شرایط کار دانشجویی در آلمان
بدون شک تامین هزینه های زندگی در آلمان برای یک دانشجوی بین المللی یکی از موارد بسیار با اهمیت می باشد که قبل از اقدام برای مهاجرت جهت تحصیل در آلمان باید در مورد آن اطلاعات کافی کسب نماید. در این مقاله قصد داریم تا شرایط کار حین تحصیل در آلمان رو مورد بررسی قرار دهیم و شما را با موارد مهم در خصوص کار دانشجویی در آلمان آشنا نماییم. بسیاری از دانشجویان بین المللی و ایرانی که نمی توانند ساپورت مالی مورد نیاز را از جانب خانواده داشته باشند با کار پاره وقت در آلمان هزینه های زندگی در آلمان را پوشش می دهند. لذا اگر بودجه و ساپورت مالی شما برای مهاجرت تحصیلی برای آلمان محدود است از این بابت نگرانی نداشته باشید. شما به راحتی می توانید مانند بسیاری از دانشجویان دیگر با کار دانشجویی در آلمان علاوه بر کسب درآمد، سابقه کاری بدست آورده و خود را برای ورود به بازار کار آلمان در آینده آماده کنید. پس از مطالعه مطالب ارائه شده در مقاله ذیل می توانید برای افزایش اطلاعات خود در خصوص تحصیل در آلمان با مشاورین موسسه مشاوره ای MIE ارتباط تلفنی داشته باشید و به صورت رایگان راهنمایی و مشاوره دریافت کنید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
کار تحصیل آلمان در 30 ثانیه
قوانین اجازه کار دانشجویی در آلمان
فردی که تحت عنوان یک دانشجوی بین المللی در آلمان مشغول به تحصیل است می تواند طبق قوانین اجازه کار دانشجویی در آلمان، کار حین تحصیل در آلمان داشته باشد. طبق این قوانین متقاضی تحصیل در دانشگاه های آلمان می تواند تا 30 ساعت در هفته اجازه کار داشته باشد. به عبارت دیگر متقاضیان تحصیل در دانشگاه های آلمان که پذیرش را دریافت نموده و به عنوان دانشجو در آلمان حضور دارند می توانند در سال 120 روز به صورت کامل یا 240 روز به صورت نیمه وقت به کار پرداخته و حقوق دریافت کنند. اگر دانشجویی تمایل داشته باشد که بیش از ساعات مجاز در آلمان به کار بپردازد باید از آژانس کاریابی محل اقامت خود و اداره ثبت نام اتباع خارجی مجوز دریافت کند. لازم است بیان کنیم که دانشجویان بین المللی در آلمان که مشغول به سپری کردن دوره زبان هستند می توانند در تعطیلات و با دریافت مجوز از جانب اداره مهاجرت و آژانس کار فدرال اجازه کار اشته باشند.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با کار تحصیل آلمان
نحوه یافتن کار دانشجویی در آلمان
دوست دارید یک کار پاره وقت در آلمان داشته باشید؟ برای شما سوال است که چگونه موفق به یافتن یک کار حین تحصیل در آلمان شوید؟ ما در اینجا به بیان نکاتی می پردازیم که قطعا به شما کمک بسیاری خواهد کرد.
در درجه اول به عنوان یک دانشجوی بین المللی که به دنبال فرصت شغلی در آلمان است باید هشیار باشید. بسیاری از کارفرمایان و استخدام کنندگان آگهی های شغلی را در سایت ها و کشانال های مختلف به صورت آنلاین یا حتی در مکان های متعدد و مختلف به صورت غیر آنلاین ارسال می کنند.
یکی از عالی ترین مکان ها برای پیدا کردن یک کار نیمه وقت در آلمان تابلوی اعلانات دانشگاه محل تحصیل دانشجو است. بسیاری از کارفرمایان با توجه به شرایط یک دانشجو فرصت های شغلی با ساعات کاری انعطاف پذیر ارائه می دهند که برای متقاضی عالی است.
مراکز شغلی و کاریابی در دانشگاه ها همواره پیشنهادات خوبی برای دانشجوها دارند. این مراکز همواره با چندین کارفرما و صاحبان صنایع و بیزینس در ارتباط هستند و می توانند راهنمایی های بسیار خوبی در این زمینه به متقاضیان ارائه دهند.
پورتال ها و سایت های کاریابی آنلاین یکی از رایج ترین و راحت ترین محل های کاریابی برای دانشجویانی است که به دنبال کار نیمه وقت در آلمان هستند تا از فرصت کار حین تحصیل در آلمان بهره جویند. این سایت ها سرشار است از فرصت های کاری متنوع در زمینه های مختلف.
در نهایت فراموش نکنید که کمک جستن از آشنایان، دوستان و هم دانشگاهی ها نیز می تواند برای یافتن کار حین تحصیل در آلمان کمک کننده باشد. اگرچه این روش همواره نتیجه بخش نیست اما هنگامی که به مردم اطلاع دهید که به دنبال شغل هستید، طبیعتاً تلاش می کنند تا شما را در مورد فرصت های شغلی موجود نیز آگاه کنند.
این مطلب را از دست ندهید!
درآمد کار دانشجویی در آلمان
به احتمال قوی ذهن فردی که متقاضی تحصیل در دانشگاه های آلمان است می تواند درگیر این موضوع باشد که با یک کار پاره وقت در آلمان چه میزان می توان درآمد کسب کرد؟ آیا این درآمد کفاف زندگی و تامین هزینه ها در آلمان را می دهد تا بتوانید خود را به عنوان یک دانشجو در آلمان حفظ کنید. آسوده خاطر باشید زیرا پاسخ به این سوال مثبت است. تقریباً همه می توانند در آلمان به صورت پاره وقت کار کنند، صرف نظر از اینکه شما دارای کدام مجوز اقامت هستید. مشاغل پاره وقت در بین دانشجویان داخلی و بین المللی رایج است. متقاضی تحصیل در آلمان با کار پاره وقت در آلمان می تواند بین 9 تا 19 یورو در ساعت درآمد داشته باشد. حداقل حقوق و دستمزد درنظر گرفته شده برای یک دانشجوی شاغل 9.60 یورو در ساعت است. فراموش نشود که شخص می تواند با دارا بودن شرایط بهتر برای دستمزد بالاتر درخواست نماید و آن را دریافت کند. همه چیز به توانایی های فرد برمی گردد. طبق آخرین آمار ارائه شده متوسط حقوق پاره وقت در آلمان 22,856 یورو در سال است. دستمزد معمول ساعتی برای مشاغل پاره وقت در آلمان 12 یورو است.
سطح زبان مورد نیاز برای کار دانشجویی در آلمان
برای پیدا کردن کار دانشجویی در آلمان هر چه زبان آلمانی شما بهتر باشد به طبع شانس بهتری خواهید داشت. البته بسیاری از دانشجویان مشاغل ساده را به عنوان کار حین تحصیل در آلمان انتخاب می کنند. این گونه مشاغل نیازی به تخصص خاص یا دانش زبان با سطح بالا ندارد. همچنین با در نظر داشتن این موضوع که یک دانشجوی بین المللی برای دریافت پذیرش از دانشگاه های آلمان با زبان آلمانی آشنایی دارد حتی اندک، می توان آسوده خاطر بود که دانشجویان ایرانی برای یافتن کار در آلمان بابت بحث زبان دغدغه ای نخواهند داشت. اگر مشغول تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان هستید نیز مشکلی نیست. شما برای داشتن یک کار دانشجویی پاره وقت با دانشتن زبان انگلیسی نیز شانس خوبی خواهید داشت. فراموش نکنید که کشورهای مهاجرپذیر از جمله آلمان از نیروی کار جوان استقبال خوبی می کنند.
مالیات کار دانشجویی در آلمان
متقاضیان تحصیل در دانشگاه های آلمان که در این کشور اقامت تحصیلی دارند و از فرصت کار حین تحصیل در آلمان بهره می برند می توانند تا 450 یورو در ماه بدون مالیات درآمد کسب کنند. بیش از این مبلغ، آنها باید حق بیمه اجتماعی و در برخی موارد مالیات بر درآمد را بپردازند. دستمزد و حقوق ماهیانه شما به ساعات کار شما بستگی دارد که در این مورد محدودیت هایی اعمال شده است. ناگفته نیست که کشور آلمان در رابطه با کار دانشجویی در آلمان بسته به کشور مبدا دانشجوی بین المللی مقررات متفاوتی دارد. دانشجویان کشورهای اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ یا سوئیس می توانند هر چقدر که می خواهند کار کنند، همچنین نیازی به مجوز ندارند. اما زمانی که بیش از 20 ساعت در هفته کار می کنند باید سهم بیمه را بپردازند.
دانشجویان سایر نقاط جهان و کشورهای غیر اتحادیه اروپا نمی توانند بیش از 240 نیم روز یا 120 روز در سال کار کنند. برای افزایش این محدودیت ها، آنها نیاز به اخذ مجوز ویژه از آژانس کاریابی (Agentur für Arbeit) و اداره مهاجرت دارند. به علاوه، ساعات کار بیش از حد می تواند منجر به از دست دادن بیمه درمانی گردد. به عنوان مثال، اگر شما با TK بیمه شده باشید، می توانید تا 435 یورو در ماه درآمد کسب کنید. بالاتر از آن، شما ملزم به پرداخت حق بیمه برای مراقبت های بهداشتی و تامین اجتماعی هستید. این مورد به طور قابل توجهی به کل هزینه ها و صورت حساب های سالانه شما اضافه می کنند
این مطلب را از دست ندهید!
بیمه بیکاری برای کار پاره وقت دانشجویی در آلمان
متقاضی درس خواندن در دانشگاه های آلمان مستلزم است که بیمه داشته باشد. هزینه این بیمه برای دانشجویان بین المللی بسیار مقرون به صرفه بوده و شامل خدمات بهداشتی و درمانی اعم از هزینه های بیمارستان، دارو و حوادث ناشی از تصادفات می شود. در موارد خاص که دانشجو امکان دریافت بیمه دانشجویی را ندارد باید از طریق شرکت های خصوصی که ارائه دهنده بیمه های خصوصی می باشند برای بیمه کردن خود اقدام کند. در خصوص بیمه بیکاری فردی می تواند این بیمه را دریافت نماید که هر ماه بخشی از درآمد حاصل از شغل خود را جهت دریافت بیمه بیکاری پرداخت کرده باشد. به طور معمول بیمه های بیکاری شامل کار پاره وقت دانشجویی در آلمان نمی گردد. بنابرین دانشجوی ایرانی یا خارجی محصل در آلمان در صورت بیکاری و نداشتن شغل باید برای تامین هزینه های تحصیل در آلمان و زندگی خود خود از قبل پیش بینی لازم را کرده باشد و حداقل پشتوانه ای در نظز داشته باشد.
بهترین کارهای دانشجویی در آلمان
اکثر دانشجویان ترجیح می دهند مشاغل پاره وقت داشته باشند، زیرا برای شرکت در کلاس های دانشگاه و همچنین مطالعه دروس خود نیاز به زمان بیشتری در مقایسه با یک فرد فارغ التحصیل دارند. بر اساس قوانین، یک دانشجو خارج از اتحادیه اروپا نمی تواند در طول یک سال به صورت تمام وقت کار کند، بنابرین خوب است که از محبوب ترین مشاغل پاره وقت در آلمان مطلع شوید.
ناگفته نماند که هر چه شهر بزرگتر باشد، فرصت های کاری بیشتر است. مشاغل نامبرده از جمله ساده ترین مشاغلی هستند که هر دانشجوی ایرانی و بین المللی می تواند به عنوان کار پاره وقت در آلمان به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشد.
قوانین خود اشتغالی یا فریلنسری در آلمان برای دانشجویان
بسیاری از دانشجویان ایرانی و خارجی در آلمان تمایل دارند که از فرصت های کاری در این کشور بهره ببرند تا علاوه بر بدست آوردن سابقه کار، کسب درآمدی داشته باشند. یکی از سوالاتی که برای برخی از دانشجویان مطرح است این می باشد که آیا یک دانشجوی خارجی در آلمان می تواند به صورت خود اشتغال یا فریلنسر در آلمان شغلی داشته باشد و قوانین مربوط به این دسته از مشاغل چگونه است. به ویژه این که در سال های اخیر بازار کار مشاغل فریلنسری بسیار داغ تر از گذشته شده است. در قدم اول باید بدانید که بر اساس قوانین آلمان فرد دانشجو برای خوداشتغالی در آلمان باید از اداره مهاجرت آلمان تائیده دریافت نماید. در گام بعد اگر موفق شود که این تائیدیه رادریافت کند باید قوانین لازم در خصوص محدودیت های مربوط به ساعات کاری را در نظر داشته باشد. این قوانین به نحوی است که دانشجو باید نشان دهد ساعات کاری وی تداخلی با تحصیل او ندارد و مشکلی در این زمینه ایجاد نخواهد کرد.
خاطر نشان می گردد که یک دانشجو نمی تواند در آلمان به صورت تمام وقت کار کند یا یک بیزینس یا فعالیت تجاری تمام وقت در المان داشته باشد. مگر این که نوع اقامت خود را از نوع تحصیلی به کاری تغییر دهد. لذا در نظر داشته باشید که ورود از طریق تحصیل می تواند مقدمه ای باشد برای ورود به بازار کار یا شروع یک بیزینس در آلمان. البته با توجه به جزئیات و قوانین خاص هر کشور بهتر است که قبل از اقدام با یک فرد خبره مشورت های لازم را داشته باشید و به صورت تخصصی به بررسی شرایط خود بپردازید.
شرایط کارآموزی در آلمان
برای داشتن یک کار پاره وقت در آلمان دانشجو انتخاب های متنوعی دارد. اگر متقاضی کار دانشجویی بخواهد به مشاغل ساده بپردازد از آنجایی که این دست از مشاغل نیاز به تخصص خاص ندارند امکان کاریابی برای وی بالا است. اما اگر دانشجو بخواهد دید بلند مدت تری داشته باشد و شغلی را انتخاب نماید که در آینده کاری و رزومه او تاثیر مثبتی بر جا بگذارید بهتر است در زمینه ای کاریابی کند که مرتبط با رشته تحصیلی اوست. در این موارد گاهی ممکن است که ابتدا کارفرما برای شخص دوره کارآموزی در نظر بگیر و سپس او را استخدام کند. در دوره کارآموزی کارفرما کیفیت کاری متقاضی را ارزیابی کرده و در مورد استخدام او تصمیم گیری می نماید.
در این جا بد نیست اشاره شود که برخی از دوره ها در آلمان به گونه ای طراحی شده که دانشجو بابت کاریابی دغدغه ای نداشته باشد و به عبارت دیگر دانشگاه محل تحصیل بابت یافتن کار به او یای می رساند. دوره کار تحصیل آلمان از جمله این دوره ها می باشد که در مباحث بعدی به صورت مفصل تر آن را بررسی خواهیم کرد. یکی دیگر از این دوره ها که امروزه در مورد آن تبلیغات زیادی صورت می گیرد دوره های اوسبیلدونگ می باشد که دارای شرایط و محدودیت سنی می باشد و متاسفانه شانس دریافت ویزا برای آن پایین است. مقاله دوره های اوسبیلدونگ آلمان در مورد این دوره ها توضیحات مفصلی ارائه داده است.
شرایط کار همراه در آلمان
اگر متقاضی دریافت ویزای تحصیلی آلمان متاهل باشد در اغلب موارد تمایل دارد که خانواده خود را نیز به همراه داشته باشد. وی برای این منظور می تواند برای ویزای همراه درخواست خود را ابلاغ کند اما مد نظر قرار دهید که همراه فقط به همسر و فرزندان وی که زیر سن قانونی هستند گفته می شود. مورد دیگر این که شخص باید برای همراه بردن خانواده خود در دوره های آکادمیک دانشگاهی مشغول به تحصیل باشد. برخی از دوره ها مثل دوره های زبان یا اوسبیلدونگ به وی اجازه بردن همراه نمی دهند. بنابرین اگر متاهل هستید و به همراه داشتن خانواده زمان تحصیل در کشور مورد نظر یکی از اولویت ها و موارد با اهمیت برای شماست حتما شانس دریافت ویزا برای همراهان را با یک وکیل خبره بررسی نمایید. در صورتی که شما در طول اقامت تحصیلی در آلمان بتوانید همسرتان را با خود همراه کرده و برای او نیز اقامت دریافت نمایید احتمالا برای شما مهم است که بدانید او در کشور آلمان اجازه کار دارد یا خیر؟ پاسخ به این سوال مثبت است اما دانش زبان آلمانی یکی از لازمه های اساسی برای آن است. شرایط کار همراه در آلمان به گونه ای است که شخص می تواند اجازه کار تمام وقت داشته باشد. بنابرین نه تنها متقاضی اصلی اجازه کار پاره وقت در آلمان دارد، همسر او هم می تواند اجازه کار تمام وقت داشته باشد.
دوره کار تحصیل آلمان
یک متقاضی تحصیل در آلمان که دوست دارد بعد از اتمام تحصیل سریع وارد بازار کار شود می تواند دوره های تحصیلی را انتخاب کند که در طی دوره تحصیل علاوه بر تحصیلات دانشگاهی سابقه کار کسب نماید. اگر بخواهیم واضح تر توضیح دهیم بهتر است دوره هایی را انتخاب کند که در کنار تحصیلات آکادمیک، دوره های عملی و کارورزی داشته باشد. یکی از این دوره های تحصیلی دوره کار تحصیل آلمان است. در این دوره دانشجوی متقاضی علاوه بر دروس تئوری، ساعاتی را باید مرتبط با رشته تحصیلی خود مشغول به کار شود. دانشگاه به وی کمک می کند تا بتواند جهت یافتن شغل مورد نیاز با شرکت یا موسسه ارتباط بگیرد. این شغل همراه با حقوق است که همین فاکتور یکی از بزرگ ترین مزیت های آن محسوب می گردد. دانشجوی دوره کار تحصیل آلمان در زمان فارغ التحصیلی نه تنها مدرک آکادمیک دریافت کرده بلکه در رزومه خود می تواند سابقه کار مرتبط ارائه دهد. علاوه بر این با دریافت حقوق در طی دوران تحصیل هزینه های تحصیل و زندگی را نیز تامین نموده است.
کار های غیر مجاز برای دانشجویان در آلمان
قوانین مربوط به کار حین تحصیل در آلمان محدودیت خاصی را برای مشاغل مختلف مشخص نکرده است. اما در این قوانین قید شده که دانشجو نمی تواند به صورت تمام وقت کار کند. بنابرین در انتخاب کار، دانشجویان به سراغ شغل هایی می روند که نیازی به ساعات کاری بالا نداشته باشد. لذا فرد محصل در آلمان در انتخاب شغل دارای محدودیت نیست بلکه ساعات کاری وی محدود است. نکته دیگر که قبلا هم در مورد آن صحبت کردیم مربوط به راه اندازی کسب و کار و یک بیزینس مستقل در آلمان است. دانشجو نمی تواند در آلمان با اقامت تحصیلی دارای یک بیزینس باشد یا به گفته دیگر خوداشتغال باشد. اگر دانشجوی ایرانی در آلمان بخواهد بیزینس خود را داشته باشد باید اقامت تحصیلی در آلمان را به اقامت کاری در آلمان تغییر بدهد. تنها در این حالت است که هم اجازه کار تمام وقت دارد و هم می تواند به عنوان یک فریلنسر یا فرد خوداشتغال به فعالیت کاری مشغول گردد.
مزایای داشتن کار دانشجویی در آلمان
بسیاری از متقاضیان تحصیل در دانشگاه های آلمان تمایل دارند که هزینه های زندگی در آلمان را خود به عهده گرفته و نیازی به دریافت ساپورت و کمک هزینه از جانب خانواده نداشته باشند. این یکی از مزایای کار دانشجویی در آلمان است که به دانشجو امکان می دهد تا بتواند هزینه زندگی و در مواردی تحصیل خود را تقبل نماید. به علاوه حتی اگر فرد به این درآمد نیازی نداشته باشد ورود به بازار کار پیش از فارغ التحصیلی می تواند برای دانشجو بسیار کمک کننده و سازنده باشد. این امر موجب می شود که دانشجوی شاغل با محیط کار و اجتماع آلمان آشنایی پیدا کند و با فرهنگ این کشور راحت تر ادغام شود. داشتن سابقه کار نیز یک فاکتور مثبت برای دانشجوی بین المللی در آلمان محسوب می شود و دانشجویی که در رزومه خود سابقه کار در آلمان ارائه می دهد در آینده برای یافتن یک شغل خوب شرایط بهتری نسبت به یک دانشجو بدون سابقه کار دارد. فراموش نشود برخی از دانشجویان با پیدا کردن یک شغل خوب در طی دوران تحصیل با کارفرما قرارداد کاری پاره وقت دارند اما پس از فارغ التحصیلی در صورتی که کارفرما از آن ها راضی باشد همان قرارداد کاری را تمدید کرده و یا حتی به صورت رسمی آن ها را استخدام می نماید. لذا کار پاره وقت در آلمان می تواند مقدمه یک شغل تمام وقت در آلمان باشد.
کار دانشجویی چه میزان از هزینه تحصیل و زندگی در آلمان را پوشش می دهد؟
هزینه های زندگی در آلمان در مقایسه با میانگین هزینه های زندگی در غالب کشورهای اتحادیه اروپا نسبتا مقرون به صرفه است. دانشجویان بین المللی که در آلمان مشغول به تحصیل هستند همواره از فرصت هایی برای کسب درآمد اضافی برای پرداخت شهریه یا هزینه های زندگی هر ماه استقبال می کنند. مطالعات آماری 861 یورو را به عنوان میانگین هزینه زندگی ماهانه برای دانشجویان بین المللی در آلمان یا تقریباً 10,332 یورو در سال تخمین می زنند. متقاضیانی که تحت عنوان دانشجو در آلمان اقامت دارند و کمتر از 30 ساعت در هفته کار می کنند، شغل آن ها به عنوان کار پاره وقت در آلمان تلقی می شود. هنگامی که به مدت 6 ماه در یک شرکت کار می کنید، این حق را خواهید داشت که برای کاهش ساعات کار هفتگی (در صورتی که شرکت بیش از 15 نفر را استخدام کند) درخواست دهید. علاقه مندان مهاجرت تحصیلی به آلمان می توانند با کار دانشجویی تا 450 یورو در ماه بدون پرداخت مالیات درآمد کسب کنند. کسب بیش از 450 یورو مستلزم داشتن شماره مالیات برای دانشجویان است و هر ماه مبلغ مشخصی از دستمزد و حقوق هر ماه کسر خواهد شد. دانشجویان ممکن است این پول را تا پایان سال پس از ارائه اظهارنامه مالیاتی پس بگیرند.
مقالات مرتبط
سوالات متداول در رابطه با کار حین تحصیل در آلمان
✔️یک متقاضی تحصیل در آلمان چقدر می تواند با کار حین تحصیل درآمد داشته باشد؟
مشاغل پاره وقت برای دانشجویان در آلمان بسته به مهارت های فردی شخص متقاضی و بخش شغلی یا صنعت که وی در آن مشغول به کار می شود، شاهد پرداخت های متفاوتی هستند. میانگین دستمزد تقریباً حدود 9.19 یورو در هر ساعت است و به طور دوره ای به روز می شود.
✔️آیا کار دانشجویی مستلزم پرداخت مالیات می شود؟
دانشجویان بین المللی که به صورت پاره وقت کار می کنند امکان دارند، هر ماه تا 450 یورو بدون نیاز به پرداخت مالیات درآمد کسب کنند. اگر به طور منظم بیش از این مبلغ در ماه درآمد دارید و حقوق دریافت می کنید، باید یک شماره مالیات دریافت کنید. در این سیستم، مبلغ مشخصی به صورت ماهانه از دستمزد شما کسر می شود.
✔️آیا ارائه مدرک زبان برای کار حین تحصیل در آلمان الزامی است؟
وقتی در آلمان حضور دارید کارفرمای آلمانی از شما مدرک زبان درخواست نمی کند. اما مسلم است که برای داشتن یک شغل باید با زبان آلمانی آشنایی داشته باشید. حتی در سطح مبتدی.
✔️قوانین خود اشتغالی یا فریلنسری در آلمان برای دانشجویان ایرانی چگونه است؟
دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه های آلمان که شهروند این کشور یا سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیستند نمی توانند در فیلدهای خوداشتغالی یا فریلنسری به کسب درآمد بپردازند.
سلام خسته نباشید. من میخواستم برای مقطع کارشناسی به آلمان برم. مخواستم بدونم من با تسلط به زبان های برنامه نویسیphp, javascript, python با کار دانشجویی میتونم خرج زندگی و تحصیلم رو دربیارم. چون سرمایه اولیه من میتونه فقط هزینه رفتم و اجاره یه خونه رو بده. ممنون میشم از پاسخ گوییتون
سلام دوست عزیز
کار دانشجویی فقط بخشی از هزینه های شما را پوشش خواهد داد. می توانید با موسسه تماس بگیرید تا شرایط شما بررسی شود و کارشناسان شما را راهنمایی کنند.
سلام
من در آلمان دانشجو هستم ولی این دومین مستر من هست .الان من یه کار در زمینه رشته خودم پیدا کردم و میخوام تمام وقت کارکنم و درسمم در کنارش به پایان برسونم میخواستم بدونم آیا مشکلی پیش میاد برا تبدیل ویزام یا نه
ممنون
سلام و عرض ادب
شما در حین تحصیل اجازه کار پاره وقت خواهید داشت.
سلام آیا آلمان بورسیهای ارائه میدهد؟ مثلا مقداری پول برای زندگی فرد؟ سقف این هزینه چقدر است؟
اگه مقاله مرتبط هست لطفا معرفی کنید
سلام و عرض ادب
بله می توانید به مقاله بورسیه تحصیلی آلمان مراجعه نمایید.
سلام و عرض ادب
من ۱۹ سال دارم و قصد دارم برای کالج اقدام کنم
می خواستم بدونم برای کار دانشجویی در آلمان کدام مدرک فنی حرفه ای در ایران را بگیرم بهتر است(کدام رشته برای پیدا کردن شغل هم از نظر سرعت هم از نظر درامد)؟؟؟
سلام و عرض ادب
به طور کلی مدارک فنی و حرفه ایران مورد تایید نمی باشند. در خصوص شغل نیز آزاد هستید که به هر شغلی مشغول شوید.
سلام من ۱۷ سال دارم و می خوام برای دبیرستان آلمان اقدام کنم آیا اجازه کار هم دارم
سلام و عرض ادب،
دوست عزیز اجازه کار در این سن به سختی اخذ می شود.