پناهندگی در سوئد و بررسی شرایط آن
پناهندگی در سوئد، نحوه درخواست پناهندگی در سوئد و روش های جایگزین این مهاجرت خطرناک در این مقاله برای شما عزیزان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است. اصولا در برخی از کشور های جهان به علت برخی مشکلات مردم مجبور به مهاجرت از روش های غیر قانونی می شوند. شاید سوالاتی برای شما عزیزان در این زمینه پیش بیاید از جمله اینکه شرایط پناهندگی در سوئد چگونه می باشد؟ آیا سوئد کشور مناسبی برای اقامت می باشد؟ آیا سوئد درخواست پناهندگی را می پذیرد؟ که ما در این مقاله سعی بر آن داریم تا به تمامی آن ها پاسخ کامل دهیم. متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از مشاوره رایگان مشاورین بین المللی موسسه ملک پور مشاوره دریافت نمایند تا با داشتن اطلاعات پایه ای و کلی در خصوص پناهندگی در سوئد را بدست آورید. متقاضیان قبل از شروع مقاله توجه داشته باشند که این مقاله صرفاً جهت افزایش آگاهی شما عزیزان در زمینه پناهندگی در سوئد تهیه شده و موسسه ملک پور هیچگونه فعالیتی در باب پناهندگی و مهاجرت غیر قانونی به کشور های دیگر ندارد.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
عناوینی که در این مقاله بررسی شده است:
پناهندگی در سوئد و شرایط عمومی
مهاجرت به سوئد از روش های مختلف و حتی روش پناهندگی در سوئد نیاز به شناخت کلی از این کشور دارد. سوئد از دسته کشور های اسکاندیناوی می باشد و در شمال اروپا قرار گرفته است. سوئد با کشور هایی همچون نروژ، فنلاند و دانمارک هم مرز می باشد. سوئد از دسته کشور هایی می باشد که به دریای بالتیک و خلیج بوتنی نیز راه دارد. استکهلم بزرگترین شهر این کشور است که به عنوان پایتخت این کشور انتخاب شده است. سوئد مساحتی به میزان 449.964 کلیومتر مربع دارد که با این مساحت چهارمین کشور وسیع اتحادیه اروپا نیز می باشد. لازم به ذکر است زبان این کشور سوئدی می باشد. جمعیت سوئد در حدود 10 میلیون نفر می باشد که از این جمعیت تنها 7.9 میلیون نفر آن ها سوئدی می باشند و دیگر افراد مهاجرینی می باشند که در این کشور حضور دارند. با توجه به سیستم و حجم تراکم که از سوی دولت اعلام شده است، 85% مردم این کشور در شهر های این کشور سکونت دارند.
متقاضیان پناهندگی در سوئد باید توجه داشته باشند که واحد پول این کشور کرون سوئد می باشد. متقاضیانی که درخواست ارتباط تلفنی با این کشور را دارند می توانند با پیش شماره 43+ ارتباط برقرار نمایند.
در این فایل صوتی خواهید آموخت:
آیا پناهندگی واقعاً روش درستی است و چرا ما این روش را توصیه نمی کنیم.
آیا می توان موفقیت برخی پناهجویان را برای مهاجرت از این روش ملاک قرار داد.
آیا از خطرات مهاجرت قاچاقی تا رسیدن به مقصد اطلاعی دارید.
وضعیت روحی و مالی پناهجویان در سوئد چگونه است.
پناهندگی در اصل برای چه افرادی مناسب است.
وضعیت کمپ ها در سوئد و سایر کشورهای اروپایی چگونه است.
فایل صوتی این ویدئو
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب پناهندگی در سوئد
پناهندگی در سوئد و کنوانسیون ژنو
پیمان ژنو و یا کنوانسیونی که بین بسیاری از کشورهای جهان در زمینه حقوق پناهندگان امضا شده پر اهمیت ترین ماده حقوقی بین المللی بشر دوستانه محسوب می شود. کنواسیون ژنو در سال 1864 پایه گذاری شده است و اصل آن برای حمایت از سربازان بوده است اما سال ها بعد ماهیت خود را عوض کرده و فعالیت خود را برای حمایت از پناهندگان تغییر داده است. طبق کنوانسیون ژنو پناهنده به افرادی گفته می شود که در کشور خود به هر دلیلی خودشان و خانوادشان در معرض خطر می باشد و هر لحظه امکان مرگ برای این افراد وجود دارد. به طور مثال در برخی کشور ها افرادی که دین خود را تغییر می دهند دچار مشکل شده و محکوم به مرگ می شوند و این دلیلی به فرار متقاضیان از کشور خود می شوند. کشور سوئد از دسته کشور هایی می باشد در سال های 1951 و 1967 کنوانسیون ژنو را پذیرفته است و امضا نموده است. ما در غالب یک تصویر نشان داده ایم کشور های که سبز رنگ می باشند هر دو معاهده را امضا نموده اند.
پناهندگی در سوئد و خطرات آن
پناهندگی در سوئد و یا کشور های دیگر یکی از روش های خطرناک می باشد که در طی سال های اخیر از سوی افراد زیادی در کشور های مختلف جهان مورد توجه قرار گرفته است. متاسفانه در سال های اخیر برخی از افراد که شرایط مهاجرت قانونی را داشته با راهنمایی اشتباه و عملکردی اشتباه درخواست پناهندگی داده اند. متقاضیان توجه داشته باشند که ورود آنها به این کشور باید به صورت قانونی باشد. سالانه افرادی زیادی که به امید پناهندگی و شروع یک زندگی بهتر اقدام به این عمل می نمایند در حین مهاجرت متاسفانه جان خود را از دست می دهند. ما سالانه با گزارش های بسیار از این باب که مهاجرینی غیر قانونی توسط دزدان دریایی به اسارت گرفته شده اند و یا در دریا غرق شده اند می شنویم. با توجه به این موارد افراد زیادی هنوز اقدام به این امر می نمایند و به این موضوع دقت کافی ندارند که امکان دارد درخواست شما رد شود و شما باید به کشور مبدا باز گردید. متقاضیان توجه داشته باشند در صورتی که درخواست شما رد شود شما به مدت 10 سال اجازه ورود به اتحادیه اروپا را ندارید. عزیزانی که قصد داشتند از این روش اقدام نمایند توجه داشته باشند طبق نمودار قرار داده شده در بخش انتهایی درخواست ها در سال های اخیر بسیار افزایش یافته و این موضوع باعث سخت تر شدن پذیرش شما شده است.
پناهندگی در سوئد و کیس های پناهندگی در سوئد
پناهنگی در سوئد نیاز به ارائه دلایلی دارد. متقاضیانی که درخواست پناهنده شدن در این کشور را دارند باید دلایلی را مطرح نمایند که در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و با خطر مرگ رو به رو می باشند. ما در این بخش مواردی که پناهندگان می توانند از این دلایل برای پناهنده شدن در کشور دیگری استفاده نمانید را برای شما شرح داده ایم.
- پناهنده سیاسی
- پناهنده مذهبی
- پناهنده اجتماعی
پناهندگی در سوئد و مراحل آن
متقاضیانی که وارد سوئد شده و درخواست پناهندگی در سوئد می نمایند باید برای ثبت مشخصات خود به عنوان یک پناهنده درخواستی را مطرح نمایند و نام خود را در اداره پلیس این کشور ثبت نمایند. در مرحله اولیه ثبت نام و انگشت نگاری در مراکز پلیس صورت گرفته و از سوی پلیس به کمپ های پناهندگان منتقل می شوید. توجه داشته باشید متقاضیانی که درخواست پناهندگی در سوئد را دارند در صورت داشتن اقوامی در این کشور می توانند با قبول مسئولیت و پرداخت هزینه های زندگی در کنار خانواده خود زندگی نمایند و برای این افراد از سوی دولت زمانی برای متقاضیان تعیین شده تا در این زمان به دادگاه های اداره مهاجرت آمده و از دلیل و کیس خود در دادگاه دفاع نمایند و دلایلی که باعث فرار از کشور مبدا شده را مطرح نموده تا قاضی فرد را به عنوان یک متقاضی واجد شرایط بداند.
افرادی که درخواست پناهندگی در سوئد آنها از سوی دولت پذیرفته می شود کارت اقامت این کشور را دریافت می نمایند. اصطلاحا به کارت اقامتی پناهندگان پاسپورت خاکستری گفته می شود. همراهان گرامی توجه داشته باشید که شما درصورتی که در کشور دیگری درخواست پناهندگی داده و بعد دوباره این درخواست را در کشور سوئد مطرح نمایید طبق قوانین دوبلین (Dublin) باید به کشور اولی که درخواست خود را مطرح نموده باز گردید. متقاضیانی که درخواست پناهدگی آن را رد می شود می توانند به رای صادر شده از سوی دادگاه اعتراض نموده و درخواست بررسی پرونده خود را داشته باشند. اما باید بدانید شما در صورتی که درخواستتان رد شود باید به کشور مبدا خود بازگردید. این مقاله توسط مشاورین موسسه تهیه و تولید شده و هرگونه کپی برداری غیر قانونی و شرعا حرام می باشد.
پناهندگی در سوئد و روش های جایگزین
پناهندگی در سوئد از روش هایی می باشد که در سال های اخیر به علت افزایش مشکلات در کشور های جهان سومی مورد توجه متقاضیان مهاجرت قرار گرفته است اما خیلی از افراد به اشتباه از این روش مهاجرتی اقدام نموده اند. ما در ادامه مطالب به بررسی چندین روش مهاجرتی قانونی در سوئد اشاره کرده ایم.
سلام
آیا میتوانم از افغانستان درخواست پناهندگی بدهم پدرم افسر بود در جنگ ها کشته شد و سرپرستی فامیل را بروش دارم برادر و خواهر و مادر دارم مشکلات بیکاری و اجتماعی زیاد است اگر امکان مهاجرت باشد چگونه میشود درخواست داد
سلام دوست عزیز
موسسه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی کند. بهتر است ازطریق مسیر دیگری اقدام کنید.
آیا میتونیم از کشوره دگه درخواست پناهندگی بدهیم و چطور؟
موسسه ملکپور هیچگونه خدمات و مشاوره ای در زمینه پناهندگی ارائه نمیدهد
سلام.خسته نباشید .راستش ۱۶ سالمه سرمایه ای ندارم .میتونم مهاجرت کنم .اگه میشود همیشگی یا چند ساله
سلام و عرض ادب
دوست عزیز برای مهاجرت و به منظور پیشگیری از مشکلات بعدی لازم است در ابتدای امر یک پشتوانه مالی داشته باشید.
باسلام میخوام بدونم اگه که بخوام از راه قانونی بیام چقدر ر هزینه برداره
با سلام دوست عزیز روش های مختلف برای اخذ اقامت وجود دارد نظیر تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ویزای افراد خاص، ازدواج، تولد و پناهندگی که به جز مورد اخر موسسه ملک پور در سایر روش ها خدمات ارائه میکند.