پاسپورت سنگاپور و بررسی روش های اخذ آن
پاسپورت سنگاپور و مقدمه ای بر آن
پاسپورت سنگاپور، شرایط مهاجرت به سنگاپور و اخذ اقامت و تابعیت سنگاپور در این مقاله مورد تحلیل علمی قرار می گیرد. برخی از افراد ممکن است از روش های مختلف به دنبال اخذ پاسپورت سنگاپور باشند. اما ممکن است با سوالاتی مواجه شوند از قبیل اینکه راه های اخذ پاسپورت سنگاپور کدام است؟ شرایط و قوانین اخذ تابعیت و پاسپورت سنگاپور چگونه است؟ ما در این مقاله به بررسی و ارزیابی نکات مهمی از قبیل اعتبار پاسپورت سنگاپور، اخذ پاسپورت سنگاپور از طریق کار، اخذ پاسپورت سنگاپور از طریق تحصیل، سرمایه گذاری، تولد و ازدواج پرداخته ایم و نکات مهم آن را بیان نموده ایم. به شما عزیزان توصیه می گردد این مقاله را تا پایان با دقت مطالعه نموده و در صورت هر گونه سوال و ابهامی با موسسه ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE در سراسر ایران و یا با شعبه مرکزی در وین به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص راه های مهاجرت و اخذ اقامت و پاسپورت سنگاپور و سایر کشورهای جهان با کارشناسان و حقوقدانان این موسسه به صورت تخصصی مشاوره دریافت نمایید.
پاسپورت سنگاپور و شرایط عمومی
لازم است که در خصوص شریط عمومی پاسپورت سنگاپور در ابتدای این مقاله توضیحی داده شود. کشور_شهر سنگاپور در جنوب شرقی آسیا واقع شده است که پایتخت آن نیز شهر سنگاپور می باشد. این کشور در قسمت شمالی خط استوا قرار گرفته است که دارای مساحتی حدود 722،5 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود ۵٬۶۳۸٬۷۰۰ نفر می باشد. سنگاپور متشکل از چند جزیره می باشد و در عین حال یکی از کشورهای ثروتمند جهان نیز محسوب می شود که در همسایگی کشورهای مالزی و اندونزی قرار گرفته است و دارای یک آب و هوای گرم و مرطوب است. 4 زبان رسمی انگلیسی، چینی، تامیل و مالایی در کشور سنگاپور رواج دارد. واحد پول این کشور دلار است.
تفاوت اقامت با تابعیت و پاسپورت در این است که افراد در زمانی که اقامت یک کشور را دارند از تمام امتیازاتی که آن دولت برای شهرواندش در نظر گرفته است برخوردار خواهند شدند غیر از اینکه حق رای و حق شرکت در انتخابات و نظر دادن در عرصه های سیاسی و یا کاندید شدن به عنوان یک نامزد انتخاباتی را نخواهند داشت. اما کسی که پاسپورت یک کشور مثلا پاسپورت سنگاپور را داشته باشد حق دارد در انتخابات این کشور نیز شرکت کند و رای دهد و یا به عنوان یک نامزد انتخاباتی در عرصه های سیاسی این کشور شرکت نماید. اصل مهمی که در اعطای تابعیت و پاسپورت به یک شخص در نظر گرفته می شود اصل خون و خاک است. برخی از کشورها تابع سیستم خاک هستند که بر اساس آن هر کودکی که در خاک آن کشور متولد شود می تواند پاسپورت آن کشور را اخذ نماید. اصل خون نیز این موضوع را بیان می کند که کودک متولد شده زمانی استحقاق پاسپورت آن کشور را دارد که یکی از والدین آن کودک از اتباع همان کشور باشند. کشور سننگاپور از سیستم خون تبعیت می نماید.
پاسپورت سنگاپور و اعتبار آن
با تعیین اعتبار پاسپورت سنگاپور می توان دریافت نمود که این کشور در سطح جهان دارای چه رتبه ای می باشد و بر اساس آن می توان به چند کشور بدون نیاز به اخذ ویزا سفر نمود. در این قسمت از مقاله همچنین به بحث تابعیت مضاعف و اخذ پاسپورت دوم توسط افراد خارجی می پردازیم. پاسپورت سنگاپور از نظر اعتبار دارای رتبه دوم در سطح جهان است و افرادی که پاسپورت این کشور را دارند می توانند بدون نیاز به اخذ ویزا به 166 کشور جهان سفر نمایند. سنگاپور با تابعیت مضاعف و تابعیت دوگانه به شدت مخالف است. به این صورت که افراد خارجی در صورت اخذ تابعیت و پاسپورت سنگاپور باید شهروندی اول خود را سلب نمایند. همچنین اگر یک کودک از پدر یا مادری که شهروند سنگاپور هستند در یک کشور دیگر متولد شود آن کودک تا قبل از رسیدن به سن 22 سالگی یا باید شهروندی سنگاپور را انتخاب نموده و یا باید شهروندی کشوری که در آن متولد شده را انتخاب نماید.
در خصوص پاسپورت سنگاپور لازم به ذکر است که این کشور جزء کشورهایی است که قوی ترین پاسپورت را در آسیا دارا می باشد اما در مقابل نیز جزء کشورهایی می باشد که با سختگیری بالایی در خصوص اعطای پاسپورت به افراد خارجی برخورد می نماید. یکی از دلایل این کشور برای سختگیری در اعطای اقامت و تابعیت و در نهایت پاسپورت سنگاپور این است که جزء کشورهای صنعتی جهان بوده و تنها به افرادی اجازه ورود و اعطای اقامت و تابعیت می دهد که منفعت خاصی را به بخش اقتصادی و صنعتی این کشور برسانند. به طور مثال افراد نخبه و طرفدار تحصیل و یا متقاضیان اخذ پاسپورت سنگاپور از طریق سرمایه گذاری در بخش تجارت و اقتصاد این کشور از شانس بهتری برای مهاجرت به سنگاپور برخوردار خواهند بود. تصویر ذیل نشان دهنده تعداد کشورهایی است که یک شهروند سنگاپوری می تواند بدون نیاز به اخذ ویزا به آن ها سفر کند.
سنگاپور | |
بدون نیاز به ویزا | |
ویزا در زمان ورود | |
ویزای الکترونیکی | |
ویزا در زمان ورود و ویزای الکترونیکی | |
اخذ ویزا قبل از اقدام به سفر |
پاسپورت سنگاپور و روش های اخذ پاسپورت سنگاپور
متقاضیان اخذ پاسپورت سنگاپور قطعا قصد دارند که تمامی راه های مهاجرت را برای رسیدن به هدف خود بررسی نمایند. همواره راه های متفاوتی برای مهاجرت، اخذ اقامت و تابعیت یک کشور وجود دارد، به عنوان مثال تحصیل، کار، سرمایه گذاری، تولد و ازدواج از شیوه های درست و منطقی برای این موضوع می باشد، اما از آنجاییکه کشور سنگاپور از جمله کشورهای پیشرفته آسیایی در دنیا می باشد و دارای یک وسعت کم می باشد و همچنین به دلیل اینکه تمایل زیادی برای پیشرفت صنعت و اقتصاد و تجارت خود دارد در جذب افراد خارجی سختگیری بالایی را نیز اعمال می نماید. بنابراین راه هایی از جمله مهاجرت تحصیلی به سنگاپور، کار در سنگاپور و یا سرمایه گذاری در سنگاپور با رعایت یک سری مسائل خاص و نکات ریز که در ادامه این مقاله به تشریح آن ها می پردازیم شاید بتواند به اخذ اقامت و تابعیت و پاسپورت سنگاپور منجر گردد. در زیر به ارزیابی راه های مختلف مهاجرت و اخذ تابعیت سنگاپور می پردازیم.
پاسپورت سنگاپور از طریق کار
افراد گاهی ممکن است به فکر اخذ پاسپورت سنگاپور از طریق کار باشند. اما مهاجرت به سنگاپور از طریق ویزای کار در جهت اخذ اقامت و تابعیت این کشور دارای مراحل سخت و دشواری می باشد که در این قسمت از مقاله به توضیح آن می پردازیم. در صورت کلی اخذ ویزای کار سنگاپور برای افرادی که اقامت و تابعیت سنگاپور را ندارند نیازمند یک پیشنهاد شغلی از طرف یک کارفرما در این کشور می باشد، اخذ دعوتنامه کاری برای سنگاپور مهمترین مرحله برای کار در سنگاپور محسوب می شود اما ویزای کاری این کشور انواع مختلفی دارد که در ذیل به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
از شرایط مهم اخذ ویزای کار برای رسیدن به پاسپورت سنگاپور داشتن سن زیر 50 سال است که ایده آل ترین سن 25 الی 40 سال می باشد. همچنین نرخ بیکاری این کشور نیز طبق آخرین آمار حدود 2 درصد اعلام شده است که نشان دهنده پایین بودن رقم بیکاری در این کشور است. نمودار زیر آمار بیکاری سنگاپور را از سال 2010 تا 2017 بازگو می کند.
افرادی که قصد دارند از طریق کار در سنگاپور به اخذ اقامت و تابعیت این کشور دست یابند پس از 5 سال کار در این کشور می توانند درخواست اقامت دائم سنگاپور را بدهند و در صورتی که 2 سال از اخذ اقامت دائم آن ها گذشت می توانند پاسپورت سنگاپور را دریافت نمایند. اما طی سال های اخیر سنگاپور به دنبال این است که جذب نیروی کاری بومی خود را گسترش دهد و در خصوص اعطای ویزای کار سنگاپور و در نهایت اقامت و تابعیت سنگاپور برای اتباع کشورهای دیگر محدودیت ها و سختگیری های زیادی را اعمال می نماید.
پاسپورت سنگاپور از طریق تحصیل
برخی از افرادی که به قصد تحصیل برای مهاجرت به سنگاپور اقدام می کنند ممکن است به فکر اخذ اقامت و تابعیت این کشور نیز باشند. اما اخذ پاسپورت سنگاپور از طریق تحصیل نیز دارای شرایط خاصی است. به این صورت که صرف تحصیل در سنگاپور منجر به اقامت و تابعیت نخواهد شد و دانشجویانی که پس از اتمام تحصیلات کار مرتبط با رشته تحصیلی خود را پیدا کنند می توانند اقامت کاری بگیرند و در صورت پرداخت مالیات به مدت 5 سال به این کشور می توانند درخواست اقامت دائم و سپس تابعیت و پاسپورت سنگاپور را بدهند. اما این کشور به دلیل جایگاه ویژه ایی که در سطح اقتصاد جهانی دارد تمایلی بالایی برای جذب افراد غیر بومی در بازار کار و اقتصاد خود ندارد و هدف آن توسعه نیروی انسانی خود در بازار جهانی است. به طور کلی تعداد دانشگاه های سنگاپور حدود 34 دانشگاه است که از این تعداد 6 دانشگاه آن دولتی بوده و مابقی خصوصی هستند. یک تعداد از دانشگاه های سنگاپور در سطح جهان دارای رتبه بالایی می باشند. در ادامه به بررسی مختصری از تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در سنگاپور می پردازیم:
پاسپورت سنگاپور از طریق سرمایه گذاری
پاسپورت سنگارپور ممکن است از طریق سرمایه گذاری در این کشور به دست آید. در این کشور با روش های مختلفی می توان سرمایه گذاری نمود. افراد می توانند از روش های خرید ملک، ثبت شرکت و کارآفرینی در عرصه تجارت و حوزه اقتصادی این کشور فعالیت داشته باشند، اما باید در نظر داشت که آیا با تمامی این روش ها می توانند به اخذ اقامت و تابعیت سنگاپور برسند. مبلغ مورد نیاز برای خرید ملک در سنگاپور 500 هزار دلار به بالا خواهد بود. همچنین مبلغ مورد نیاز برای انواع ثبت شرکت متفاوت خواهد بود. به طور مثال برای ثبت یک شرکت با مسولیت محدود مبلغ حداقل 2.5 میلیون دلار مورد نیاز است و گردش حساب شرکت مورد نظر در 1 سال گذشته باید حدود 50 میلیون دلار سنگاپور باشد. سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی نیز انواع مختلفی دارد که راحت ترین نوع آن کارآفرینی etf است که مقاضیان می توانند در صندوق معاملات در بورس به کارآفرینی بپردازند. اما یک نوع دیگر از کارآفرینی در سنگاپور نیز وجود دارد که به مبلغ 500 میلیون دلار دارایی خالص احتیاج دارد.
برای اخذ اقامت و تابعیت و یا پاسپورت سنگاپور باید در نظر داشت که با خرید ملک نمی توان به اخذ اقامت و تابعیت این کشور رسید بلکه تنها با سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی و در صورت رعایت شرایط خاص می توان به این هدف مهم دست پیدا کرد. متقاضیان پس از اینکه در سنگاپور تا 5 سال موقعیت خود را در صحنه اقتصادی و تجارت این کشور حفظ کرده و مالیات را پرداخت کردند می توانند با مراجعه به اداره مهاجرت سنگاپور درخواست اقامت دائم نمایند. پس از اینکه 2 سال از اقامت این افراد گذشت می توانند درخواست پاسپورت سنگاپور را نمایند.
در نمودار زیر رشد اقتصادی کشور سنگاپور جهت بررسی بیشتر نشان داده شده است. همچنین جهت بررسی امنیت سرمایه گذاری در این کشور، می توان به شاخص میزان کنترل فساد در سنگاپور توجه کرد. این شاخص در بازه -2.5 تا 2.5 قرار دارد، که امتیاز 2.5 بیان گر بیشترین میزان کنترل فساد در یک کشور می باشد.
نمودار میزان کنترل فساد در سنگاپور
نمودار رشد اقتصادی در سنگاپور
پاسپورت سنگاپور از طریق تولد
امکان اخذ پاسپورت سنگاپور از طریق تولد برای افراد خارجی را در این قسمت از مقاله مورد ارزیابی قرار می دهیم. برخی از کشورها تابع سیستم خون و برخی از کشور تابع سیستم خاک می باشند. قانون خون به این صورت است که فرزند در هر کشوری متولد شود به تبع والدین خود تابعیت کشور والدین خود را دریافت می کند، قانون خاک نیز بیانگر آن است که فرزند در خاک هر کشوری متولد شود صرفنظر از تابعیت والدین خود تابعیت و پاسپورت کشور محل تولد خود را دریافت می کند. کشورهای آسیایی و اکثر کشورهای دیگر تابع نظام خون هستند و تعداد محدودی از کشورهای دنیا از اصل خاک تبعیت می کنند. به عنوان مثال کشور آمریکا و کشور برزیل تحت تابعیت نام خاک می باشند و هر کودکی که در این کشورها متولد شود می تواند پاسپورت این دو کشور را به دست آورد. اما کشور سنگاپور از اصل خون پیروی می کند و کودکانی که حتی در کشورهای دیگر متولد شوند اما یکی از والدین آن ها سنگاپوری باشد به تبع خون و تابعیت والدینش تابعیت و پاسپورت سنگاپور را به دست می آورد. بنابراین افرادی که تابعیت و پاسپورت سنگاپور را ندارند نمی توانند فرزند خود را در جهت اخذ تابعیت در این کشور به دنیا آورند. همچنین همانطور که در بالا ذکر شد این کشور بحث تابعیت دوگانه را نقض می نماید و یک کودک نمی تواند به صورت موازی هم تابعیت و پاسپورت سنگاپور و هم تابعیت یک کشور دیگر را داشته باشد. این مطلب توسط موسسه ملک پور گردآوری شده است و هرگونه کپی برداری آن شرعا و قانونا مجاز نمی باشد.
فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد قواعد تولد
پاسپورت سنگاپور از طریق ازدواج
امکان اخذ پاسپورت سنگاپور از طریق ازدواج با یک تبعه سنگاپوری وجود دارد. افراد عیر سنگاپوری که می خواهند اقدام به ازدواج در سنگاپور نمایند باید با شخصی که تابعیت کشور سنگاپور را داشته باشد این ازدواج را انجام دهند و یک سری مراحل را طی نمایند. در ابتدا این افراد می توانند از طریق ویزای توریستی وارد این کشور شده و پس از انجام مراحل قانونی ازدواج خود را به صورت رسمی در این کشور انجام دهند. برای این امر حداقل باید 15 روز قبل از انجام مراسم ازدواج در سنگاپور حضور پیدا کنند و حضور خود را نیز ثابت نمایند. پس از اینکه ازدواج صورت گرفت شخص باید مدارک ازدواج خود را به اداره مهاجرت سنگاپور تسلیم نماید که به مدت 6 ماه این مدارک مورد بررسی قرار می گیرد، پس از آنکه مورد تایید قرار گرفت به شخص اقامت سنگاپور داده می شود. پس از گذشت 5 سال از ازدواج و اثبات آن، شخص می تواند درخواست اقامت دائم نماید و هنگامی که 2 سال از اقامت دائم گذشت تابعیت و پاسپورت سنگاپور برای شخص صادر می گردد.
فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی
پاسپورت سنگاپور از طریق پناهندگی
برخی از افراد تصور می کنند که با پناهندگی می توانند به اخذ پاسپورت سنگاپور برسند. اما برخلاف اینکه کشور سنگاپور کنوانسیون ژنو را پذیرفته است در عین حال نیز به شدت با مسئله پناهندگی مخالف می باشد، زیرا همانطور که ذکر شد این کشور وسعت کمی دارد و از کشورهای پیشرفته و ثروتمند جهان نیز به شمار می رود به همین دلیل تمایلی به پذیرفتن پناهندگان ندارد تا جایی که حتی در سال های گذشته با سیاست های خاص خود و با اعمال سخت گیری های بسیار زیاد از ورود پناهجویان به کشور ممانعت نمود تا جایی که مسبب تصمیم گیری پناهجویان برای فرار از کمپ های این کشور شد. و نکته اینجاست که کشور سنگاپور ماهیتا با اعطای اقامت و تابعیت به افراد خارجی موافق نیست مخصوصا اینکه اگر افراد متقاضی پناهنده نیز باشند مزید بر علت عدم موافقت این دولت می باشد. زیرا شخص پناهنده نه تنها به اقتصاد و پیشرفت این کشور هیچگونه منفعتی نمی رساند بلکه صرفا عنوان یک مصرف کننده را برای این دولت دارد. در نتیجه توصیه اکید می گردد که افراد برای اخذ پاسپورت سنگاپور به فکر پناهندگی در این کشور نباشند.
پاسپورت سنگاپور و نکات مهم در باب پاسپورت سنگاپور
در خصوص اخذ پاسپورت سنگاپور نکته مهم این است که فقط از راه ازدواج، کار، سرمایه گذاری و تحصیل آن هم در صورت رعایت مراحل و شرایط خاصی که ذکر شد می توان در ابتدا به اقامت و سپس تابعیت و پاسپورت سنگاپور دست پیدا نمود. افراد باید در نظر داشته باشند که سنگاپور به دلیل اینکه دارای وسعت کمی می باشد و در نظر دارد که برای توسعه و ترقی برنامه های اقتصادی و رشد صنعتی خود بر روی افراد بومی برنامه ریزی و سرمایه گذاری نماید در پذیرش مهاجران خارجی و در نهایت در اعطای اقامت و تابعیت بسیار سختگیرانه عمل می کند. بنابراین توصیه می شود افرادی که قصد اخذ پاسپورت یک کشور معتبر را دارند می توانند برای کشورهای اروپایی مانند آلمان، اتریش، هلند، دانمارک و…. اقدام نمایند زیرا این کشورها نیز همانند کشور سنگاپور هم دارای پاسپورت معتبری در سطح جهان می باشند و هم اینکه در پذیرش افراد غیر اروپایی و مهاجران خارجی نیز با مسامحت بسیار بالایی برخورد می نمایند و پذیرای افراد متعددی از راه های مختلف می باشند.
پاسپورت سنگاپور و وکیل معتبر برای امور مهم
از آنجایی که اخذ پاسپورت سنگاپور یک رابطه دوجانبه بین شخص و یک دولت است و از مسائل مربوط به امور حقوق بین الملل می باشد باید توسط وکلای رسمی در امور بین الملل مراحل و پروسه این اشخاص پیگیری گردد و با دقت و حساسیت خیلی بالایی این پرونده ها بررسی و پذیرفته شوند. برخی از افراد ممکن است که بدون مشورت با وکلای متخصص در امور بین الملل در مسیر پروسه های اخذ اقامت و تابعیت قدم بردارند و در نهایت بدون اطلاعات حقوقی دقیق و طی نمودن صحیح مراحل قانونی با مسائل ردی پرونده و ویزای موردنظر مواجه شوند. موسسه ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE در خصوص پرونده های اخذ اقامت و تابعیت توسط وکلای کارآزموده و حاذق خود مشاوره دقیق ارائه می نماید و به افراد مختلف در سراسر جهان خدمات حقوقی درست ارائه می نماید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.