فواید و مضرات پناهندگی
فواید و مضرات پناهندگی
فواید پناهندگی یا مضرات پناهندگی موضوعی است که بهتر است کسانی که به مهاجرت از طریق پناهندگی فکر میکنند در باب اگاهی یابند لذا جهت اگاهی شما عزیزان در این مقاله موضوع فواید پناهندگی یا مضرات پناهندگی بررسی گردیده است. موسسه ملک پور هیچگونه خدمات و مشاوره ای در زمینه ی پناهندگی انجام نمی دهند و این مقاله تنها جهت اطلاع و آگاهی عموم از مضرات و خطرات پناهندگی میباشد.
فایل های موسسه MIE در باب پناهندگی


پناهندگی
موسسه ملک پور بزرگترین موسسه خاورمیانه خدمات ارزنده ای در زمینه مشاوره مهاجرتی ارائه می دهد و می توانید با مشاوره رایگان اطلاعات کاملی در زمینه مهاجرت اخذ نمایید.
مطابق کنوانسیون مربوط به وضعیت پناهندگان سازمان ملل متحد شخص پناهنده کسی است که درکشور خود یا مبدا به یکی از دلایل زیر مورد آزار و اذیت جدی قرارگرفته است
۱:نژاد ۲:مذهب ۳:ملیت ۴:تعلق به یک گروه اجتماعی معین ۵:عقاید سیاسی
به طور کلی پناهنده به کسی اطلاق میشود که به منظور مصون ماندن از تعقیب و آزار از کشورش فرار کرده و به کشور دیگری پناه آورده است.
فواید و مضرات پناهندگی
درسالهای اخیر شاهد هستیم که هموطنان بسیاری در کشورهای مختلف درخواست پناهندگی نموده و اغلب با جواب منفی روبه رو می شوند مهمترین و اساسی ترین مرحله درخواست پناهندگی داشتن یک پرونده قوی و مناسب است چنانچه پناهجو کیس مناسب داشته باشد و بتواند نشان دهد که جان و امنیت او در کشورش درخطر است می توان پیش بینی نمود که درخواست پناهندگی موفقیت آمیز خواهد بود اما خیل عظیم پناهجویان که درخواست پناهندگی آنها رد شده سالهای زیادی از عمر خود را در حالت بلاتکلیفی به سر میبرند نشان می دهد که ارایه یک پرونده مناسب و قوی پناهندگی کار آسانی نیست.
آیا کسی که با ویزای شنگن قانونی به اروپا آمده باشد میتواند درخواست پناهندگی کند؟
بله میتواند اما باید دلایل کافی ارایه دهد.توجه داشته باشید که ورود غیرقانونی به اروپا تضمین قبولی پناهندگی نیست ورود قانونی به اروپا دلیلی بر رد شدن پرونده پناهندگی نخواهد بود.
پناهجویان از طریق اثر انگشت ردیابی می شنود و نه از طریق
ویزا، ویزای هرکدام از کشورهای حوزه شنگن تنها زمانی قابل ردیابی است که ادارات امور پناهندگی مشکوک شوند که مثلا شما از طریق ویزای شنگن صادر شده از سفارت آلمان به بلژیک آمده اید دراین صورت مشخصات شما را به آلمان میدهند و متوجه موضوع میشوند در غیر این صورت آنها باید برای ردیابی این مورد از تک تک کشورهای شنگن بپرسند و این عملا امکان پذیر نیست.
هنوز بسیاری از متقاضیان پناهندگی درک درستی از قوانین پناهندگی و جنبه های حقوقی آن ندارند در حالی که کارمندان دولتی در ادارات مربوط به پناهندگی با جزئیات درمورد هرکدام از کیس ها به طور مشخص پرسشهایی را مطرح میکنند وپاسخ مشخص میخواهند.
به دلیل اینکه تغییر دین دادن درایران کاری بسیار پرخطر می باشد افراد مجبور هستند خود را به کشورهای دیگر از جمله ترکیه برسانند و تغییر دین دهند تا اینجا مشکل خاصی نیست اما برای گرفتن پناهندگی فرد باید به کشورش بازگردد و مدتی را در همانجا زندگی کند وبعد از پیدا کردن مشکل خطر جانی(یا حداقل کاملا وانمود کند که جانش به خطر افتاده)از کشورش فرار کرده وخود را به اولین کشور امن رسانده و اعلام پناهندگی کند.البته این نکته را درنظر داشته باشید که کارمندان مصاحبه کننده بسیار حرفه ای بوده وخیلی دقیقتر ازیک بازجوی اداره آگاهی شما را بازجویی میکنند.
داشتن کیس مذهبی به تنهایی باعث گرفتن پناهندگی نمیشود زیرا شرط اصلی داشتن خطر جانی برای پناهجو می باشد یا به عبارت دیگر کسی که پناهنده به شمار می آید درکشور خود با خطر شکنجه یا کشته شدن به دلیل اعتقادات مذهبی یا سیاسی مواجه اند و برای نجات جان اقدام به ترک کشور خود نموده است ونه بخاطر مشکلات اقتصادی،اجتماعی یا فرهنگی.اگر بعد از پناهندگی بخواهید به کشور خود برگردید دراین صورت ممکن است کمک های مالی به شما قطع شود و به دلیل اینکه مشخص میشود که شما به طور داوطلبانه پاسپورت کشور خود را دریافت نموده اید وبه کشور خود مسافرت کرده اید به دلیل تغییر در شرایط واجد شرایط پناهندگی نخواهید بود و ممکن است وضعیت پناهندگی شما فسخ شود تشخیص داده شود که شما پناهنده بودید ولی دیگر نیستید.
افراد معینی مشمول حق پناهندگی نمی شوند این افراد شامل کسانی می شوند که مرتکب اعمال جنایی جدی شده اند ویا مسئول نقض حقوق بشر هستند.
چنانچه تقاضای پناهندگی شخص پذیرفته شود به او برای ۵سال حق اقامت داده میشود. وی از حق تقاضا برای دریافت گذرنامه پناهندگی سازمان ملل برخوردار میشود و میتواند مانند هر شهروند اروپایی کار ویا تحصیل کند ویا تقاضای بیمه های اجتماعی کند.او میتواند در صورتی که پس از اتمام ۵سال از حق اقامت دائم برخوردار شود برای دریافت تابعیت هم اقدام کند.حق اقامت دائمی در صورتی به وی داده میشود که دلایل قبولی پرونده پناهندگی شان کماکان برایشان وجود داشته باشد.
درنهایت پناهندگی خطرات فراوانی را در برخواهد داشت و به همین دلیل توصیه نمیشود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت از طرق قانونی و مهاجرت به اتریش و کشورهای دیگر و تحصیل در اتریش و کشورهای دیگر و کار در اتریش و کشورهای دیگر می توانید با کارشناسان موسسه ملک پور تماس بگیرید و از امکان مشاوره رایگان بهره مند گردید.
با سلام و احترام
بنده در اثر اسید پاشی دچار سوختگی شدم و همسرم این جرم را انجام داده و هنوز دستگیر نشده و هنوز تهدید میکنه که منو می کشه و فیلم لحظه اسید پاشیدن موجود هست با توجه به مدارک کامل و نداشتن امنیت جانی آیا بنده میتوانم درخواست پناهندگی بدهم
سلام و ارادت
موسسه ملکپور هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.
باسلام خدمت شما و همکاران گرامیتون
سئوالم اینه که ۱ آیا شخص میتونه با ویزای توریستی کانادا وارد کانادا بشه و اونجا اعلام پناهندگی کنه؟۲ برفرض اینکه پناهجو وارد کانادا شد و کیس مذهبی ارائه بده و در بهترین شرایط نیز اقامت بگیره حالا آیا این پناهجو بعد از مثلا ۵ سال میتونه به ایران سفر کنه و دوباره برگرده کانادا یا مطلقا حق سفر به ایران نداره؟
معمولا وقتی شما قاونی سفر میکنید نمیتونید در کشور مقصد پناهندگی بگیرید به احتمال قوی رد و دیپورت میشید و احتمال دوبلین شدن در کشور های اروپایی هم هست
با سلام و عرض ادب. ما برای پناهندگی در کانادا هیچ گونه خدماتی نداشته و به هیچ عنوان این روش را به شما توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از راه های قانونی می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.