آلمان یا ترکیه؛ کدام کشور برای مهاجرت ایرانیان بهتر است؟
موضوع مهاجرت امری کاملا سلیقه ای و شخصی می باشد و هر فردی بسته به محیط زندگی مورد علاقه خود برای مهاجرت، کشورهای مختلفی را بررسی می کند تا در نهایت مقصد خود را انتخاب کند و برای مهاجرت از طرق مختلف اقدام کند. به طور معمول یک سری از کشور ها هستند که از زمان های گذشته برای مهاجرت ایرانیان بسیار محبوب بوده اند و همچنان هم مقاصد جذابی شناخته می شوند مانند آلمان، ترکیه، کانادا، آمریکا و این دست کشور ها که از لحاظ سطح رفاه اجتماعی، ثبات سیاسی و اقتصادی، نرخ بیکاری پایین و نظام آموزشی قوی بسیار پیشرو هستند. اما معمولا افرادی که علاقه مند مهاجرت هستند سعی بر این دارند که کشور هایی را به عنوان مقصد مهاجرتی انتخاب نمایند که مانند آلمان یا ترکیه به ایران نزدیک باشند. حال ممکن است این سوال در ذهنتان ایجاد شود که آلمان یا ترکیه؛ کدام کشور برای مهاجرت ایرانیان بهتر است؟ در خصوص این مقایسه می بایست در ابتدا مزایا، معایب و شرایط کلی هر دو کشور را بدانیم و بتوانیم دقیق تر و علمی تر به بررسی موضوع ” آلمان برای زندگی بهتر است یا ترکیه ” بپردازیم و سس مهاجرت به آلمان یا ترکیه را انتخاب نماییم.
متقضیان مهاجرت به ترکیه و آلمان در صورت داشتن سوال یا ابهامی در خصوص زندگی در آلمان یا ترکیه می توانند با کارشناسان رسمی موسسه ملک پور تماس حاصل فرمایند و از کارشناسان موسسه درخواست مشاوره رایگان و تلفنی در این حوزه نمایید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
مقایسه قدرت پاسپورت آلمان و ترکیه
قدرت پاسپورت یک کشور، موضوعی می باشد که اکثریت افراد می بایست قبل از اقدام برای مهاجرت بررسی کنند. درست است که هدف اصلی افراد از مهاجرت بهتر زندگی کردن و پیشرفت کردن در زمینه تحصیلی، کاری و فردی می باشد اما در نهایت اشخاص می بایست امنیت و آینده هویتی خود و خانواده را در نظر بگیرند و در این مرحله قوت پاسپورت آن کشور مقصد بسیار حائز اهمیت خواهد شد.به طور کلی
پاسپورت آلمانی می توانند ۱۱۹ کشور در دنیا را بدون ویزا سفر کنند. کشور آلمان در رتبه بندی جهانی پاسپورت، رتبه دوم را داراست و پس از امارات جزو قوی ترین پاسپورت های دنیا شناخته می شود و به همین دلیل است که افراد با
پاسپورت کشور ترکیه در دنیا ٣٩ می باشد و تنها ۶٨ کشور را بدون ویزا با پاسپورت ترکیه می توان سفر کرد. از طرفی رنک
بنابراین قدرت پاسپورت کشور آلمان ٣٧ رتبه بالاتر از ترکیه می باشد.
کشور آلمان
کشور ترکیه
مقایسه هزینه زندگی در آلمان و ترکیه
در پروسه تحقیق برای انتخاب کشور مقصدتان برای مهاجرت، معمولا اولین موضوعی که جستجو می شود میزان هزینه های زندگی آن کشور و کشور های در قیاس آن می باشد. زیرا اولین برنامه ریزی ها پس از انتخاب کشور مقصد، تنظیم میزان هزینه های زندگی و نحوه مدیریت آن از اصول مهم مهاجرت محسوب می شود. از این رو در مقایسه هزینه زندگی در آلمان و ترکیه، لازم است بدانید که آلمان تقریبا ٢٠٩ درصد از ترکیه گرانتر است و کشور آلمان در رتبه ۳۰ گران ترین کشور ها در دنیا می باشد، به طور کلی:
هزینه های زندگی در آلمان ١,٣٣٢ یورو می باشد. میزان
هزینه های زندگی در ترکیه به طور میانگین ۴٣٢ یورو است. میزان
این مطلب را از دست ندهید!
مقایسه هزینه و شرایط تحصیل در آلمان و ترکیه
قبل از مقایسه هزینه و شرایط تحصیل در آلمان و ترکیه می بایست از نظام آموزشی این کشور اطلاعاتی کسب کنیم. در خصوص نظام آموزشی، کشور آلمان قوی ترین نظام های آموزشی در دنیا را دارد که این امکان را برای دانشجویان بینالمللی ایجاد کرده است که بتوانند به زبان آلمانی به صورت رایگان یا با دریافت بورسیه و کمک هزینه های زندگی در آلمان تحصیل نمایند و از طرفی در کشور ترکیه نظام آموزشی شرایط مناسبی دارد و هزینههای تحصیل مانند کشور آلمان، در صورتی که دانشجویان خارجی به زبان ترکیه استانبولی تحصیل نمایند رایگان خواهد بود. در خصوص دانشگاه های اینتر نشنال در هر دو کشور تحصیل به زبان انگلیسی بوده و هزینه خواهد داشت.
هزینه تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی ما بین 10,000 تا 12,000 یورو می باشد.
هزینه های تحصیل در ترکیه در دانشگاه های خصوصی بین 15,000 تا 25,000 دلار است.
مقایسه نرخ بیکاری و فرصت های شغلی در آلمان و ترکیه
اگر متقاضی مهاجرت به کشور آلمان و ترکیه هستید و نگران پیدا کردن شغل مناسب خود می باشید می بایست بدانید که کشور آلمان جزء صنعتی ترین کشور های دنیا می باشد. کمپانی های بسیار بزرگ و معتبری در این کشور قرار دارد مانند کمپانی های معروف ماشین در سراسر دنیا. از این رو افراد بسیاری میتوانند با اشتغال در این کمپانی ها درآمد یورویی مناسبی را کسب نمایند اما در مورد کشور ترکیه متاسفانه این امر فرق نمیکند؛ زیرا کشور ترکیه کشوری می باشد که از لحاظ اقتصادی و سیاسی در ماههای اخیر دچار بحران شده است؛ نرخ بیکاری آن تقریبا بالا و نزدیک به ١۴٪ می باشد و افراد چنانچه قصد پیشرفت در زمینه کاری خود را داشته باشند کشور آلمان گزینه بسیار به مراتب بهتری برای کار خواهد بود زیرا نرخ بیکاری آن حدود ۵٪ می باشد.
مقایسه درآمد و حقوق در آلمان و ترکیه
کشور آلمان با توجه به اینکه نرخ بیکاری بسیار پایین بوده و فرصتهای شغلی بسیاری برای مهاجرین جدید وجود دارد درآمدهای بسیار مناسبی را نیز به همراه خواهد داشت. از این رو جهت مقایسه درآمد و حقوق در آلمان و ترکیه، به سراغ میانگین درآمد سالانه هرکدام رفته ایم. میانگین درآمد سالانه در آلمان بین 64,000یورو الی 81,000 یورو می باشد و مردم آلمان این میزان درآمد را مناسب می داند در حالی که میانگین درآمد سالانه افراد در ترکیه 46,000 دلار می باشد.
مقایسه کیفیت زندگی در آلمان و ترکیه
اگر بخواهیم واقع بینانه بنگریم مشکلات اقتصادی و عدم ثبات سیاسی در چند وقت اخیر در کشور ترکیه بر روی شرایط این کشور زیبا تاثیرات منفی زیادی داشته است از جمله بالا رفتن قیمت اجناس و اقلام معیشتی و موارد این چنینی قطعا کیفیت زندگی در ترکیه را تا سطح قابل توجهی پایین آورده است.
از طرفی آلمان کشوری صنعتی و توسعه یافته است که کیفیت زندگی در آلمان بسیار بالا می باشد زیرا نظم، اقتصاد قوی و ثبات سیاسی آلمان را به یکی از بهترین کشور های در دنیا تبدیل کرده است.
مقایسه اقتصاد کشور های آلمان و ترکیه
اگر بخواهیم دو کشور آلمان و ترکیه را از لحاظ اقتصادی مقایسه کنیم می بایست شاخص های مهمی مانند میزان درآمد، نرخ بیکاری، سرانه تولید ناخالص داخلی و نرخ مالیات را به دقت بررسی نماییم. میزان درآمد در کشور آلمان ٨٨٪ بیشتر از کشور ترکیه است و نرخ بیکاری در این کشور تقریبا یک سوم کشور ترکیه می باشد. همچنین سرانه تولید ناخالص داخلی سال گذشته در ترکیه ٢٧٠٠٠$ اما در آلمان ۵١٠٠٠$ بوده است.
مقایسه مهاجر پذیری مردم ترکیه با آلمان
مهاجر پذیری یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب کشور مقصد جهت مهاجرت می باشد. به عنوان مثال کشور ترکیه به دلیل نزدیک بودن به ایران و تشابه فرهنگی و زبانی برای ایرانیان مقصد مناسبی می باشد در عین حال معایب بسیاری نیز دارد و این کشور را جهت زندگی به مکانی نامناسب تبدیل کرده است. میزان مهاجر پذیری در کشور آلمان نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی و انگلیسی زبان کم تر از کشوری مانند ترکیه می باشد و اکثریت آلمانی زبان ها بر روی زبان و فرهنگ خود حساسیت های خاصی را دارند.
مقایسه مالیات در آلمان و ترکیه
همان طور که پیش تر گفته شد، کشور آلمان و ترکیه تفاوت های زیادی با هم دارند و وجود این موارد باعث شده است که کشور آلمان به مراتب مکان مناسب تری جهت مهاجرت ایرانیان باشد. یکی از این تفاوت ها میزان مالیات در هر یک از این کشور ها می باشد. به عنوان مثال میزان مالیات در سال های گذشته در ترکیه ٣۵٪ و در آلمان ۴٧٪ بوده است.
مقایسه آب و هوای آلمان و ترکیه
آلمان و ترکیه هر دو کشور هایی می باشند که در حوزه اروپا واقع شده اند و از این رو آب و هوای آن دو نیز بی شباهت به یکدیگر نیست؛ اما اگر لازم باشد با جزئیات به مقایسه آب و هوای آلمان و ترکیه بپردازیم، می بایست بدانید که بالاترین دمای روز در آلمان در ماه جولای به طور میانگین ٢۴ درجه سانتی گراد است و از طرف دیگر سردترین ماه آن ژانویه است که میانگین آن ٣.۵ درجه سانتی گراد است. از طرفی در کشور ترکیه, آگوست گرم ترین ماه سال است که میانگین آن ٣٢.٨ درجه سانتی گراد است و در ژانویه به عنوان سردترین ماه سال، میانگین دمای آن ٨ درجه سانتی گراد است.
مقایسه فرهنگ، مذهب و زبان در آلمان و ترکیه
در میان پروسه انتخاب کشوری که بتواند مقصد مناسبی برای مهاجرت از طرق مختلف باشد، فرهنگ، مذهب و زبان آن کشور بسیار حائز اهمیت و قابل بررسی خواهد بود. زیرا در وهله اول آن چیزی که منجر به ارتباط مهاجرین با مردم آن کشور می شود موضوع زبان می باشد. هر دو کشور آلمان و ترکیه نیز به ترتیب زبان آلمانی و زبان ترکی استانبولی را دارند. در خصوص فرهنگ این دو کشور می توان گفت که از لحاظ تاریخی غنی هستند و ماجرا های بسیاری را پشت سر گذاشته اند اما اگر بخواهیم واضح تر تفاوت شان را بیان کنیم به این ترتیب خواهد بود که مردم آلمان با مهاجرین جدید سخت ارتباط برقرار می کنند و خونگرمی که مردمان ترکیه دارند را در آلمان لمس نخواهید کرد. در خصوص مذهب مردم آلمان جالب است که بدانید نیمی از مردم معتقد به دین نیستند اما نیم دیگر معتقد به آن مسیحی بوده و دو مذهب کاتولیک و پروتستان را دارند و از طرفی مردم ترکیه اکثریت مسلمان هستند و بخش اعظمی سنی و اقلیتی نیز شیعه هستند.
مقایسه هزینه و شرایط مهاجرت کاری به آلمان و ترکیه
مهاجرت کاری از جمله جذاب ترین و کم هزینه ترین روش های مهاجرت به آلمان، ترکیه و سایر کشور ها می باشد که هر ساله افراد زیادی جهت مهاجرت از این طریق اقدام می کنند. اما یک سری ملزومات و شرایطی دارد که فرد می بایست دارا باشد.
برای مهاجرت کاری به کشور ترکیه و آلمان، شخص می بایست از یک کار فرما در کشور مقصد جاب آفر یا پیشنهاد شغلی دریافت کند و به وسیله آن دعوتنامه دریافت کرده، وارد محیط شود و مشغول به کار و درآمد زایی گردد. اما در خصوص هزینه این روش می بایست بدانید که وکلایی که کاریایی را انجام می دهند هزینه های متفاوتی را دریافت می کنند اما در موسسه ما صفر تا صد کاریابی را به شما آموزش می دهند تا بدون پرداخت هزینه به وکیل ذیل شخص خاصی، مهاجرت کاری را پیش بگیرید.
مقایسه روش های سرمایه گذاری در ترکیه و آلمان
زمانی که صحبت از روش های سرمایه گذاری می شود اکثریت افراد این تفکر را خواهند داشت که می بایست مبالغ کلانی در آن کشور سرمایه گذاری شود. این نوع تفکر گاها درست است اما در حال حاضر در کشور آلمان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برای ایرانیان امکان پذیر نیست و تنها از طرق تحصیلی و کاری می توان به آلمان مهاجرت کرد اما از طرفی با خرید ملک در کشور ترکیه که یکی از محبوب ترین روش های مهاجرتی می باشد، می توانید ملکی به ارزش ۴٠٠/٠٠٠$ خریداری کرده و پاسپورت این کشور را دریافت نمایید.
این مطلب را از دست ندهید!
سوالات متداول در رابطه با آلمان برای زندگی بهتر است یا ترکیه
به طور کلی آلمان برای زندگی بهتر است یا ترکیه؟
مهاجرت امری سلیقه ای می باشد اما اگر بخواهیم طبق شرایط هر دو کشور به این سوال پاسخ دهیم قطعا آلمان کشور بهتری جهت مهاجرت و زندگی خواهد بود.
آب و هوای آلمان بهتر است یا ترکیه؟
هر دو کشور حوزه اروپا هستند و آب و هوای جذابی دارند اما قطعا کشور ترکیه به دلیل موقعیت جغرافیایی آب و هوای منطبق تری با سلیقه ایرانیان دارد.
رنک پاسپورت ترکیه بالاتر است یا آلمان؟
در رتبه بندی های جهانی پاسپورت کشور آلمان در رتبه دوم و پاسپورت کشور ترکیه در رتبه ٣٩ می باشد. بنابراین قطعا آلمان یکی با ارزش ترین پاسپورت ها را دارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.