10 دلیل مهم ریجکت ویزای انگلستان راهکار های رفع آن
امروزی بسیاری از هموطنانمان به دلایل مختلف، تمایل به سفر یا مهاجرت به کشور های تاپ دنیا را دارند. کشور انگلستان نیز از تاپ ترین و پرطرفدارترین مقاصد مهاجرتی برای ایرانی ها به شمار می رود و از طرق مختلفی نظیر ویزاهای تحصیلی، ویزاهای کاری، سرمایه گذاری ها و غیره می توان برای مهاجرت به این کشور اقدام نمود. اگر جزو علاقه مندان به مهاجرت یا سفر به کشور انگلیس باشید احتمالا راجع به راه های مختلف اخذ ویزای این کشور تحقیق کرده اید و متوجه شده اید که در پروسه دریافت هر ویزایی یک سری موانع و ریسک ها مانند احتمال رد شدن درخواست ویزا یا به عبارتی ریجکت شدن ویزا وجود داشته باشد. ریجکت شدن ویزای انگلستان ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیافتد که در ادامه به بررسی این دلایل می پردازیم.
ویزای کشور انگلستان اصطلاحا براساس سیستم امتیاز بندی می باشد و نظر افسر ویزا براساس صحت مدارک و امتیازات شما خواهد بود. به طور کلی قبل از اقدام برای اخذ هر ویزایی بسیار مهم است که مدارک مورد نیاز آن را به طور کامل و دقیق جمع آوری کنید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید تا با مشکل ریجکتی ویزا مواجه نشوید و در واقع سابقه منفی از خود در سفارت انگلستان بر جای نگذارید. به طور کلی ممکن است پروسه درخواست ویزا آسان و سریع باشد اما لازم است بدانید که روند تایید ویزا توسط وزارت کشور سختگیرانه و دقیق است. هر درخواستی قبل از تایید یا رد شدن به طور کامل بررسی می شود با این وجود هر ساله هزاران درخواست ویزا ریجکت می شوند. به طوری که در سال 2019، نرخ ردی ویزای انگلستان به 13 درصد افزایش پیدا کرده بود.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با آموزش رایگان ویزای انگلیس
- 0 ثانیه
- 160
- دانلود
- 7 دقیقه
- 170
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
دلایل ریجکت شدن ویزای انگلستان
ویزای هر فردی ممکن است به دلایل متفاوتی ریجکت شده باشد از جمله دلایلی که منجر به ریجکتی ویزاها می شود موارد زیر می باشند:
راهکار های رفع ریجکت ویزای انگلستان
به هر حال اگر فردی حتی با وجود انجام تمام مراحل به طرز صحیح و ارائه مدارک خود، باز هم با ریجکتی ویزا مواجه شود، می بایست نسبت به رفع ریجکت ویزای خود اقدام کند. لازم به ذکر است که نحوه اعلام ویزای ریجکت شده به صورت کتبی می باشد. در نامه ریجکتی ویزای انگلستان دلیل رد شدن درخواست ویزا، همچنین اینکه متقاضی اجازه دارد نسبت به رفع ریجکت اقدام کند یا خیر نوشته شده است زیرا اگر ریجکتی ویزا به دلیل نقص مدارک باشد امکان درخواست بررسی مجدد وجود دارد اما اگر در نامه ذکر نشده باشد که می توان درخواست تجدید نظر و بررسی داد، متقاضی باید درخواست ویزای مجدد کند. حال سوال این است که چگونه می توان نسبت به رفع ریجکتی ویزای انگلستان اقدام کرد و چه مراحلی دارد؟ از زمان اعلام درخواست جدید برای ویزای انگلیس، مدت زمانی که طول می کشد تا این پروسه به جلسه رسیدگی و اعلام تصمیم نهایی قاضی مربوطه برسد، حدود 12 هفته می باشد. هنگام رد شدن درخواست ویزا، متقاضی می تواند جهت رفع آن مراحل زیر را طی کند:
در قدم اول پر کردن فرم IAFT-2، که فرم درخواست تجدیدنظر علیه وزارت کشور راجع به رد ویزا می باشد.
سپس فرم تکمیل شده و امضاء شده را به همراه مدارک مجددا برای سفارت انگلستان ارسال کند.
سفارت در قبال دریافت مدارک رسیدی ارائه مي کند و پس از آن مدارک به مراجع مربوطه ارجاع می شود تا بررسی مجدد انجام شود.
تصمیم نهایی قاضی به صورت کتبی به اطلاع متقاضی خواهد رسید.
جلسه ای ترتیب داده می شود و جزئیات جلسه به متقاضی ارسال می شود، جایی که یک قاضی مهاجرت تمام اسناد مربوط به پرونده را بررسی کرده و ظرف 10 روز از تاریخ جلسه تصمیم گیری می کند.
اگر جلسه به نفع متقاضی تمام شده باشد، دفتر ویزا با وی تماس گرفته و مراحل درخواست ویزا را تکمیل می کند.
اگر ویزا مجددا رد شود، متقاضی می تواند نسبت به درخواست جدید ویزا اقدام نماید. این درخواست جدید می تواند بلافاصله پس از رد شدن درخواست قبلی و یا قبل از انجام پروسه تجدید نظر باشد و لزومی ندارد که فاصله زمانی ما بین دو درخواست وجود داشته باشد. در این مرحله نیز هنگام درخواست مجدد برای ویزای انگلستان، باید مراقب باشد که فرم به درستی پر شود و تمام اطلاعات مربوطه ارائه شود تا از رد مجدد درخواست ویزا جلوگیری شود.
این مطلب را از دست ندهید!
مقالات مرتبط
سوالات متداول در رابطه با ریجکت ویزای انگلستان
✔️ پس از ریجکت شدن ویزای انگلیس امکان درخواست برای ویزای جدید وجود دارد؟
بله در صورتی که ریجکتی ویزا به دلیل نقص و یا اشتباه بودن بعضی از مدارک لازم برای ویزای انگلیس باشد میتوان نسبت به اخذ مجدد ویزا اقدام کرد.
✔️ ویزای انگلستان بر اساس نظر افسر ویزا بوده یا بر اساس مدارک است؟
اصطلاحاً ویزای انگلیس آبجکتیو هست یا سابجکتیو؟ ویزای کشور انگلستان اصطلاحاً (pbs) است یعنی بر اساس سیستم امتیازبندی می باشد و نظر افسر ویزا بر اساس صحت مدارک و امتیازات شما خواهد بود. به عنوان مثال در کشور آمریکا صدور ویزا بر اساس نظر افسر ویزا می باشد اما در انگلستان با توجه به سیستم امتیاز بندی که برای صدور ویزا وجود دارد نظر افسر ویزا براساس امتیازاتی که کسب کرده اید می باشد.
✔️ چه مدت پس از اولین ریجکتی ویزای انگلیس می توان نسبت به اخذ ویزای جدید اقدام کرد؟
پس از آنکه ویزای فرد متقاضی برای اولین بار از سوی سفارت انگلستان ریجکت می شود، شخص می تواند بلافاصله پس از ریجکتی و یا در طول مدتی که برای تجدید نظر و بررسی مجدد مدارک و پرونده وی سپری می شود، نسبت به اخذ مجدد ویزای انگلستان اقدام نماید.
✔️ آیا راهکاری وجود دارد که ویزای متقاضی با ریجکتی مواجه نشود؟
به طور کلی اگر شخص متقاضی ویزای انگلستان اسناد و مدارک لازم برای درخواست این ویزا را به طور درست و واقعی ارائه دهد، مدارک بررسی شده و در صورت صحت داشتن آن ها دلیلی برای ریجکت شدن ویزای فرد وجود نخواهد داشت.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.