بررسی راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران
راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران را می توان از منظرهای مختلف نظیر ارائه ویزای معادل سازی، مدارک لازم به خصوص مدرک زبان مورد نیاز همچنین ارائه ویزای همراه در مسیر معادل سازی، بررسی نمود. معادل سازی با تأیید مدارک شخص متقاضی شروع می گردد. پس از تایید مدارک توسط اداره مربوطه در کشور مقصد، به شخص ویزایی تعلق می گیرد تا پروسه معادل سازی را در آن کشور آغاز نماید. از آنجا که کادر درمانی از جمله مشاغلی هستند که به صورت مستقیم با قشر عادی جامعه در ارتباط هستند بنابراین باید بتوانند به راحتی با افراد ارتباط برقرار کند و لذا یادگیری زبان کشور مقصد در اولین مرحله قرار دارد.
چنانچه به عنوان یک پرستار قصد مهاجرت دارید در نظر داشته باشید بعضی از کشورها، ویزا جهت گذراندن فرآیند معادل سازی را به شما اعطا می نمایند در حالی که در سایر کشورها تنها زمانی فرد می تواند این فرآیند را طی نماید که از قبل اقامت کشور مورد نظر را داشته باشد. در حال حاضر یکی از بهترین گزینهها جهت مهاجرت پرستاران، کشورهای سوئد و دانمارک می باشد که به پرستاران برای گذراندن دوره های معادل سازی ویزا می دهند. از آنجا که بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران و انتخاب بهترین مسیر مهاجرتی نیازمند تخصص و تجربه کافی در این زمینه می باشد، موسسه ملک پور در این امر می تواند یاری رسان شما باشد.
شرایط سنی
شرایط سنی مهاجرت پرستاران به طور معمول 25 تا 40 سال می باشد البته در برخی از کشورها تا 50 سال نیز امکان پذیر است.
بهترین کشورها
بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران شامل کشورهای آمریکا، سوئیس، آلمان، استرالیا، کانادا، سوئد، دانمارک و عمان می باشند.
حقوق و درآمد
بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران از لحاظ درآمد کشور آمریکا با 75,000 دلار درآمد سالیانه و پس از آن کشورهای کانادا و استرالیا هستند.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط آلمان به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران
یکی از سوالاتی که متقاضیان بسیاری به دنبال پاسخ آن هستند در زمینه تحصیل رایگان با هزینه دولت آلمان می باشد. به طور کلی مدرک تحصیلی بسیاری از پزشکان و پرستاران در اروپا مورد تایید نمی باشد و در صورت تمایل به کار در کشور مقصد در اروپا نیاز به معادلسازی مدرک خواهند داشت. یکی از کشورهایی که در آن امکان معادلسازی مدرک پزشکان و پرستاران وجود دارد کشور آلمان می باشد. کشورهای آلمان و اتریش به دلیل نیاز شدید به نیروی کادر درمان در بسیاری از استان های خود شرایطی را فراهم نموده است تا بتواند این نیاز خود به نیروی کادر درمان را توسط پزشکان و پرستاران بین المللی برطرف سازند. قبل از توضیح شرایط این کار بهتر است به درآمد پزشکان و پرستاران در آلمان اشاره ای کنیم، درآمد پرستاران در کشورهای آلمان و اتریش حداقل 2 الی 3 هزار یورو به بالا می باشد و همچنین برای پزشکان این مبلغ بسیار بالاتر می باشد.
فایل تصویری موسسه ملک پور در زمینه تحصیل و معادلسازی مدرک پزشکان و پرستاران در آلمان
نکته جالبی که وجود دارد این است که کسانی که در یکی از رشته های پزشکی تخصص دارند نیاز به شرکت در آزمونی ندارند. برای معادل سازی مدرک پزشکان و پرستاران در آلمان و اتریش مراحل به این صورت است که در ابتدا مدارک آنها توسط کشور مقصد بررسی می شود و از پیش نیاز های این امر دانش و مدرک زبان آلمانی می باشد. برای پرستاران پس از بررسی مدارک نیاز است که یک دوره کارورزی به مدت 500 الی 600 ساعت بگزرانند تا بتوانند در کشورهای آلمان یا اتریش مشغول به کار شوند. همچنین ماماها نیز مانند پرستاران نیاز به گذراندن دوره ای برای تبدیل شدن به ماما قانونی در کشور آلمان خواهند داشت.
موسسه ملک پور امکانی را فراهم نموده است که پزشکان و پرستاران در مرکز آموزشی در آلمان دوره ای را بگذرانند و مدارک خود را معادلسازی نمایند و پس از آن به کار در آلمان مشغول شوند (این دوره ها به همراه گارانتی کار می باشد) به صورتی که کل پروسه چند ماه به طول می انجامد. شرایط کار پزشکان و پرستاران در آلمان این است که برای پزشکان حداقل مدرک C1 زبان آلمانی و برای پرستاران و ماماها حداقل مدرک B2 لازم است. همچنین نیاز به مدارک تحصیلی در رشته مرتبط می باشد و در صورت داشتن سابقه کار حداقل 2 سال مراحل بسیار ساده تر خواهد شد.
جالب است بدانید کسانی که حداقل مدرک B1 زبان آلمانی داشته باشید هزینه تحصیل در آلمان در این دوره ها رایگان می باشد و توسط دولت آلمان پرداخت می شود. مدرک زبان لازم برای تحصیل در دوره معادلسازی حداقل A2 زبان آلمانی می باشد. همچنین برای تحصیل در این دوره ها لازم است مبلغی را در حساب خودتان در کشور آلمان بلوکه کنید. یکی از مزایای تحصیل و معادلسازی مدرک پزشکان در آلمان این است که همراهان نیز می توانند به صورت همزمان اقدام نمایند. همراهان به صورت کلی شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می باشند.
مهاجرت پرستاران بدون مدرک زبان
برای مهاجرت با رشته پرستاری و بدون نیاز به مدرک زبان در بعضی از کشور ها شرایطی در نظر گرفته شده که این موضوع را محقق می سازد. معادل سازی مدرک پرستاری از طرح های مهاجرتی در کشور هایی نظیر دانمارک، آلمان، سوئد و نروژ بوده که با استفاده از آن، متقاضی مهاجرت با مدرک پرستاری وارد کشور مقصد شده و همان جا زبان ملی کشور مورد نظر را فرا می گیرد. این طرح در بسیاری از کشور های اروپایی و برخی کشورهای آسیایی مانند عمان نیز برای پرستاران ارائه شده است. همانطور که گفته شده، طی پروسه مهاجرت کاری پرستاران به کشور های نام برده، نیازی به اخذ مدرک زبان نیست.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، پیشنهاد می کنیم از خدمات مشاوره رایگان موسسه ملک پور بهره مند شوید.
شرایط سنی مهاجرت پرستاران چگونه است؟
شرایط سنی مدرک پرستاری برای مهاجرت در کشور های مختلف متفاوت است. با این حال با توجه به تقاضای جهانی به رشته پرستاری، بیشتر از سن، حرفه و مهارت های فرد در اولویت قرار دارد. به طور کلی می توان گفت پذیرش پرستاری در بسیاری از کشور ها تا سن 50 سالگی است. اما بهترین زمان مهاجرت با رشته پرستاری بین 25 تا 40 سالگی در نظر گرفته می شود.
کار به عنوان پرستار در کانادا بدون محدودیت سنی بوده و ویزای کاری آن در هر سنی ( بهتر است زیر 50 سال باشد ) به شخص داده می شود. با این حال محدودیت سنی پرستاران در کشوری مانند آلمان تا 40 سالگی بوده و شرایط اخذ ویزا برای سنین بالاتر سخت تر است.
سابقه کار مورد نیاز برای مهاجرت کاری پرستاران
شرایط سنی مدرک پرستاری برای مهاجرت در کشور های مختلف متفاوت است. با این حال با توجه به تقاضای جهانی به رشته پرستاری، بیشتر از سن، حرفه و مهارت های فرد در اولویت قرار دارد. به طور کلی می توان گفت پذیرش پرستاری در بسیاری از کشور ها تا سن 50 سالگی است. اما بهترین زمان مهاجرت با رشته پرستاری بین 25 تا 40 سالگی در نظر گرفته می شود.
کار به عنوان پرستار در کانادا بدون محدودیت سنی بوده و ویزای کاری آن در هر سنی ( بهتر است زیر 50 سال باشد ) به شخص داده می شود. با این حال محدودیت سنی پرستاران در کشوری مانند آلمان تا 40 سالگی بوده و شرایط اخذ ویزا برای سنین بالاتر سخت تر است.
معرفی سایر بهترین کشور ها برای مهاجرت پرستاران
اولین قدم در مهاجرت پرستاری، انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران می باشد. از کشورهایی همچون آلمان، استرالیا، آمریکا، کانادا، سوئد، دانمارک و عمان می توان به عنوان بهترین کشورها برای مهاجرت با پرستاری اشاره کرد. در زیر در مورد شرایط مهاجرت به این کشورها برای مهاجرت با پرستاری توضیحاتی ارائه داده ایم.
مهاجرت از طریق پرستاری به عمان
یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس که به دلیل ارزش ارز در این کشور افراد زیادی تمایل به مهاجرت به عمان دارند. مناسب بودن روابط سیاسی بین کشور ایران و عمان نیز یکی دیگر از دلایل است که متقاضیان جذب این کشور میشوند. اما افرادی که در زمینه رشته های پرستاری و پیراپزشکی تحصیل نموده اند برای اقدام به کاریابی در عمان نیز باید پروسه معادل سازی را طی کنند. معادل سازی در عمان با آزمون پرومتریک آغاز میگردد و این آزمون به زبان انگلیسی برگزار می شود و در چند کشور مانند امارات، عمان، مالزی و ترکیه نیز متقاضیان می توانند در این آزمون شرکت نمایند.
متقاضی تا سه مرتبه می تواند در آزمون پرومتریک شرکت نماید. پس از قبولی در مرحله آزمون پرومتریک عمان، فرد مدارک تحصیلی خود را ارسال می نماید تا مورد ارزیابی واقع شود و پس از آن مصاحبه از وی به عمل میآید که در صورت قبولی در مصاحبه شخص می تواند به کاریابی در عمان مشغول گردد. در صورت عقد قرارداد با یکی از کارفرماهای فعال در این کشور واجد شرایط ویزای کاری عمان می گردد.
نکتهای که در پروسه های معادلسازی عمان وجود دارد، ریسک قبولی در آزمون پرومتریک و مصاحبههای مربوطه است. مورد دیگر شانس کاریابی در عمان است. از آنجا که بر اساس قرارداد کاری انجام شده، متقاضی میتواند همراهان خود را در عمان در کنار خود داشته باشد بنابراین برای دریافت ویزای همراه نیز در این کشور ریسک وجود دارد.
مهاجرت از طریق پرستاری به کانادا
کانادا از دیگر کشورهای محبوبی است که مقصد بسیاری از مهاجران در سراسر جهان می باشد. متقاضیان پرستاری برای کار در کانادا می توانند از طریق پروسه های اسکیل ورکر کانادا که یک پروسه امتیازی می باشد اقدام داشته باشند. چنانچه فرد پس از گذراندن دو مرحله این فرایند واجد شرایط برای دریافت ویزا های کاری کانادا شود، در ابتدا باید فرآیند یک ساله معادل سازی را در این کشور بگذرانند و بعد وارد بازار کار شوند.
البته پرستارانی که قصد اخذ اقامت کانادا را دارند میتوانند از طریق ادامه تحصیل نیز به این کشور وارد شوند. کسانی که دارای مدرک لیسانس پرستاری هستند برای ادامه تحصیل در کانادا در مقطع فوق لیسانس الزاماً باید دارای کارت نظام پرستاری باشند و در صورتی که دارای مدرک آیلتس ۶.۵ باشند میتوانند وارد دانشگاههای این کشور شوند و پس از طی کردن مراحل تحصیلی وارد بازار کار شوند.
بنابراین کانادا نیز برای طی کردن پروسه معادل سازی، ویزا به متقاضیان اعطا نمی کند و فرد متقاضی معادلسازی یا باید از طریق روشهای تحصیلی و ویزا های کاری کانادا اقدام نماید و یا اینکه از قبل اقامت این کشور را داشته باشد.
این مطلب را از دست ندهید!
مهاجرت از طریق پرستاری به سوئد
سوئد یکی دیگر از کشورهای محبوبی است که در حال حاضر در اروپا به عنوان مقصد مهاجرتی پزشکان، پرستاران و کادر درمان قرار گرفته است. کشور سوئد برای گذراندن فرآیند معادلسازی به افراد متقاضی مهاجرت به سوئد ویزا اعطا مینماید. پرستاران که دارای حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته خود می باشند می توانند جهت طی کردن مراحل معادلسازی ابتدا مدارک خود را به این کشور ارسال نمایند تا مورد تایید اداره مربوطه در سوئد واقع شود سپس به وی اجازه داده میشود تا برای گذراندن دوره های معادل سازی که البته با فراگیری زبان سوئدی آغاز می گردد، به سوئد وارد شود.
همانطور که گفته شد فرد باید بتواند به راحتی با مردم جامعه ارتباط برقرار نماید بنابراین لازم است تا به سطح C1 زبان سوئدی تسلط پیدا کند و برای این منظور به پرستارانی که در این کشور وارد میشوند یک سال فرصت داده میشود تا سطح زبان سوئدی خود را به سطح مورد نظر برسانند. هزینه این دوره حدود ۸ هزار یورو می باشد. پس از موفقیت شخص متقاضی در تکمیل زبان سوئدی، می تواند وارد دوره های تئوری و عملی شود که حدود ۶ ماه به طول میانجامد و در صورت اتمام موفقیت آمیز دوره های مذکور میتواند وارد بازار کار این کشور شود.
از نکاتی که در بخش معادلسازی سوئد مورد توجه است مهلت زمانی تعیین شده برای یادگیری زبان سوئدی می باشد که ممکن است برای متقاضیان کار سختی باشد و نیاز به زمان بیشتری برای تکمیل زبان سوئدی وجود داشته باشد.
مهاجرت از طریق پرستاری به دانمارک
با توجه به امکاناتی که در حال حاضر برای اخذ ویزاهای معادل سازی در کشور دانمارک وجود دارد دانمارک را به یکی از مقاصد مهاجرتی کادر درمان، پزشکان و پرستاران تبدیل کرده است. پرستاران میتوانند به منظور انجام معادل سازی در ابتدا مدارک خود را به این کشور ارسال کنند تا مورد تایید اداره مربوطه در دانمارک واقع شود پس از آن به فرد متقاضی ویزای دانمارک اعطا می گردد تا بر اساس آن وارد دانمارک شود و زبان دانمارکی خود را در این کشور کامل نماید.
فرد متقاضی تا سه سال فرصت دارد زبان خود را به سطح IDansk 3 برساند و پس از آن میتواند وارد بازار کار این کشور شود. بنابراین در دانمارک تنها کافیست شما زبان کشور را فرا بگیرید و بدون گذراندن دورههای خاص و یا آزمون می توانید وارد بازار کار شوید. از دیگر محاسن دانمارک میتوان به ورود همزمان فرد متقاضی و همراهانش اشاره کرد، که در این صورت در زمانی که شخص اصلی مشغول به گذراندن دوره ها و ارتقای سطح زبان خود میباشد همراه وی میتواند به صورت فول تایم مشغول به کار در دانمارک شود.
این مطلب را از دست ندهید!
شرایط مهاجرت کاری پرستاران به استرالیا
به طور قطع کشور استرالیا در لیست بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران قرار دارد. چرا که سالانه افراد زیادی از سراسر دنیا در جایگاه پرستار در این کشور استخدام می شوند. شرایط پذیرش پرستار در ایالت های مختلف استرالیا متفاوت بوده و با ویزای کاری پرستاری می توان برای کار در این کشور اقدام کرد. پرستار بخش مراقبت های ویژه، پرستار سالمندان، پرستار بالینی، پرستار بخش اطفال و پرستاری بهداشت از جایگاه های پرستاری پر تقاضای کشور استرالیا محسوب می شوند. برای استفاده از مدرک پرستاری برای مهاجرت به استرالیا لازم است ابتدا به آزاد سازی مدرک خود پرداخته و سپس با رزومه کاری خود در این زمینه برای دریافت ویزای کار استرالیا اقدام کنید.
مراحل معادل سازی در دانمارک و سوئد
کشورهای سوئد و دانمارک از جمله کشورهای اروپایی هستند که برای دورههای معادلسازی به افراد متقاضی ویزا اعطا می نمایند. اما سوال اینجاست که کدام کشور شرایط راحت تری برای مهاجرت پرستاران دارند و کدام انتخاب مناسب تری است. در این قسمت به بررسی مراحل معادل سازی در کشور دانمارک و سوئد می پردازیم. کشور سوئد نیز از جمله کشورهایی است که به شدت به نیروی پرستار احتیاج دارد. در کشور سوئد پس از تایید مدارک توسط اداره مربوطه، شخص متقاضی به مدت یک سال فرصت دارد تا سطح زبان سوئدی خود را به سطح C1 برساند پس از اینکه فرد آزمون زبان سوئدی را با موفقیت به اتمام رساند میتواند وارد دوره های تئوری آزمون معادل سازی شود. فرد متقاضی ۵ سال برای شرکت در این آزمون فرصت دارد که در طی این ۵ سال حداکثر سه بار به وی فرصت شرکت در آزمون اعطا میشود. در صورت قبولی در آزمون تئوری به فرد متقاضی اجازه داده میشود که بتواند دورههای کارآموزی را در مراکز درمانی و بیمارستان ها بگذراند. این دوره حداکثر در حدود سه ماه می باشد و شخص متقاضی می تواند در طی این دوره حقوق دریافت نماید. پس از دوره کارآموزی شخص باید یک دوره به مدت نیم ترم دانشگاه را که معادل ۱۵ واحد است به پایان برساند. نکتهای که حائز اهمیت است فرد متقاضی می تواند دوره کارآموزی و دوره دانشگاه را به صورت همزمان بگذراند.
به صورت کلی پروسه های معادل سازی در ابتدا با ارسال مدارک شخص متقاضی شروع می گردد. بدین صورت که بعد از تایید مدارک توسط اداره مربوطه در کشور مقصد شخص مجاز به دریافت ویزا جهت طی کردن مراحل معادلسازی میگردد. از آنجا که کشور دانمارک یکی از راحت ترین کشورها برای مهاجرت پرستاران می باشد درباره معادل سازی در این کشور توضیح می دهیم. در مرحله اول مدارک تحصیلی مورد ارزیابی قرار میگیرد. برای این منظور مدرک متقاضی به اداره سلامت و بهداشت دانمارک ارسال می گردد. پس از اتمام ارزیابی توسط این اداره تاییدیه ای صادر میشود که متقاضی بر اساس این تاییدیه میتواند به اداره مهاجرت دانمارک مراجعه نموده و درخواست خود را مبنی بر اقامت جهت گذراندن سایر مراحل معادلسازی ارائه نماید. در این زمان به فرد و همراهانش به صورت همزمان ویزا اعطا میشود تا شخص متقاضی به کشور دانمارک ورود داشته باشد و کلاس های زبان دانمارکی که هزینه آن نیز تقریباً رایگان می باشد را بگذراند. متقاضی باید در آزمون مربوط به زبان دانمارکی شرکت نماید که این آزمون تنها دو بار در سال برگزار می گردد. پس از اتمام دوره زبان دانمارکی فرد متقاضی می تواند در بیمارستانها و مراکز درمانی دانمارک به عنوان کارآموز پرستاری مشغول به کار گردد. این مرحله قبل از اتمام دوره زبان دانمارکی انجام پذیر نمی باشد چرا که فرد متقاضی حتماً باید بتواند با بیماران به صورت روان صحبت کند و درک صحیح از مفاهیم به زبان دانمارکی داشته باشد. شخص متقاضی در زمان کارآموزی نیز حقوق دریافت میکند و همچنین پس از اتمام کارآموزی عمدتاً توسط همان کارفرما جذب می شوند.
با توجه به مراحل ذکر شده، از آنجا که کشور دانمارک بدون نیاز به آزمون معادل سازی و تنها بر اساس یادگیری زبان دانمارکی به متقاضیان اجازه ورود به بازار کار را می دهد، مجددا به این نتیجه می رسیم، راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران در حال حاضر کشور دانمارک می باشد
میزان حقوق پرستار در کشورهای مختلف
تا اینجا به این نتیجه رسیدیم که دانمارک راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران می باشد. اما بعد دیگر بررسی بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران بررسی میزان حقوق و درآمد این شغل در کشور دانمارک میباشد. کشور دانمارک یکی از کشورهای ثروتمند دنیاست که مردم این کشور از نظر کیفیت زندگی و سطح رفاه در رتبه بالایی قرار دارند و جزء خوشحال ترین مردم دنیا محسوب می گردند. میزان حقوق و درآمد کشور دانمارک در مقایسه با سایر کشورها بالاتر است و بر حسب میزان مالیات پرداختی نیز دانمارک در مقایسه با سایر کشورها رتبه بالاتری دارد.
قاعدتاً یکی از موارد مورد توجه برای متقاضیان مهاجرت به دانمارک بررسی میزان درآمد دانمارک است. پرستاران در دانمارک با توجه به شهری که در آن مشغول به کار هستند حقوق متفاوتی را خواهند داشت اما به صورت متوسط حقوق یک پرستار در دانمارک طی یک ماه حدود ۸ هزار تا ۲۰ هزار یورو می باشد، که البته این میزان در طی ۴ سال اخیر با توجه به نیاز این کشور به نیروی پرستار رشد فوقالعادهای داشته است. البته یکی از عوامل تأثیرگذار در سطح حقوق و دستمزد دریافتی میزان سوابق کاری افراد می باشد و با توجه به سوابق کاری، افزایش درآمد برای پرستاران قابل انتظار است.
مقالات مرتبط
هزینه زندگی پرستار در خارج از کشور
بر طبق آنچه گفته شد دانمارک، راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران می باشد. همانطور که این کشور از نظر درآمد و میزان حقوق در سطح بالایی قرار دارد، از نظر هزینه های زندگی نیز در زمره کشورهای گرانقیمت اروپا قرار دارد و علاوه بر میزان حقوق، میزان هزینه زندگی در این کشور نیز دارای اهمیت است. هزینه های زندگی در مقایسه با میزان درآمد بسیار کمتر است و به راحتی امکان تامین هزینههای زندگی یک خانواده وجود دارد. البته میزان هزینههای زندگی تا حد زیادی بستگی به شهر و منطقه محل زندگی دارد. بنابراین هزینه های زندگی در کپنهاگ نسبت به سایر شهرها هزینه های بیشتری را در پی دارد به عنوان مثال هزینه زندگی در این شهر برای یک نفر در حدود ۱,۰۰۰ الی ۱,۵۰۰ یورو در ماه می باشد. پرستاران تا زمانی که پروژه معادل سازی را به اتمام برسانند نمیتوانند وارد بازار کار شود بنابراین باید هزینه های لازم برای یک سال اول زندگی خود را قبل از ورود به این کشور داشته باشند. درجدول ذیل هزینه های زندگی در دانمارک آورده شده است.
کالا و خدمات در دانمارک | هزینه (یورو) |
یک کیلو گوشت | 11 |
یک کیلو موز | 2.25 |
کاپوچینو | 5 |
یک کیلو پیاز | 1.12 |
بلیط قطار یک طرفه | 3.21 |
رفت و آمد ماهیانه | 53 |
سینما | 14 |
اجاره آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر | 858.91 |
اجاره آپارتمان 1 خوابه در خارج از مرکز شهر | 639.93 |
اجاره آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر | 1,622.17 |
اجاره آپارتمان 3 خوابه در خارج از مرکز شهر | 1,242.77 |
پاسخ به سوالات متداول در زمینه راحت ترین کشور برای مهاجرت پرستاران
آیا فرد می تواند بدون مدرک زبان دانمارکی وارد بازار کار شود؟
خیر. پیدا کردن کار در دانمارک بدونن زبان دانمارکی و تسلط به این زبان سخت و تقریبا غیرممکن است.
در زمان یادگیری زبان دانمارکی توسط فرد متقاضی آیا همراهان وی اجازه تحصیل دارند؟
در پروسه معادل سازی دانمارک برای پرستاران، فرزندان زیر ۱۸ سال و همسر وی ویزای همراه دریافت می کنند و تحصیل فرزندان در مدارس دانمارک به صورت رایگان به شرط تسلط فرد متقاضی به زبان دانمارکی میسر است.
آیا به همسر متقاضی مهاجرت به دانمارک با مدرک پرستاری اجازه کار داده می شود؟
بله. همسر وی اجازه کار فول تایم در کشور دانمارک دارد. شایان ذکر است متقاضی و همراهانش میتوانند از خدمات پزشکی این کشور نیز به صورت رایگان استفاده نمایند.
آیا پروسه معادل سازی مدرک پرستاری در دانمارک منجر به اقامت دائم در این کشور می گردد؟
در صورتی که فرد پس از اتمام یادگیری دوره زبان توسط یک کارفرما در این کشور استخدام شود و به دولت دانمارک بیمه و مالیات به مدت 5 سال پرداخت نماید می تواند اقامت دائم دریافت کند.
آیا پروسه معادل سازی مدرک دانمارک برای رشته های پیراپزشکی مانند اتاق عمل، هوشبری، مامایی و… امکان پذیر است؟
بله؛ اما تفاوتی که در اینجا وجود دارد لزوم دارا بودن مدرک زبان انگلیسی می باشد. برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس رشته های پیراپزشکی کشور دانمارک ارائه مدرک زبان انگلیسی با نمره ۶.۵ الزامی می باشد.
مدارک مورد نیاز برای معادل سازی مدرک پرستاری دانمارک شامل چه مواردی می شود؟
- ارائه پاسپورت
- ارائه مدرک لیسانس پرستاری از دانشگاه های معتبر
- ارائه مدرک مبنی بر اتمام طرح پرستاری
- سند ازدواج و سند تولد فرزند
- مدارک مبنی بر تمکن مالی
چگونه با مدرک پرستاری مهاجرت کنیم؟
به طور کلی برای مهاجرت با رشته پرستاری و انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران باید فاکتور های مختلفی را در نظر بگیرید. ابتدا تقاضای کشور مورد نظر برای مهاجرت در رشته پرستاری را بررسی کنید. با وجود پاندمی کرونا در سال های اخیر، جمع زیادی از پرستاران توانستند با مدرک تحصیلی خود مهاجرت کنند. با این حال نیاز و تقاضای هر کشور نسبت به کشور دیگر متفاوت بوده و باید به این مهم توجه کافی داشته باشید.
پس از آن باید از اعتبار مدرک پرستاری برای مهاجرت به کشور مورد نظر اطمینان حاصل نمایید. در برخی کشور ها نیازی به معادل سازی مدرک وجود نداشته و تنها با شرکت در یک آزمون و اطمینان از مهارت های شما، ویزای کاری صادر خواهد شد. با این حال در بسیاری از کشور ها لازم است مدرک پرستاری خود را معادل سازی کنید. همانطور که پیش تر نیز اشاره کردیم، می توانید از مقالات موجود در سایت ملک پور در زمینه نحوه معادل سازی مدرک پرستاری خود اطلاع پیدا کنید.
پس از انتخاب کشور و اطلاع از شرایط مهاجر پذیر بودن رشته پرستاری در آن ها، نوبت به انتخاب بهترین روش برای دریافت ویزای کاری آن کشور می رسد. در این زمینه می توانید از خدمات مشاوره رایگان موسسه MIE بهره مند شوید.