مهاجرت از طریق استارتاپ برای ایرانیان
مهاجرت از طریق استارتاپ برای ایرانیان یکی از گزینه های محبوب و پرطرفدار می باشد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت تا پس از آشنایی با مسیرهای مهاجرت استارتاپی ذهنمان روشن شود که مهاجرت از طریق استارتاپ برای چه کشورهایی امکان پذیر است و در عین حال مهاجرت از طریق استارتاپ برای ایرانیان برای چه کشورهایی شانس بالاتری دارد. در صورتی که دارای رزومه تحصیلی یا کاری مناسب هستید، یک ایده بیزینسی جدید و نوآورانه دارید می توانید برنامه های مهاجرت استارتاپی را مورد بررسی قرار دهید و در کنار سایر مسیرهای مهاجرتی آنالیز کنید. برنامه استارت اپ گرچه در دسته مسیرهای مبتنی بر سرمایه قرار گرفته است اما به دلیل هزینه های مناسب و پایین و حمایت ها و تسهیلاتی که برای راه اندازی بیزینس در بسیاری از کشورها برای فرد اقدام کنند فراهم است، مهاجرت از طریق استارت اپ در لیست گزینه های بسیاری از افراد که در فکر مهاجرت هستند جای دارد. پس از مطالعه مقاله زیر و به دست آوردن اطلاعات لازم می توانید برای دریافت مشاوره رایگان و بررسی رزومه خود به صورت تخصصی با کارشناسان موسسه MIE تماس حاصل فرمایید.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با استارتاپ
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط مهاجرت از طریق استارت آپ
لازمه مهاجرت استارتاپی ارائه یک بیزینس پلن قوی و نوآورانه است که از جانب موسسات و ارگان های دولتی در کشور مربوطه مورد تائید واقع شود. طرح تجاری یا بیزینس پلن شما باید بسیار قوی باشد تا بتوانید ارگان های مربوطه را متقاعد کنید که برای آن کشور منفعت اقتصادی به همراه خواهد داشت، لذا مهم ترین موضوع در برنامه مهاجرت از طریق استارتاپ تهیه و ارائه یک بیزینس پلن مناسب است. افرادی که تمایل دارند مهاجرت از طریق استارتاپ را انتخاب کنند بهتر است دارای یک رزومه مناسب باشند. اگرچه داشتن تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی یا نشان دادن سابقه مدیریت و بیزینس در بسیاری از برنامه های مهاجرت استارتاپی الزام نیست اما می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. همچنین شرایط سنی در بسیاری از برنامه های مهاجرت استارت اپ برای سرمایه گذاری در خارج از کشور، مطرح نیست اما افرادی که دارای شرایط سنی مناسب هستند دارای شانس بالاتر هستند، زیرا مد نظر قرار می گیرد که فرد توانایی لازم برای راه اندازی و پیشبرد طرح بیزینسی را داشته باشد.
بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق استارت آپ
در این مبحث قصد داریم پرطرفدارترین و بهترین کشورها برای سرمایه گذاری ایرانیان و مهاجرت از طریق استارتاپ را آنالیز کنیم تا با مقایسه شباهت ها و تفاوت های هر یک از این مسیرها، شرایط و هزینه هایی که دارند به جمع بندی برسیم که بهترین گزینه مهاجرت استارتاپی برای فرد کدام است. طول پروسه رسیدن به اقامت و اقامت دائم، هزینه، مدارک مورد نیاز، شرایط سنی و شانس دریافت ویزا از مهم ترین مواردی است که باید به آن پرداخته شود و هر فرد در نهایت با توجه به شرایط و اولویت هایی که دارد مناسب ترین مسیر مهاجرت از طریق استارت را برمی گزیند.
ویدئو و پادکست موسسه MIE در رابطه با استارتاپ انگلیس
تمکن مالی لازم برای مهاجرت از طریق استارتاپ
مهاجرت از طریق استارتاپ در برخی از کشورها نیاز به سرمایه گذاری بالا ندارد و از این جهت برای بسیاری از افراد محبوب است. اما همان طور که پیش تر توضیح داده شد این موضوع در تمامی کشورها امکان پذیر نیست و گاهی نیاز است که شخص سرمایه اولیه برای راه اندازی بیزینس را خود تامین کند و حداقل هایی برای این موضوع نیز تعیین می شود. در نظر داشته باشید در کشورهایی که نیاز به سرمایه گذاری ندارند نیز بهتر است شخص نشان دهد دارای تمکن مالی مناسب است، اگرچه ممکن است نیازی به انتقال سرمایه نداشته باشد. کشورهای کانادا و هلند از جمله ارزان ترین کشورها برای مهاجرت استارتاپی هستند که در کنار این موضوع شانس بالای دریافت ویزا نیز سبب شده است در لیست اکثر افرادی قرار بگیرند که قصد مهاجرت از طریق استارتاپ را دارند. با این وجود بررسی دقیق شرایط هر فرد و ایده ای که دارد از جمله ضروریات برای انتخاب یک مسیر مناسب است تا فرد بتواند یک بیزینس و کسب و کار موفق را راه اندازی کند و در نهایت اقامت کشور مقصد را به دست آورد.
مدارک لازم برای مهاجرت از طریق استارتاپ
مدارک لازم برای مهاجرت از طریق استارتاپ با توجه به کشوری که انتخاب کرده اید متفاوت است و فرد پس از انتخاب مقصد برای مهاجرت استارتاپی باید برنامه ریزی لازم را برای آماده سازی مدارک داشته باشد. همان طور که پیش تر توضیح داده شد در برخی از کشورها ارائه مدرک زبان یا اثبات دانش زبان یک امر ضروری است و برای برخی دیگر کشورها این موضوع الزامی ندارد. در برخی از کشورها فرد باید مبلغی را به عنوان سرمایه اولیه برای راه اندازی بیزینس در نظر داشته باشد و در برخی موارد نیاز به سرمایه گذاری نیست و شخص می تواند از کمک هزینه ها و اسپانسرها برای تامین بودجه مالی مورد نیاز کمک بگیرد. داشتن یک طرح تجاری و بیزینس پلن قوی مهم ترین فاکتور مهاجرت استارتاپی در تمامی کشورها است که باید به آن توجه شود.
مزایای مهاجرت از طریق استارتاپ
عدم نیاز به سرمایه گذاری با مبالغ بالا، دریافت حمایت و تسهیلات از جانب ارگان های دولتی، امکان دریافت اقامت برای چندین خانواده تحت یک بیزینس پلن، رسیدن مستقیم به اقامت دائم از طریق مهاجرت استارتاپی در برخی از کشورها از جمله مواردی هستند که این برنامه را بسیار محبوب کرده است. در بسیاری از کشورها مهاجرت از طریق استارتاپ سبب می شود که علاوه بر شخص اصلی همسر و فرزندان وی نیز اقامت کشور مقصد را به دست آورند و از مزایایی مانند تحصیل رایگان و اجازه کار در کشور مقصد بهره مند شوند. سریع بودن این برنامه در برخی از کشورها و ریسک پایین از دیگر فاکتورهایی است که مهاجرت استارتاپی را محبوب کرده است. با این وجود خاطر نشان می شود که دقت در انتخاب کشور مقصد یک نکته بسیار مهم است که فرد باید با توجه به میزان دارایی، شرایط رزومه و بیزینسی که قصد راه اندازی آن را دارد در ذهن داشته باشد.
معایب مهاجرت از طریق استارتاپ
یکی از معایب مهاجرت از طریق استارتاپ احتمال شکست خوردن بیزینس پلن یا طرح تجاری و از دست رفتن سرمایه است که باید به آن توجه شود. اگرچه بیزینس پلن هایی که ضعیف باشند یا پیش بینی شود شانس موفقیت بالایی ندارند از همان ابتدا مورد تائید واقع نمی شوند اما برای بیزینس پلن های تائید شده نیز احتمال درصدی از شکست وجود دارد یا ممکن است به ثمر رسیدن بیزینس و کسب درآمد بالا زمان بر باشد که البته این موضوع برای بیزینس پلن های استارتاپی یک امر کاملا طبیعی و رایج است. لذا این مسیر برای افرادی که به دنبال یک سرمایه گذاری بسیار مطمئن هستند و می خواهند از همان ابتدا یک درآمد مشخص با رنج بالا داشته باشند زیاد مناسب نباشد. لذا بررسی و آنالیز سایر مسیرهای مبتنی بر سرمایه مانند ثبت شرکت، کارآفرینی و خرید ملک برای افرادی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را دارند یک امر مهم و ضروری است.
پاسخ به سوالات متداول در رابطه با مهاجرت از طریق استارتاپ
کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت استارتاپی کدام است؟
هلند و کانادا
بهترین گزینه برای مهاجرت استارتاپی کدام است؟
هلند، کانادا و انگلستان
مهاجرت از طریق استارتاپ در کدام کشور مستقیم به اقامت دائم می رسد؟
کانادا و آمریکا
مهاجرت از طریق استارتاپ محدودیت سنی دارد؟
خیر
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.