بهترین کشور برای کسب و کار و کارآفرینی کجاست؟
بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار قطعا کشوری است که بیشترین سود خالص را به سرمایه گذار بدهد. کانادا، اتریش، استرالیا و آمریکا را می توان 4 کشور برتر برای ایجاد کسب و کار و کار آفرینی معرفی کرد. اولین اشتراک در بین این 4 کشور امکان اخذ اقامت دائم پس از مدتی مشخص بوده که بزرگترین مزیت محسوب می شود. نبودن محدودیت سنی، عدم نیاز به نمره زبان بالا، باز بودن مسیر برای اثبات بیزینس و توانایی سرمایه گذار در پیش بردن کسب و کار مورد نظر، امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان و از همه مهم تر اینکه آیا شانسی برای دریافت تابعیت خواهید داشت یا نه همگی بخشی از مهم ترین الویت ها در انتخاب بهترین کشور برای راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی محسوب می شود.
در ادامه به نگارش تیم موسسه ملک پور درباره بهترین کشورها جهت راه اندازی کسب و کار جدید در اروپا و دیگر نقاط دنیا به تفکیک توضیح داده و در صورت وجود هرگونه ابهام می توانید با شماره های درج شده تماس گرفته و از خدمات مشاوره رایگان ملک پور بهره مند شوید.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با تمام راه های مهاجرت
بهترین کشورها
از بهترین کشورها جهت کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار جدید در اروپا و دیگر کشورهای جهان می توان به کانادا، استرالیا، آمریکا و اتریش اشاره کرد.
نقاط مثبت
اخذ آثار اقامتی، کسب سود به دلار یا یورو، حمایت دولت کشور مقصد و برخورداری از معافیت های مالیاتی در برخی از کشورها، از نقاط مثبت می باشد.
نقاط منفی
وجود تورم بالا و نوسان نرخ ارز، مقررات مالیاتی خاص، مصادره اموال در برخی کشورها، از نکات منفی سرمایه گذاری و کارآفرینی در برخی از کشورها می باشد.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار کجاست؟
بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار می تواند در اروپا، کانادا و آمریکا باشد. بستگی دارد که شما به کدام کشور علاقه دارید و شرایطتان با کدام کشور سازگار است. اگر به اروپا علاقمند هستید، می توانید با مبلغ بسیار کم اقامت اروپا را از طریق خرید ملک و یا استارت آپ ویزا به دست آورید. اگر ملکی در اروپا و در پرتغال به مبلغ ۲۸۰ هزار یورو بخرید، به اقامت دائم می رسید و یا اگر ۱۷۵ هزار یورو از نقدینگی خود را وارد طرح استارتاپ ویزای پرتغال نمایید، به اقامت این کشور دست می یابید.
در خصوص کانادا شما با مبلغ ۱۰۰ هزار دلار نیز می توانید اقامت دائم این کشور را از آن خود نمایید. در خصوص آمریکا نیز شما با مبلغ ۵۰۰ هزار دلار و ۱ میلیون دلار می توانید گرین کارت این کشور را به دست آورید. کشورهای ذکر شده همگی برای سرمایه گذاری بسیار مناسب هستند و می توان آنان را به عنوان بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار معرفی نمود.
۵ کشور برتر برای راه اندازی کسب و کار
در این زیرعنوان به معرفی ۵ کشور برتر برای راه اندازی کسب و کار در خارج از کشور خواهیم پرداخت.
کانادا؛ بهترین کشور برای راه اندازی کسب و کار
بالا بودن کیفیت استاندارد های زندگی، محیط مناسب و حمایت دولت از مهاجرانی که با هدف کارآفرینی مهاجرت می نمایند، از جمله عوامل جذب مهاجران به کشور کانادا می باشد. راه اندازی کسب و کار از بهترین روش های مهاجرتی به کانادا محسوب می گردد. متقاضیان با راه اندازی یک کسب و کار در کانادا ابتدا ویزای کار این کشور را اخذ نموده و سپس جهت دریافت اقامت دائم این کشور اقدام می نماید. متقاضیان راه اندازی کسب و کار در کانادا ملزم به ارائه حداقل سرمایه تعیین شده از سوی دولت کانادا می باشد. حداقل سرمایه تعیین شده از سوی دولت کانادا جهت راه اندازی و ایجاد کسب و کار 50 هزار دلار کانادا می باشد. برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار ایرانیان در کانادا یک شرط اساسی و مهم نیز وجود دارد، فرد متقاضی می بایست در ایران کارآفرین بوده یا به عبارتی فرد سابقه بیزینس در ایران را داشته باشد، متقاضیانی که این شرایط را دارا می باشند می توانند جهت ایجاد و راه اندازی کسب و کار در کانادا اقدام نموده و در نهایت اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند. از دیگر شرایط مهم اخذ ویزای کارآفرینی کانادا ارائه بیزینس پلن می باشد. از مزایای مهاجرت با سرمایه گذاری در کانادا از طریق ایجاد و راه اندازی کسب و کار در کانادا، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
استرالیا؛ کارآفرینی با سوددهی دائمی
اقتصاد قوی و پویا، داشتن زیر ساخت های لازم جهت شروع کسب و کار جدید و وجود نیروهای کاری حرفه ای و ارزان قیمت در این کشور و… از جمله عوامل جذب متقاضیان مهاجرت از طریق راه اندازی کسب و کار در کشور های خارجه، به کشور استرالیا می باشد. دولت استرالیا با پرداخت وام هایی با نرخ بهره بسیار پایین به متقاضیان ایجاد کسب و کار در این کشور سعی در جذب سایر افراد جهان به کشور خود را دارد. از همین جهت می توان اشغال متعدد و متفاوتی را در این کشور مشاهده نمود. از جمله موفق ترین و جذاب ترین صنعت حال حاضر این کشور، صنعت گردشگری می باشد و متقاضیان می توانند با راه اندازی هر حرفه ای مربوط به صنعت گردشگری در این کشور سود بالایی را کسب نمایند همچنین متقاضیان قادر خواهند بود در حوزه های مختلفی نظیر هتل داری، رستوران و… نیز فعالیت خود را در این کشور آغاز کرده و به موجب آن اقامت دائم را از طریق سرمایه گذاری در استرالیا دریافت نمایند. از جمله شرایط لازم جهت راه اندازی کسب و کار در کشور استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
افراد متقاضی دریافت ویزای کارآفرینی کشور استرالیا می توانند به واسطه این ویزا اقامت 4 ساله کشور استرالیا را برای خود و خانواده شان دریافت نمایند. افراد خانواده وی می توانند در طول این 4 سال اقدام به تحصیل و یا کار در این کشور نموده. فرد متقاضی می بایست تعهدات زیر را به کشور استرالیا ارائه نماید:
به طور کلی متقاضیان راه اندازی کسب و کار در استرالیا ملزم به ارائه حداقل سرمایه تعیین شده از سوی دولت به کشور استرالیا می باشند همچنین ایرانیانی که قصد راه اندازی کسب و کار جدید در استرالیا را دارند می بایست دارای سابقه بیزینس در ایران نیز باشند. در صورت داشتن شرایط لازم، دولت استرالیا با دادن ویزای کارآفرینی به این افراد یک مهلت 4 ساله برای ایجاد بیزینس خود در استرالیا و ایجاد سود دهی برای این کشور را داده و در این صورت فرد متقاضی قادر به اقدام جهت اخذ اقامت دائم این کشور می باشد.
اتریش؛ کشوری با ثبات برای کارآفرینی
با توجه به مناسب بودن وضعیت اقتصادی کشور اتریش، این کشور جهت سرمایه گذاری مهاجران بسیار مناسب می باشد. کار آفرینی و ایجاد کسب و کار از جمله روش های سرمایه گذاری در کشور اتریش می باشد. فرد متقاضی کارآفرینی در اتریش، کار و ایده جدید خود را به دولت کشور اتریش ارائه می دهد، در صورتی که طرح ارائه شده توسط شخص دارای توجیه اقتصادی بوده و اثبات شود که این کار موجب سود دهی برای این کشور می شود یک گواهی تضمین از سوی اتاق بازرگانی اتریش برای فرد صادر می گردد. از جمله مدارک لازم جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری اتریش می توان به موارد زیر اشاره نمود:
متقاضیان ایجاد کسب و کار در اتریش می بایست حداقل سرمایه تعیین شده از سمت دولت این کشور که مقدار 50 هزار یورو اتریش می باشد را به این کشور ارائه دهند همچنین این افراد می بایست در کشور مبدا خود کارآفرین بوده و یا به عبارتی بیزینس و کار خود را داشته که به موجب آن شایستگی و مهارت و توانایی فرد تایید گردد. در صورتی که کار و بیزینس متقاضیان ایجاد کسب و کار جدید در کشور اتریش موجب سود آوری شده و به چرخه اقتصاد این کشور کمک نماید، این افراد می توانند اقدام به دریافت اقامت دائم این کشور برای خود و همسر و فرزندان کمتر از 18 سال خود نمایند.
مقالات مرتبط
راه اندازی کسب و کار در آمریکا
یکی از بهترین کشورها برای راه اندازی کسب و کار و بیزینس آمریکا است. آمریکا بهترین مکان برای تبدیل شدن به یک کارآفرین مقیم می باشد. برای راه اندازی بیزینس در آمریکا شما باید از قبل با شرایط این کشور آشنا شوید. در واقع تا زمانی که با انواع ویزاهای سرمایه گذاری در آمریکا آشنا نشوید، نمی توانید بیزینس خود را بعد از راه اندازی رشد دهید. معروف ترین ویزا برای ورود به آمریکا ویزای EB5 است.
برای ورود به آمریکا و راه اندازی بیزینس شما نیاز به ۵۰۰ هزار دلار یا ۱میلیون دلار سرمایه دارید. اگر انتخاب شما سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلاری باشد، باید خود را آماده مهاجرت به مناطق محروم آمریکا نمایید. ولی اگر انتخاب شما سرمایه گذاری ۱میلیون دلاری باشد، باید خود را آماده مهاجرت به مناطق با کیفیت آمریکا نمایید. از لحاظ اقتصادی باید گفت که چندی پیش ۴۹ هزار شغل در ایالات متحده آمریکا به وجود آمد. شغل های به وجود آمده باعث افزایش اقتصاد کشور آمریکا به میزان ۶.۸ میلیارد دلار شدند.
یکی دیگر از ویزاهایی که آمریکا از طریق آن سرمایه گذار خارجی را جذب می کند ویزای E2 می باشد. برای اخذ این ویزا شما باید شرکتی را ثبت کنید و شغل هایی که از قبل آماده شده اند و نیاز به آماده سازی ندارند را از آن خود کنید. به جهت خرید شغل هایی که آماده می باشند، شما نیاز به ۳۰۰ هزار دلار سرمایه دارید. سرمایه گذاری که درصدد اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا است، بایستی دو مرحله را پشت سر بگذارد. مرحله اول، خرید شغل آماده و یا به عبارتی خرید بیزینسی که از قبل در آمریکا راه اندازی شده است می باشد و بخش دوم انتقال سرمایه به حساب شرکت خریداری شده می باشد. ناگفته نماند که برای سرمایه گذاری در آمریکا ارائه بیزینس پلن ضروریست.
علاوه بر موارد ذکر شده شما می توانید رستوران های زنجیره ای و پمپ بنزین بخرید و به عبارتی در فرانچایزها همچون: برگر کینگ، مک دونالد و… سرمایه گذاری کنید. برای سرمایه گذاری در فرنچایزها شما باید مبلغی که رئیس شعبه تعیین کرده است را ارائه دهید. مثلاً برای خرید مک دونالد بایستی ۹۰۰ هزار دلار از نقدینگی خود را وارد آمریکا نمایید و در کلاس هایی که آنان برای شما برگزار می کنند، شرکت کنید.
از آن جا که سرمایه گذاری در فرانچایزها نیاز به علم و آگاهی دارد، حتما قبل از انجام آن از مشاورین موسسه ملک پور کمک بگیرید. حال در این قسمت از مقاله بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار به ارائه مدارکی می پردازیم که سرمایه گذاران بایستی آنان را به سفارت آمریکا ارائه دهند:
از اصلی ترین مواردی که پیش از سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در کشور های دیگر باید در نظر بگیرید نرخ مالیات و تولید ناخالصی آن هاست. طبق آخرین آمار ارائه شده نرخ تولید ناخالص داخلی آمریکا 5.95 و نرخ مالیات بر درآمد این کشور برابر 51.36 درصد است.
نقاط مثبت کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در خارج از کشور
در این بخش از مقاله بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار، مزایا و معایب خرید بیزینس در خارج از کشور را آورده ایم. قبل از پرداخت به آنان این را بدانید که سرمایه گذاری در خارج از کشور هم برای سرمایه گذاران خارجی و هم برای مشاغل و دولت های موجود مزایای زیادی دارد.
نقاط منفی کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در خارج از کشور
حال این بخش از مقاله بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار را به معایب سرمایه گذاری در خارج از کشور اختصاص داده ایم. معایب سرمایه گذاری در خارج از کشور:
نوسان نرخ ارز که می تواند بر سطح سود و فروش دارایی ها تأثیر بگذارد.
سرمایه گذار خارجی باید به طور کامل از مقررات مالیاتی سرمایه گذاری در کشور مقیم خود و در کشور میزبان که فرصت سرمایه گذاری پیشنهادی وجود دارد، آگاهی کامل داشته باشد. این ها ممکن است شامل مالیات بر سرمایه برای افراد غیر مقیم، مالیات بر سود سهام، درآمد سود، عوارض تمبر، هزینه تسویه و هزینه مبادله باشد.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه بهترین کشور برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار
از میان دو کشور اندونزی و آمریکا کدام کشور برای سرمایه گذاری مناسب است؟
آمریکا به دلیل این که اقتصاد خیلی خوبی دارد، برای سرمایه گذاری مناسب تر است.
مهم ترین مواردی که بایستی برای سرمایه گذاری در خارج از کشور مورد بررسی قرار گیرند، کدامند؟
استانداردها و شاخصه های سرمایه گذاری در خارج از کشور. همچنین باید نرخ تورم و تولید ناخالص داخلی را مورد آنالیز قرار دهید.
برای سرمایه گذاری در خارج از کشور بایستی چقدر مالیات پرداخت کرد؟
تمامی کشورها مالیات متفاوتی را از سرمایه گذار خارجی دریافت می کنند. بنابراین تا زمانی که مشخص نشود کشور انتخابی شما برای سرمایه گذاری کدام است، نمی توان دقیقاً بیان کرد که میزان مالیات پرداختی شما سالانه چه میزان است. بعلاوه نوع شغل شما بر کاهش و یا افزایش مالیات تاثیر گذار می باشد.
برای دریافت گرین کارت آمریکا، سرمایه گذار بایستی چقدر نقدینگی را وارد محیط این کشور نماید؟
سرمایه گذاران خارجی، برای سرمایه گذاری در مناطق محروم نیاز به ۵۰۰ هزار دلار و برای سرمایه گذاری در مناطق مرحوم نیاز به ۱ میلیون دلار سرمایه دارند.
سلام و عرض ادب
ایا برای ثبت شرکت المان می توانید مارا کمک کنید؟
سلام و عرض ادب
بله می تونیم کمکتون کنیم.
سلام خسته نباشید بنده دوست دارمدر خارج از کشور رستوران راه اندازی کنم ولی سرمایه ندارم برای اینکار میخاستمبدونم کدوم کشور وام برای کسب وکار راحتر میدن
سلام دوست عزیز
وام غالبا به افرادی تعلق می گیرد که کسب و کار خود راه انداخته اند و مدتی از اقامتشان گذشته است. از ابتدای امر احتمال ارائه وام در کشورهای پیشرفته خیلی پایین است