معرفی دومینیکن
در معرفی دومینیکن می توان گفت که این کشور در جزیره هیسپانیو، مجمع الجزایر آنتیل بزرگ که در دریای کارائیب قرار داد و مساحتی در حدود 48671 کیلومتر مربع دارد.
کشور دومینیکن از شمال با اقیانوس اطلس هم مرز می باشد. شهر سانتو دومینگو به عنوان پایتخت و بزرگترین شهر این کشور است. زبان رسمی شهروندان کشور دومینیکن زبان اسپانیایی می باشد.
کشور دومینیکن بزرگترین اقتصاد منطقه کارائیب و آمریکای مرکزی است و در آمریکای لاتین به عنوان هفتمین اقتصاد بزرگ شناخته می شود. واحد پول رایج در این کشور پزوی دومینیکن (DOP) است. جمعیت جمهوری دومینیکن بالغ بر 11 میلیون و 300 هزار نفر است. همچنین آب و هوای این کشور تقریبا معتدل است و در بخش های مختلف آن تنوع آب و هوایی دیده می شود.
این کشور در سال های اخیر در صنایع توریسم و گردشگری، ساخت و ساز، تولید و معدن رشد چشمگیری داشته است. در ادامه به معرفی دومینیکن و روش های مهاجرت به دومینیکن را بررسی می نماییم. شما عزیزان با مطالعه مقاله معرفی دومینیکن می توانید اطلاعاتی در خصوص این کشور و روش های مهاجرت با آن دریافت نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر و بررسی بهترین کشور و مسیر برای مهاجرت می توانید از مشاورین موسسه مهاجرتی ملک پور در قالب مشاوره های رایگان و تلفنی راهنمایی دریافت نمایید.
شرایط مهاجرت تحصیلی دومینیکن
دریافت پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه یا موسسه و ….
شرایط مهاجرت کاری به دومینیکن
گرفتن جاب آفر از یک کارفرما در دومینیکن و …
شرایط مهاجرت سرمایه گذاری در دومینیکن
اثبات داشتن درآمد ثابت ماهانه بالای 2000 هزار دلار و….
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط مهاجرت به دومینیکن
همانطور که در بخش معرفی دومینیکن بیان نمودیم، این کشور در جزیره هیسپانیولا در مجمع الجزایر آنتیل بزرگ واقع شده است و در سال های اخیر در حوزه توریسم و گردشگری رشد چشمگیری داشته است. کشور دومینیکن پربازدید ترین مقصد در میان کشور های دریای کارائیب می باشد.
این کشور مناطق دیدنی و گردشگری زیادی دارد، از جمله پیکو دوارته؛ بلندترین قله کوه کارائیب، دریاچه انریکیلو؛ بزرگترین دریاچه و پست ترین نقطه کارائیب و اولین کلیسای جامع قاره آمریکا. اکثر مهاجرینی که به این کشور سفر می کنند هدف اقامت کوتاه مدت و به صورت گردشگری را دارند. برای مهاجرت به دومینیکن برنامه های متنوعی همانند تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و… وجود دارد. در بخش های بعد به بررسی این روش های مهاجرت می پردازیم.
مدارک لازم برای مهاجرت به دومینیکن
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به دومینیکن بسته به روش مهاجرتی و شرایط هر شخص می توانند متفاوت باشد. در ادامه می توانید مدارک کلی برای مهاجرت به کشور دومینیکن را مشاهده نمایید.
روش های مهاجرت به دومینیکن | مدارک مورد نیاز |
همه روش های مهاجرت |
1. مدارک هویتی متقاضی اصلی و همراهانش شامل شناسنامه، گذرنامه معتبر، سند ازدواج و…
2. مدارک تمکن مالی درصورت نیاز 3. نامه سوء پیشینه کیفری 4. تکمیل فرم های درخواست ویزا دومینیکن 5. فیش های پرداخت هزینه ی بررسی پرونده ویزا دومینیکن |
روش تحصیلی |
*علاوه بر مدارک مورد نیاز همه روش های مهاجرت
1. نامه پذیرش از دانشگاه های دومینیکن 2. مدارک تحصیلی و ریز نمرات دانشجو 3. مدرک زبان درصورت نیاز 4. فیش های پرداخت شهریه دانشگاه یا پیش پرداخت شهریه |
روش کاری |
*علاوه بر مدارک مورد نیاز همه روش های مهاجرت
1. رزومه کاری متقاضی و مدرک زبان درصورت نیاز 2. جاب آفر و قرارداد کاری با کارفرمایی در جمهوری دومینیکن 3. نامه تاییدیه از اداره کار دومینیکن برای استخدام نیروی کار |
روش سرمایه گذاری |
*علاوه بر مدارک مورد نیاز همه روش های مهاجرت
1. مدارک تمکن مالی مطابق نظر اداره مهاجرت (برای روش خودحمایتی) 2. سرمایه گذاری در صورت نیاز (در روش سرمایه گذاری) |
راه های مهاجرت به جمهوری دومینیکن
در این بخش به بررسی روش های مهاجرت و معرفی دومینیکن می پردازیم. همانطور که بیان نمودیم برای مهاجرت به دومینیکن روش های متنوعی همچون کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و… وجود دارد. در ادامه این بخش روش های مهاجرت به کشور دومینیکن به طور خلاصه توضیح داده می شود.
مهاجرت تحصیلی به دومینیکن
برای مهاجرت تحصیلی به کشور دومینیکن ابتدا می بایست دانشگاه ها و موسسات آموزشی این کشور را بررسی نمود. دانشگاه تکنولوژی سانتو دومینگو، دانشگاه آمریکایی ایبرو، دانشگاه ملی Pedro Henriquez Urena، دانشگاه مرکزی شرق، دانشگاه Caribe، دانشگاه APEC، کالج ملی Judicial و دانشگاه دومینیکن O&M از برترین دانشگاه های این کشور است و متقاضیان مهاجرت به دومینیکن از طریق تحصیل می توانند در رشته های مختلف پذیرش دریافت کنند. پس از دریافت نامه پذیرش متقاضیان می توانند برای دریافت ویزای تحصیلی دومینیکن اقدام نمایند.
مهاجرت کاری به دومینیکن
مهاجرت کاری به کشور دومینیکن از دیگر روش های مهاجرت به این کشور است. افرادی که به دنبال مهاجرت به دومینیکن از طریق کار هستند، ابتدا می بایست نرخ بیکاری این کشور را بررسی نمایند تا با وضعیت کاریابی در کشور دومینیکن آشنا گردند.
نرخ بیکاری دومینیکن در سال 2023 نزدیک به 7.2 می باشد. متقاضیان مهاجرت به دومینیکن از طریق کار ابتدا می بایست از یک کارفرما در جمهوری دومینیکن جاب آفر دریافت کنند و پس از آن برای دریافت تاییدیه از اداره کار اقدام فرمایند. در مرحله بعد متقاضی باید سایر مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری دومینیکن را آماده کند و در زمان مشخص به سفارت ارائه دهد.
مهاجرت سرمایه گذاری به دومینیکن
برای مهاجرت به دومینیکن از طریق سرمایه گذاری می توانید از طریق روش خودحمایتی اقدام نمایید. در این روش متقاضی باید اثبات کند، درآمد ثابتی بالای 2000 هزار دلار در ماه دارد. درآمد ثابت باید از طریق اجاره ملک، حقوق بازنشستگی، سود سهام، سود سپرده بانکی و… ایجاد گردد و ارتباطی با حضور شخص در محل خاصی نداشته باشد.
از طریق این روش متقاضی یک اقامت 1 ساله دریافت می کند که باید 1 سال دیگر نیز تمدید کند. متقاضی می تواند پس از 2 سال درخواست پاسپورت دهد یا 4 سال بعد از تمدید دوم اقامت خود را تمدید کند. البته برای دریافت پاسپورت تسلط به زبان اسپانیایی و قبولی در آزمون شهروندی کشور دومینیکن و سایر شروط مورد نیاز الزامی است.
ازدواج در دومینیکن
از دیگر مسیر های مهاجرت به دومینیکن ازدواج می باشد. افرادی که با یک شهروند یا تبعه کشور دومینیکن ازدواج می کنند می توانند اقامت 1 ساله این کشور را دریافت کنند. برای تمدید اقامت و تبدیل آن به پاسپورت متقاضی می بایست در این کشور زندگی کند. این قانون برای ازدواج با خانم یا آقا شهروند دومینیکن یکسان می باشد.
تولد در دومینیکن
قانون اعطای تابعیت از طریق تولد در کشور های مختلف از طریق سیستم خون، خاک یا خون و خاک نسبی می باشد. قانون اعطای تابعیت کشور دومینیکن از طریق تولد از سال 2015 میلادی به بعد از سیستم خاک پیروی می کند.
به عبارتی فرزند متولد شده در این کشور بدون توجه به تابعیت والد یا والدین شان می توانند پاسپورت دومینیکن را دریافت کنند. در صورتی که فرزندی از والد یا والدین شهروند دومینیکن در خارج از این کشور بدنیا آمده باشد می تواند پاسپورت دومینیکن را دریافت کند.
پناهندگی به دومینیکن
برنامه مهاجرت به دومینیکن از طریق پناهندگی یک روش پرخطر و دشوار به حساب می آید. معمولا بسیار سخت می توان اقامت این کشور را از طریق پناهندگی دریافت نمود. پناهجو به شخصی گفته می شود که امکان زندگی در کشور خود را ندارد و به دلایل مختلفی جان و مال وی در خطر است.
لازم به ذکر است که درخصوص روش پر خطر و دشوار مهاجرت به کشور دومینیکن یعنی روش پناهندگی موسسه MIE هیچ گونه مشاوره و خدماتی ارائه نمی کند و این روش را به هیچ عنوان به هموطنان عزیزمان توصیه نمی کند.
راحتترین روش مهاجرت دومینیکن
در خصوص راحت ترین روش مهاجرت به دومینیکن باید بگوییم براساس شرایط هرشخص ممکن است یک برنامه مهاجرتی مناسب باشد. همانطور که در بخش معرفی دومینیکن بیان نمودیم روش های مختلفی همچون کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و… برای مهاجرت به این کشور وجود دارد. برای افرادی که شرایط سنی مناسبی دارند می توانند از طریق تحصیل به این کشور مهاجرت کنند.
متقاضیانی که تجربه کار در زمینه های مختلف را دارند و این کشور به تخصص آنها نیاز دارد می توانند از طریق دریافت ویزای کار کشور دومینیکن به آن مهاجرت کنند. راحت ترین برنامه برای متقاضیانی که پشتوانه مالی مناسب و درآمد خوبی دارند روش خود حمایتی است. در این روش متقاضی با اثبات درآمد ثابت در کشور خود می تواند برای اقامت کشور دومینیکن درخواست دهد. بنابراین می توان گفت برای پاسخ به این سوال ابتدا بهتر است شرایط متقاضی با یک مشاور ماهر در زمینه مهاجرت مطرح گردد.
شهرهای مهاجرپذیر دومینیکن
در این بخش به بررسی شهر های مهاجرپذیر کشور دومینیکن می پردازیم. شهر سانتو دومینگو که در استان دیستریتو ناسیونال واقع شده است، پایتخت و بزرگترین شهر این کشور است. بسیاری از متقاضیان مهاجرت به دومینیکن این شهر را برای مهاجرت انتخاب می کنند.
این شهر جمعیتی در حدود 3 میلیون نفر دارد و بسیاری از مراکز تجاری و رفاهی جمهوری دومینیکن در این شهر واقع شده است. دومین شهر مهاجرپذیر کشور دومینیکن شهر سانتیاگو می باشد که در استان سانتیاگو واقع شده است. از دیگر شهر های مهاجرپذیر برای مهاجرت به دومینیکن می توان به شهر لاوگا، سن کریستوبال و سن پدرو ده ماکوریس اشاره نمود.
اقامت دومینیکن
همانطور که بیان نمودیم روش های مختلفی برای مهاجرت به دومینیکن همچون روش های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و… وجود دارد. افرادی که از طریق یکی از روش های مهاجرت به کشور دومینیکن ویزای این کشور را دریافت می کنند می توانند اقامت این کشور را دریافت نمایند.
دریافت اقامت دائم در هر یک از روش ها شرایط متفاوتی دارد. متقاضیان باید شرط حضور مشخص شده توسط اداره مهاجرت رعایت کنند و در این کشور زندگی کنند تا بتوانند درخواست اقامت دائم را دهند.
اخذ پاسپورت جمهوری دومینیکن
یکی از موضوعاتی که برای متقاضیان مهاجرت به دومینیکن حائز اهمیت است، دریافت پاسپورت این کشور می باشد. برای دریافت پاسپورت کشور دومینیکن متقاضیانی که از روش های مختلف مانند کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، ازدواج و… به اقامت دائم رسیده اند، می توانند پس از رعایت شرط حضور لازم درخواست پاسپورت دهند. برای دریافت پاسپورت این کشور تسلط به زبان اسپانیایی، قبولی در آزمون شهروندی این کشور، نداشتن سابقه کیفری و… مورد نیاز می باشد.
سوالات متداول
راه های مهاجرت به جمهوری دومینیکن چیست؟
برای مهاجرت به دومینیکن روش های مختلفی همچون کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، ازدواج و… وجود دارد.
راحتترین روش مهاجرت دومینیکن چیست؟
راحت ترین روش مهاجرت به کشور دومینیکن براساس شرایط هر شخص متفاوت می باشد.
شهرهای مهاجرپذیر دومینیکن کدام شهر می باشد؟
از جمله شهر های مهاجرپذیر برای مهاجرت به دومینیکن می توان به شهر سانتو دومینگو، سانتیاگو، لاوگا، سن کریستوبال و سن پدرو ده ماکوریس اشاره نمود.
آیا می توان پاسپورت جمهوری دومینیکن را دریافت نمود؟
بله، متقاضیان مهاجرت به دومینیکن پس از زندگی در این کشور و دریافت اقامت دائم با داشتن شرایط لازم می توانند درخواست پاسپورت جمهوری دومینیکن را دهند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.