مهاجرت قاچاقی به استرالیا 2024
مهاجرت قاچاقی به استرالیا
مهاجرت قاچاقی به استرالیا در سال 2024 دارای خطرات بسیار زیادی است .
در نظر داشته باشید عده ی کثیری به فکر مهاجرت قاچاقی به استرالیا هستند ولی این راه پر از خطرات ناشناخته است که شما عزیزان را تهدید میکند . راه های مهاجرت به استرالیا بسیار زیاد است و میتوانید یکی از این راه ها را با کمک وکیل مهاجرت انتخاب نمایید و سپس اقدام نمایید .
پیشنهاد میکنیم در ابتدای امر ویدیو موجود در این بخش را که توسط اقای دكتر ملک پور دانشجوی دکترا حقوق بین الملل در دانشگاه ملی وین و دانشجوی حقوق تجارت بین الملل در سوئیس و وکیل پایه یک دادگستری ایران در باب خطرات پناهندگی در کشور های مختلف است را به صورت رایگان مشاهده نمایید تا اطلاعات تکمیل تری در این باب کسب نمایید
در سال های اخیر مهاجرت قاچاقی به استرالیا از طریق ویزای توریستی استرالیا افزایش یافته است و عدم اطلاع از قوانین پناهندگی در استرالیا و قوانین اخذ اقامت استرالیا سبب شده افراد مورد سوء استفاده کلاهبرداران و افراد به ظاهر حقوقی قرار گیرند، مهاجرت قاچاقی به استرالیا خطرات و ریسک های بسیاری به همراه دارد که ما در این مقاله شما را تا حدی با این خطرات آشنا خواهیم نمود، البته توصیه می کنیم به جای مهاجرت قاچاقی به استرالیا و روش های غیر قانونی مهاجرت به استرالیا روش های قانونی را بررسی و انتخاب نمایید، پناهندگی استرالیا با ورود قانونی امروزه بین افراد بسیار فراگیر شده است اما باید پذیرفت پناهندگی تنها روش اخذ اقامت استرالیا نیست و روش های قانونی و امنی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد.
مهاجرت غیر قانونی یا مهاجرت قاچاقی به استرالیا
مهاجرت غیر قانونی یا مهاجرت قاچاقی به استرالیا به وسیله قانون مهاجرت سال ۱۹۵۸ تعریف می شود که بین مهاجرین غیر قانونی (کسانی که در استرالیا دارای یک ویزای معتبرهستند) و مهاجرین غیر قانونی (کسانی که بدون ویزای معتبر در استرالیا هستند) متمایز می باشد، مهاجرت به استرالیا توسط وزارت مهاجرت و حفاظت مرزی (DIBP) ، که قبلا توسط وزارت مهاجرت و شهروندی (DIAC) اداره می شد، اداره می شود .
موسسه ملک پور هیچگونه خدمات و مشاوره ای در زمینه ی پناهندگی انجام نمیدهند و این مقاله تنها جهت اطلاع و آگاهی عموم از مضرات و خطرات پناهندگی میباشد.
طبق گزارش دفتر آمار استرالیا (ABS) اکثر افراد به صورت قانونی و با ویزا به استرالیا مهاجرت می کنند یا اصطلاحا از طریق هوایی وارد خاک استرالیا می شوند و پس از انقضا یا لغو ویزای خود در خاک استرالیا به صورت غیرقانونی می مانند و درخواست پناهندگی می دهند .
در تاریخ ۱۰ ژوئن سال ۲۰۱۰ توسط اداره DIAC تعداد دارندگان ویزا در استرالیا حدود ۵۳۹۰۰ نفر یا ۰٫۲ درصد جمعیت استرالیا تخمین زده شده است .
در حال حاضر حدود بیش از ۶۴ هزار مهاجر به صورت قاچاقی و غیر قانونی وارد استرالیا شده اند و شهروند غیر قانونی در استرالیا تلقی می گردند .
بازداشت مهاجرین غیرقانونی و قاچاقی
مهاجرین غیرقانونی اصطلاحا مهاجرینی هستند که با مهاجرت قاچاقی به استرالیا وارد می شوند، کشور استرالیا دارای تعداد زیادی بازداشتگاه مخصوص مهاجرینی که به صورت غیر قانونی وارد استرالیا می شوند در داخل کشور دارد و همچنین چندین مراکز پردازش دریایی را اداره می کند، کلیه مراکز بازداشتی استرالیا (مخصوص مهاجرین غیرقانونی و قاچاقی) توسط شرکت خدمات بریتانیایی Serco از طرف دولت استرالیا اداره می شود، استرالیا در حال حاضر دارای ۳ مرکز عملیات دریایی و ۱۰ مرکز بازداشت در سرزمین اصلی خود است، فهرست بازداشتگاه های استرالیا (مخصوص مهاجرین قاچاقی و غیرقانونی) شامل نارو، جزیره کریسمس و جزیره مانوس می باشد .
بازداشت اجباری مهاجرین قاچاقی و غیر قانونی
(بازداشت اجباری شهروندانی که به صورت غیر قانونی و قاچاقی وارد استرالیا شده اند)
پیش از سال ۱۹۹۲ طبق قانون مهاجرت سال ۱۹۵۸ دولت استرالیا اجازه بازداشت شهروندانی که به صورت قاچاقی و غیر قانونی وارد استرالیا می شوند را صادر نمود، در سال ۱۹۹۲ دولت KEATING سیاست بازداشت اجباری مهاجرین غیر قانونی و قاچاقی را در پاسخ به سیل عظیمی از مهاجرین که از کشورهای هند و چین به صورت غیرقانونی وارد استرالیا شده بودند در نظر گرفت .
راه های ورود غیرقانونی و قاچاقی به استرالیا
برای ورود قاچاقی و غیر قانونی به استرالیا اصطلاحا دو راه وجود دارد :
- ورود غیر قانونی از طریق دریا Illegal Maritime Arrivals ( IMAs ) قبل از سال ۲۰۱۶ برای این روش غیرقانونی اصطلاح (ورود دریایی نامنظم) استفاده شده است و شامل مهاجرینی می شد که از طریق دریا و با کشتی خود را به کشور استرالیا می رساندند و به محض ورود به استرالیا درخواست پناهندگی خود را اعلام می کردند .
- مهاجرینی که در داخل خاک استرالیا بدون ویزا به وسیله راه هایی غیر از دریا مانند هوایپما وارد استرالیا می شدند و درخواست پناهندگی اعلام می کردند .
در سال ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ برای اولین بار در تاریخ استرالیا تعداد مهاجرینی که به صورت غیر قانونی از طریق دریا (IMAs) وارد استرالیا شدند از تعداد مهاجرین غیر IMAs بیشتر بوده است .
پناهندگی در استرالیا
پناهندگی در استرالیا دارای ویزاهای مختلفی می باشد که آن ها را بیان خواهیم نمود .
انواع ویزاهایی که به پناهندگی در استرالیا مربوط می شوند عبارتند از :
- ویزای پناهندگی زیر کلاس ۲۰۰
- ویزای خاص بشردوستانه زیرکلاس ۲۰۱
- ویزای نجات اضطراریEmergency Rescue Visa زیر کلاس ۲۰۳
- ویزای زنان در معرض خطر زیرکلاس ۲۰۴
پناهندگی در استرالیا امروزه مورد استقبال افراد متعددی قرارگرفته است اما باید بدانیم که پناهندگی تنها راه ورود به استرالیا نمی باشد و سایر طرق قانونی می تواند بسیار ایده آل تلقی گردد، حال با توجه به آنچه در باب مهاجرت قاچاقی به استرالیا یا مهاجرت غیر قانونی به استرالیا بیان شد در می یابیم که مهاجرت غیر قانونی به استرالیا از دو طریق دریایی (IMAs) و غیر دریایی امکان پذیر می باشد و مهاجرین می توانند هم از طریق غیر قانونی مانند ورود دریایی و هم قانونی مانند ویزای تورسیتی استرالیا وارد استرالیا شده و در استرالیا اعلام پناهندگی نمایند، اما مهاجرت قاچاقی به استرالیا توسط هیچ موسسه و وکیل بین المللی توصیه و پیشنهاد نمی گردد چراکه راه های قانونی و کم خطرتری مانند ویزای کاری استرالیا، ویزای تحصیل استرالیا یا سرمایه گذاری و ثبت شرکت در استرالیا وجود دارد که می تواند روش و راه معقول و مطمئن تری به نظر برسد، به طور کلی در این مقاله تلاش شد درباره مهاجرت قاچاقی به استرالیا، شرایط مهاجرت قاچاقی به استرالیا، نکات مهاجرت قاچاقی به استرالیا، قوانین مهاجرت قاچاقی به استرالیا، مهاجرت به استرالیا و سایر موارد اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار داده شود. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در باب مهاجرت قاچاقی به استرالیا با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان و وکلای این موسسه بهره مند شوید. اطلاعات صحیح و کامل در باب مهاجرت قاچاقی به استرالیا شما را برای اخذ تصمیم قطعی برای مهاجرت به استرالیا راهنمایی نموده و مسیر پیشرفت را برای شما عزیزان هموار می نماید.