اقامت اسلوونی
اقامت اسلوونی و مقدمه ای بر آن
اقامت اسلوونی، شرایط مهاجرت به اسلوونی و راه های کسب اقامت اسلوونی در این مقاله به صورت کلی مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد. در این مقاله علمی سعی می گردد شرایط اقامت اسلوونی و مهم ترین راه های آن را برای مهاجران و متقاضیان به صورت کامل مورد تحلیل قرار می دهیم. متقاضیان ممکن است در مسیر مهاجرت به اسلوونی با سوالاتی در زمینه تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و سایر موارد داشته باشند از جمله اینکه چطور می توانند اقامت اسلوونی را به دست آورند؟ در این مقاله سعی شده تمامی جوانب کسب اقامت اسلوونی را مورد ارزیابی قرار دهیم. این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور نگارش گردیده است. امیدواریم که شما عزیزان با مطالعه این مقاله بتوانید اطلاعات دقیق در باب اقامت اسلوونی به دست آورید.
فایل تصویری موسسه ملک پور در باب اسلوونی
اقامت اسلوونی و شرایط عمومی آن
اقامت اسلوونی و تابعیت این کشور برای شهروندان اتحادیه اروپا و شهروندان غیر اتحادیه اروپا که قصد ادامه زندگی در کشوری در اروپای مرکزی مثل اسلوونی را دارند در این مقاله مورد تحلیل قرار می دهیم.
- شهروندان اتحادیه اروپا
افرادی که ملیت کشورهایی مثل نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین را دارند می توانند با یک کارت شناسایی معتبر و با یک گذرنامه وارد اسلوونی شوند. شهروندان اتحادیه اروپا نیازی به ویزا و مجوز ورود به این کشور را ندارند. با این حال اگر اقامت آنها بیش از 3 ماه بطول انجامد باید محل اقامت خود را در اسلوونی ثبت نمایند.
- شهروندان غیر اتحادیه اروپا
افراد با ملیت های کشورهای غیر اتحادیه اروپا برای ورود و اقامت در اسلوونی با اهداف توریستی، ایجاد و کسب و کار، تحصیلی، کاری و سایر موارد قبل از ورود نیاز به یک ویزا دارند.
اقامت اسلوونی از طریق تحصیل
اسلوونی واقع شده در اروپای مرکزی و در تقاطع با اتریش، مجارستان، کرواسی و ایتالیا قرار دارد. اسلونی دارای کمترین تراکم جمعیت در اروپا می باشد و در حدود ۸۳٪ از مردم اسلوونی تبار هستند.
بسیاری از دانشجویان بین المللی دانشگاه هایی را در سراسر جهان برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند که از نظر کیفیت و شرایط تحصیل و رفاه اجتماعی بالای برخوردار باشد. در این صورت می توان گفت اسلوونی یکی از مقاصد دانشجویان بین المللی برای تحصیل می باشد بنابراین اسلوونی دسترسی آسانی را در اختیار دانشجویان بین المللی قرار داده است و در نتیجه بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان برای مطالعهو ادامه تحصیل این کشور رابر می گزینند.
متقاضیانی که از کشورهای غیر اتحادیه اروپا اقدام به ادامه تحصیل در اسلوونی می کنند نیازمند کسب اقامت در این کشور می باشند، و در صورت اخذ ویزای دانشجویی امکان ادامه تحصیل در اسلوونی را خواهند داشت. دانشجویان درصورت فارغ التحصیلی برای یک رویکرد اقتصادی می توانند در اسلوونی وارد بازار کار شوند. اسلوونی طیف گسترده ای از فرصت های شغلی و توانمد سازی حرفه ای را به فارغ التحصیلان در این کشور ارائه می دهد.
- موسسات آموزشی در اسلوونی
آموزش برای کودکان در مهدکودک بصورت عمومی و خصوصی برگزار می شود، بنابراین کودکان از سن یازده ماهگی می توانند در این دوره ها شرکت کنند. کودکان و شهروندان خارجی که در اسلوونی زندگی می کنند از تحصیلات اجباری در سن ۶ سالگی برخوردار می شوند و همانند شهروندان اسلوونی می بایست در مدارس به مدت ۹ سال تحصیل نمایند. علاوه بر مدارس دولتی، مدارس خصوصی نیز وجود دارد. پس از دوره ابتدایی، آموزش در مقطع متوسطه اغار می شود که بسته به نوع آموزش بین ۳الی ۴ سال می باشد. در پایان مدارس، امتحانات برگزار می گردد و افراد واجد شرایط امکان ورود به دانشگاه را خواهند داشت.
دانشجویان در اسلوونی می توانند به دو زبان انگلیسی و اسلوونی تحصیل نمایند که تحصیل به زبان رسمی اسلوونی رایگان و در دانشگاه های ملی این کشور برگزار می گردد.
در اسلوونی قبل از شروع ترم های تحصیلی، متقاضیان می توانند در دوره های زبان اسلوونی شرکت نمایند و با آموزش زبان رسمی این کشور وارد دانشگاه شوند و دوره ای تحصیلی خود را شروع نمایند.
اقامت اسلوونی از طریق کار
اقامت اسلوونی با هدف کار کردن در این کشور به دست می آید. کار کردن در اسلوونی به عنوان کار اصلی هم به عنوان خود اشتغالی یا به عنوان شخصی که قصد کار کردن در یک شرکت یا کمپانی را دارد منجر به اقامت این کشور می گردد. برای به دست آوردن اقامت اسلوونی، متقاضیان میبایست یک مجوز برای اشتغال یا کار داشته باشند. برای درخواست مجوز کار در اسلوونی یکی از طرفین قرارداد باید شما و دیگر طرفین باید کارفرما یا نماینده یکی از شرکت ها باشند. پس از درخواست شما در واحد اداری جهت صدور مجوز کار و تایید استخدام شما در اسلوونی، قادر به کار کردن در این کشور خواهید بود. مجوز کار برای همه اقلیت های غیر اتحادیه اروپا که تمایل به کار کردن در اسلوونی را دارند امری ضروری است. با این مجوز متقاضیان صرفا اجازه کار کردن در اسلوونی را دارند. اقامت در اسلوونی نیاز به مجوز کار طولانی مدت در این کشور را دارد.
اقامت دائم در اسلوونی بر اساس مجوزی صادر می شود که با اقامت موقت و یا صدور مجدد اجازه اقامت کوتاه مدت متقاضی موافقت می گردد. اگر اقامت کوتاه مدت در اسلوونی تا ۵ سال ادامه یابد منجر به اقامت دائم متقاضیان خواهد شد. از دیگر شرایط اقامت دائم اسلوونی می توان به کارت آبی اتحادیه اروپااشاره داشت که دارندگان این کارت چنانچه به مدت دو سال در اسلوونی حضور داشته باشند می توانند به اقامت این کشور دست یابند.
نرخ بیکاری در اسلوونی در چندین سال گذشته رو به کاهش بوده است. به گونه ای که در سال 2018 نرخ بیکاری در این کشور 5.3 درصد رسیده است.
در نمودار زیر می توانید روند رو به کاهش نرخ بیکاری در اسلوونی را مشاهده نمایید:
اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری
اقامت اسلوونی برای متقاضیانی که قصد ایجاد کسب و کار در این کشور را دارند، می تواند گزینه مناسبی برای مهاجرت باشد. متقاضیان می توانند با ایجاد یک شرکت جدید در اسلوونی باسرمایه اولیه ۵۰۰۰۰ یورو به سرعت مجوز کسب و کار خود را به دست آورند و از این طریق به اقامت خود و خانواده خود برسند. (پروسه ثبت شرکت و ایجاد یک کسب و کار جدید در اسلوونی ظرف سه ماه به انجام می رسد.)
یکی دیگر از انواع سرمایه گذاری در اسلوونی بدین ترتیب است که شما می بایست یک شرکت فعال با گردش مالی مناسب ایجاد کنید. این شرکت باید گردش مالی، در هر ماه مبلغی معادل 10.000 یورو داشته باشد. قابل ذکر است در این نوع سرمایه گذاری متقاضیان باید شش ماه متوالی این گردش حساب را نشان دهند. پس از آن شما می توانید اقامت خود را در اسلوونی به دست آورید. (ایجاد این نوع سرمایه گذاری و کسب و کار در اسلوونی و رسیدن به اقامت این کشور بین ۸ الی ۹ ماه بطول می انجامد.)
لازم به ذکر است این مقاله توسط موسسه ملک پور تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد. این نوع کسب وکار برای افرادی که در کشور خود در حال حاظر دارای شرکت هستند و قصد ایجاد شعبه دیگر در اسلوونی را دارند می تواند مناسب باشد. به خاطر داشته باشید یکی از الزامات ثبت شرکت در اسلوونی سودآور بودن و مطرح کردن یک بیزینس پلن فعال می باشد . در این طرح کارفرما می بایست معیار های خود را برای ثبت شرکت مطرح نماید. همینطور در شرکت ثبت شده شما باید یک شهروند اسلوونی یا یک شهروند اتحادبه اروپا به عنوان کارمند استخدام گردد. در طول این مدت کارفرما مستلزم به پرداخت تمام حقوق کارمندان و ملزم به پرداخت تمام تعهدات مالیاتی می باشد.
بنابراین قبل از ثبت شرکت و انجام هر گونه کسب و کار در اتحادیه اروپا و در اسلوونی می باید مالیات آن کشور را مورد بررسی قرار داد.
- میزان مالیات بر درآمد در اسلوونی
مالیات در اسلوونی برای کارفرمایان به ویژه برای افرادی که قصد سرمایه گذاری در اسلوونی را دارند بسیار مناسب است. نرخ استاندارد مالیات بر درآمد شرکت در اسلوونی ۱۹ درصد می باشد. در نظر داشته باشید که این مالیات یک بار در سال بسته به میزان سود ده بودن شرکت و بیزینس در تقویم مالی سال گذشته شرکت می باشد. باید توجه داشته باشید شرکت هایی که مسئول به پرداخت مالیات بر درآمد هستند می بایست دفتر مرکزی شرکت در اسلوونی مستقر باشد.
اسناد مورد نیاز برای ثبت شرکت در اسلوونی به شرح زیر می باشد:
اسلوونی در یک معاهده بین المللی با بسیاری از کشورهای دیگر با هدف اجتناب از مالیات مضاعف به این توافق رسیده اند که در ادامه به توضیح آن می پردازیم:
- شرکت هایی که در اسلوونی مستقر هستند بین ۵ الی ۱۵ درصد از سود سهام یا حقوق مالکیت خود را به عنوان مالیات به اسلوونی پرداخت می نمایند.
- همچنین افرادی که ساکن اسلوونی نمی باشند از مزایای خاصی بهرمند می گردند. به عنوان مثال اگر درامد آنها توسط موافقت نامه های بین المللی با نرخ پایین تر تنظیم گردیده است می توانند از کاهش مالیات در اسلوونی برخوردار شوند.
از مقررات مهم خرید ملک در اسلوونی عبارتند از :
- شرکت هایی که توسط افراد خارجی در اسلوونی تاسیس می گردد یا خریداری می شود حقوق مشابه ای با حقوق شهروندان اتحادیه اروپا و شهروندان اسلوونی دارند. بنابراین افرادی که در اسلوونی شرکت ثبت کرده اند می توانند ملک یا آپارتمان خریداری کنند و یا حتی بدون محدودیت در اسلوونی حضور داشته باشند در حالی که این قانون برای دیگر افراد اعمال نمی شود.
- افرادی می توانند صاحب ملک و مستغلات در اسلوونی گردند که یک کسب و کار در این کشور ایجاد کرده باشند و یا از طریق ازدواج با یک شهروند اسلوونی قادر به خریداری ملک در این کشور شوند. این موضوع بیانگر این است که مجوز خرید ملک بسته به ملیت خریداران متفاوت است.
اقامت اسلوونی از طریق تولد
اخذ اقامت و تابعیت از طریق سیستم خاک و خون امکان پذیر است. افرادی که در قلمرو و سرزمین یک کشور متولد می شوند می توانند اقامت و تابعیت آن کشور را به دست آورند. بنابراین قانون خاک بر این اساسی که به آن اشاره شد پایه گذاری می گردد. اصل خاک بیشتر در کشورهای مهاجر پذیر امکان پذیر است.
اما قانون خون در مقابل قانون خاک قرار می گیرد. بر این اساس افرادی که فرزند یکی از اتباع کشورهایی که والدین تابعیت آن کشور را دارا می باشند به دست می آورند. البته بسیاری از کشورهای دنیا تلفیقی از قانون خاک و خون را در نظام اعطای تابعیت خود گنجانده اند.
در اسلوونی همانند بسیاری از کشورهای اروپایی سیستم اعطای تابعیت از طریق قانون خون می باشد و افراد در صورتی تابعیت این کشور را به دست می آورند که یکی از والدین شخص اسلوونی باشد. بنابراین افرادی که در اسلوونی متولد می شوند در حالی که یکی از والدینش تابعیت اسلوونی را داشته باشد، عملا تابعیت این کشور را به دست می آورند.
همینطور قانون اعطای تابعیت در اسلوونی بدین امر اشاره دارد که اگر کودکی در اسلوونی متولد شود و تابعیت والدین قابل اثبات نباشد، این کودک از طریق این قانون تابعیت اسلوونی را به دست می آورد.
اقامت اسلوونی از طریق ازدواج
براساس قوانین بین الملل یکی از راه های مهاجرت و اخذ اقامت اسلوونی و تابعیت در این کشور ازدواج با تبعه اسلوونی می باشد. یعنی اینکه حتما یکی از والدین می بایست شهروند و تبعه اسلوونی باشند تا به فرزند تابعیت اعطا شود. و البته تابعیت فرزند هیچ حقی برای اعطای تابعیت و اقامت به والدین غیر اسلوونیایی ایجاد نخواهد کرد. قوانین و قواعد کشورهای متعدی این امکان را به متقاضیان می دهد که اعطای تابعیت افراد از طریق ازدواج صورت گیرد. بدین منظور متقاضیان می توانند از طریق ازدواج با شخصی که تبعه اسلوونی می باشد اقامت و تابعیت این کشور را به دست اورند. این اقامت در ابتدا موقت می باشد. اقامت موقت بدلیل به رسمیت شناختن ازدواج به کنسولگری و دولت اسلوونی می باشد و اگر این ازدواج منجر به طلاق گردد بعد از به اتمام رسیدن اقامت موقت و تمدید نکردن آن شخص می بایست مجدد به کشور خود بازگردد. اما در صورتی که شخص حداقل به مدت ۲ الی ۳ سال همچنان به زندگی با تبعه اسلوونی ادامه دهد میتواند اقامت دائم این کشور را به دست آورد. برای دریافت اقامت از طریق ازدواج شخص باید دارای درآمد ثابت و تمکن مالی مناسبی بر خوردار باشد.
فایل تصویری موسسه ملک پور درازدواج با فرد خارجی
اقامت اسلوونی از طریق پناهندگی
اقامت اسلوونی و روش های مختلف اخذ اقامت اسلوونی در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم. حال به یکی دیگر از روش های اخذ اقامت اسلوونی که اقامت از طریق پناهندگی می باشد را می پردازیم. در تعریف پناهندگی باید اشاره داشت به فردی که بخاطر ترس از آزار و اذیت شدن و مورد شکنجه قرار گرفتن به دلیل اقلیت مذهبی، عقاید، نژادی و قومی امنیت در کشور خود را ندارد. پناهندگی یکی از پرخطر ترین و بد ترین روش های مهاجرت به دیگر کشورها می باشد. چرا که این روش باعث می شود آینده اشخاص به هاله ای از ابهام تبدیل شود و سرنوشت مطلوبی برای وی به همراه نداشته باشد و باعث عدم بازگشت به کشور خود شود. موسسه ملک پور با اطلاعات جامعی که در خصوص کنواسیون ژنو دارد، اما هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد و این مطالب صرفا جهت بالا بردن آگاهی شما از شرایط پناهندگی و ارائه اطلاعات بیان شده است.
اقامت اسلوونی و هزینه های زندگی در اسلوونی
برای زندگی و اقامت اسلوونی باید هزینه ها مورد توجه قرار گیرد که معمولا عمده مخارج به مواد غذایی و کالاهای ضروری، اجاره مسکن و حمل و نقل مربوط می شود که در ادامه به بخشی از هزینه ها اشاره می نماییم.
مواد غذایی و کالاهای ضروری : |
1 لیتر شیر 0.87 یورو |
1 کیلوگرم برنج 1.60 یورو |
تخم مرغ 12 عدد 2.05 یورو |
1 کیلوگرم پنیر 9.16 یورو |
1 کیلو گرم سینه مرغ 6.78 یورو |
1 کیلوگرم گوشت گاو 8.91 یورو |
1 کیلو گرم سیب 1.29 یورو |
1 کیلوگرم موز 1.21 یورو |
1.5 لیتر آب 0.64 یورو |
حمل و نقل : |
بلیط یک طرفه حمل و نقل 1.20 یورو |
تاکسی 0.90 یورو |
1 لیتر بنزین 1.31 یورو |
اجاره مسکن : |
آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر 429.73 یورو |
آپارتمان 1 خوابه خارج از مرکز شهر 336.01 یورو |
آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر 738.14 یورو |
آپارتمان 3 خوابه خارج از مرکز شهر 555.59 یورو |
در رابطه با خدمات رفاهی نیز می توان گفت هزینه خدمات آب و برق در اسلوونی برای یک آپارتمان 85 متری بین 157 الی 283 یورو متغیر بوده و هزینه اینترنت 8 مگابایتی حدود 29 یورو در ماه می باشد.
هزینه های مذکور به صورت حدودی و میانگین می باشد و هزینه های دقیق زندگی برای افراد با توجه به سطح زندگی و محل و شهر دقیق زندگی متغییر و متفاوت می باشد.
اقامت اسلوونی و اخذ تابعیت اسلوونی
اقامت اسلوونی و اخذ تابعیت اسلوونی در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت و روش های مهاجرت و کسب اقامت در این کشور به طور کامل در خدمت شما قرار دادیم.
در صورتی که متقاضیان بتوانند به مدت 5 سال در اسلوونی زندگی کنند بعد از آن می توانند درخواست اقامت دائم دهند و پس از 10 سال زندگی در این کشور در خواست پاسپورت نمایند. از تفاوت بین اقامت و تابعیت برای اشخاص میتوان به حق رای و اشتغال به عنوان یک مقام سیاسی اشاره داشت. اکثر کشورهای اروپایی دو تابعیتی را نمی پذیرند و اسلوونی هم از این قانون مستثنی نیست. بنابراین افرادی که قصد کسب تابعیت این کشور را دارند می باید تابعیت کشور قبلی خود را رها کنند.
درود بر شما
وقتتون بخیر
لطفا به جیمیل من حتما پیام بدید تا در خصوص این مورد صحبت کنیم
سلام و عرض ادب
لطفاً جهت مشاوره با شماره های مجموعه تماس حاصل فرمایید
با سلام من تقریبا دو سال پیش اقامت کشور اسلوونی را داشتم ولی چون امکانش نبود که بچه هایم به من ملحق شوند دیگر کاذتم را تمدید نکردم الان در انجا شرکت و مغازه دارم اگر کسی هست که بخواهد اقامت آن کشور رابگیرد من حاضرم شرکت و مغازه را به ایشان منتقل کنم ممنون
سلام و عرض ادب
موسسه هما خدماتی پیرامون کشور اسلوونی ارائه نمی نماید.