مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی
افرادی واجد شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی هستند که سوءپیشینه کیفری نداشته باشند، توانایی کار کردن و پرداخت هزینه های خود را داشته باشند و همچنین بیماری واگیر داری نداشته باشند. پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی برای ویزای فوری سریع تر است و محدودیت تعداد در سال ندارد اما ویزاهای ترجیحی پروسه طولانی تری داشته و همچنین تعداد آن ها در سال محدود است.
ویزای مهاجرت نسبی فوری شامل همسر، فرزندان مجرد زیر 21 سال و والدین و نامزد می شود. ویزای مهاجرت ترجیحی شامل فرزندان بالای 21 سال، فرزندان متاهل، برادر و خواهرانی که بالای 21 سال سن داشته باشند، می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص موضوع مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی می توانید با شماره های موسسه مهاجرتی ملک پور تماس حاصل فرمایید و در این زمینه از مشاوره رایگان بهره مند شوید.
شرایط مهاجرت خویشاوندی به آمریکا
در صورتی که متقاضی هیچ بار هزینه ای برای آمریکا نداشته باشد، قادر به کار کردن باشد، هیچ بیماری واگیری و یا سوءپیشینه کیفری نداشته باشد می تواند برای اخذ این ویزا اقدام کند.
انواع ویزای خویشاوندی آمریکا
ویزای خویشاوندی آمریکا به دو دسته اساسی تقسیم می شود. یک دسته ویزای مهاجرت نسبی فوری برای اقوام درجه یک است، دیگری ویزای مهاجرت ترجیحی برای سایر بستگان می باشد.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی
افرادی که وارد این کشور می شوند و اقامت آمریکا به دست بیاورند، می توانند برای ورود و الحاق والدین، همسر، فرزند و خواهر و برادر خود اقدام کنند و الحاق هر کدام از آن ها متفاوت می باشد و باید پروسه جداگانه و مدارک مختلفی را نیز ارائه داد. شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی به شرح زیر است:
افرادی که شهروند آمریکا هستند
- می توانند برای افراد درجه یک نظیر همسر، فرزندان زیر 21 ساله وابسته و والدین خود درخواست ویزای بدهند.
- در برخی مواقع برای فرزندان بالای 21 سال، فرزندان متاهل و یا خواهر و برادر نیز می توانند اما شرایط افراد باید بررسی شود.
- متقاضی می تواند برای نامزدش نیز از این طریق اقدام کند.
افراد دارای گرین کارت
می توانند همسر و فرزندان مجرد خود را به راحتی دعوت کرده و به آمریکا ببرند.
افرادی که واجد شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی هستند باید سه شرط مهم زیر را داشته باشند:
متقاضی ویزای خویشاوندی نباید موجب هزینه برای آمریکا شود (قادر به کار کردن باشد و بیمار نباشد)
سوءپیشینه کیفری و جرم و جنایتی نداشته باشد.
دارای بیماری واگیر نباشد.
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه گرین کارت آمریکا
انواع ویزاهای خانوادگی آمریکا
در موضوع شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی، لازم به ذکر است که کشور آمریکا، کشوری است که به بنیان خانواده بسیار اهمیت می دهد و اگر شخصی وارد این کشور شود و اقامت یا تابعیت آمریکا را به دست بیاورد، می تواند برای الحاق اقوام درجه یک خود نیز اقدام کند. اشخاصی که دنیال زندگی دائم در آمریکا هستند باید ویزای iv داشته باشند. 2 نوع ویزا مبتنی بر خانواده وجود دارد:
ویزای مهاجرت نسبی فوری
این ویزاها برای بستگان نزدیک شهروندان ایالات متحده در دسترس است و مشمول محدودیت های عددی نیستند، به این معنی که محدودیتی برای تعداد صادر شده در هر سال وجود ندارد.
- همسر یک شهروند ایالات متحده: برای همسر خارجی یک شهروند ایالات متحده صادر می شود. این ویزا اجازه اقامت دائم را می دهد.
- فرزند یک شهروند ایالات متحده: برای فرزندان مجرد زیر 21 سال از شهروندان ایالات متحده. این ویزا همچنین اجازه اقامت دائم را می دهد.
- یتیمی که توسط یک شهروند ایالات متحده در خارج از کشور پذیرفته شده است: برای کودکان یتیمی که در خارج از کشور توسط یک شهروند ایالات متحده به فرزندی پذیرفته شده اند.
- والدین یک شهروند ایالات متحده: برای والدین شهروندان ایالات متحده، مشروط بر اینکه شهروند ایالات متحده حداقل 21 سال سن داشته باشد.
ویزای مهاجرت ترجیحی خانواده
این ویزاها برای اقوام دورتر شهروندان ایالات متحده و برخی از بستگان مقیم دائم قانونی در دسترس است. این ویزا مشمول محدودیت تعداد در سال می باشد.
- F1 (اولین اولویت خانواده): برای پسران و دختران مجرد (21 سال یا بیشتر) شهروندان ایالات متحده.
- F2A (اولویت دوم خانواده A): برای همسر و فرزندان (مجرد و زیر 21 سال) ساکنان دائمی قانونی.
- F2B (اولویت دوم خانواده B): برای پسران و دختران مجرد (21 سال یا بیشتر) ساکنان دائمی قانونی.
- F3 (اولویت سوم خانواده): برای پسران و دختران متاهل شهروندان ایالات متحده.
- F4 (اولویت چهارم خانواده): برای برادران و خواهران شهروندان ایالات متحده، مشروط بر اینکه شهروند ایالات متحده حداقل 21 سال سن داشته باشد.
دعوت نامه آمریکا از نوع خویشاوندی
دعوت نامه آمریکا از نوع خویشاوندی نامه ای رسمی است که یک مقیم یا شهروند قانونی آمریکایی برای دعوت از بستگان خود که در خارج از ایالت متحده هستند، برای دعوت و زندگی به خانه خود می نویسد. از طریق دعوت نامه خویشاوندی امریکا، میزبان تأیید می کند که می تواند مهمان را در خانه خود اسکان دهد و تضمین می کند که بازدید کننده پس از پایان اعتبار ویزا به خانه باز خواهد گشت. علاوه بر این، میزبان باید رابطه بین آنها و مهمان را ثابت کنده همچنین اثبات نمایند که آنها بودجه کافی برای پوشش کل مدت اقامت خود در ایالات متحده را دارند. دعوت نامه خویشاوندی امریکا به هیچ وجه تضمین کننده صدور ویزا برای متقاضی نیست. متقاضی باید سایر شرایط ویزای ایالات متحده مانند وسایل زندگی، اثبات روابط قوی با کشور خود و غیره را برآورده کند و مراحل درخواست ویزای ایالات متحده را برای دریافت ویزا طی کند. متقاضی که دعوت نامه آمریکا از نوع خویشاوندی را دریافت می نماید و برای ویزای آمریکا اقدام می کند، می بایست اثبات کند که از این ویزا به درستی استفاده خواهد کرد. دقت نمایید که اسپانسر باید دو نمونه از دعوت نامه آمریکا از نوع خویشاوندی بنویسد، یکی به افسر کنسولی و دیگری برای متقاضی ویزای آمریکا. اسپانسر می تواند این دعوت نامه آمریکا از نوع خویشاوندی را برای دعوت از والدین، اقوام، دوستان و هر مهمان دیگری بنویسند.
مراحل مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی
مهاجرت به آمریکا از طریق اقوام شامل چندین مرحله است که هر کدام شرایط و فرآیندهای خاص خود را دارد. در این بخش پروسه مهاجرت از طریق خویشاوندان را برای شما شرح داده ایم.
1.ارائه درخواست
این فرآیند زمانی آغاز می شود که یک شهروند ایالات متحده یا مقیم دائم قانونی (خواهان) دادخواستی را از طرف خویشاوند خود (ذینفع) ارسال کند. فرم I-130 (دادخواست برای خویشاوند بیگانه) برای ایجاد رابطه خانوادگی بین متقاضی و ذینفع استفاده می شود. متقاضی باید مدرکی دال بر تابعیت ایالات متحده یا اقامت دائم خود و مدارکی دال بر روابط خانوادگی خود، مانند گواهی تولد، گواهی ازدواج، یا اسناد فرزندخواندگی ارائه دهد.
2. تایید درخواست
هنگامی که خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS) فرم I-130 را دریافت کرد، آن را به همراه مدارک پشتیبانی بررسی می کند. در صورت تایید:
- ویزای فوری: دادخواست مستقیماً برای پردازش ویزا به مرکز ملی ویزا (NVC) ارسال می شود.
- دسته ویزاهای ترجیحی خانواده: دادخواست با توجه به محدودیت های عددی سالانه بر اساس تاریخ اولویت (تاریخ ثبت دادخواست) در صف قرار می گیرد.
3. در دسترس بودن شماره ویزا
برای دسته های ترجیحی خانواده، ذینفعان باید منتظر باشند تا شماره ویزا بر اساس تاریخ اولویت آنها در دسترس قرار گیرد. بستگان فوری مجبور نیستند منتظر شماره ویزا باشند زیرا محدودیت عددی وجود ندارد.
4. پردازش کنسولی یا تنظیم وضعیت
هنگامی که شماره ویزا در دسترس می شود، مراحل بعدی بستگی به این دارد که آیا ذینفع در داخل یا خارج از ایالات متحده باشد:
- پردازش کنسولی: اگر ذینفع خارج از ایالات متحده است، باید فرم DS-260 (برنامه ویزای مهاجرت) را به صورت آنلاین تکمیل کند و در مصاحبه ای در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده در کشور خود شرکت کند. در طول مصاحبه، آنها مدارک مورد نیاز را ارائه می دهند، تحت معاینه پزشکی قرار می گیرند و به سوالات مربوط به درخواست خود پاسخ می دهند.
- تعدیل وضعیت (AOS): اگر ذینفع قبلاً با ویزای دیگری در ایالات متحده است، میتواند با پر کردن فرم I-485 (برنامه ثبت اقامت دائم یا تنظیم وضعیت) برای تنظیم وضعیت خود با یک مقیم دائم اقدام کند. این فرآیند شامل ارسال داده های بیومتریک، شرکت در مصاحبه و تکمیل معاینه پزشکی است.
5. صدور ویزا یا تایید گرین کارت
اگر افسر کنسولی یا افسر USCIS درخواست را تأیید کند:
- ذینفع ویزای مهاجرتی را در پاسپورت خود دریافت می کند که به آنها اجازه می دهد به ایالات متحده سفر کنند و پس از ورود گرین کارت (کارت اقامت دائم) خود را دریافت خواهند کرد.
- ذینفع پس از تایید فرم I-485 گرین کارت خود را از طریق پست دریافت خواهد کرد.
6. ورود به ایالات متحده
پس از ورود به ایالات متحده، ذینفعان دارای ویزای مهاجرتی از یک بندر ورودی عبور خواهند کرد. یک افسر از گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده (CBP) اسناد آنها را بررسی می کند و اجازه ورود به عنوان یک مقیم دائم قانونی را می دهد. گرین کارت به آدرس ایالات متحده آنها پست می شود.
مدارک لازم برای اخذ پاسپورت آمریکا از طریق خویشاوندی
مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی به شرح زیر است:
گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
سوگندنامه پشتیبانی
مدارک هویتی
برگه تایید فرم DS-۲۶۰
گواهی عدم سوءپیشینه
برگه های پزشکی و واکسیناسیون
چند قطعه عکس
مدارک اثبات کننده نسبت خویشاوندی
مدت زمان پروسه مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی
تعداد ویزاهای صادر شده از طریق خویشاوندی آمریکا محدود است و پروسه صادر شدن این ویزا نیز طولانی است. هرچه نسبت اشخاص نزدیک تر باشد در الویت بیشتری قرار می گیرند. افراد درجه یک پروسه کوتاه تری را نسبت به دیگران تجربه می کنند.
بستگان فوری (همسران، والدین، و فرزندان مجرد زیر 21 سال شهروندان ایالات متحده) | تایید دادخواست: 6-12 ماه. پردازش ویزا: 6-12 ماه. مدت زمان کل: 12-24 ماه. |
F1 (پسران و دختران مجرد شهروندان ایالات متحده) | تایید دادخواست: 6-12 ماه. منتظر شماره ویزا: چندین سال (بسته به کشور متقاضی و تاریخ اولویت). پردازش ویزا: 6-12 ماه. مدت زمان کل: 7-20 سال. |
F2A (همسران و فرزندان مقیم دائم) | تایید دادخواست: 6-12 ماه. انتظار برای شماره ویزا: 1-2 سال. پردازش ویزا: 6-12 ماه. مدت زمان کل: 2-4 سال. |
F2B (پسران و دختران مجرد مقیم دائم) | تایید دادخواست: 6-12 ماه. منتظر شماره ویزا: 5-10 سال. پردازش ویزا: 6-12 ماه. مدت زمان کل: 6-11 سال. |
F3 (پسران و دختران متاهل شهروندان ایالات متحده) | تایید دادخواست: 6-12 ماه. منتظر شماره ویزا: 10-20 سال. پردازش ویزا: 6-12 ماه. مدت زمان کل: 11-21 سال. |
F4 (برادران و خواهران شهروندان ایالات متحده) | تایید دادخواست: 6-12 ماه. منتظر شماره ویزا: 13-25 سال. پردازش ویزا: 6-12 ماه. مدت زمان کل: 14-26 سال. |
هزینه های مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی
در جدول زیر میزان تقریبی هزینه های لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی برای شما ارائه شده است.
فرم I-130 (دادخواست برای خویشاوندان بیگانه) | هزینه تشکیل پرونده: 535 دلار. |
فرم DS-260 (درخواست ویزای مهاجرت) برای پردازش کنسولی | هزینه تشکیل پرونده: 325 دلار |
فرم I-485 (برنامه ثبت نام اقامت دائم یا تنظیم وضعیت) برای تنظیم وضعیت | هزینه تشکیل پرونده: 1140 دلار هزینه بیومتریک: 85 دلار (در صورت وجود). |
معاینه پزشکی | هزینه ها بسته به کشور و پزشک متفاوت است و معمولاً از 200 تا 500 دلار متغیر است. |
هزینه مهاجرت USCIS | هزینه: 220 دلار (پرداخت پس از صدور ویزا و قبل از سفر به ایالات متحده). |
سایر هزینه ها | ترجمه و ثبت اسناد. هزینه سفر برای مصاحبه کنسولی. هزینه های حقوقی در صورت استخدام وکیل |
شرایط اخذ پاسپورت آمریکا از طریق خویشاوندی
در پروسه شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی، در حالت کلی هر شخصی که اقامت دائم امریکا را داشته باشد می تواند برای اخذ پاسپورت آمریکا اقدام کند. شخصی که 5 سال اقامت دائم را داشته باشد، می تواند 6 ماه قبل از انقضای کارت خود، اقدام به اخذ پاسپورت کند. لازم به ذکر است اشخاصی که با یک شهروند آمریکایی ازدواج می کنند می توانند بعد از 3 سال اقدام به اخذ پاسپورت کنند. شخصی که برای تابعیت اقدام می کند باید حداقل 18 سال سن داشته باشد، در حد b1 به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد، حسن اخلاق داشته باشد و 10 مرحله ذیل را تکمیل و سپری کند:
- ثابت کنید که قبلا شهروند بوده اید یا خیر
- مشخص کنید که برای اخذ تابعیت شرایط لازم را دارید یا خیر
- فرم n-400 را تکمیل نمایید و مدارکی مانند عکس و… را ارائه دهید
- ارسال فرم تکمیل شده به اداره مهاجرت
- مراجعه به مکان مشخص شده جهت انگشت نگاری
6. شرکت در مصاحبه و ارائه توضیحات به آفیسر
7. اعلام نظر اداره مهاجرت در خصوص فرم درخواست
8.اعلام زمان و مکان سوگند سهروندی (در صورت تایید درخواست)
9.شرکت فرد در مراسم سوگند شهروندی
10.شخص باید آشنایی با حقوق شهروندی داشته باشد
پاسخ به سوالات متدوال در خصوص شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی
آیا با داشتن دعوتنامه از اقوام درجه یک می توان برای اقامت اقدام کرد؟
بله با داشتن دعوتنامه لازم، می توان برای درخواست اقامت اقدام کرد.
شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی و تبدیل دعوتنامه به گرین کارت آمریکا چیست؟
باید وابستگی ثابت شود و شخص اسپانسر نشان دهد که تمکن مالی مناسب را دارد.
آیا اخذ پاسپورت آمریکا از طریق اقوام و خویشاوندان ممکن است؟
بله، در ابتدا می توان اقامت دائم را کسب کرد و بعد از چند سال و کسب شرایط لازم اقدام به اخذ پاسپورت آمریکا کرد.
آیا در زمان الحاق خانواده، شخص باید در خاک آمریکا حضور داشته باشد؟
بله، شخص باید در خاک آمریکا حضور داشته باشد و فرم های مربوطه را تکمیل کند تا درخواست وی مورد بررسی قرار بگیرد.
آیا مهاجرت به آمریکا از طریق برادر امکان پذیر است؟
بله، در صورتی که برادر شهروند آمریکا باید و بیش از 21 سال سن داشته باشد، می تواند اسپانسر شود و درخواست ویزای F4 آمریکا دهد.
ممنون از اطلاعات خوبی که دادید…..من اکنون برای ویزیت بچه هام آمریکا هستم آیا میتوانم همینجا هستم پسرم که پاسپورت داره تقاضای گرین کارت برام بکنه ومن بمونم تا گرین کارت برام صادر بشه و مشکلی پیش نمیاد اگه شش ماه ویزا قانونی من تموم بشه ؟ سپاسگزار میشم اگه راهنمایی بکنید ممنونم ..رنجبر
سلام دوست عزیز
راه هایی وجود دارد که بتونید ویزای توریستی را تبدیل کنید. اما اگر فرزندتون بخواهند برای شما اقدام کنند چندین سال زمان می برد.
عرض سلام و سپاس
از اطلاعات و خدمات ارزنده گروه معظم ملک پور
ممنون می شوم به پرسش بنده پاسخ فرمایند:
اگر با روش سرمایه گذاری قصد مهاجرت دائم به امریکا را داشته باشم، چگونه می توانم دختر مجرد ۲۴ سال خود را از ابتدا همراه ببرم؟ با چه روش یا روش هایی می توانم به این مقصود برسم؟
متشکرم.
سلام و ارادت
در قوانین مهاجرت همراه همسر و فرزندان زیر 8 سال هستند.
فرزند شما می توانند از طریق تحصیل مهاجرت کنند.
درود بر شما، این نوشته در چه تاریخی هست؟ آیا هنوز هم می شه که فردی که مهاجرت کرده و شهروند شده برای مادر و خواهرشون اقدام کنند؟ و اگر بله، به چه شکلی می شه در زودترین زمان ممکن مادر و خواهر رو در خاک امریکا همراه خودمون داشته باشیم برای اینکه بمونن و شهروند بشن؟ همه افراد ذکر شده هم بالای 21 سال هستند و مادر 75 ساله هستند. سپاسگزار می شم در این مورد راهنمایی کنید.
بله این امکان وجود دارد ولی پروسه سریع نیست و معمولا بین 10 تا 15 سال طول میکشد
سلام برادر من 12 ساله آمریکاست گرین کارت دارد پاسپورت آمریکایی هم دارد برای مادرم اقدام کردن البته هنوز ویزاش نیومده آیا می تواند برای منم دعوتنامه بفرستذ و اینکه چقدر زمان می برد ؟
سلام و عرض ادب
به طور معمول افراد که اقوام درجه یک در خاک امریکا یا سایر کشورها دارند می توانند به وسیله ویزای توریستی راحتتر وارد خاک آمریکا شوند.
سلام. برای وقت گرفتن از سفارت دبی برای گرفتن ویزا توریستی چجور باید اقدام کنیم؟؟
با سلام. ویزای توریستی دبی به صورت انلاین صادر و به ایمیل شما ارسال می شود و نیازی به مراجعه شما به سفارت نیست. فقط کافیست پرینت ویزا را در کنار پاسپورت همراه خود داشته باشید و مشابه سایر کشورها نیازی نیست به داخل گذرنامه چسبانده شود.
سلام خسته نباشید من عموم و خانواده عموم همه امریکا هستن حدود بیست و دو ساله و گرین کارت دارن من هم متاهلم و ی بچه دارم میتونم از طریق انها برم امریکا ؟؟؟
در صورتی که آنها اسپانسر شما شوند و برای شما درخواست بدهند، میتوانید اقدام داشته باشید
درود و سپاس ، سوالم این که برای پدری که گرین کارت آمریکا داره و بخواد بچه ۱۵ ساله اش رو بیاره آمریکا چه نوع ویزایی؟IR2 ؟
حدود چه مدت زمان میبره؟
با سلام
مدت زمان این پروسه بستگی به تکمیل مدارک و وقت سفارت داره
ما ۱۰ سال قبل از طریق برادر همسرم درخواست اقامت دادیم ، چقدر طول می کشه و آیا راهی برای سریعتر کردنش هست ؟
از کجا می شه فهمید چند نفر جلوی ما توی نوبت هستن ؟
خیر دوست عزیز. راهی برای سریعتر کردنش وجود ندارد و باید منتظر بمانید
ببخشید از طریق دوست نمیشه؟
خیر. خوبشاوندی یعنی افراد درجه یک
میخواستم از طریق ویزای کار اقامت بگیرم چکار باید بکنم
سلام و ارادت
می بایست رزومه خود را برای کارفرما ارسال کرده و در صورت تایید جاب آفر دریافت کنید و سپس برای ویزا درخواست دهید.
خواهرم ۸ساله رفته آمریکا پاسپورت و شناسنامه داره میتونم از طریق اون شهروند بشم
سلام و عرض ادب
دوست عزیز این پروسه بسیار زمانبر می باشد.
دو خاله و یک دایی همسرم شهروند آمریکا هستند، من و همسر و دو فرزندم چگونه می توانیم از طریق آنها اقدام کنیم؟
سلام دوست عزیز این عزیزان میتوانند برای شما دعوت نامه ارسال کنند و در حال عادی ویزای توریستی اخذ نمایید
سلام خواهرم در امریکا هست چگونه میتواند مره دعوت کند
سلام و عرض ادب دوست گرامی دعوت نامه صرفا موجب ویزای توریستی می باشد برای مهاجرت ایشان اگر دارای پاسپورت امریکا هستند می توانند برای مادر و پدر خود شرایط مهاجرت را فراهم کنند
سلام من میخوام بررای کار و زندگی به امریکا بیام .چجوری میتونم بیام ؟؟
سلام و عرض ادب
دوست عزیز لطفا شرایط کامل خود را جهت بررسی بفرمایید.