اقامت مالزی از طریق تولد 2024
اقامت مالزی از طریق تولد
اقامت مالزی از طریق تولد و شرایط اخذ اقامت مالزی از طریق تولد و مهاجرت به مالزی و اخذ تابعیت مالزی از طریق تولد در این مقاله کوتاه بررسی گردیده است ، آیا اخذ اقامت مالزی از طریق تولد در این کشور امکانپذیر میباشد؟ آیا میدانید شرایط مورد نیاز برای اخذ اقامت مالزی از طریق تولد چیست؟ فرزندی که از پدر خارجی و مادر مالزیایی در کشور مالزی متولد میشود، از نظر اقامتی چه وضعیتی دارد؟ آیا والدین خارجی میتوانند اقامت مالزی از طریق تولد را اخذ نمایند؟ اگر در جستجوی دستیابی به اطلاعاتی در خصوص اخذ اقامت مالزی از طریق تولد هستید، ما به شما پیشنهاد میدهیم با مشاوران برجسته موسسه ملک پور در وین تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان آنها در این خصوص بهره مند شوید.
مالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا است و پایتخت آن کوالالامپور میباشد. در دهه ۱۹۷۰، مالزی به تقلید از رویه چهار قدرت اقتصادی اصلی آسیا پرداخت و از وابستگی به استخراج معادن و کشاورزی به اقتصادی صنعتی تغییر هویت داد .این کشور دارای یک اقتصاد رو به رشد است، بنابراین افراد زیادی از سراسر دنیا به این کشور مهاجرت میکنند. و البته مالزی از دسته کشورهایی است که به سختی به افراد خارجی اقامت دائمی و تابعیت اعطا مینماید و باید حتما با مشاور در زمینه حقوق بین الملل مشاوره بفرمایید تا دریابید که شرایط خاصی که میبایست دارا باشید تا بتوانید موافقت دولت را جهت اخذ تابعیت و اقامت مالزی را کسب نمایید چه شرایطی میباشند .
اقامت مالزی از طریق تولد
پیش از توضیح اقامت مالزی از طریق تولد، دو شیوه ی اعطای تابعیت (اصل خاک و اصل خون) به صورت مختصر توضیح داده میشود.
بر اساس اصل خاک، هر فردی که در قلمرو یا سرزمین یک کشور متولد میشود، تابعیت یا شهروندی آن کشور را هم دریافت میکند و اصل خون، شیوهای دیگر اعطای تابعیت است که بر اساس آن ملیت هر شخص بر اساس ملیت یک یا هر دو والدین او تعیین میشود. کشور مالزی از جمله کشورهایی است که از قوانین اصل خون تبعیت میکند. همچنین این کشور سیستم تابعیت دو گانه را نمیپذیرد.
طبق قانون مالزی، تابعیت و اقامت مالزی از طریق تولد به اشخاص ذیل تعلق میگیرد.
۱- کودکی که از پدر و مادری با تابعیت مالزی در خاک و یا خارج از خاک مالزی متولد شود.
۲- کودکی که از پدری با تابعیت مالزی و مادر خارجی در خاک و یا خارج از خاک مالزی متولد شود. قابل ذکر است در صورتی که پدر تبعه مالزی و مادر خارجی، رسماً ازدواج نکرده باشند، کودک متولد شده نمیتواند تابعیت مالزی را برگزیند.
۳- کودکی که از مادری با تابعیت مالزی و پدر خارجی در خاک مالزی متولد شود. این شخص میتواند تا سن ۱۸ سالگی دو تابعیتی باشد و بعد از آن خود تصمیم میگیرد که کدام تابعیت را برگزیند. زیرا همانطور که قبلاً ذکر شد، کشور مالزی تابعیت مضاعف را نمیپذیرد.
۴- کودکی که از پدر و یا مادر مقیم دائم مالزی متولد شده باشد، به عنوان تبعه مالزی محسوب میگردد.
۵- طبق قانون تابعیت و اقامت در مالزی، اشخاصی که از پدر و مادر خارجی در مالزی متولد شوند، میتوانند تقاضای ثبت تابعیت خود را از دولت مالزی بنمایند. شخص در چنین حالتی بایستی اطلاعات مقدماتی و اولیه از زبان مالزیایی داشته باشد.
۶- کودک متولد شده از پدر و مادر نامعلوم یا بدون تابعیت در قلمرو کشور مالزی.
در این مقاله سعی بر این شد که اقامت از طریق تولد در کشور مالزی مورد بررسی قرار گیرد. حال اگر به دنبال یافتن کشوری مناسب برای تولد فرزند خود هستید، میتوانید از مشاوران با تجربهی ما در موسسه ملک پور در وین کمک بگیرید. مشاوران موسسه ملک پور، شما را در یافتن بهترین گزینه یاری خواهند کرد.
منابع
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B5%D9%84_%D8%AE%D8%A7%DA%A9
http://www.expatfocus.com/expatriate-malaysia-birth
https://en.wikipedia.org/wiki/Malaysian_nationality_law