بررسی روش های اقامت پس از تحصیل در دانمارک
اقامت پس از تحصیل در دانمارک موضوعی است که در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و نیز به سوالات مربوطه ی مخاطبین عزیز در این رابطه پاسخ داده می شود. هر ساله تعداد قابل توجهی از افراد، کشور دانمارک را به عنوان مقصدی برای تحصیل خود انتخاب می کنند و در نتیجه سوالاتی از قبیل چگونگی اخذ اقامت پس از تحصیل دانمارک، نوع اقامت پس از تحصیل در دانمارک و روش های مختلف آن ذهن افراد را به خود مشغول می سازد. بر این اساس در این مقاله با بررسی نکات مهم و ضروری در خصوص موارد ذکر شده، ابعاد گوناگون در رابطه با اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک بیان خواهد شد. شما عزیزان در صورت نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت پس از تحصیل در دانمارک و مهاجرت به دانمارک می توانید با موسسه ملک پور از طریق راه های تماس معرفی شده در وبسایت ما تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مطالب زیر در این مقاله بررسی خواهند شد:
شرایط تحصیل در دانمارک برای ایرانیان
موقعیت جغرافیایی کشور دانمارک، سیستم آموزشی قوی در این کشور، امکانات رفاهی بسیار بالا و… باعث می شود متقاضیان بسیاری برای تحصیل در این کشور اقدام می کنند. اقامت پس از تحصیل در دانمارک موضوعی است که دغدغه ی بسیاری از متقاضیان تحصیل در این کشور است به همین دلیل بر آن شدیم تا در خصوص اقامت پس از تحصیل در دانمارک مطالبی را برای شما عزیزان گردآوری نماییم تا به سؤالات شما در این خصوص پاسخ دهیم. به طور کلی افرادی که تحصیلات خود را در کشور دانمارک به پایان می رسانند برای ماندن در این کشور نیاز دارند که نوع جدیدی از اقامت را دریافت نمایند. در این نوشتار روش هایی از قبیل کار، سرمایه گذاری، ازدواج و تولد را در خصوص اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک بررسی خواهیم نمود. در ادامه اطلاعات کلی در باب معرفی کشور دانمارک را مشاهده خواهید نمود:
کشور دانمارک، یکی از کشورهای اروپای شمالی است که از شبه جزیره جوتلند و جزایر بی شماری تشکیل شده است. دانمارک به همراه کشور های سوئد و نروژ، بخشی از منطقه شمال اروپا را تشکیل می دهد که این کشورها به کشورهای اسکاندیناوی مشهور هستند. تنها همسایه ی دانمارک کشور آلمان است و از راه پل اورسوند با کشور سوئد در ارتباط است و دیگر مرز های این کشور از طریق دریای بالتیک (در شرق) و نیز دریای شمال (در غرب) به صورت مرز آبی قرار گرفته اند. موقعیت جغرافیایی دانمارک به نحوی است که امکان سفر از آنجا به سایر کشور های اسکاندیناوی و نیز اکثر کشورهای اروپا به راحتی و در زمان کم فراهم است. به عنوان مثال، سفر به برلین تنها از طریق یک پرواز یک ساعته و سفر به لندن و پاریس در کمتر از دو ساعت امکان پذیر است.
پایتخت کشور دانمارک شهر کپنهاگ است، شهری غنی از تاریخ سلطنتی و مزین به معماری مدرن و زندگی پایدار. این کشور یکی از قدیمی ترین حکومت های پادشاهی جهان را دارا است. زبان مردم کشور دانمارک زبان دانمارکی است که شاخه از زبان های ژرمن و هندواروپایی است دانمارک کشوری با آب و هوای مرطوب است و تابستان های این کشور نیز دمایی متعادل دارد. در واقع بارش های زیاد باران در این کشور آب و هوای آن را تعدیل و تلطیف نموده است. کشور دانمارک یکی از قویترین کشورهای جهان از نظر اقتصادی است و نیز مردم این کشور از سطح رفاه بالایی برخوردار هستند و در زمره شادترین افراد جهان قرار دارند. این کشور در حوضه های آموزش، حاکمیت دموکراتیک، بهداشت و نیز حمایت از آزادی های مدنی از رتبه بالایی در سطح جهانی برخوردار است.
مهلت تمدید اقامت پس از تحصیل در دانمارک برای ایرانیان
متقاضیان که تمایل به تمدید اقامت دانمارک خود دارند می بایست قبل از اتمام تاریخ اقامت خود درخواست تمدید اقامت را ثبت نمایند، در صورتی که فرد پس از اتمام تاریخ اقامتش جهت تمدید اقامت اقدام و درخواست نماید، این درخواست از سوی دولت دانمارک رد گردیده و فرد می بایست کشور را ترک نماید و از خارج از دانمارک مجددا برای دریافت اقامت دانمارک تلاش کند. متقاضیان تمدید اقامت دانمارک می بایست 3 ماه قبل از اتمام تاریخ اقامت درخواست خود را ثبت نمایند همچنین دانشجویان موسسات آموزشی با اعتبار سنجی دولتی که تمایل به تمدید اقامت دانمارک خود دارند می توانند درخواست خود را 4 ماه پیش از اتمام تاریخ اقامت ثبت کنند.
متقاضیان می بایست فایل های word و pdf مربوط به تقاضای تمدید اقامت دانمارک را پرینت، تکمیل و امضا نموده و هزینه لازمه جهت بررسی تقاضای خود را به دولت دانمارک پرداخت نماید. متقاضیان در طول مدت بررسی تا اعلام نتیجه تمدید اقامت، می توانند در کشور دانمارک بمانند همچین این افراد با دریافت مجوز “ورود مجدد به دانمارک” می توانند به خارج از دانمارک مسافرت کرده و در صورتی که حتی مجوز اقامت متقاضی اتمام شود مجددا به کشور دانمارک وارد گردد.
این مطلب را از دست ندهید!
تبدیل ویزای تحصیلی دانمارک برای متقاضیان ایرانی چه قوانین دارد؟
سوال تبدیل ویزای تحصیلی دانمارک برای متقاضیان ایرانی چه قوانین دارد، یکی از مهمترین سوالات متقاضیانی است که خواهان تمدید ویزای تحصیلی دانمارک خود هستند. به طور کلی 2 روش زیر جهت دریافت اقامت پس از تحصیل دانمارک برای دانشجویان وجود دارد:
ازجمله شرایط لازم جهت تمدید مجوز اقامت تحصیلی دانمارک می توان به موارد زیر اشاره نمود:
اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق کار
کشور دانمارک برای فارق التحصیلان شرایط کاری بسیار مناسبی را فراهم نموده است. دانشجویان پس از تحصیل امکان کار کردن در رشته مورد نظر خود در این کشور را دارند و به طور کلی ملیت های مختلف پس از فارق التحصیلی از راه های متفاوتی در کشور دانمارک مشغول به کار خواهند شد که شرایط هر یک را در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد. شهروندان کشورهای نوردیك شامل فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد برای ورود، اقامت، تحصیل و كار در دانمارك آزاد هستند، به این صورت که برای این منظور نیازی به اخذ ویزا و یا اجازه ی اقامت و کار ندارند. شهروندان اتحادیه اروپا نیز نیازی به درخواست اجازه کار ندارند اما اگر بخواهند بیش از سه ماه در این کشور بمانند باید طبق آیین نامه اتحادیه اروپا، درخواست گواهی ثبت نام دهند. این درخواست باید ظرف سه ماه از ورود به دانمارک انجام شود.
شهروندان غیر اتحادیه اروپا برای کار در دانمارک به اجازه اقامت نیاز دارند. به این ترتیب پس از فارغ التحصیلی در یک موسسه آموزش عالی دانمارک، اجازه اقامت برای مدت شش ماه دیگر برای فارغ التحصیلان غیر اروپایی معتبر خواهد بود و به ایشان این امکان را می دهد که در دانمارک به دنبال شغل مورد نظر خود باشند. همچنین برخی از دانشگاه ها و مراکز آموزشی فارغ التحصیلان را در یافتن شغل خود یاری می نمایند. بنابر آنچه بیان شد متقاضیان برای اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق اشتغال از شرایط بسیار خوبی بهره مند هستند. البته متاسفانه طبق قانون جدید دانشجویان بین المللی که مشغول به تحصیل به زبان انگلیسی در دانمارک از تاریخ 1 جولای 2021 هستند امکان ماندن در دانمارک پس از تحصیل به قصد کاریابی را نخواهند داشت. البته این قانون جدید برای افرادی که به زبان دانمارکی تحصیل می کنند صدق نمی کند و آنها کماکان می توانند از این امکان استفاده کنند.
اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در دانمارک یکی دیگر از راه های اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک است. به طور کلی روش ها مختلفی همچون خرید ملک، ثبت شرکت و کار آفرینی در این نوع از اقامت پس از تحصیل در دانمارک وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت.
اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق تولد فرزند
اخذ تابعیت به واسطه تولد در کشور های مختلف از دو نوع قانون خون و خاک تبعیت می کند. قانون خون بیان می دارد که شخص متولد شده تنها در صورت داشتن والدین تبعه آن کشور (به خصوص پدر) تابعیت خود را کسب می کند. قانون خاک نیز بیان می دارد که شخص متولد شده به واسطه تولد در کشور خاصی تابعیت آن کشور را کسب می نماید. اخذ تابعیت از طریق تولد در دانمارک از قانون خون پیروی می کند و از این رو اقامت پس از تحصیل در کشور دانمارک از طریق تولد فرزند برای ایرانیان در صورتی که هر دوی والدین ایرانی باشند امکان پذیر نخواهد بود و برای این امر نیاز است که یکی از والدین تبعه دانمارک باشند.
اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق ازدواج
از روش های اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک ازدواج با یک تبعه دانمارکی است. دریافت اقامت از این طریق در ابتدا به صورت موقت ارائه می شود و پس از آن در صورت فراهم آوردن تمامی شرایط به طور مستمر اقامت موقت به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. برای دریافت اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق ازدواج در ابتدا فرد دانمارکی می بایست اثبات نماید که تمکن مالی مورد نیاز برای اداره زندگی مشترک خود را دارا است و می تواند خود و همسر خارجی خود را از نظر مالی ساپورت نماید. و دومین مورد از این شرایط فراهم آوردن خانه ای مناسب برای زندگی مشترک است که می بایست توسط شخص دانمارکی ارائه شود. در این روش تهیه مدارکی همچون توضیحاتی در ارتباط با زندگی شخصی فرد متقاضی، تمکن مالی، عکس یا فیلم های مشترک با فرد دانمارکی، میزان آشنایی با زبان، مدارک محل اسکان، شغل و میزان دارایی و درآمد افراد، مدارک نحوه آشنایی برای انجام مصاحبه سفارت مورد نیاز است. این مقاله توسط کارشناسان موسسه ملک پور نگاشته شده و هر نوع کپی برداری از آن بدون ذکر منبع، شرعاً و قانوناً نادرست است.
اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق پناهندگی
به طور کلی افرادی که به دلیل های گوناگونی از جمله ملیت، نژاد، مذهب، عقاید سیاسی خاص، گرایش به گروهی خاص و یا تمایلات جنسی در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند مشمول قوانین پناهندگی می شوند. افراد برای ارائه درخواست پناهندگی در دانمارک نیاز دارند که در خاک این کشور حضور داشته باشند و درخواست پناهندگی در خارج از خاک کشور مورد نظر امکان پذیر نمی باشد. افراد به منظور اخذ اقامت پس از تحصیل در دانمارک از طریق پناهندگی نیاز به اثبات یکی از دلایل ذکر شده دارند. قوانین گوناگونی در خصوص اقامت از طریق پناهندگی وجود دارد که شامل افراد بالغ و نابالغ، خانواده شخص پناه جو، حقوق و مزایای افراد پناهجو و… وجود دارد.
اقامت پس از تحصیل در دانمارک و اخذ تابعیت
به طور کلی اخذ تابعیت و پاسپورت دانمارک برای فارغ التحصیلان پروسه ای است که در مرحله ای پس از دریافت اقامت پس از تحصیل در دانمارک صورت خواهد گرفت. بدیهی است که اخذ تابعیت کشور دانمارک مستلزم دارا بودن اقامت دائم است. افراد برای دریافت تابعیت کشور دانمارک می بایست در حدود ۹ سال در این کشور زندگی کرده باشند. تنها در مواردی که فرد از اتباع شمال اروپا باشد، با یکی از اتباع دانمارکی ازدواج کرده باشد، از سن کودکی در کشور دانمارک بزرگ شده باشد یا توسط خانواده دانمارکی پرورش یافته باشد می تواند در پروسه سریع تری تابعیت خود را دریافت نماید.
سوالات متداول در زمینه اقامت پس از تحصیل
مهلت تمدید اقامت پس از تحصیل در دانمارک چقدر است؟
متقاضیان می بایست 3 ماه پیش از اتمام زمان اقامت دانمارک درخواست تمدید اقامت خود را ثبت نمایند.
دانشجویان پس از اتمام تحصیل خود، چه مدت می توانند در دانمارک اقامت داشته باشند؟
دانشجویان پس از اتمام تحصیل 6 ماه الی یک سال می توانند در دانمارک اقامت داشته باشند.
اخذ مجوز تمدید اقامت دانمارک چه مزایایی را برای فرد دارد؟
برخورداری از مزایای عمومی کشور دانمارک، دریافت رایگان آموزش دروس دانمارکی، دریافت مجوز اقامت و تحصیل این کشور و کار تمام وقت از جمله مزایای دریافت مجوز تمدید اقامت دانمارک می باشد.
بررسی پرونده متقاضیان اقامت پس از تحصیل در دانمارک چه میزان زمان می برد؟
مدت زمان بررسی پرونده متقاضیان اقامت پس از تحصیل متغیر می باشد اما به طور کلی حداکثر 1 ماه تا 3 ماه زمان می برد.
متقاضیان دریافت پیشنهاد کاری در دانمارک می بایست واجد چه شرایطی باشند؟
از جمله شرایط لازم جهت دریافت پیشنهادی کاری در دانمارک می توان به مدارک دانشگاهی فرد، مهارت های فرد، میزان تسلط فرد به زبان انگلیسی و دانمارکی، قوانین ایالتی و دولتی و توجه به شرایط اقتصادی کشور دانمارک اشاره نمود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.