اخذ پذیرش در آمریکا
اخذ پذیرش در آمریکا
پذیرش فوری ویزای تحصیلی آمریکا در سال ۲۰۱۸ ، اخذ پذیرش در آمریکا در سال ۲۰۱۸ چگونه است؟ آیا اخذ پذیرش در آمریکا امکان پذیر است؟ شرایط اخذ پذیرش در آمریکا برای ایرانیان چیست؟ اخذ پذیرش در آمریکا منجر به اخذ اقامت دائم این کشور می شود؟ نکات لازم برای اخذ پذیرش در آمریکا چیست؟ برای اخذ پذیرش در آمریکا چه مواردی باید رعایت گردد؟ در صورتی که شما عزیزان تمایل به کسب اطلاعات درباره اخذ پذیرش در آمریکا دارید می توانید برای یافتن پاسخ سوالات خود در ارتباط با اخذ پذیرش در آمریکا با این مقاله همراه بوده و پاسخ سوالات خود را جویا شوید. در این مقاله تلاش شده است به برخی از سوالات مهم و کلیدی شما عزیزان درباره اخذ پذیرش در آمریکا پرداخته شود و اطلاعات مناسبی در این باب در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.
اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا شاید امری دشوار به نظر آید، اما تحصیل در آمریکا چندان هم سخت و غیر محتمل نمی باشد و اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا تنها نیازمند آگاهی و اطلاع از برخی شرایط می باشد که در خلال این مقاله سعی بر آن داریم تا اطلاعاتی هر چند کوتاه در خصوص اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا ، شرایط اخذ پذیرش در آمریکا، مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در آمریکا، هزینه های اخذ پذیرش در آمریکا و سایر موارد را به اطلاع شما عزیزان برسانیم.
مهاجرت به آمریکا به لحاظ ادامۀ تحصیل از جمله کشورهائی می باشد که همواره در صدر سایر کشورها قرار دارد و سالیانه پذیرای تعداد کثیری از دانشجویان بین المللی می باشد. البته این امر با توجه به اینکه برترین دانشگاه های دنیا در این کشور واقع شده است چندان هم دور از ذهن نمی باشد.
گام نخست
در باب تحصیل در آمریکا و اخذ پذیرش در آمریکا در اولین قدم متقاضی باید از قسمت ذخیرۀ انتخابات سه گزینه از انتخابات خود را بازبینی و ذخیره سازی نمائد. در این بخش می توانید از نظرات و راهنمائی های مشاورین مجرب در زمینۀ ثبت نام نیز بهره مند شوید.
گام دوم
اما در مرحلۀ بعد نیاز است تا فرم درخواست پذیرش خود را به صورت آنلاین تکمیل نمائید. بد نیست در تکمیل فرم مربوطه از نظرات اساتید و مشاورینی که در این امر تبحر دارند استفاده نمائید. اما علاوه بر پر کردن فرم به صورت آنلاین، می توانید آن را پرینت نموده، پس از تکمیل آن را امضا کرده، سپس از طریق پست، برای دانشگاه ارسال نمائید.
گام سوم
در مرحلۀ بعد نیاز است تا مدارک خود را ارسال دارید که این مدارک شامل:
- ریز نمرات که باید حتماً به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد
- حساب بانکی که نشان دهنده تمکن مالی کافی برای یک سال تحصیلی می باشد
- ارائۀ مدرک زبان انگلیسی TOEFL / IELTS در صورت وجود
- کپی پاسپورت و یا مدرک شناسائی خود
گاه در مقاطع تحصیلی ESL، کارشناسی و همچنین مقطع Pre-Master’s که درواقع یک مقطع تحصیلی قبل از مقطع کارشناسی ارشد می باشد مدرک زبان TOEFL / IELTS نیاز نمی باشد.
مرحلۀ پس از پر کردن فرم درخواست
پس از اینکه فرم درخواست از سوی دانشجو تکمیل شد، متخصص ثبت نام و مشاورین ثبت نام دانشگاه شما را در تمامی مراحل ثبت نام حمایت و پشتیبانی خواهند کرد و از جمله اقداماتی که از سوی ایشان انجام می پذیرد عبارتند از:
- فرم درخواست و همچنین مدارک تکمیلی شما را مورد بررسی قرار می دهند و در صورتیکه کمبودی موجود باشد با شما تماس حاصل خواهند کرد.
- همچنین مدرک زبان ارائه شده را مورد بررسی قرار می دهند تا در صورتیکه نمرۀ کسب شده کمتر از حد نصاب مورد نیاز باشد شما را در جریان قرار خواهند داد.
- سپس تمامی مدارک فرستاده شده به قسمت پذیرش ارسال خواهد شد تا آنها نیز این مدارک را مورد بررسی قرار دهند.
- در صورتیکه فرم ها و مدارک ارسال شده از سوی این بخش نیز مورد پذیرش قرار گیرد، سپس نامۀ رسمی از سوی دانشگاه مبنی بر قبولی پذیرشتان به شما ارسال خواهد شد.
- اما مرحله و یا گام بعدی پرداخت دی پازیت می باشد که این مبلغ در صورتیکه ویزای شما رد شود قابل عودت می باشد.
- سپس مرحلۀ بعد مراجعه به سفارت و اخذ ویزای تحصیلی است.
- یک ماه قبل از شروع ترم تحصیلی نیاز است تا هزینه های باقی مانده را چه به طور کامل و یکجا و چه به صورت اقساط پرداخت نمائید.
- قبل از اینکه برنامۀ تحصیلی شما آغاز شود، از شما درخواست خواهد شد تا برای تکمیل مدارک پیش از ورودتان که از جمله اطلاعات پزشکی، پرواز و غیره می باشد، اقدام نمائید.
- و اما مرحلۀ آخر ورود به خاک کشور آمریکا از طریق اخذ پذیرش در آمریکا می باشد که عموماً یک نماینده از سوی دانشگاه به دنبال شما خواهد آمد و شما را تا خوابگاه دانشگاه مشایعت خواهد کرد.
زمان اقدام برای پذیرش
شما در هر زمان از سال می توانید برای اخذ پذیرش در آمریکا اقدام نمائید. اکثر برنامه های تحصیلی دانشجویان جدید الورود را در آغاز ترم تحصیلی بهار، تابستان، پائیز مورد پذیرش قرار می دهند. همچین پذیرش دانشجویان بین المللی برای تکمیل زبان انگلیسی نیز در آغاز ترم بهار، تابستان و پائیز صورت می پذیرد اما به هر روی توصیه می شود که در اسرع وقت اقدامات لازم برای اخذ پذیرش در آمریکا را انجام دهید، چرا که پروسۀ دریافت ویزا ممکن است زمان بر باشد و قبولی شما را به تعویق اندازد. لذا توصیه می نمائیم حداقل ۱۰ هفته قبل از تاریخ شروع ترم اقدام نمائید. مسلماً در صورتیکه فرم درخواست شما برای ترم جاری دیرتر از وقت ممکن صادر شود، به طور اتوماتیک برای ترم بعدی منظور خواهید شد.
انتقالی از دانشگاه کشور مبداء به دانشگاهی در کشور آمریکا
در باب مهاجرت به آمریکا و اخذ پذیرش در آمریکا در صورتیکه شما دانشجو، در یکی از دانشگاه های معتبر در کشور خود می باشید در شرایطی می توانید به یکی از دانشگاه های امریکا انتقالی بگیرید که مدارک تحصیلی ترجمه شدۀ خود را به همراه تعداد ساعات و واحدهای تحصیلی که در متن رسمی تنظیم شده است را ارئه نمائید.
سطح زبان انگلیسی
اصولاً متقاضیان تحصیل در دانشگاه های کشور آمریکا برای ورود به دانشگاه نیازمند برخی مدارک تحصیلی می باشند. این مدارک علاوه بر مدرک زبان شامل مدرک GMAT برای رشته های فنی مهندسی، GRE بیشتر برای رشته های مدیریت و کسب و کار و آزمون LSAT مختص رشتۀ حقوق می باشد. نمرات مورد نیاز برای این آزمون ها نیز بسته به دانشگاه متغیر و متفاوت است، همچنین گاه برخی دانشگاه ها الزاماً بر روی نمرات کسب شده در این آزمون ها سختگیری های خاص خود را دارند، اما برخی مدارک را به طور کلی مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند.
مدارک مورد نیاز جهت ورود به مقطع تحصیلی کارشناسی در یکی از دانشگاه های آمریکا
در این بخش به مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در آمریکا در مقطع کارشناسی می پردازیم:
- اولین مدرک مورد نیاز دیپلم ۱۲ ساله می باشد ( منظور پیش دانشگاهی می باشد)
- مدرک دیپلم
- ریز نمرات
- مدرک زبان تافل
مدارک مورد نیاز جهت ورود به مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد در یکی از دانشگاه های آمریکا
در این بخش به مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد می پردازیم:
- در دست داشتن مدرک کارشناسی معتبر
- در صورتی که مقطع کارشناسی سه ساله را گذرانده باشید نیاز است تا در مقطع Pre-Master’s ادامۀ تحصیل نمائید سپس وارد مقطع کارشناسی ارشد شوید.
- ریز نمرات
- توانائی و داشتن مدرک زبان
- دارا بودن دو توصیه نامه
هزینه های تحصیل در دانشگاه های آمریکا
هزینۀ تحصیل در مقطع کارشناسی ۱۰,۰۰۰ تا ۳۷,۰۰۰ دلار در سال می باشد و هزینۀ تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیز ۲۳,۵۲۰ تا ۷۹.۳۱۹ دلار می باشد که البته این مبلغ هزینه ورود به این مقطع می باشد. تمامی هزینه ها نیز به دلار آمریکا و یا کانادا است. این نکته قابل ذکر است که این هزینه ها تا حدودی ممکن است متغیر و قابل تغییر باشند.
بیمه ی تحصیلی
برای ورود به دانشگاه های کشور آمریکا حتماٌ نیاز است تا به لحاظ سلامت جسمانی در وضعیت مناسبی قرار داشته باشید. دانشگاه های این کشور در خصوص این قضیه سختگیری های خاص خود را دارند. به همین دلیل هم می باشد که دانشجو باید در طول دورۀ تحصیل خود باید از بیمۀ معتبری استفاده نماید که یا خود دانشجو می تواند در طرح بیمه ثبت نام نماید و یا خود دانشگاه دانشجو را در بیمه های درمانی ثبت نام خواهد کرد. در صورتی که خود مستقلاً برای دریافت بیمه اقدام نمائید، دانشگاه از شما ارائۀ فرم بیمه را خواستار خواهد شد تا اطمینان نماید که بیمۀ مورد نظر به طور کامل تمامی موارد مورد نظر را پوشش خواهد داد.
زمان پرداخت هزینه های تحصیل
زمانی که پذیرش شما برای ورود به دانشگاه مورد قبول واقع شد، نیاز است تا هزینه تحصیل در آمریکا را پرداخت نمائید. لازم به ذکر است که این هزینه ها در صورت رد ویزای شما قابل عودت می باشند و شما مختار می باشید که کل هزینۀ یک سال را پرداخت نمائید یا فقط هزینۀ نیم سال تحصیلی را، به هر روی مبالغ حتماً باید قبل از شروع سال تحصیلی پرداخت شوند.
چگونگی پرداخت هزینه ها
و اما چگونگی پرداخت هزینه های دانشگاه:
- پرداخت از طریق بانک
- پرداخت به صورت آنلاین
- پرداخت از طریق کارت بانکی
- پرداخت از طریق چک دلار آمریکا و یا کانادا
- حوالۀ بانکی از سوی بانک آمریکا و یا کانادا
اما در خاتمه به منظور جمع بندی بد نیست اشاره ای کلی داشته باشیم به چگونگی اخذ پذیرش در آمریکا و اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا. به طور کلی قبل از هر اقدامی و قبل از پر کردن فرم های مورد نظر، حتماً ابتدا به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه نموده و در خصوص شرایط و قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه مربوط اطلاع حاصل نمائید. سپس بعد از مطالعۀ کامل شرایط دانشگاه مورد نظر، نسبت به تکمیل فرم درخواست اقدام نمائید. گام بعدی ارسال مدارک مورد نیاز است. اما بعد از اینکه فرم مورد نظر را به همراه مدارک مورد نیاز ارسال نمودید، ابتدا مشاورین و متخصصین مربوط به بخش ثبت نام مدارک را مورد بررسی قرار می دهند و سپس آنها را به قسمت پذیرش ارسال می دارند. و در صورتیکه که درخواست پذیرش شما مورد قبول واقع شد نامۀ رسمی قبولی را دریافت خواهید کرد و بعد از آن برای دریافت ویزا اقدام نمائید. زمان پذیرش برای دانشگاه نیز ترم بهار، تابستان و پائیز می باشد و در صورتیکه برای پذیرش مقطع مورد نظر دیر اقدام ننمائید پذیرش برای ترم آینده انجام خواهد شد.
همچنین تحصیل در آمریکا و اخذ پذیرش در آمریکا حتماً نیازمند بیمۀ درمانی می باشد و این کشور در این قضیه بسیار جدی و حساس است.
به طور کلی در این مقاله تلاش شد درباره اخذ پذیرش در آمریکا، شرایط اخذ پذیرش در آمریکا، نکات اخذ پذیرش در آمریکا و سایر موارد، اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار داده شود. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اخذ پذیرش در آمریکا با موسسه مشاوره ای ام آی ای تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان این موسسه بهره مند شوید. اطلاعات صحیح و کامل در باب اخذ پذیرش در آمریکا شما را برای اخذ تصمیم قطعی برای مهاجرت به آمریکا راهنمایی نموده و مسیر پیشرفت را برای شما عزیزان هموار می نماید.
سلام من دانشجوی سال دو رشته دندانپزشکی در دانشگاه دالیان چین هستم ، میخواستم به دانشگاهی در کشور آمریکا انتقال بگیرم ، آیا این امکان هست؟
سلام و ارادت
به صورت کلی امکان تطبیق واحدها وجود ندارد مگر در موارد استثنایی که دانشگاه مبدا و دانشگاه مقصد پارتنر هم باشند.
سلام. بنده فعلا سال یازدهم هستم و قصد دارم سال اینده به امریکا یا کانادا برای تحصیل مهاجرت کنم.کدام کشور مناسبتر است؟و ریز نمرات کارنامه باید از سه سال متوسطه دوم باشد یا سال دوازدهم؟اخه من سال دهم یه مقدار نمرات بدی گرفتم ایا شانس اپلای خواهم داشت؟
با سلام و عرض ادب. مسلماً هر نوع مهاجرت و بخصوص مهاجرت تحصیلی مستلزم صرف هزینه می باشد. برای پاسخ به سوال شما نیاز به اطلاع از میزان سرمایه، رزومه تحصیلی و سطح زبان شما خواهد بود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000
سلام. بنده کارشناسی ارشدریاضی کاربردی دارم و می خواهم 33 سال سن دارم و مجردممی خواهم برای دانشگاههای آمریکا اقدام کنم میخواستم بدانم چه مدت زمانی طول می کشد که ویزای دانشجویی را دریافت کنم؟ و اینکه برای رشته ریاضی کدام دانشگاهها در اولویت هستند؟ آیا می توانیم برای گدراندن زبان آیلتس یا تافل از همان دانشگاههای آمریکا پدیرش بگیریم؟
با سلام و عرض ادب. برای تحصیل در مقطع دکترا نیاز به یک سوپروایزر دارید و براساس رزومه شما به شما پذیرش تحصیلی می دهند و مدرک زبان یکی از الزامات پذیرش می باشد.
با سلام
من از یک دانشگاه در ایالت رودآیلند آمریکا پذیرش دارم. آیا امکان دارد که من این پذیرش را به کشور دیگری انتقال دهم؟ یعنی بتوانم انتقالی بگیرم مثلا به آلمان؟
سوال بعدی که ممنون میشم جواب بدید این هست که در صورت اینکه بنا به دلیلی شروع ترم تحصیلی را دیفر کنم به ترم بعد اون مبلغی که برای گرفتن نوبت سفارت آمریکا داده ام سوخت می شود؟ من در مرحله نوبت گرفتن سفارت هستم.
اگر راهنمایی ام کنید ممنون میشم.
سلام خیر امکان انتقال وجود ندارد.
سلام.من مدرک کارشناسی نرم افزار از دانشگاه علم و صنعت و ارشد نرم افزار از دانشگاه امیرکبیر را دارم. برای دکترا قصد تحصیل در رشته ای را دارم که خیلی سخت نباشد. شما چه رشته ای را پیشنهاد می کنید؟ در کدام کشورها می توانم از فاند استفاده کنم؟
دوست گرامی میتوانید از سایت miestudy.com دیدن فرمایید
سلام
من دانشجوي ارشد فيزيولوژي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تبريز هستم مجرد و ٢٩ساله ، چند تا فاميل در كشور المان دارم آيا ميتونم از طريق انها اقدام به ويزاي تحصيلي كنم يا نه ؟
به جز المان شما چه كشورهايي رو براي ويزاي تحصيلي پيشنهاد ميديد ؟
سلام،نامزد من ایرانی است اما در امریکا متولد شده و سیتی زن امریکاست.اقدام برای ویزای K1 در این شرایط برای من به نتیجه ای میرسد؟ یا اقدام از طریق ویزای تحصیلی سریع تر به جواب میرسد؟
با سلام و عرض ادب پرونده شما در حال حاضر بسیار حساس و تخصصی میباشد اتفاقاً اینگونه پرونده ها می بایست با راهنمایی شخص آقای ملک پور مشاوره گردد. پیشنهاد میکنیم در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.
سلام.خانم محمدی هستم.۲۷سال سن دارم.کارشناس پرستاری دارم.متاهل هستم و فرزند ندارم.همسرم کارشناس ارشد مکانیک دارند.میخواهم برای مهاجرت اقدام کنم.چه راهکار و چه کشوری را توصیه مینمایید؟
با سلام و عرض ادب شما و همسرتان شرایطتان برای ویزای کار المان مناسب میباشد . جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.
با سلام خدمت شما ، زهرا سیاری نژاد هستم،از ایران،۳۳ساله،متاهل،کارشناسی روانشناسی عمومی معدل۱۵،یه پسر ۱۱ساله دارم،میخوام ویزای دانشجویی اقدام کنم ، لطفا راهنماییم کنید
با سلام. اخذ ویزای کشور آمریکا در حال حاضر با دشواری هایی همراه است. امکان اخذ ویزاهای دانشجویی برای شما در بسیاری از کشورها وجود دارد. برای دریافت اطلاعات در ارتباط با ویزاهای دانشجویی می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.