پاسپورت اوکراین و بررسی شرایط آن
پاسپورت اوکراین و مقدمه ای بر آن
پاسپورت اوکراین، شرایط مهاجرت به اوکراین و اخذ اقامت اوکراین در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. در هر کشور راه های مختلفی برای اخذ اقامت و تابعیت و در نهایت پاسپورت آن کشور وجود دارد اما باید دانست که شرایط اخذ پاسپورت اوکراین چگونه است؟ راه های اخذ پاسپورت اوکراین کدام است و قوانین اخذ پاسپورت اوکراین به چه صورت است؟ این کشور نیز همانند سایر کشورها راه های مختلفی برای ورود افراد در نظر گرفته است. از جمله تحصیل، کار، ازدواج، تولد، سرمایه گذاری و ثبت شرکت. در این مقاله تمامی این راه ها را در خصوص اخذ پاسپورت اوکراین مورد ارزیابی قرار می دهیم. شما عزیزان همواره می توانید در خصوص تمامی راه های قانونی مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت با موسسه ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و با کارشناسان متخصص این موسسه مشاوره تخصصی رایگان داشته باشید.
پاسپورت اوکراین و شرایط عمومی
پاسپورت اوکراین را از نظر شرایط عمومی آن مورد بررسی قرار می دهیم. کشور اوکراین از نظر جغرافیایی در مرکزیت قاره اروپا قرار گرفته است. پایتخت این کشور شهر کیف و زبان رسمی مردم این کشور اوکراینی می باشد. همچنین دو زبان روسی و انگلیسی نیز در بعضی از نقاط این کشور رایج است. مساحت کشور فنلاند حدود 603.268 کیلومتر مربع بوده که از 24 استان تشکیل شده است و حدود ۴۲٫۴۱۸٫۲۳۵ نفر جمعیت دارد. اوکراین با کشور های روسیه، بلاروس، لهستان، رومانی، مولداوی، اسلواکی و مجارستان همسایه می باشد. نکته ای که در خصوص پاسپورت اوکراین وجود دارد این است که افراد تا به اخذ اقامت این کشور نرسند نمی توانند تابعیت و پاسپورت آن را دریافت کنند. بنابراین افرادی که اقامت دائم اوکراین را داشته باشند و 2 بار اقامت خود را تمدید کرده باشند و همچنین سه سال از اخذ اقامت آن ها گذشته باشد می توانند برای اخذ پاسپورت این کشور درخواست نمایند.
پاسپورت اوکراین و اعتبار آن
پاسپورت اوکراین از نظر اعتبار در بین کشورهای دنیا دارای رتبه 25 می باشد که نشان دهنده یک پاسپورت با اعتبار متوسط و معمولی در سطح دنیا است. افرادی که پاسپورت این کشور را داشته باشند می توانند بدون داشتن پاسپورت و ویزا به حدود 90 کشور دنیا از جمله کشورهای حوزه اروپا سفر داشته باشند. علاوه بر آن برای حدود 42 کشور دیگر نیز با اخذ ویزای فرودگاهی می توانند رفت و آمد داشته باشند. افرادی که پاسپورت این کشور را داشته باشند می توانند برای همسر و فرزندان و پدر و مادر خود نیز درخواست اقامت دهند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که اعتبار پاسپورت اوکراین برخلاف کشورهای برتر اروپایی خیلی بالا نیست و افرادی که قصد دارند برای اخذ پاسپورت دوم اقدام کنند می توانند کشورهای برتر اروپایی از جمله کشور اتریش، آلمان، سوئد، سوئیس، هلند، دانمارک و… اقدام نمایند که روش های مختلفی برای اخذ پاسپورت این کشورها نیز وجود دارد.
پاسپورت اوکراین و روش های اخذ پاسپورت
از روش های مختلفی می توان موفق به اخذ پاسپورت اوکراین شد. از جمله این روش ها می توان به تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی اشاره کرد. برای اخذ اقامت کشور اوکراین نیز از همین راه ها می توان اقدام نمود. اما در خصوص اخذ پاسپورت کشور اوکراین اینگونه است که افراد تا اخذ اقامت این کشور را نداشته باشند نمی توانند برای اخذ پاسپورت آن اقدام کنند. بنابراین افرادی که از روش های تحصیل یا کار یا سرمایه گذاری یا…. اقدام می کنند باید یک سری شرایط خاص را رعایت کنند تا بتوانند به اخذ تابعیت کشور اوکراین برسند. در ادامه به بررسی راه هایی که می توان در نهایت از طریق آن ها به این هدف دست پیدا نمود می پردازیم.
اخذ پاسپورت اوکراین از طریق کار
برای اخذ اقامت کاری و در نهایت اخذ پاسپورت اوکراین از طریق کار شخص باید شرایط اولیه کار در اوکراین را داشته باشد که از جمله آن می توان به داشتن مدرک تحصیلی (حداقل لیسانس ) و سن کمتر از 40 سال و آشنایی به زبان اوکراینی اشاره کرد. متقاضیان باید یک دعوت نامه کاری از یک کارفرمای معتبر در این کشور داشته باشند تا بتوانند برای دریافت ویزای کار اوکراین اقدام کنند. پس از ورود شخص به اوکراین به وی اقامت موقت یک ساله داده می شود و در صورتی که شخص هنوز مشغول به کار باشد و کار خلافی از وی سر نزده باشد اقامت وی هر سال تمدید می شود.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری عبارتند از:
پس از 5 سال اقامت موقت در این کشور و در صورت عدم انجام فعالیت غیرقانونی شخص می تواند برای دریافت پاسپورت اوکراین یا همان شهروندی کشور اوکراین اقدام نماید.
پاسپورت اوکراین از طریق تحصیل
یکی دیگر از راه های اخذ اقامت و پاسپورت اوکراین اقدام از طریق تحصیل می باشد. البته توجه به این نکته ضروری است که تحصیل در این کشور موجب اعطای اقامت دائم نمی شود و برای اخذ اقامت دائم و پاسپورت، شخص باید پس از سپری کردن تحصیلات خود مشغول به کار شده و در صورت سپری کردن مدت 5 سال اقامت در این کشور برای اخذ اقامت دائم خود و پس از آن نیز برای اخذ پاسپورت اوکراین اقدام نماید. افراد می توانند در مقطع لیسانس هم به زبان روسی و هم به زبان انگلیسی تحصیل نمایند. افرادی که قصد دارند به زبان روسی در مقطع لیسانس تحصیل کنند باید یک سال در ابتدای ورود به این کشور زبان روسی را آموزش ببینند و پس از آن وارد مقطع لیسانس شوند. لازم به ذکر است که این مطلب توسط موسسه ملک پور نگارش شده است، هرگونه کپی برداری از آن شرعا و قانونا حرام و غیر قانونی می باشد. افرادی که زبان انگلیسی را برای تحصیل انتخاب می کنند باید به این زبان مسلط بوده و دارای مدرک آیلتس باشن،. سپس وارد این کشور شده و مستقیم بدون گذراندن دوره یکساله زبان روسی وارد دانشگاه شوند.
در کشور اوکراین حدود 440 دانشگاه و موسسه عالی وجود دارد که حدود 220 دانشگاه دولتی و مابقی آن نیز دانشگاه خصوصی می باشد. طول دوره تحصیل در مقطع لیسانس 4 سال است، طول دوره تحصیل در مقطع فوق لیسانس 2 سال و طول دوره تحصیل در مقطع دکترا نیز 4 سال می باشد. دانشجویان در مقطع لیسانس تا حدود هفته ای 10 ساعت اجازه کار دانشجویی دارند، برای مقطع فوق لیسانس نیز هفته ای 20 ساعت و برای مقطع دکترا نیز هفته ای 30 ساعت اجازه دارند که به صورت نیمه وقت کار دانشجویی انجام دهند.
فهرست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی فنلاند به شرح زیر است:
نکته: تمامی اسناد فوق باید به زبان اوکراینی ترجمه شوند.
پاسپورت اوکراین از طریق سرمایه گذاری
در خصوص اخذ پاسپورت اوکراین از طریق سرمایه گذاری می توان بیان نمود که: با توجه به قانون مهاجرت کشور اوکراین در صورتی به شخص سرمایه گذار اقامت و سپس تابعیت داده می شود که حداقل 100،000 یورو در این کشور سرمایه گذاری کند. سرمایه گذاری در این کشور به طرق مختلفی قابل انجام است که از جمله ی آن می توان به ثبت شرکت و یا خرید قسمتی از سهام یک شرکت در حال فعالیت اشاره کرد. توجه داشته باشید که سرمایه گذاری باید از طریق مقررات تعیین شده توسط کابینه وزراء اوکراین انجام شود.
برای تاسیس شرکت ابتدا شخص باید طرح تجاری (بیزنس پلن) خود را ارائه داده و توجیه اقتصادی و سود آوری طرح تجاری خود را به اثبات برساند.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت عبارتند از :
همچنین شخص سرمایه گذار باید نشان دهد که طرح وی تا چه حد می تواند به شکوفایی اقتصادی این کشور کمک کند و در نهایت بتواند تاییدیه ی دولت اوکراین را در مورد طرح تجاری خود کسب کند.
برای اینکه سرمایه گذاری خارجی به دریافت اقامت و پاسپورت اوکراین منجر شود باید موارد خاصی را مطابق با آیین نامه مورد توجه قرار داد:
اکنون یک مسئله باقی می ماند که کسانی که با خرید ملک در اوکراین سرمایه گذاری می کنند می توانند که اقامت دائم و پاسپورت اوکراین را کسب کنند ؟ شهروندان خارجی که مایل به خرید یک کارت اقامت دائم (PR) در اوکراین می باشند، ممکن است به اشتباه فکر کنند که خرید یک خانه در قلمرو اوکراین به مبلغ 100،000 یورو ، این حق را به آنها می دهد. در صورتی که این چنین نیست. از آنجا که خرید ملک یک سرمایه گذاری برای نیازهای شخصی خود محسوب می شود (که در آن زندگی می کند یا اجاره داده می شود) و هدف اصلی آن توسعه اقتصاد کشور نیست، چنین سرمایه گذاری به عنوان سرمایه گذاری واقعی در نظر گرفته نمی شود و نمی تواند موجب اخذ اقامت دائم و پاسپورت اوکراین شود.
در صورتی انتقال پول به عنوان سرمایه گذاری در نظر گرفته می شود که این امر به توسعه اقتصادی کشور منجر شود. بهترین راه برای انجام این کار، تاسیس یک شرکت و یا سرمایه گذاری و خرید سهام یک شرکت در حال فعالیت است که نه تنها سود خود را به مالک می دهد بلکه هم زمان اقتصاد اوکراین را نیز تقویت می کند. البته لازم به ذکر است که کمک مالی بنیانگذار شرکت به عنوان سرمایه گذاری می تواند توسط شرکت بدون هیچ محدودیتی از جمله خرید املاک و مستغلات و… مورد استفاده قرار گیرد.
مبلغ مورد نظر جهت سرمایه گذاری می تواند به دو روش به حساب شرکت انتقال داده شود
1) از طریق پول نقد در دفاتر نقدی بانکی
2) از طریق انتقال بانکی از حساب خصوصی سرمایه گذار (بنیانگذار) به حساب شرکت.
نکته مهم: افرادی که قصد دارند 100 هزار یورو در کشور اوکراین سرمایه گذاری کنند تا به اخذ پاسپورت اوکراین برسند می توانند برای کشوری مانند اتریش با حداقل سرمايه، حدود 35 هزار یورو یا 50 هزار یورو این سرمایه گذاری یا ثبت را انجام دهند و به اخذ پاسپورت معتبر کشور اتریش دست پیدا کنند.
پاسپورت اوکراین از طریق تولد
ممکن است تصور شود که با تولد فرزند می توان به اخذ پاسپورت اوکراین دست پیدا کرد اما این طور نیست.کشور اوکراین در مورد اعطای تابعیت فرزند از اصل خون پیروی می کند . طبق این اصل شخصی که پدر یا مادرش در هنگام تولد شهروند کشور اوکراین باشند تبعه ی این کشور محسوب شده و به مکان تولد کودک بستگی ندارد.
البته روش دیگری جهت اخذ اقامت اوکراین وجود دارد که از طریق حضانت یا فرزند خواندگی انجام می گیرد. به این صورت که طبق قوانین این کشور اگر فردی خارجی سرپرستی یک کودک اوکراینی که از نظر دادگاه مستحق کمک شناخته شود را به عهده بگیرد، می تواند درخواست خود را جهت اخذ اقامت اوکراین و در نهایت پاسپورت اوکراین ارائه دهد .البته این روش شرایط بسیار پیچیده ای داشته و به سادگی انجام پذیر نمی باشد.
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب تولد
پاسپورت اوکراین از طریق ازدواج
این شیوه یکی از سریع ترین راه های اخذ اقامت و پاسپورت اوکراین می باشد. طبق قوانین این کشور، شخص پس از ازدواج با کسی که اقامت دائم یا شهروندی این کشور را داراست می تواند اقامت موقت این کشور را اخذ کرده و پس از سپری شدن مدت زمان دو سال از زمان ازدواج و اقامت در این کشور می تواند با در دست داشتن مدارک مورد نیاز جهت دریافت سیتیزن شیپ و شهروندی این کشور اقدام نماید. طبق قوانین کشور اوکراین ، شخصی که مهاجرت کرده است پس از ازدواج با شهروند اوکراینی یعنی کسی که تابعیت و پاسپورت اوکراین را دارا باشد و پس از سپری کردن 2 سال از زمان ازدواج می تواند جهت درخواست اقامت اکراین با در دست داشتن مدارک لازم به سازمان های مربوطه مراجعه نماید.
در هنگام اخذ یک کارت اقامت دائم در اوکراین، شخص مهاجر در واقع تمام حقوق یک شهروند اوکراینی را به جز محدودیت های خاصی دارا است و در مورد دریافت شهروندی اوکراین، شخص مهاجر محق است که گذرنامه بیومتریک خود را به دست آورد و به صورت آزادانه به کشورهای اتحادیه اروپا سفر کند.
اگر شخصی بخواهد از طریق ویزای ازدواج به اخذ اقامت و پاسپورت اوکراین دست یابد، بایستی مدارک زیر را ارائه کند:
مدارک ارائه شده توسط شخص متقاضی برای ادارات خدمات مهاجرت اوکراین نباید به بیش از یک سال تجاوز کند. پس از آن، اداره مهاجرت اوکراین اسناد ارائه شده را به اداره امنیتی اوکراین در دفتر دادستانی کل اوکراین و پلیس ملی اوکراین ارسال می کند، در صورت تصمیم مثبت، اداره مهاجرت اوکراین فرد خارجی را به عنوان یک شهروند اوکراینی قبول می کند و به او پاسپورت اوکراین اعطا می نماید
پاسپورت اوکراین و پناهندگی
اخذ اقامت و پاسپورت اوکراین از طریق پناهندگی یکی از شیوه های نادرست اخذ اقامت در کشور اوکراین می باشد که متاسفانه در سال های اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. متقاضیان پس از ورود به کشور اوکراین تا 6 ماه بازداشت می شوند، طی این مدت دلایل پناهندگی افراد توسط دادگاه این کشور مورد بررسی قرار می گیرد و ممکن است این پروسه حتی تا یک سال هم به طول انجامد. پس از آن ممکن است با دلایل پناهندگی افراد موافقت شود و ممکن است موافقت نشود. اگر با پرونده افراد موافقت شود تا 3 سال به صورت مداوم حق بیرون رفتن از این کشور را ندارند و حتی نمی توانند به کشورهای اروپایی بروند زیرا دیگر نمی توانند مجدد به کشور اوکراین بازگردند، زیرا اقامت آن ها باطل می شود و نمی توانند در نهایت به پاسپورت اوکراین برسند.
موسسه ی ملک پور به هیچ عنوان اخذ اقامت از این طریق را تایید نکرده و هیچ گونه خدماتی را در باب اخذ پاسپورت اوکراین از طریق پناهندگی ارائه نمی کند زیرا بسیاری از افراد واجد شرایط اخذ اقامت از طریق راه های دیگر از جمله کار، سرمایه گذاری، تحصیل و… هستند و برای کشورهای مختلف از جمله کشورهای برتر اروپایی که هم هزینه ی کمتری را به دوش شخص تحمیل کرده و هم مطمئن تر بوده و از امنیت بالاتری برخوردار است می توانند اقدام کنند. به جای این کشور و این روش، کشورهایی که پاسپورت آن ها دارای اعتبار بسیار بالاتری در سطح دنیا است و دارای نمرات اول دنیا از نظر نمره بندی هستند مانند اتریش، آلمان، سوئیس، سوئد، هلند، دانمارک و… به افراد توصیه می گردد.
پاسپورت اوکراین و نکات مهم درباره آن
پاسپورت اوکراین و نکات مهم آن را در این قسمت از مقاله بیان می نماییم. افرادی که می خواهند به اخذ اقامت دائم و تابعیت این کشور دست پیدا کنند باید به صورت مداوم و مستمر حداقل 5 سال را در اوکراین حضور داشته باشند. کشور اوکراین تابعیت مضاعف را قبول ندارد و افرادی که تابعیت کشور دیگری را داشته باشند در صورتی می توانند تابعیت و پاسپورت اوکراین را به دست آورند که از تابعیت اولیه خود اعراض نموده باشند و درخواست خود را ارائه داده باشند. نکته خیلی مهمی که در خصوص پاسپورت کشور اوکراین وجود دارد این است که پاسپورت این کشور دارای یک رتبه خیلی معمولی در سطح دنیا و در مقایسه با پاسپورت سایر کشورهای معتبر دنیا است و توصیه می شود که افراد به جای اینکه برای به دست آوردن پاسپورت این کشور هزینه کنند می توانند با مناسبترین هزینه برای کشورهای برتر دنیا از جمله کشور اتریش، آلمان، دانمارک، هلند و… اقدام نمایند.
برای اخذ تابعیت اوکراین شرایط و مدارک خاصی موردنیاز است، در زیر به این مدارک اشاره می نماییم:
پاسپورت اوکراین و وکیل معتبر برای امور مهم
افرادی که می خواهند پاسپورت اوکراین و یا پاسپورت هر کشوری را به دست بیاورند باید به قوانین اصلی و دقیق این پروسه آگاهی کامل داشته باشند و یا اگر به دست آوردن این اطلاعات و انجام این پروسه برای افراد دشوار باشد می توانند با موسسات معتبر مهاجرتی و وکلای معتبر و مسلط به امور حقوق بین الملل مشورت نموده و کار خود را به آن ها بسپارند. اخذ پاسپورت یک کشور از امور مهم بین الملل است که حتما نیازمند مشورت گرفتن با وکلای متخصص این امر خواهد بود. نحوه جمع آوری و چیدن مدارک در پرونده های افراد مستلزم آگاهی و علم در این زمینه است. موسسه ملک پور دارای وکلای معتبری است که به روزترین اطلاعات را در خصوص اخذ پاسپورت کشورهای معتبر دنیا ارائه می نماید و آماده ارائه خدمات می باشد.
با سلام اگر میشه لطفا اسامی تمام کشور هایی که با پاسپورت اوکراین میتوان رفت را به اشتراک بگذارید
سلام عرض ادب در این خصوص می تونید با کلید واژه ملک پور در گوگل سرچ کنید و لیست کشور هارو پیدا کنید.
سلام
من اقامت اکراین را از طریق ازدواج فرزندم دریافت کردم
از ۱۵ مارچ ۲۰۱۵
برای گرفتن پاسپورت اکراین چه شرایطی لازم است
مدت ۵سال چگونه باید در اکراین و ایران اقامت داشته باشم
مدارک مورد نیاز برای اخذ پاسپورت اکراین چیست
سپاسگزارم
با سلام. پاسخ سوالات شما در مقاله پاسپورت اوکراین آمده است. لطفا آن را مطالعه نمایید.
سلام خسته نباشید .ببخشید کدوم کشور با هزینه ای مناسب برای اقامت از طریق تولد فرزند مناسبت تر هست؟؟اوکراین یا برزیل ؟که بتونیم بعد از بدنیا اومدن بچه اقامت کل خانواده را گرفت ..ممنون
با سلام. در مجموع کشور برزیل به نسبت کانادا براتون ارزون تر در میاد برای اقمت از طریق تولد فرزند. ولی اوکراین و سایر کشورهای تابع اصل خون به شما و فرزندتون اقامت از طریق تولد فرزند نمیدن!