توانید اصلاح کنید و بنابراین فرم برندگان لاتاری پس از امضا کردن و ارسال، این قابلیت را دارد که رفع قفل شود. اما توصیه می شود تا جایی که امکان دارد، فرم را رفع قفل نکنید.
معایب پر کردن اشتباه فرم DS-260
در صورتی که فرم را اشتباه پر کرده باشید امکان رفع قفل آن وجود خواهد داشت اما به این نکته توجه کنید که رفع قفل کردن این فرم باعث تعویق در زمان بررسی فرم خواهد شد و چون همواره تعداد درخواست ها از تعداد ویزاها بیشتر است و امکان رد درخواست و عدم پذیرش وجود دارد.
مهلت تکمیل و ارسال فرم DS-260
مهلت پر كردن فرم ds 260 و طول مدت پردازش به علت مقدار زیاد فرم های فرستاده شده در همان زمان حدود 4 تا 5 ماه طول خواهد کشید. با این تفاصیل، چنانچه تکمیل DS-260 و ارسال آن را به تاخیر بیاندازید، احتمال اینکه تاریخ مصاحبه شما به تعویق بیافتد وجود خواهد داشت.
اما جای نگرانی نیست، چرا که بعداً هم می توانید مصاحبه شوید. مصاحبه ها بر طبق ترتیب شماره پرونده انجام خواهد شد. باید بسیار خوش شانس باشید که بتوانید از طریق لاتاری مهاجرت کنید.
مراحل بعد از ارسال فرم ds 260
پس از اینکه فرم برندگان لاتاری را با موفقیت پر کردید، مرکز ملی ویزا (NVC) مدارک شما را به سفارت یا کنسولگری محلی ایالات متحده ارسال می کند. NVC از شما می خواهد که برای یک مصاحبه ویزای مهاجرتی در سفارت یا کنسولگری آمریکا محلی خود برنامه ریزی کنید.
قبل از انجام مصاحبه شما می بایست توسط پزشک مورد اعتماد USCIS ویزیت و معاینات لازم را انجام دهید. هنگامی که مصاحبه خود را برنامه ریزی کردید، در این مرحله از مراحل بعد از ارسال فرم DS-260، یک نامه قرار مصاحبه از NVC دریافت خواهید کرد. در این نامه همه کسانی که باید در مصاحبه حضور داشته باشند فهرست شده است.
از مهمترین مدارکی که در هنگام مصاحبه می بایست ارائه دهید دو قطعه عکس به همراه پاسپورت معتبر می باشد. همچنین به نامه قرار ملاقات، صفحه تأیید فرم ds260 و اسناد پشتیبانی که در وب سایت مرکز درخواست الکترونیکی کنسولی (CEAC) آپلود کرده اید، نیاز دارید.
سفارت یا کنسولگری تمامی مدارک اصلی را پس از مصاحبه به شما برمی گرداند اما ممکن است مدارک فتوکپی شده را نگه دارد. دقت کنید که می بایست تمامی مدارکی که به NVC ارسال نموده اید را ترجمه نمایید و در هنگام مصاحبه نزد خود داشته باشید. همچنین، آماده پرداخت هرگونه هزینه های معوقه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده باشید.
پس از مصاحبه، سفارت یا کنسولگری در مورد نتیجه پرونده شما تصمیم گیری خواهد کرد. شما تصمیم نهایی را بلافاصله پس از مصاحبه یا بعداً دریافت خواهید کرد. اگر سفارت درخواست شما را تایید کند، ویزای آمریکا با اعتبار حداکثر 12 ماه دریافت خواهید کرد تا بتوانید به ایالات متحده سفر کنید.
به عنوان یک متقاضی تایید شده، یک پاکت مهر و موم شده با پرونده خود نیز دریافت خواهید کرد. این پاکت را باز نکنید. زمانی که به ایالات متحده مهاجرت می کنید، یک افسر مرزی ایالات متحده آن را باز می کند.
با یک ویزای تایید شده، اکنون می توانید هزینه مورد نیاز مهاجرت USCIS را به صورت آنلاین در وب سایت آنها پرداخت کنید. سپس USCIS کارت سبز رسمی شما را در عرض سه تا چهار هفته پس از ورود به آدرس دائمی ایالات متحده پست خواهد کرد. به عنوان یک مقیم دائم، شماره تامین اجتماعی دریافت خواهید کرد که به شما امکان می دهد در ایالات متحده کار کنید و مالیات های لازم را بپردازید.
سوالات متداول درخصوص فرم DS-260
چقدر طول میکشه تا جواب فرم 260 لاتاری بیاد؟
مرکز ملی ویزا (NVC) اکثر پرونده ها را ظرف سه ماه پردازش می کند، اما این جدول زمانی می تواند بسته به مورد متفاوت باشد. به طور معمول، هر چه بیشتر برای ارسال فرم برندگان لاتاری صبر کنید، پردازش فرم بیشتر طول می کشد.
فرم DS-260 برای چیست؟
آیا امکان ویرایش نمونه فرم لاتاری پر شده وجود دارد؟
آیا اطلاعات گذشته از قبیل همسر سابق یا شغل سابق نیز باید درج شود؟
با توجه به اینکه کشور آمریکا در ایران سفارت خانه ندارد برای پیگیری مراحل چگونه باید اقدام کنید؟
سوابق جنایی و امنیتی تا چه حد در پذیرش یا عدم پذیرش نقش دارند؟
هزینه فرم DS-260 چقدر است؟
سلام وقت بخير
چطور ميتونم از مشاوره صفر تا صد براي لاتاري استفاده كنم
سلام و عرض ادب
جهت کسب اطلاعات در این خصوص و بررسی شرایطتون می توانید با شماره 02149076 تماس بگیرید تا همکاران مشاور ما شما را راهنمایی کنند.