بورسیه تحصیلی در هند
بورسیه تحصیلی در هند
این مقاله در باب بورسیه تحصیلی در هند و متعلق به سایت ملک پور بزرگترین موسسه مهاجرتی در خاورمیانه می باشد.
چگونه می توان بورسیه تحصیلی هند را اخذ نمود؟ انواع بورسیه تحصیلی در هند کدامند؟ مزایای بورسیه تحصیلی در هند چیست؟ مدارک مورد نیاز برای دریافت بورسیه تحصیلی هند و مبالغ تقریبی آن چه میزان می باشد؟ لیست بورسیه های تحصیلی در هند چه می باشد؟
در این مقاله بر آن شدیم تا شما سروران گرانقدر را در پاسخ به این قبیل از سوالات یاری نماییم تا کمک کوچکی در راستای اهداف آینده و برنامه مهاجرتی شما نازنیان باشد.
دریافت بورسیه بر اساس تعریف می تواند به عنوان کمک مالی یک دانش آموز بر اساس توانای های علمی، هنری، و ورزشی و یا دیگر توانایی ها و شایستگی وی ارائه شود.که می تواند به عنوان کمک هزینه تحصیلی یک دانش آموز در آینده تحصیلی اعطا شود کنند. به طور کلی، کمک هزینه های تحصیلی به دانشجویانی که برای آن اقدام نموده اند،بر اساس معیارهای مقدماتی خاص اعطا می شود. این کمک های مالی و بورسیه های تحصیلی لازم به بازپرداخت نمی باشد. به عبارت دیگربسیاری از منابع / سازمان هایی مانند کالج ها، دانشگاه ها، دانشکده ها، مدارس، گروه های مختلف جامعه، سازمان، اتحادیه ها، سازمان های مذهبی و خیریه هستند که این کمک هزینه های تحصیلی بدون باز پرداخت را اعطا می نمایند.
بورس های تحصیلی اشکال مختلفی را دارا می باشد که به طور معمول،بر اساس صلاحیت علمی و دستاوردهای مهم در زمینه های مختلف دیگر این کمک هزینه اعطا می گردد، هر چند وضعیت مالی و میزان نیاز فرد نیز در نظر گرفته خواهد شد.
بنابراین، با یک جمعبندی، این طور می توان گفت که بورسیه تحصیلی جوایز پولی می باشد که لازم نیست بازپرداخت شود و بر اساس موفقیت های تحصیلی برجسته و یا حتی در برخی موارد چون استعدادهایی در زمینه هایی مانند ورزش، موسیقی، تئاتر، و غیره اعطا می گردد .
چگونه می توان یک بورسیه تحصیلی را دریافت نمود:
در واقع، میلیون ها کمک هزینه تحصیلی برای افراد به وفور وجود دارد، اما واقعیت این است که بسیاری از آنها باقی مانده است و افراد کمی قادر به استفاده از این بورسیه ها می باشند.
بهترین راه برای آغاز جستجو جهت دریافت بورسیه در ابتدا ایجاد یک آگاهی از خود و سپس انجام تحقیقات و بررسی می باشد. سیاست هر کالج و دانشگاه دارای کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان شایسته می باشد. که معمولا شرایط لیست شده آنها را بر روی وب سایت خود ذکر می نمایند.
فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب بورسیه تحصیلی مهندسی شبکه کامپیوتر در هند
انواع بورس های تحصیلی:
۱٫بورسیه تحصیلی شایستگی:
این رایج ترین نوع بورسیه می باشد. بیشترین بورسیه تحصیلی بر اساس شایستگی تعلق می گیرد. دستاوردهای علمی بسیار عالی به طور کلی یکی از شروط بنیادی برای دریافت بورس تحصیلی در این نوع می باشند. این دستاوردها ممکن است در قالب نمرات نهایی در امتحانات داخلی و یا رتبه بندی به دست آمده در امتحانات رقابتی در سطوح مختلف باشد.
“این مقاله متعلق به سایت ملک پور می باشد و هرگونه کپی برداری بدون ذکر نام مرجع پپگرد قانونی دارد.”
- ۲٫ بورسیه های تحصیلی بر اساس نیاز:این نوع از کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزانی که از بخش ضعیف تر جامعه از نظر اقتصادی تعلق دارند اعطا خواهد شد تا این دانش آموزان موفق به کسب درجه علمی شوند.سازمان یا کمیته اعطای این نوع بورس های تحصیلی عوامل مختلف را مانند درآمد خانواده، تعداد اعضای خانواده و تعداد فرزندان محصل در مدرسه به طور همزمان، هزینه های زندگی، و غیره را برای اعطای کمک های مالی جهت تحصیل این اشخاص را در نظر می گیرند.
- ۳٫ بورسیه تحصیلی ورزشی:کمک هزینه های ورزشی بر اساس مهارت یک ورزشکار که در حرفه ورزشی از خود نمایش داده اعطا می شود. دانش آموزانی که ورزشکاران بزرگ در مدرسه خود بودند ممکن است دانشگاه هزینه تحصیل ایشان را از طریق بورسیه ورزشی پرداخت کند. از طریق بورس های تحصیلی، ورزشکاران ستاره توسط دانشگاه های مختلف جذب شده و به استخدام تیم های ورزشی دانشگاه ها در خواهند آمد.
- بورسیه تحصیلی جزئی/کلی:بورس های تحصیلی همیشه تمامی هزینه ها را پوشش نمی دهد. البته، یک بورس تحصیلی نوع کلی هزینه های کامل و نهایی زندگی و وسایل تحصیلی از جمله کتاب و شهریه را پوشش می دهد. با این حال، بسیاری از بورسیه ها نوع جزیی می باشند، که ممکن است یک یا بخشی از موارد بالا مثلا تنها شهریه و یا حتی بخشی از آن را پوشش دهند.
- فرصت های مطالعاتی:برخی بورسیه در قالب کمک هزینه های فرصت ها مطالعاتی ارائه شده است. در فرصت مطالعاتی، دانش آموز معمولا به تحصیل برای اخذ یک مدرک پیشرفته یا انجام تحقیق و یا مطالعات تخصصی در زمینه کاری خود می پردازد. دریافت بورسیه از این نوع به طور کلی هزینه تحقیق و دوره را پوشش می دهد.
- بورسیه تحصیلی اصلی- خاص:بسیاری از کالج ها به دانش آموزان در یک موضوع خاص کمک هزینه تحصیلی ارائه می دهند. یک دانش آموز جهت واجد شرایط بودن برای دریافت چنین نوعی از بورس تحصیلی، می بایست موضوع مشخص مد نظر را به عنوان موضوع اصلی خود جهت تحصیل برگزیند.
- بورسیه تحصیلی قومی / اقلیت مذهبی:برخی جوامع اقلیتی، گروه های قومی و سازمان های مذهبی نیز کمک های مالی جهت ارتقای تحصیلات اعضای خود اعطا می نمایند. در این زمینه تعیین دریافت برای چنین بورس تحصیلی نژاد یا مذهب دانش آموز است، هر چند نمرات دانشگاهی نیز در نظر گرفته خواهد شد.
- بورسیه تحصیلی سفارت:
این نوع بورسیه که کمتر افرادی از آن مطلع می باشند از طریق سفارت و برگزاری آزمون های مربوط به سفارت کشور مد نظر می باشد برای مثال شورای روابط فرهنگی هند (ICCR) هر ساله به ۱۰ نفر از دانشجویان شایسته ایرانی علاقه مند به دنبال تحصیلات عالی در هند تحت طرح بورسیه فرهنگی (GCSS) کمک هزینه تحصیلی اعطا می نماید.
بورس تحصیلی شامل دانشجویان مقطع کارشناسی، فوق لیسانس، دکترا (PhD) و پست دکترا در زمینه های مختلف در هند به عنوان مثال، هنر، علوم اجتماعی، مدیریت و زمینه های فنی می باشد. برای مثال مبلغ پرداختی این بورسیه برای دوره زبان ۳ ماهه ۲۵۰۰۰ روپیه ماهانه می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لنک زیر مراجعه نمایید:
http://www.indianembassy-tehran.ir/pages.php?id=119
مزایای استفاده از بورسیه های تحصیلی:
برخی از مزایای ارزشمند اخذ بورس تحصیلی به شرح زیر است:
- یکی از مزایای عمده کمک هزینه تحصیلی کاهش قابل توجهی در هزینه های رسیدن به مدرک تحصیلی است. به عبارت دیگر، مقرون به صرفه ترین راه برای تحصیلات است. در چند سال گذشته افزایش چشم بسته در هزینه های آموزش و پرورش تحصیلات برای دانش آموزان از خانواده های کم درآمد دشوار نموده است. در حال حاضر، در این روزهای سخت، اگر چنین بورس تحصیلی فرد کسب نماید فرصتی مناسبی برای اخذ مدرک خوب و همچنین شغل بهتر خواهد بود که این می تواند به نوبه خود کمکی در جهت حمایت از خانواده باشد.
- دانش آموزان می توانند به طور کامل بر تحصیل خود بدون نگرانی از هر نوع بار مالی مانند پرداخت شهریه ها، هزینه کتاب ها و مواد دیگر تمرکز نماید.
- برچسب “قدر و منزلت بالا” است به طور مستقیم یکی از رهاورد های بورسیه تحصیلی می باشد زیرا این بورسیه به دانش آموزان استعداد های درخشان با نمرات عالی تعلق خواهد گرفت. بنابراین، کسانی که به بورسیه دست یابند در نظر مردم باهوش تر از بقیه و بیشتر از سایر افراد جامعه محترم شمرده خواهند شد.
- مزیت خوب دیگر این است که در هنگام درخواست برای یک کار، بورسیه تحصیلی به عنوان یک پارامتر برجسته در رزومه کاری یک فرد خواهد بود و نگاه فوق العاده مثبتی روی آن خواهد بود.
- بورس های تحصیلی به مراتب بهتر از وام ها می باشند. در واقع مقایسه بین دو بی معنی است، بسیاری از دانش آموزانی که وام های آموزشی از بانک ها و سایر موسسات مالی اخذ نموده اند به دلیل باز پرداخت این نوع وام ها تحت فشار می باشند و این امر در تحصیلات آنان می تواند نتیجه منفی داشته باشد ضمن اینکه بسیاری از ایشان حتی بعد از فارغ التحصیلی نیز می بایست همچنان اقساط آن را پرداخت نمایند در صورتی که با دریافت بورسیه تحصیلی از این حیث فرد در حین تحصیل و پس از نظر اقتصادی آزاد می باشد.
لیست بورس های تحصیلی در هند:
برای مشاهده می توانید به لینک دانشگاه ها مراجعه نمایید ویا به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://targetstudy.com/scholarships/
مدارک مورد نیاز:
- مدارک تمامی مقاطع گذرانده شده(حتما می بایست دیپلم و پیش دانشگاهی اخذ شده باشد)
- کپی صفحه اول و آخر پاسپورت
- مدارک صحت سلامت و پزشکی
نکته:همان طور که در بالا ذکر شد مبالغ بورسیه تحصیلی در هند با توجه به نوع بورس و همچنین مقاطع مختلف متفاوت می باشد بورسیه ذکر شده می تواند تنها بخشی از هزینه های تحصیلی را پوشش دهد(برای مثال دانش آموزان ممتاز ۲۵ ای ۵۰ درصد تخفیف رو شهریه دانشگاه به ایشان تعلق خواهد گرفت) و یا می تواند تمام هزینه شهریه را پوشش دهد(شهریه دانشگاه های هند بسته به رشته و دانشگاه مربوطه متفاوت و به شرح زیر است: لیسانس:سالانه ۸۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار ؛ فوق لیسانس:سالانه ۱۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار ؛ دکتری: سالانه ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار) و یا در بهترین نوع آن، هم شهریه و هم هزینه زندگی را در بر خواهد گرفت.
با توجه به مطالب ارائه شده در باب بورسیه تحصیلی در هند و همچنین انواع و اقسام و مزایای انواع بورس های تحصیلی در این کشور می توانید شرایط خود را سنجیده و بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید که در این امر مشاورین مجرب ما در امور مهاجرت آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشند تا با تجزیه و تحلیل شرایط بهترین راه را در پیش روی شما قرار دهند.
منابع:
https://targetstudy.com/scholarships/
http://www.indianembassy-tehran.ir/pages.php?id=119
نخشبی
سلام خسته نباشید. من الان دانش آموز سال آخر دبیرستان هستم و تمایل دارم برای ادامه تحصیل در رشته ی پزشکی به کشور هند برم . سوالم ازتون این هست که من برای اینکه توی دانشگاه های هند درس بخونم باید ایران کنکور بدم؟ یا اینکه مدرک دیپلم کافیه؟
با سلام و احترام
دیپلم 12 ساله کافی است.
با سلام برای ثبت نام تا کی فرصت هست
با سلام. اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان در دانشگاه های خارجی با توحه به میزان بالای درخواست بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان توسط متقاضیان در سراسر جهان، نیازمند داشتن شرایط ویژه علمی، مقالات ISI، رزومه تحصیلی قوی، مدرک زبان با نمره بالا و سایر شرایط مشابه می باشد. همچنین می بایست از استاد دانشگاهی در دانشگاه های کشور مورد نظر تاییدیه داشته باشید. فرم زیر را پر نموده و در صورت داشتن شرایط لازم، با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000
https://malekpour.ir/فرم-درخواست-ارزیابی-اخذ-بورسیه
شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
https://malekpour.ir/contact-us/
با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم آخر ارشد مترجمی زبان انگلیسی هستم. میخواستم بدونم چطور میشه در مقطع دکتری برای ادامه تحصیل از هندوستان بورس گرفت؟
آیا میشه دوباره برای ارشد رشته دیگه ای بورس گرفت یا نه؟
من علاقه زیادی به زبان و فرهنگ هند دارم. آیا برای ارشد شرط سنی وجود داره؟ اگر امکانش هست میشه لطفا راهنمایی کنید؟
با تشکر
با سلام و عرض ادب
باید از طریق استاد راهنما اقدام بفرماید و با ایشان به توافق برسید . اگر استاد و یا دانشگاه رزومه شمار را مورد تایید قرار بدهد میتوانید از شرایط بورسیه استفاده نمایید . همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتری در این مورد بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید همچنین برای دریافت بورسیه باید رزومه شما (مدرک زبان ، معدل و نمرات شما و …) مورد بررسی قرار گیرد .