بررسی شرایط مهاجرت حسابداران به کانادا
حسابداری در کانادا یکی از مشاغل مورد نیاز می باشد. شما به عنوان یک حسابدار در کانادا از فرصت های شغلی بسیار خوبی برخوردار خواهید بود. به عنوان یک فرد موفق شناخته شده و از جایگاه اجتماعی قابل قبول در جامعه برخوردار هستید. همچنین درآمد بسیار خوبی کسب خواهید کرد. درآمد حسابدار در کانادا به نحوی است که می توانند هزینه های یک زندگی با سطح کیفیت بالا را برای خود و اعضای خانواده خود تأمین نمایند. مهاجرت حسابداری در کانادا از دو طریق زیر امکان پذیر است: اکسپرس اینتری و برنامه انتخاب استانی.
موقعیت حسابداری در کانادا در برخی از شهرها و ایالت ها نظیر تورنتو، آلبرتا، نوا اسکوشیا و نیوبرانزویک، بسیار پرطرفدار می باشد. حقوق حسابدار در کانادا برای هر ساعت حدود 30 دلار می باشد. شما می توانید پس از مطالعه مقاله حسابداری در کانادا و بدست آوردن اطلاعات کلی در مورد مهاجرت حسابداران به کانادا یا حقوق حسابدار در کانادا با موسسه ملک پور تماس تلفنی داشته باشید و شرایط خود را به صورت تخصصی تر برای مهاجرت به کانادا توسط کارشناسان موسسه بررسی کرده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط مهاجرت حسابدار به کانادا
متقاضیانی که مدرک کارشناسی حسابداری دارند، میتوانند برای ادامه تحصیل در رشتههای حسابداری، مالی، مدیریت مالی، تجارت، اقتصاد و غیره اقدام نمایند و پس از اتمام تحصیل شغل خود را در کانادا بیابند. درخواست کنندگان باید نمره 6.5 در آزمون آیلتس زبان انگلیسی را ارائه دهند.
یکی دیگر از راه هایی که حسابداران می توانند به کانادا مهاجرت کنند، روش کاری است. متقاضیانی که می خواهند از طریق کار به کانادا مهاجرت کنند، باید از سیستم اسکیل ورکر استفاده کنند. این سیستم بر اساس نمره است. ابتدا افرادی که میخواهند ارزیابی شوند، باید مدارک تحصیلی خود را به یک سازمان به نام World Education Service (WES) بفرستند. WES سازمانی است که به ارزیابی مدارک متقاضیان میپردازد. برای بررسی اسناد توسط WES، سه روش پیشنهادی وجود دارد که افرادی که میخواهند به کشور دیگر مهاجرت کنند باید روش ارزیابی مورد نیاز برای مهاجرت را انتخاب کنند. بعد از بررسی اوراق درخواست کنندگان، آنها باید پروفایل شخصی خود را بسازند.
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه اقامت کانادا

افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند خوشحال خواهند شد اگر بدانند که کانادا علاوه بر سیستم اسکیل ورکر فدرال، دارای طرح کاندیداهای استانی نیز می باشد. این طرح می تواند امتیاز CRS شما را تا 600 امتیاز افزایش دهد، به عبارت دیگر تقریباً ورود شما به کانادا تضمین خواهد شد. برنامه کاندیداهای استانی کانادا (PNP)، یک برنامه مهاجرت است که به استان ها و مناطق مختلف کانادا اجازه می دهد نامزدهای مهاجرت را معرفی کنند.
طیف گسترده ای از این استان ها به طور خاص به دنبال متخصصان حسابداری هستند. بنابرین شما می توانید به عنوان یک حسابدار با نامزدی استانی به کانادا مهاجرت کنید. اگر شما از طریق برنامه های استانی کانادا موفق به مهاجرت شوید، از همان ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت خواهید کرد، البته از شما انتظار می رود برای مدت دو سال در استان نامزد زندگی و کار کنید. بعد از این دو سال، شما آزاد هستید در هرجای کانادا که مایل بودید زندگی و کار کنید.
مدارک مورد نیاز برای کار در کانادا به عنوان حسابدار
برای کار در کانادا به عنوان حسابدار باید آگاه باشید که رشته حسابداری از جمله رشته هایی است که جهت ورود به بازار کار ابتدا باید مدرک شما معادل سازی شود تا بتوانید اجازه کار دریافت کنید. به عبارت دیگر برای مهاجرت به کانادا به عنوان حسابدار، نیاز است که شما دارای منشور یا مقرره در کشور خود باشید. برای این منظور حسابداران رسمی و مجاز در کشورهای مختلف به طور معمول، از طریق توافق نامه شناخت متقابل (MRA) یا قرارداد عضویت متقابل (RMA)، با توجه به استانداردهای کانادا واجد شرایط شناخته می شوند. اگر حسابداران در یکی از این دسته ها قرار بگیرند، ممکن است حق صدور گواهینامه کانادایی را داشته باشند. توافق نامه به رسمیت شناختن متقابل (MRA) یک توافق بین المللی است که به موجب آن دو یا چند کشور توافق می کنند نتایج ارزیابی انطباق یکدیگر را به رسمیت بشناسند (به عنوان مثال گواهینامه ها یا نتایج آزمون).
علاوه بر اخذ گواهینامه حسابداری کانادا، فرد باید دارای یک مدرک تحصیلی معتبر نیز باشد. بنابرین اگر قصد مهاجرت به کانادا به عنوان حسابدار را دارید باید حداقل یک مدرک کارشناسی در رشته حسابداری ارائه دهید. اگر در خارج از کانادا تحصیل کرده اید و مدرک تحصیلی شما از جانب دانشگاه یک کشور دیگر است نیاز به گرفتن ECA (ارزیابی اعتبار تحصیلی) خواهید داشت. ECA برای تأیید مدرک خارجی، مدرک دیپلم یا گواهینامه و اثبات معتبر بودن و برابر بودن این مدرک با مدرک کانادایی استفاده می شود. علاوه بر این ها بسته به این که شما در کدام یک از استان های کانادا قصد کار دارید، نیاز است که مدارک دیگری نیز ارائه دهید. بیشتر موسسات، شرکت ها و سازمان ها در کانادا از کد NOC استفاده می کنند. کد NOC یک کد چهار رقمی است که به مشاغل مختلف اختصاص دارد. این کد چهار رقمی بیان کننده اطلاعات مربوط به آن شغل می باشد. کد NOC مربوط به شغل حسابداری 1111 می باشد. شما می توانید برای کسب اطلاعات کامل و همچنین شرح وظایف شغل حسابداری این کد را بررسی نمایید.
این مطلب را از دست ندهید!
راه های مهاجرت حسابداران به کانادا
دولت کانادا یک طرح برای کمک به حسابداران مهاجرتی ارائه کرده است تا بتواند از تخصص و مهارت آنها استفاده کند. اشخاصی که به عنوان حسابدار میخواهند در کانادا زندگی و در آنجا شاغل شوند، میتوانند به دو روش مختلف به نامهای اکسپرس انتری و برنامه استانی به این کشور مهاجرت کنند. در این بخش میخواهیم به شما در مورد این دو روش توضیح دهیم.
امتیاز لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق حسابداری
برای اقدام به مهاجرت به کانادا از طریق شغل حسابداری، حتما باید یک حساب کاربری در سامانه اکسپرس انتری کانادا داشته باشید. امتیازی که از این پروفایل بدست میآورید، بر اساس اطلاعات شما محاسبه می شود. اگر بیش از 67 درصد نمره را بگیرید، می توانید ویزای کاری کانادا را دریافت کنید. پیش از بررسی نکاتی که باید در مورد مهاجرت به کانادا از طریق حسابداری بدانید اگر مایلید اطلاعات بیشتری درباره ویزای کاری در کانادا به دست آورید، لازم است مقاله ای درباره روش های مهاجرت کاری به کانادا بخوانید.
امتیازات این سیستم بر مبنای 6 عامل زیر ارزیابی خواهند شد:
مدرک حسابداری مورد تایید کانادا
متقاضیانی که قصد دارند به عنوان حسابدار به کانادا مهاجرت کنند، لازم است با شرایط لازم برای ورود به این کشور آشنا باشند. حسابداران در لیست NOC کانادا کد 1111 هستند و واجد شرایط اقامت دائم تحت برنامه مهاجرت کارگران ماهر فدرال می باشند. علیرغم هجوم حسابداران در چند سال گذشته، حسابداران خبره همچنان در سراسر کانادا از هر دو مسیر فدرال و استانی تقاضای بالایی دارند.
مهاجرت حسابدار به کانادا مستلزم ارائه مدارکی برای قبولی درخواست کار خود است، این مدارک باید از یک موسسه آموزشی یا دانشگاه معتبر اخذ شده باشند. این مدرک باید نشان دهد که شخص به صورت تخصصی در رشته حسابداری تحصیل کرده است و در این زمینه موارد لازم را آموخته است. با دارا بودن مدارک عالی و درجات بالاتر در رشته حسابداری و همچنین داشتن تجربه کاری، شخص می تواند در کانادا، در عنوان های شغلی بالاتری مانند ناظر یا دفتردار مشغول به کار شود. این نکته حائز اهمیت است که مدرک شما در کانادا باید مورد تایید سازمان یا ارگان های خاصی باشد. موسسه اوراق بهادار، انجمن دفترداران کانادا یا انجمن حسابداران کانادا، مدارک حسابداری را تایید می کنند که این تایید نشان از اجازه فعالیت حسابدار در کانادا است.
قوانین مهاجرت حسابدار به کانادا
بطور کلی، میتوان از چند بعد به مهاجرت حسابداران به کانادا پرداخت. اشخاص میتوانند به کانادا بروند تا در آنجا تحصیل کنند یا یاد بگیرند. حسابداران میتوانند به طور مستقیم به کانادا بروند تا در آنجا کار کنند. همچنین، میتوان به کانادا برای سرمایه گذاری مهاجرت کرد. یک نکته مهم درباره رشته حسابداری این است که قوانین باعث می شود که یافتن کار با یک مدرک و استانداردهای حسابداری در کانادا با سایر کشورها از جمله ایران، متفاوت باشد. شایان ذکر است اگر شخصی بتواند ابتدا به صورت تحصیلی وارد کانادا شود و بعداً قوانین و استانداردهای حسابداری در این کشور را یاد بگیرد نیزمیتواند براحتی در کانادا کار کند.
وظایف اصلی حسابداران در کانادا
حسابداران در کانادا در بخش های دولتی یا خصوصی کار می کنند. مسئولیت اصلی آن ها حسابرسی داده های حسابداری و ارائه مشاوره مالی به افراد و سازمان ها است. هدف آن ها این است که اطمینان حاصل کنند مشتریان آن ها از مقررات استانی و ملی کانادا پیروی می کنند، لذا کلیه مراحل را دنبال می کنند و کلیه درآمد و هزینه ها را حساب می کنند. نقش دیگری که یک حسابدار می تواند به عهده بگیرد، نقش یک مشاور مالی و حسابرس است که همیشه بر هدف نهایی متمرکز است، یعنی رسیدن به حداکثر سود برای مشتریان با کاهش هرچه بیشتر هزینه ها. حسابداران می توانند در امور مالیاتی، حسابداری شرکتی، حسابرسی پزشکی قانونی و حسابداری بیمه، تخصص داشته باشند. حسابداران می توانند برای سازمان های مختلفی از جمله شرکت های دولتی، خصوصی یا سازمان های تجاری، انجمن های غیر انتفاعی و ادارات دولتی کار کنند. حسابداری در کانادا می تواند در دسته مشاغل سلف ایمپلوید (خود اشتغالی کانادا) قرار بگیرد. در جدول زیر وظایف اصلی حسابداران در کانادا به صورت خلاصه ارائه شده است.
جزئیات مربوطه | وظایف |
بررسی دفاتر مالی مشتریان
تجزیه و تحلیل سود و هزینه نوشتن گزارش در مورد وضعیت مالی مشتریان ارائه دفاتر مالی |
مستند کردن گزارش های مالی برای مشتریان |
– | مدیریت سوابق مالی، سیستم ها و بودجه ها |
– | انجام حسابرسی های مالی برای مشتریان |
ارائه مشاوره مالی و مالیاتی
گزارش بی نظمی |
مشاوره دادن به مشتریان در امور مالی (به عنوان مثال بهبود مشاغل، کاهش هزینه ها و ورشکستگی) |
بررسی حساب ها و سوابق مالی
مشاوره به مشتریان در مورد اظهارنامه و برنامه ریزی مالیاتی محاسبه مبالغ اظهارنامه مالیاتی |
تهیه گزارش های مالی و مالیاتی جدید برای مشتریان و تجزیه و تحلیل گزارش های موجود و اطمینان از مطابقت آن ها با استانداردها و قوانین فعلی |
– | نظارت و آموزش حسابداران و کارآموزان مشتاق |
مهارت های مورد نیاز شغل حسابداری در کانادا
مهاجرت حسابدار به کانادا زمانی با موفقیت همراه است که متقاضی در کار خود دارای مهارت هایی باشد. از جمله این مهارت ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.
این مطلب را از دست ندهید!
گرایشات شغل حسابداری در کانادا
گرایشات شغلی حسابداران در کانادا شامل گروه ها و زیر گروه های زیر است. توجه نمایید که درآمد حسابدار در کانادا با توجه به منطقه کاری و گرایش شغلی او محاسبه می شود.
حسابدار | تحلیلگر | رئیس واحد حسابرسی- مالیات | حسابرس- امور مالی | حسابرس- CA یا همان حسابدار رسمی |
حسابرس رسمی (CA) | حسابدار شعبه بانک | امین ورشکستگی | حسابدار بودجه | حسابدار عمومی خبره (CGA) |
حسابدار مدیریت (CMA) | دانشجوی حسابدار رسمی (CA) | حسابدار ارشد | حسابدار هزینه | متخصص بازاریابی دیجیتال |
حسابدار مالی | حسابدار عمومی | حسابدار مالیاتی | متخصص مالیات بر درآمد | حسابدار پروژه |
تفاوت حسابداری در ایران و کانادا
در تفاوت حسابداری در ایران و کانادا می توان گفت که با توجه به تعداد زیاد شرکت هایی که در کانادا وجود دارد پس در این کشور نیاز به نیروی حسابدار بیشتر است. در کانادا موقعیت های شغلی زیادی برای فارغ التحصیلان رشته حسابداری و حتی نیروهای متخصص خارج از کشور وجود دارد به همین دلیل برای اکثر حسابداران عنوان شغلی وجود دارد. در مقابل، در ایران نیز شرکت هایی وجود دارد که اکثر کارهای حسابداری و مالی که قبلا توسط مدیران انجام می شد، بر عهده حسابداران است. به نسبت سایر رشته ها، رشته حسابداری در ایران تعداد بیکار کمتری دارد.
بازار کار رشته حسابداری و آینده شغلی آن در ایران روز به روز در حال افزایش و بهبود است. در ایران تقاضای زیادی برای حسابداری وجود دارد و پیدا کردن کار به نسبت کانادا آسان تر است. در مقابل بازار کار حسابداری در کانادا بسیار قوی است. لازم به ذکر است که پیدا کردن کار در کانادا برای حسابداران تقریبا سخت است مه با انجام مراحل لازم می توان راحت تر در کانادا کار پیدا کرد. درآمد و حقوق حسابدار در کانادا نسبت به ایران بالاتر است.
بازار کار حسابداری در کانادا
بازار کار کانادا برای حسابداران بسیار قدرتمند است و انتظار می رود تا چندین سال آینده وضعیت به همین صورت ادامه داشته باشد. با توجه به نرخ بیکاری برای حسابداران که کمتر از حد متوسط نرخ بیکاری در کانادا است، می توان به این نتیجه رسید که بازار کار حسابداری در کانادا بسیار مناسب است. بنابرین به عنوان یک حسابدار واجد شرایط شما می توانید اطمینان خاطر داشته باشید که تخصص شما در کانادا مورد نیاز است و فرصت های شغلی بسیاری را می توانید در سراسر کانادا داشته باشد.
اگرچه بیشتر شرکت های حسابداری در شهرهای بزرگ واقع شده اند و با توجه به این موضوع در شهرهای بزرگ تر فرصت های شغلی بیشتری خواهید یافت. اما در کنار این موضوع باید این نکته را مد نظر قرار دهید که بازار کار حسابداری در کانادا در برخی از استان ها و شهرهای کم جمعیت تر بسیار بهتر است و این مناطق نیاز بالایی برای جذب نیروی کار ماهر و متخصص وجود دارد. برخی از استان های کانادا که در حال حاضر به شدت به حسابداران احتیاج دارند نوا اسکوشیا، آلبرتا، بریتیش کلمبیا و نیوزبرانزویک هستند. در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور کانادا را مشاهده می فرمایید.
ساعات کاری یک حسابدار که به صورت منظم کار می کند در هفته می تواند بین 35 تا 40 ساعت باشد. با این وجود، باید انتظار داشته باشید که حسابداران در مواقعی که مهلت مقرر نزدیک است یا در مواقعی که کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد، ساعات کاری بیشتری خواهند داشت (به عنوان مثال پایان یک سال مالی). همچنین یک حسابدار باید انتظار داشته باشد که برای حسابرسی یا بررسی دفاتر مالی به دفاتر مشتریان خود مراجعه کند. اکثر مشتریان در همان شهری هستند که دفتر حسابداری واقع شده است. بنابرین بیشتر این سفرها درون شهری خواهد بود اما ممکن است که یک حسابدار سفرهای بین شهری نیز داشته باشد. در تصویر زیر میزان فرصت های شغلی موجود در هر یک از استان های کانادا ارائه شده است.
درآمد و حقوق حسابدار در کانادا
در خصوص درآمد حسابداران در کانادا به طور کلی باید گفت که همانند تمامی مشاغل دیگر، این میزان درآمد به تخصص و سوابق کاری شما بستگی مستقیم دارد. بدیهی است که یک حسابدار حرفه ای یا مدیر حسابداری درآمد بالاتری نسبت به یک حسابدار معمولی یا کمک حسابدار خواهد داشت. علاوه بر این میزان متوسط حقوق و دستمزد تا حدودی در استان های مختلف کانادا با هم متفاوت است. برای مثال یک حسابدار حرفه ای که دارای مدرک CPA است با سابقه کاری کم تر از 5 سال به طور متوسط حدود 75 هزار دلار در سال حقوق دریافت می کند، در صورتی که یک حسابدار با همان مدرک اما سابقه کار بالاتر از 5 سال به طور متوسط 96 هزار دلار در سال درآمد دارد. همچنین یک حسابدار با تجربه و با سابقه کاری بین 10 تا 20 سال به طور متوسط 114 هزار دلار در سال درآمد خواهد داشت و این میزان درآمد برای حسابداران با تجربه کاری بالای 20 سال تا 165 هزار دلار در سال می تواند بالاتر برود.
متوسط حقوق حسابدار در کانادا 58,601 دلار در سال یا 30 دلار در ساعت است. این رقم در حدود 1.8 برابر بیشتر از دستمزد متوسط کشور است. به عبارت دیگر درآمد حسابدار در کانادا حدود 2 برابر بیشتر از درآمد متوسط در کانادا می باشد. برای یک حسابدار تازه کار که می خواهد شروع به کار کند میزان متوسط حقوق در حدود 41 هزار دلار در سال خواهد بود. در حالی که متوسط حقوق حسابدار در کانادا برای افراد با تجربه بیشتر همان طور که گفته شد بالاتر از 75 هزار دلار در سال می باشد. این آمار بر اساس بررسی و تحلیل هزار و 655 حقوق استخراج شده نیروی حسابدار در کانادا ارائه شده است. در جدول زیر میزان متوسط درآمد حسابداران در کانادا در شهرهای مختلف کانادا ارائه شده است.
متوسط درآمد | شهر |
59,091 | تورنتو |
57,825 | مونترال |
56,779 | ونکوور |
60,591 | اتاوا |
68,515 | کلگری |
56,813 | میسیساگا |
بهترین شهر کانادا برای حسابداری
بهترین شهرها برای درخواست شغل حسابداری در کانادا، شهرهای تورنتو، اتاوا و ونکوور هستند. برای پیدا کردن شغل حسابداری در کانادا، باید مواردی را مد نظر داشته باشید و بر اساس آن یکی از شهرهای کانادا را برای مهاجرت انتخاب کنید. نکاتی که در انتخاب یکی از شهرهای کانادا برای مهاجرت باید در نظر داشته باشید این است که تقاضای کار برای حسابداری در آن بالا باشد همچنین درآمد خوبی برای حسابداران در نظر گرفته شده باشد. به طور کلی، انتخاب منطقه کاری به عنوان اولین گزینه برای پیشبرد حرفه خود به عنوان یک حسابدار قطعا یک تصمیم امیدوار کننده و سودمند است. همچنین باید محیط شهری را در نظر بگیرید که در روزهای تعطیل بتوانید از محیط اطراف خود نهایت لذت را ببرید.
این مطلب را از دست ندهید!
انجمن حسابداران رسمی کانادا
انجمن حسابداران رسمی کانادا (CICA) به یک سازمان غیرانتفاعی اشاره دارد که نماینده متخصصان حسابداری در کانادا می باشد. این سازمان نماینده حسابداران رسمی کانادا (CA) در سطح ملی و بین المللی است و مسئول توسعه اصول پذیرفته شده حسابداری (GAAP) برای تکنیک های حسابداری کانادایی بود. این انجمن همچنین راهنما و مطالب آموزشی را در مورد تعدادی از موضوعات مرتبط با حسابداری منتشر می کند. این سازمان که در سال 1902 به عنوان انجمن حسابداران خبره Dominion تأسیس شد، پس از تغییر نام خود در سال 1951، به مؤسسه کانادایی حسابداران خبره تبدیل شد. انجمن CICA که مقر آن در تورنتو است، دارای 82.000 عضو است که نماینده حسابداران رسمی در سراسر کانادا هستند.
اصول عمومی پذیرفته شده حسابداری کانادا با استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی در سال 2011 جایگزین شد. انجمن CICA یک سازمان حرفه ای اولیه برای حسابداران رسمی در کانادا بوده است. CA کانادا مجموعه ای از خدمات را به بخش تجاری و همچنین به افراد در زمینه مالیات شرکت ها و اشخاص، تضمین و امور مالی ارائه می دهد. آنها همچنین به شرکت ها خدمات مشاوره تجاری ارائه می دهند. درست مانند الزامات تعیین حسابدار رسمی (CPA) در ایالات متحده، CA باید حداقل مجموعه ای از الزامات را برآورده کند تا عضویت در CICA اعطا شود.
وضعیت دریافت اقامت و تابعیت برای حسابداران در کانادا
یکی از مسیرهای مهاجرت حسابدار به کانادا اقدام از طریق سیستم اکسپرس اینتری می باشد. در این سیستم که بر اساس امتیاز بندی می باشد دو حالت برای شما وجود خواهد داشت. در صورتی که در سیستم اسکیل ورکر فدرال امتیاز کافی به دست آورید و واجد شرایط شوید، اقامت دائم کانادا را بدست آورده و می توانید در هر یک از استان های کانادا که مایل بودید اقامت داشته باشید. اما چنانچه تحت برنامه های استانی اقدام نمایید و از جانب استان مورد نظر امتیازی به شما تعلق بگیرد ملزم هستید که در چند سال اول در استانی که اسپانسر شما بوده است کار و زندگی نمایید. در خصوص کسب امتیازات لازم پیشنهاد می شود که مدرک تحصیلی شما حداقل کارشناسی ارشد باشد. بیشتر از 3 سال سابقه کاری مرتبط داشته باشید و بتوانید یک مدرک زبان با نمره آیلتس 7 یا بالاتر ارائه دهید. همچنین ماکسیمم امتیاز سن برای سن 29 سال خواهد بود. لذا بهتر است نهایتا تا سن 32 سال برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایید تا از شانس خوبی برخوردار باشید.
یک خبر خوب برای متقاضیان مهاجرت حسابدار به کانادا که تحصیلات خود را در کانادا گذرانده اند این است که تحصیلات متقاضی در کشور کانادا و همچنین سابقه کار در این کشور شامل امتیاز خواهد بود. بنابرین افرادی که تحصیلات خود را در کانادا گذرانده باشند شانس بالاتری برای دریافت اقامت دائم کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری خواهند داشت. پس از دریافت اقامت دائم کانادا و گذشت 5 سال شما می توانید برای دریافت تابعیت کانادا و پاسپورت این کشور درخواست نمایید. البته نیاز است که شرط حضور در کانادا را رعایت کرده و حداقل 3 سال در خاک این کشور حضور داشته باشید. مطالعه مقاله تحصیل حسابداری می تواند اطلاعات بسیار خوبی در زمینه تحصیل حسابداری در اختیار شما قرار دهد.
وضعیت ویزای همراه برای حسابدران در کانادا
وضعیت همراه برای حسابداران در کانادا به نوع اقامت آن ها بستگی خواهد داشت. در صورتی که فرد از طریق سیستم اکسپرس اینتری و به عنوان یک نیروی متخصص وارد کانادا شده باشد از همان بدو ورود اقامت دائم کانادا را برای خود و اعضای خانواده خود دریافت می کند. منظور از اعضای خانواده همسر و فرزندان وی هستند. البته اقامت فرزندان در صورتی بدست می آید که آنان زیر 21 سال باشند و به خانواده وابسته باشند. در صورتی که سن آن ها بالای 21 سال باشد و یا ازدواج کرده باشند در پرونده والدین قرار نخواهند گرفت. در این روش به دلیل این که تمام اعضای خانواده اقامت دائم دریافت می کنند، مانند یک شهروند کانادایی اجازه کار و تحصیل خواهند داشت. تحصیل برای فرزندان در مدارس دولتی کانادا تقریبا رایگان است و همسر فرد اصلی می تواند به صورت تمام وقت اجازه کار داشته باشد. همچنین رفت و آمد به کانادا برای آن ها بدون محدودیت خواهد بود.
در صورتی که فرد از طریق تحصیل در رشته حسابداری وارد کانادا شده باشد اجازه کار نیمه وقت در کانادا خواهد داشت. بهتر است که دانشجو از این فرصت برای بدست آوردن تجربه و سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود استفاده کند. فردی که از طریق تحصیل به کانادا می رود نیز می تواند برای اعضای خانواده خود اقامت دریافت نماید. البته این اقامت به صورت موقت و برابر با طول اقامت تحصیلی متقاضی اصلی می باشد. همسر وی در طول این مدت اجازه کار تمام وقت دارد و فرزندانش می توانند در مدارس کشور کانادا به تحصیل بپردازند. نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که در روش ورود از طریق سیستم اکسپرس اینتری فرد برای خود و اعضای خانواده اش به صورت هم زمان اقامت دریافت می کند. اما در صورت ورود به کانادا از طریق تحصیل پیشنهاد می شود ابتدا متقاضی اصلی به کانادا رفته و سپس از داخل کشور کانادا برای خانواده خود درخواست ویزای همراه نماید تا شانس بالاتری داشته باشد. لذا در روش تحصیلی ممکن است ویزای همراه به صورت هم زمان نباشد.
پاسخ به سوالات متداول در مورد مهاجرت حسابداران به کانادا
آیا پس از ورود به کانادا می توان به عنوان حسابدار مشغول به کار شد؟
در صورتی که تحصیلات خود را در دانشگاه های کانادا نگذرانده باشید و مدارک شما متعلق به دانشگاه یک کشور خارجی باشد هم مدارک تحصیلی شما باید اعتبار سنجی شود و هم نیاز به دریافت گواهینامه لازم برای اجازه کار به عنوان حسابدار در کانادا خواهید بود.
حداقل سابقه کاری مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا به عنوان حسابدار چقدر است؟
به طور کلی بهتر است که در 10 سال گذشته حداقل یک سال سابقه کار مرتبط با حسابداری داشته باشید. به عبارت دیگر 1560 ساعت در کل یا 30 ساعت در هفته. همچنین در سیستم اکسپرس اینتری در صورتی که شما 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشید می توانید ماکسیمم امتیاز را بدست آورید.
آیا فردی که می خواهد به عنوان حسابدار در کانادا مشغول به کار شود حتما باید مدرک دانشگاهی در رشته حسابداری ارائه دهد؟
بهتر است که فرد حداقل یک مدرک کارشناسی در رشته حسابداری داشته باشد. در برخی از موارد افرادی که در رشته های مرتبط تحصیل کرده اند می توانند به کار حسابداری بپردازند اما باید ابتدا مدرک CPA دریافت نمایند.
کدام استان های کانادا تقاضای بیشتری برای استخدام نیروی کار حسابدار دارند؟
استان های نوا اسکوشیا، آلبرتا، بریتیش کلمبیا و نیوزبرانزویک استان هایی هستند که در حال حاضر به شدت به نیروی کار حسابدار نیاز دارند.
سلام. بنده ۲۹ سال سن دارم تا ۲ سال آینده مدرک دکتری حسابداری و مدرک زبان میگیرم. اما فعلا سابقه کار ندارم. احتمالا تا ۲ الی ۳ سال آینده یک سال سابقه کار هم به رزومه اضافه میشه.
اما من شنیدم مدرک تحصیلی ما ارزش نداره و باید در کشور دیگه از صفر شروع کنیم به تحصیل. من فارغ التحصیل دانشگاه دولتی مازندران در دوره روزانه هستم.
میخواستم بدونم این حرف صحت داره؟
اگه لازم به تحصیل مجدد نیست متوسط هزینه برای مهاجرت کاری با داشت یک وکیل مهاجرتی چقدر است؟
سلام
با توجه به اینکه تحصیل حسابداری به نوعی رشته بومی هر کشور می باشد، بنابراین این رشته آنچنان رشته مناسبی برای مهاجرت به شمار نمی آید
سلام ترو خدا پاسخ بدید ایا برای ویزای کاری یا اسپرس اینتری اگر حساب دار باشیم و بعد معادل سازی باید مثل دوره های پزشکی اول چند سال دوره ببینیم و کار آموزی کنیم یا از همون اول میشه رفت استخدام شد
سلام
در کامنت قبلی که داده بودید پاسخ سوالتون رو دادیم.
با عرض درود خدمت شما، بنده ۳۳ ساله هستم. از دیپلم تا کارشناسی در رشته حسابداری تحصیل نموده ام و دارای ۷ سال سابقه حسابداری در موسسات خدمات حسابداری و کلاً ۱۳ سال سابقه بیمه دارم، چطور میتونم ویزا بگیرم بهمراه خانواده ام ؟
ممنون میشم راهنمائیم کنین ?
دوست عزیز باید سطح زبان و شرایط مالی شما نیز مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوانیم در این زمینه کامل راهنمایی تان کنیم. شما میتوانید با شماره های موسسه تماس بگیرید تا همکاران شرایط شما رو بررسی کنند و در این زمینه راهنمایی تان کنند
با درود و عرض ادب.اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.بنده ۴۵ سال سن دارم و دارای مدرک کارشناسی حسابداری هستم.سابقه ۲۲ سال کارمند بانک بوده و بیش از ده سال هم بازرس هستم.برای اخذ ویزای کار و همراه چگونه باید اقدام کنم؟
با سلام و وقت بخیر
دوست عزیز با توجه به شرایط سنی شما و سیستم امتیازی این کشور، در صورت داشتن سرمایه کافی میتوانید با برنامه کارافرینی اقدما نمایید.