مهاجرت به کانادا

انواع روش های جدید مهاجرت به کانادا برای ایرانی ها (2025)

مهاجرت به کانادا یکی از جذاب ‌ترین و محبوب ‌ترین گزینه ‌ها برای مهاجرت ایرانیان است که به دنبال شروع زندگی جدید و بهره‌ مندی از فرصت‌ های باز مهاجرتی این کشور پهناور و چند فرهنگی هستند.

کشور کانادا (Canada) با سیستم مهاجرتی پیشرفته و برنامه‌ های مختلف، بیش از 100 روش مهاجرتی را برای ورود مهاجران فراهم کرده است.

بهترین راه مهاجرت به کانادا

توصیه میکنیم ویدیو آقای دکتر ملک پور در خصوص مهاجرت به کانادا را حتما ببینید

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.
از روش های ارزان تر مثل کار، تحصیل و اکسپرس اینتری گرفته تا روش های پرهزینه و مطمئن تر مثل سرمایه‌ گذاری، راه‌ های متعددی وجود دارد که به اقامت دائم کانادا و در نتیجه پاسپورت کانادا دست یابید که هر کدام شرایط و ضوابط خاص خود را دارند.

پس اگر شما هم قصد مهاجرت به کانادا را دارید یا در حال تصمیم گیری در این خصوص هستید، این مقاله همان راهنمای مهاجرت شماست. ما در این مقاله از موسسه مهاجرتی ملک پور، صفر تا صد مهاجرت به کانادا شامل انواع روش های مهاجرتی و مراحل این فرآیند را به همراه تمامی مدارک درخواستی و در کل همه اطلاعاتی که برای مهاجرت به کانادا نیاز دارید قدم به قدم بررسی می کنیم.

این یک مقاله معمولی نیست! پس با تمام وجود همراه ما باشید…

براساس جدیدترین اطلاعات، پرسشنامه ساده ای طراحی کرده ایم که بتواند راهنمای شما برای انتخاب بهترین مسیر مهاجرتی براساس شرایط شما باشد

1. چند سال دارید؟

افراد زیر ۱۸ سال که قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارند، در صورت داشتن سطح زبان مناسب، نیازی به مدرک زبان برای ویزای تحصیلی ندارند، اگرچه ارائه مدرک می ‌تواند شانس پذیرش آنها را افزایش دهد.

بهترین گزینه برای این دانش ‌آموزان، ثبت ‌نام در مدارس کانادا، از جمله مدارس دولتی و شبانه‌ روزی است. هزینه مدارس شبانه ‌روزی بسته به امکانات آموزشی و رفاهی بین ۳۰ تا ۴۰ هزار دلار کانادا متغیر است.

برای اقامت، دانش ‌آموزان می ‌توانند از خدمات Homestay استفاده کنند و با زندگی در کنار خانواده ‌های کانادایی با فرهنگ محلی آشنا شوند یا در خوابگاه‌ های مدرسه ساکن شوند.

افراد ۱۸ تا ۳۵ سال می ‌توانند از طریق تحصیل یا کار برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند. برای ویزای تحصیلی، مناسب ‌ترین سن جهت تحصیل در مقطع کارشناسی زیر ۲۵ سال و در مقطع کارشناسی ارشد زیر ۳۰ سال است و متقاضیان باید مدرک زبان آیلتس و تمکن مالی کافی داشته باشند.

در روش اسکیل ورکر، افرادی که حداقل سه سال سابقه کار و آیلتس ۶.۵ یا بالاتر دارند، می ‌توانند از طریق امتیازبندی برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند و در صورت کسب امتیاز لازم، وارد استخر (pool) شده و با دریافت دعوت ‌نامه اقامت دائم بگیرند.

افراد ۳۶ تا ۴۵ ساله گزینه ‌های متعددی برای مهاجرت به کانادا دارند، از جمله جاب آفر کانادا که بدون محدودیت سنی و با نیاز به آیلتس سطح ۵ یا ۵.۵، امکان کار در مشاغل مختلف را فراهم می‌ کند؛ برنامه کارشرکت کانادا که به دارندگان سابقه مدیریت و شرکت ثبت‌ شده اجازه ایجاد شعبه ‌ای در کانادا و دریافت اقامت بلندمدت را می ‌دهد؛ برنامه کارآفرینی کانادا که با نیاز به سرمایه‌ گذاری، برای افراد دارای سابقه مدیریت بیزینس مناسب است و برنامه نوآفرینی کانادا که برای افرادی با آیلتس ۵.۵ و سابقه کاری مرتبط، بدون نیاز به سابقه مدیریتی، در دسترس است.

افراد بالای ۴۶ سال نیز گزینه ‌های مختلفی برای مهاجرت دارند. ویزای توریستی کانادا بدون محدودیت سنی و نیاز به مدرک زبان یکی از گزینه‌ هاست که امکان ورود به کانادا را فراهم می ‌کند تا متقاضیان بتوانند دیگر روش ‌های مهاجرتی را ارزیابی کنند.

همچنین، برنامه نوآفرینی کانادا برای افرادی با تحصیلات و سابقه کاری مرتبط و برنامه کارآفرینی کانادا برای کسانی که سابقه مدیریت یا کسب ‌و کار دارند، گزینه‌ های قابل توجهی هستند. علاوه بر این، با داشتن سابقه کاری قوی، امکان استفاده از جاب آفر برای افراد زیر ۵۵ سال نیز وجود دارد.

2. مدرک تحصیلی شما چیست؟

افراد دارای مدرک دیپلم برای مهاجرت به کانادا گزینه ‌هایی مانند تحصیل کارشناسی در کانادا، ویزای توریستی و برنامه جاب آفر کانادا دارند. اگر در سنین ۲۴ تا ۲۵ سالگی و دارای مدرک زبان معتبر باشند، می ‌توانند برای تحصیل در مقطع لیسانس اقدام کنند.

همچنین، ویزای توریستی بدون نیاز به مدرک زبان و تحصیلی، امکان بررسی فرصت ‌های مهاجرتی را در کانادا فراهم می‌ کند. برخی افراد با دیپلم و تجربه کاری نیز می ‌توانند برای جاب آفر یا برنامه ‌های نوآفرینی و کارآفرینی اقدام کنند، به‌ ویژه اگر سابقه مدیریتی یا بیزینس مرتبط داشته باشند.

افرادی با مدرک فوق دیپلم می‌ توانند از روش‌ های مختلفی برای مهاجرت به کانادا استفاده کنند. این روش‌ ها شامل ویزای توریستی (بدون نیاز به مدرک زبان یا تحصیلی)، ویزای تحصیلی برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس (در صورت داشتن شرایط سنی و مدرک زبان)، ویزای کاری با جاب آفر در برخی مشاغل و برنامه‌ های نوآفرینی و کارآفرینی است. همچنین، اگر این افراد تجربه مدیریتی یا بیزینسی داشته باشند، می‌ توانند برای برنامه‌ هایی مثل ثبت شعبه شرکت در کانادا نیز اقدام کنند.

افراد دارای مدرک کارشناسی و شرایط سنی زیر ۳۰ سال می ‌توانند از ویزای تحصیلی کانادا برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر استفاده کنند. اگر سطح زبان آنها به آیلتس ۶.۵ یا ۷ برسد، امکان اقدام از طریق برنامه اسکیل ورکر و دریافت اقامت دائم نیز وجود دارد. افرادی با سابقه کاری مرتبط و مدرک زبان آیلتس ۵.۵ می‌ توانند برنامه‌ های نوآفرینی کانادا را در نظر بگیرند و افرادی با تجربه بیزینسی و مدیریتی می‌ توانند از طریق برنامه‌ کارآفرینی کانادا و بیزینسی به مهاجرت اقدام کنند.

افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد می ‌توانند برای مهاجرت بسته به شرایطشان از مسیرهای مختلفی اقدام کنند. اگر زیر ۳۰ سال دارند، می ‌توانند از طریق احذ پذیرش تحصیلی کانادا و ویزای تحصیلی ادامه تحصیل دهند. برای کسانی که نمره زبان بالا و حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط دارند، برنامه‌ های اسکیل ورکر گزینه خوبی است که امکان اقامت دائم را فراهم می ‌کند.

افرادی با وضعیت مالی مناسب و نمره زبان آیلتس ۵.۵ یا بالاتر می ‌توانند برنامه ‌های نوآفرینی را در نظر بگیرند. همچنین، افرادی با تجربه مدیریتی و بیزینسی، از طریق برنامه‌ های کارآفرینی و تجاری اقدام کنند. ویزای توریستی نیز برای اقامت موقت گزینه ‌ای بدون محدودیت است.

افراد دارای مدرک دکترا گزینه‌ های مناسبی برای مهاجرت به کانادا دارند. در صورت داشتن نمره زبان بالا و سن مناسب، می ‌توانند از طریق برنامه نیروی کار ماهر (Skilled Worker) که به‌ دلیل امتیاز بالای مدرک دکترا ساده‌ تر است، اقامت دائم دریافت کنند.

همچنین، امکان ادامه تحصیل و پژوهش در کانادا وجود دارد؛ به ‌ویژه اگر پروپوزال پژوهشی قوی و استاد راهنما داشته باشند. افراد با سابقه کاری مرتبط و نمره زبان حداقل آیلتس ۵.۵ می ‌توانند از طریق برنامه‌ های کارآفرینی یا گسترش کسب ‌و کار در کانادا اقدام کنند.

3. چند سال سابقه کاری دارید و در چه زمینه ای فعالیت میکنید؟

افراد با سابقه کاری کمتر از 1 سال و سن پایین، چندین گزینه برای مهاجرت یا بازدید از کانادا دارند. آن‌ها می ‌توانند با ویزای توریستی، که محدودیت سنی و زبان ندارد، برای بازدید کوتاه‌ مدت اقدام کنند. همچنین، اگر شرایط سنی و تحصیلی مناسب و نمره زبان معتبری داشته باشند، می ‌توانند برای ویزای تحصیلی درخواست دهند. علاوه بر این، با داشتن جاب آفر کانادا در مشاغل عمومی و سطح زبان متوسط، می ‌توانند با تمکن مالی لازم به کانادا مهاجرت کنند.

افرادی با سابقه کاری ۱ تا ۳ سال و شرایط مناسب می ‌توانند از چندین روش برای مهاجرت به کانادا استفاده کنند. در برنامه اسکیل ورکر، متقاضیان با حداقل ۳ سال سابقه، مدرک تحصیلی و نمره آیلتس ۶.۵ به بالا می ‌توانند اقامت دائم بگیرند. افرادی که به ادامه تحصیل علاقه ‌مند هستند، با داشتن شرایط سنی و مدارک تحصیلی معتبر می ‌توانند ویزای تحصیلی بگیرند. ویزای توریستی نیز برای بازدید کوتاه ‌مدت و بدون سخت‌ گیری خاصی مناسب است. برنامه ‌های نوآفرینی و کارشرکت برای کسانی که سابقه کاری مرتبط و قوی ‌تری دارند، گزینه مناسبی به شمار می ‌رود.

افرادی با سابقه کاری ۴ تا ۶ سال می‌ توانند از گزینه ‌های مختلفی برای مهاجرت به کانادا بهره‌ مند شوند. برنامه اسکیل ورکر و اکسپرس انتری برای کسانی با شرایط سنی زیر ۳۰-۳۵ سال و نمره زبان مناسب (مانند آیلتس ۶.۵) فرصتی برای اخذ اقامت دائم فراهم می‌ کند.

افرادی با سابقه مدیریتی یا بیزینسی می ‌توانند از برنامه‌ های کارآفرینی و کار شرکت در استان‌ های مختلف استفاده کنند. همچنین، برنامه‌ های نوآفرینی برای کسانی که دارای ایده‌ های کسب ‌و کار نوآورانه و شرایط مالی مناسب هستند، مناسب است. برای افرادی که به دنبال بازدید موقت از کانادا هستند، ویزای توریستی گزینه ‌ای آسان و بدون نیاز به سوابق شغلی و تحصیلی است. در نهایت، افرادی که قصد ادامه تحصیل دارند می ‌توانند برای ویزای تحصیلی اقدام کنند که فرصت اقامت پس از تحصیل را نیز به همراه دارد.

افرادی با بیش از ۷ سال سابقه کاری و شرایط سنی مناسب می ‌توانند از چندین مسیر برای مهاجرت به کانادا استفاده کنند. برنامه اسکیل ورکر گزینه ‌ای مقرون ‌به ‌صرفه برای کسانی است که دارای سوابق تحصیلی مرتبط و شرایط سنی زیر ۳۵-۴۰ سال هستند و از طریق اکسپرس انتری می ‌توانند به اقامت دائم دست یابند. همچنین، برنامه‌ های نوآفرینی برای افرادی که ایده ‌های کسب ‌و کار خلاقانه دارند، مناسب است. به‌ علاوه، افرادی با سابقه مدیریتی و بیزینسی می ‌توانند از طریق برنامه‌ های کارآفرینی و کار شرکت برای راه ‌اندازی یا خرید کسب ‌و کار در کانادا اقدام کنند.

4. چقدر سرمایه دارید؟

افرادی که حداقل ۲۰۰ هزار دلار سرمایه دارند و تجربه کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود را در کنار تسلط به زبان انگلیسی در حد آیلتس ۵ یا ۵.۵ دارا هستند، می ‌توانند برای برنامه ‌نوآوری کانادا اقدام کنند. این برنامه‌ به سرمایه‌ گذاری اولیه زیادی نیاز نداشته و با توجه به میزان سرمایه موجود، می ‌توانند برای پوشش هزینه ‌های مهاجرت و تدوین طرح کسب ‌و کار مورد استفاده قرار گیرند. حتی با سرمایه ‌ای کمتر از ۲۰۰ هزار دلار نیز امکان اقدام برای برنامه ‌های نوآفرینی وجود دارد.

افرادی که بین 200 تا 500 هزار دلار سرمایه دارند و قصد مهاجرت دارند، بسته به میزان سرمایه، سابقه کار و تحصیلات، گزینه ‌های مختلفی پیش رو دارند. افرادی که می ‌توانند دارایی بیش از 600 هزار دلار را اثبات کنند و سابقه فعالیت ‌های کارآفرینی و مدیریتی دارند، می ‌توانند از طریق ویزای کارآفرینی کانادا اقدام کنند.

در صورتی که سابقه کارآفرینی وجود نداشته باشد، امکان شرکت در برنامه ‌های نوآوری نیز فراهم است. همچنین، افراد واجد شرایط می ‌توانند برای ویزای تحصیلی کانادا یا توریستی کانادا اقدام کنند و پس از ورود به کشور مقصد، به دنبال فرصت ‌های شغلی باشند. علاوه بر این، امکان بررسی و اثبات توانایی‌ های فردی در مشاغل عمومی نیز وجود دارد.

برای مهاجرت به کانادا از طریق بیزینس، فرد باید حداقل ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار دلار سرمایه داشته باشد و در 5 سال گذشته حداقل 3 سال تجربه مدیریت یا مالکیت بیزینس را نشان دهد. همچنین، سرمایه ‌گذاری بیشتر از ۵۰۰ هزار دلار می ‌تواند امتیاز فرد را در فرآیند مهاجرتی بالا ببرد. سیستم امتیازی کانادا شامل فاکتورهایی مانند سن و تجربه کاری است.

5. آیا فرزندی دارید که مقیم دائم یا شهروند کانادا است؟

افرادی که فرزندشان مقیم دائم یا شهروند کانادا است، می ‌توانند از طریق برنامه ‌های اسپانسرشیپ برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ، درخواست اقامت دائم کنند. فرزند مقیم با ارائه دعوت ‌نامه رسمی می ‌تواند شرایطی برای سفر والدین به کانادا فراهم کند تا آنها بتوانند به ‌طور موقت در کنار فرزند خود اقامت داشته باشند یا از طریق برنامه‌ های حمایتی درخواست اقامت دائم کنند.

6. آیا همسرتان مقیم دائم یا شهروند کانادا است؟

افرادی که همسرشان مقیم دائم یا شهروند کانادا است، می ‌توانند از طریق ویزای اسپانسرشیپ همسر برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. این برنامه فرآیند مهاجرت را ساده ‌تر و سریع ‌تر کرده و نیازی به روش‌ های دیگر مانند کارآفرینی یا ویزاهای کاری ندارد. همچنین، در این برنامه همسر مقیم کانادا به صورت خودکار می‌ تواند همسر خود را حمایت مالی کند، بدون اینکه نیاز به سابقه کار یا سرمایه ‌گذاری داشته باشد.

هرچه باید برای مهاجرت به کانادا بدانید

بهترین راه مهاجرت به کانادا: برنامه اکسپرس انتری (Express Entry)، استارتاپ (نوآ،رینی کانادا) کارشرکت کانادا

ارزان‌ترین راه مهاجرت به کانادا: برنامه‌های استانی (Provincial Nominee Programs – PNP)

سریع‌ترین راه مهاجرت به کانادا: برنامه اکسپرس انتری: این برنامه معمولاً فرآیندهای سریع‌تری دارد و در صورت داشتن شرایط لازم، می‌توانید در عرض چند ماه ویزای خود را دریافت کنید.

هزینه زندگی یک خانواده در کانادا:  هزینه زندگی یک خانواده چهار نفره می‌تواند بین ۳,۰۰۰ تا ۵,۰۰۰ دلار کانادا در ماه باشد. این شامل اجاره مسکن، خوراک، حمل و نقل و سایر هزینه‌ها می‌شود.

مشاغل مورد نیاز کانادا:مهندسان، تکنسین‌های IT، پرستاران، پزشکان، معلمان، کارکنان خدمات مشتری، کارگران ساختمانی

ایالات کانادا: کانادا دارای 10 استان و 3 سرزمین است.

• ایالات:

آنتاریو، کبک، بریتیش کلمبیا، آلبرتا، مانیتوبا، ساسکاچوان، نیوفاندلند و لابرادور، نوا اسکوشیا، نیوبرانزویک، پرنس ادوارد آیلند

• سرزمین‌ها:

یوکان، نوناووت، شمال غربی

بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت: تورنتو، ونکوور ، مونترال، کلگری، اتاوا

میانگین درآمد سالانه: حدود 55,000 تا 70,000 دلار کانادا برای مشاغل مختلف.

مشخصات کلی کشور کانادا

• نام رسمی: کانادا (Canada)

• پایتخت: اوتاوا (Ottawa)

• زبان‌های رسمی: انگلیسی و فرانسوی

• مساحت: حدود 9.98 میلیون کیلومتر مربع (دومین کشور بزرگ جهان)

• جمعیت: حدود 38 میلیون نفر (برآورد 2023)

• واحد پول: دلار کانادا (CAD)

• نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی و سلطنت مشروطه

• تقسیمات اداری: شامل 10 استان و 3 سرزمین

• اقلیم: متنوع، شامل مناطق سرد قطبی، معتدل و گرمسیری

• مناظر طبیعی: کوه‌ها، دریاچه‌ها، جنگل‌ها و پارک‌های ملی

• صنایع اصلی: نفت و گاز، معدن، کشاورزی، تولید خودرو و تکنولوژی

• ورزش‌های محبوب: هاکی روی یخ، فوتبال آمریکایی، بسکتبال و فوتبال

جاذبه‌های گردشگری: پارک ملی بنف (Banff National Park) / آبشار نیاگارا (Niagara Falls)/ شهر کبک (Quebec City)/ تورنتو و CN Tower/ وینیپگ و The Forks

• آموزش عمومی: رایگان و اجباری تا سن 16 یا 18 سال در اکثر استان‌ها

• مؤسسات عالی: دانشگاه‌های معتبر مانند دانشگاه تورنتو، دانشگاه بریتیش کلمبیا و دانشگاه مک‌گیل

7 روش اصلی مهاجرت به کانادا

با کلیک بر روی هر کدام از روش های مهاجرتی، می توانید در ادامه مقاله بیشتر بخوانید

مهاجرت از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به افراد این امکان را می‌ دهد که در یکی از موسسات آموزشی معتبر کانادا تحصیل کرده و پس از فارغ ‌التحصیلی به اقامت دائم دست یابند.

مهاجرت از طریق کار

اگر به دنبال مهاجرت کاری به کانادا بدون نیاز به مدرک زبان و مدرک تحصیلی هستید، بهترین گزینه دریافت جاب آفر کانادا برای مشاغل عمومی است.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در کانادا شامل برنامه های متنوعی همچون کارآفرینی، نوآفرینی (استارتاپ)، ثبت شرکت و خرید بیزینس می شود که هریک شرایط و مدارک خاص خود را نیاز دارد.

مهاجرت از طریق تولد

اگر یک فرد خارجی در خاک کانادا متولد شود، به طور خودکار شهروندی و پاسپورت کانادا را دریافت می ‌کند. این اصل بر اساس قانون خاک است که در بیشتر کشورهای آمریکای شمالی رعایت می ‌شود.

مهاجرت از طریق ازدواج

در روش ازدواج در کانادا، همسر باید شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد و حداقل 18 سال سن داشته باشد. همچنین توانایی حمایت مالی از همسر را برای یک دوره مشخص نشان دهد.

مهاجرت از طریق پناهندگی

پناهندگی در کانادا به افرادی کمک می ‌کند که در کشور خود به دلایلی مانند نژاد، مذهب، ملیت، عضویت در گروه ‌های اجتماعی خاص، یا دیدگاه‌ های سیاسی تحت تعقیب و تهدید هستند و نمی‌ توانند به کشور خود بازگردند.

توضیحات آقای دکتر ملک پور در خصوص انواع روش های مهاجرت به کانادا بین سالهای 2023 تا 2025

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.

شرایط کلی مهاجرت به کانادا

در این جدول به مهم ‌ترین شرایط عمومی برای مهاجرت به کانادا اشاره می ‌کنیم. در نظر داشته باشید که هر کدام از این شرایط بستگی به نوع روش مهاجرتی ممکن است متفاوت باشد.

سن برای ویزای تحصیلی، سن مناسب معمولاً 18 تا 27 سال است. در ویزای کاری، بازه ترجیحی 23 تا 40 سال و برای ویزاهای کارآفرینی، سن بین 25 تا 60 سال در نظر گرفته می ‌شود.
مدرک تحصیلی همه افراد دارای مدرک دیپلم تا دکترا می توانند برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند. اما حداقل مدرک تحصیلی لازم، دیپلم است. برای افراد فاقد مدرک دیپلم، حتی در صورت داشتن وضعیت مالی یا بیزینسی مناسب، امکان بررسی و اجرای درخواست مهاجرت وجود ندارد.
سابقه کاری برای مشاغل تخصصی و فنی معمولاً حداقل 3 سال تجربه الزامی است، به ‌ویژه در برنامه ‌های اسکیل ورکر.
سطح زبانی  برای ویزای تحصیلی، آیلتس 6.5 آکادمیک، برای برنامه‌ های کاری، آیلتس جنرال با نمره حداقل 5 و برای اسکیل ورکر حداقل 6.5 مورد نیاز است.
سرمایه  برای سفر توریستی به حدود ۲۵ هزار دلار، برای تحصیل به حدود ۶۰ هزار دلار و برای اقامت دائم از طریق کارآفرینی به حداقل ۱۰۰ هزار دلار نیاز است.
خانواده و ارتباطات داشتن بستگان در کانادا شرط مهاجرت نیست، اما برای برنامه‌ های اسکیل ورکر به ‌عنوان امتیاز محسوب می‌ شود و در ویزاهای توریستی با دعوت ‌نامه شانس موفقیت را افزایش می ‌دهد. سایر برنامه‌ ها مانند نوآفرینی، کارآفرینی و ویزاهای تحصیلی تأثیر کمتری از این عامل می ‌پذیرند.
پیشنهاد شغلی (Job Offer) برای دریافت ویزای کار کلوز ورک پرمیت، داشتن پیشنهاد شغلی همراه با تأییدیه LIMA الزامی است. اما برای بسیاری از برنامه‌ های مهاجرتی، داشتن پیشنهاد شغلی ضروری نیست و تنها برای برخی روش ‌ها، مانند ویزاهای کاری موقت، می ‌تواند مفید باشد.
داشتن تجربه کاری یا سابقه تحصیل در کشور کانادا داشتن تجربه کاری یا سابقه تحصیل در کانادا می ‌تواند شانس اخذ اقامت دائم این کشور را افزایش دهد. تجربه کاری و تجربه تحصیلی در کانادا، به ویژه برای برنامه‌ های اسکیل ورکر یا جاب آفر امتیاز محسوب می ‌شود. 

اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به کانادا را می‌ توانید در وب ‌سایت رسمی دولت کانادا به آدرس (https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html) مشاهده کنید.

شما می توانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به کانادا یکی از محبوب ‌ترین و ساده ترین روش‌ های مهاجرت به کانادا برای ایرانی هاست. این روش به افراد این امکان را می‌ دهد که در یکی از موسسات آموزشی معتبر کانادا تحصیل کرده و پس از فارغ ‌التحصیلی به اقامت دائم دست یابند. در جدول زیر شرایط کلی تحصیل در کانادا را آورده ایم:

شرط تحصیل مدارس تحصیل لیسانس تحصیل فوق لیسانس تحصیل دکترا
سن 14 تا 18 سال سن 18 تا 24 سال حداقل 21 سال تا سن 28 سال حداقل 25 سال
مدرک زبان داشتن دانش زبان در سطح آیلتس 5.5 آیلتس 6.5 آیلتس 6.5 آکادمیک یا معادل تافل آن آیلتس 7
مدرک تحصیلی ارائه ریز نمرات پایه قبلی حداقل دیپلم 12 ساله با معدل بالای 15 ارائه ریز نمرات/ مدرک تحصیلی دیپلم و مدرک کارشناسی مدارک تحصیلی قبلی کارشناسی ارشد، کارشناسی و دیپلم
تمکن مالی بر اساس هزینه های زندگی دانش آموز بین 40 تا 60 هزار دلار بین 40 تا 60 هزار دلار بین 40 تا 60 هزار دلار/ ارائه این دوره همراه با بورس تحصیلی
هزینه تحصیل حداقل 25 هزار دلار به بالا/ مدارس دولتی 14 هزار دلار کانادا در سال به طور متوسط، بین ۲۰،۰۰۰ تا ۳۰،۰۰۰ دلار کانادا در سال میانگین 15,000 تا 35,000 دلار کانادا در سال میانگین 8,000 تا 20,000 دلار کانادا در سال

در این خصوص چند نکته مهم را یادآور می شویم:

  • بهتر است گپ تحصیلی متقاضی کم تر از 6 سال باشد و بتواند این وقفه را با ارائه دلایل قانع کننده کاور کند.
  • پذیرش از دانشگاه ها معمولا نسبت به دوره های زبان و کالج شانس بالاتری برای دریافت ویزا دارد.
  • برای افزایش شانس ویزا پیشنهاد می شود حتما مدرک زبان با نمره مناسب داشته باشید. پذیرش دوره هایی که نیاز به مدرک زبان ندارد آسان تر است اما به همان نسبت ریسک ویزای شما را بالا می برد.
  • ثبت نام فرزندان در مدارس کانادا راه مناسبی برای مهاجرت والدین نیست زیرا در اکثر موارد با درخواست ویزای همراه والدین (ویزای گاردین) موافقت نمی شود.

توصیه می کنیم برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انواع روش ها، مقاطع و رشته های تحصیلی محبوب در کانادا و دریافت جزئیات آنها، مقاله تحصیل در کانادا را حتما بخوانید.

ویدیو در خصوص تحصیل در کانادا و آمریکا

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

مهاجرت به کانادا از طریق کار

در جدول زیر می توانید اطلاعات کلی شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کار را مشاهده کنید:

فاکتور شرایط و امتیازات
تحصیلات حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز دیپلم است، اما این شرط بیشتر برای مشاغل عمومی اعمال می ‌شود. برای برنامه ‌های مهاجرتی تخصصی مانند اکسپرس انتری، مدرک دیپلم کافی نیست و حداقل فوق دیپلم نیاز است. داشتن مدارک تحصیلی بالاتر مانند لیسانس، فوق لیسانس یا دکترا امتیاز بیشتری به همراه دارد و شانس پذیرش را افزایش می‌ دهد.
تجربه کاری برای اخذ ویزای کار کانادا، تجربه کاری مرتبط بسیار مهم است. برای مشاغل عمومی مانند آشپزی یا جوشکاری، 1 تا 2 سال سابقه کار کافی است. اما برای برنامه‌ های تخصصی مانند اکسپرس انتری، حداقل 3 سال سابقه مرتبط و مدرک دانشگاهی نیاز است. تجربه کاری بیشتر و مرتبط امتیاز بالاتری دارد و شانس پذیرش را افزایش می‌دهد.
مهارت زبان بطور کلی داشتن مهارت زبان انگلیسی یا فرانسه مهم است. برای مشاغل عمومی، آیلتس جنرال 5 یا 5.5 کافی است، اما برای برنامه ‌های تخصصی مانند اسکیل ورکر و اکسپرس انتری، حداقل نمره 6.5 الزامی است. در استان کبک، مهارت زبان فرانسه نیز می‌ تواند شانس پذیرش را افزایش دهد.
سن برنامه اکسپرس انتری کانادا به سن متقاضیان اهمیت می ‌دهد و افراد 18 تا 29 سال بیشترین امتیاز را دریافت می‌ کنند. از 35 سالگی به بعد، امتیاز کاهش می ‌یابد و شانس افراد کمتر می‌ شود. در مقابل، برای جاب آفر، محدودیت سنی کمتر است و افراد تا 45 سال نیز می ‌توانند واجد شرایط باشند.
پیشنهاد شغلی داشتن یک پیشنهاد شغلی معتبر از کارفرمای کانادایی می ‌تواند در اخذ ویزای کار کانادا بسیار کمک‌ کننده باشد. برای ویزای کار عادی، ارائه پیشنهاد شغلی همراه با تأییدیه LMIA الزامی است. در برنامه ‌های مهارتی مانند اسکیل ورکر، داشتن پیشنهاد شغلی الزامی نیست، اما به عنوان یک امتیاز اضافی شانس پذیرش را افزایش می‌ دهد و می ‌تواند به دریافت اقامت دائم و دعوت ‌نامه کمک کند.
توانایی مالی در برنامه اسکیل ورکر، متقاضیانی که جاب آفر ندارند باید حداقل 40 هزار دلار کانادا به‌ عنوان تمکن مالی نشان دهند. این مبلغ با افزایش تعداد اعضای خانواده افزایش می ‌یابد. برای افرادی که از ابتدا جاب آفر دارند، مانند متقاضیان ویزای کلوز ورک پرمیت، نیاز به تمکن مالی کمتر است، زیرا درآمد آن‌ ها از بدو ورود مشخص است.
سازگاری در برنامه اسکیل ورکر، عوامل سازگاری می ‌توانند نقش مؤثری در افزایش امتیاز متقاضی داشته باشند. مواردی همچون سابقه کار مرتبط و داشتن اقوام درجه یک در کانادا می ‌توانند به ‌عنوان امتیازات مضاعف در نظر گرفته شوند. در مقابل، در ویزاهای جاب آفر مستقیم و کلوز ورک پرمیت، این عوامل تأثیر چندانی ندارند و معمولاً بر ارزیابی اولیه اثرگذار نیستند.

مهاجرت کاری به کانادا دومین روشی است که ایرانیان برای مهاجرت به کانادا از آن استفاده می کنند. بسیاری از برنامه های مهاجرتی کشور کانادا دارای سیستم امتیازبندی است. اگر به دنبال کار در کانادا بدون نیاز به مدرک زبان و تحصیلی خاصی هستید، بهترین گزینه دریافت جاب آفر برای مشاغل عمومی (General) می باشد. اما دیگر روش های کاری هم عبارتند از برنامه اکسپرس اینتری (Express Entry)، برنامه تجربه کاری کانادا (CEC)، برنامه های مهاجرت استانی (PNP) 

برنامه مدرک زبان و مدرک تحصیلی
برنامه اکسپرس اینتری کانادا نیاز دارد
برنامه کلاس‌های کاری نیاز دارد
برنامه مهاجرت کاری پرووینسیال نیاز دارد
برنامه مهاجرت کاری خاص نیاز دارد
برنامه ویزای کاری کانادا برای شغل ‌های جنرال نیاز  ندارد

اگر قصد دارید از طریق انواع روش های کاری برای کشور کانادا اقدام کنید، توصیه ما این است که همه جزئیات لازم در این خصوص را در مقاله کار در کانادا حتما بخوانید.

ویدیو آقای دکتر ملک پور در خصوص ویزای کاری کانادا

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در کانادا شامل برنامه های متنوعی است که هریک شرایط خاص خود را نیاز دارد. نکته قابل توجه در برنامه های مهاجرتی کانادا از طریق سرمایه گذاری تنوع برنامه های موجود برای افراد با شرایط متفاوت است که بهتر است فرد شرایط خود را به درستی با مشاور مهاجرتی بررسی کند تا بهترین مسیر را برگزیند. در ادامه مهم ترین مسیرهای سرمایه گذاری در کانادا را به سه دسته کلی تقسیم بندی کرده ایم.

کارآفرینی برنامه کارآفرینی کانادا شامل راه ‌اندازی یا خرید یک کسب‌ و کار با شرایط اولیه مشخص است و در استان ‌های مختلف قوانین و الزامات متفاوتی دارد. این برنامه با سیستم امتیازدهی مشابه اسکیل ورکر، اما با سخت ‌گیری کمتر، ارزیابی می ‌شود و فاکتورهایی مانند سن، تحصیلات، سابقه کاری، سطح زبان (حداقل آیلتس 5.5) و میزان سرمایه در آن مؤثر است.

متقاضیان باید حداقل سه سال سابقه مدیریتی در پنج سال گذشته و تمکن مالی بین 600 تا 800 هزار دلار، به ‌صورت نقد و غیرنقد، ارائه دهند. حداقل سرمایه‌ گذاری از 50 هزار دلار در استان ‌های کم‌ جمعیت و 200 هزار دلار در استان ‌های پرجمعیت آغاز می ‌شود. در ابتدا، متقاضی یک ورک پرمیت دریافت می‌ کند و در صورت موفقیت در اجرای بیزینس و ارائه گزارش مالی مناسب، می ‌تواند اقامت دائم را کسب کند.

نوآفرینی برنامه نوآفرینی کانادا یکی از سودمند ترین مسیرهای اقامتی این کشور است و نیازی به سرمایه ‌گذاری کلان ندارد، درحالیکه دولت نیز حمایت‌ های مالی ارائه می ‌دهد. متقاضیان می ‌توانند در طیف وسیعی از مشاغل، از بخش ‌های بهداشت و سلامت تا رشته‌ های فنی و مدیریتی، فعالیت کنند، با اینکه برخی رشته‌ ها مانند حقوق محدودیت‌ هایی دارند.

محدودیت سنی رسمی وجود ندارد، اما زیر 50 سال بودن ترجیح داده می ‌شود. برخلاف برنامه‌ های دیگر، نیازی به سابقه بیزنسی یا مدیریتی نیست، اما تمکن مالی حداقل 100 هزار دلار در حساب بانکی یا هزینه طرح کسب‌ و کار از 60 هزار دلار ضروری است.

همچنین، مدرک زبان در سطح CLB 5، نظیر آیلتس 5.5 یا PTE Core معادل آن، الزامی است. این برنامه اقامت دائم را برای متقاضی و خانواده ‌اش فراهم می ‌کند، با اجازه کار تمام‌ وقت برای همسر و تحصیل رایگان برای فرزندان، که به همراه مزایای گسترده، آن را گزینه ‌ای جذاب برای مهاجرت به کانادا می‌ سازد.

کار شرکت برنامه کار شرکت در کانادا، بخشی از روش ‌های سرمایه‌ گذاری برای دریافت ویزای کار است که متقاضیان را با ارائه سوابق بیزینسی واجد شرایط می ‌کند. این برنامه نیاز به مالکیت حداقل 2 تا 3 ساله یک بیزینس دارد، حتی بدون ثبت رسمی شرکت و بیزینس ‌های بزرگ ‌تر شانس بیشتری دارند.

هدف از این روش، افتتاح شعبه ‌ای از شرکت مادر در کانادا است که از طریق جاب آفر از سوی شرکت انجام می ‌شود. اگرچه این مسیر مستقیماً به اقامت دائم و پاسپورت منجر نمی ‌شود، اما اقامت 5 تا 7 ساله را فراهم کرده و امکان تغییر وضعیت به سایر برنامه‌ های اقامتی را در این مدت میسر می ‌سازد. این روش نیازی به مدرک زبان یا تحصیلی خاص ندارد و با پروسه ‌ای سریع ‌تر نسبت به برنامه ‌های کارآفرینی و نوآفرینی همراه است.

نوآفرینی یکی از بهترین مسیرهای مهاجرت به کانادا است که مستقیم منجر به دریافت اقامت دائم می شود.

ویدیو مربوط به انواع روش های سرمایه گذاری در کانادا

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

مهاجرت به کانادا از طریق تولد

اگر یک فرد خارجی در خاک کانادا متولد شود، به طور خودکار شهروندی و پاسپورت کانادا را دریافت می ‌کند. این اصل بر اساس قانون خاک است که در بیشتر کشورهای قاره آمریکا رعایت می ‌شود. اما وضعیت اقامت والدین آن فرد به این سادگی نیست.

اقامت کانادا از طریق تولد به خودی خود تأثیری بر وضعیت اقامت والدین ندارد. والدین نمی ‌توانند به دلیل تولد فرزندشان در کانادا به طور خودکار اقامت یا شهروندی دریافت کنند. آنها باید از طریق یکی از برنامه ‌های مهاجرتی کانادا مانند برنامه‌ های اقتصادی، خانوادگی یا سرمایه گذاری اقامت دائم دریافت کنند. بطور خلاصه:

  • کودک به طور خودکار شهروند کانادا می ‌شود و پاسپورت دریافت می کند.
  • والدین باید از طریق یکی از برنامه‌ های مهاجرتی اقدام به دریافت اقامت کنند و تولد فرزند در این کشور به طور خودکار وضعیت اقامت آن ها را تغییر نمی ‌دهد.

فردی که در خاک کانادا متولد می شود پاسپورت کانادا را دریافت می کند.

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

برای دریافت اقامت کانادا از طریق ازدواج، شرایط کلی در جدول زیر به طور کامل ارائه شده است. فرایند ازدواج در کانادا معمولاً چند ماه طول می ‌کشد و نیازمند ارائه مدارک معتبر و اثبات رابطه واقعی و قانونی با همسر است.

واجد شرایط بودن اسپانسر ·         اسپانسر باید شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد.

·         باید حداقل 18 سال سن داشته باشد.

·         نباید در حال دریافت کمک ‌های اجتماعی (به جز دلایل ناتوانی) باشد.

·         توانایی حمایت مالی از همسر را برای یک دوره مشخص نشان دهد.

مدارک لازم ·         مدارک هویتی (گذرنامه، کارت شناسایی).

·         مدارک اثبات رابطه (گواهی ازدواج، عکس‌ ها، پیام‌ ها و مدارک نشان ‌دهنده ارتباط).

·         مدارک مالی (برای اثبات توانایی حمایت مالی).

·         گواهی عدم سوء پیشینه.

·         معاینات پزشکی.

درخواست اسپانسری و اقامت دائم ·         تکمیل و ارسال فرم‌ های درخواست اسپانسری و اقامت دائم.

·         پرداخت هزینه ‌های مربوط به درخواست.

بررسی و پردازش ·         بررسی مدارک و انجام مصاحبه در صورت نیاز.

·         ممکن است درخواست مدارک تکمیلی شود.

نتیجه‌گیری ·         در صورت تایید، همسر خارجی اقامت دائم کانادا را دریافت می ‌کند.

اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در این خصوص داشته باشید، می توانید مقاله مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج را هم بخوانید.

مهاجرت به کانادا برای افراد خاص

برنامه خود اشتغالی کانادا (Self-Employed Program) برای افرادی طراحی شده است که توانایی ایجاد شغل برای خود و در برخی موارد برای دیگران را دارند و می ‌توانند به طور مستقل در زمینه ‌های خاص فعالیت کنند. این برنامه به طور کلی به دو دسته تقسیم می ‌شود:

دسته توضیح شرایط
ورزشکاران مستقل شامل ورزشکاران حرفه ‌ای است که می ‌توانند به عنوان ورزشکار مستقل در کانادا فعالیت کنند. این ورزشکاران باید سابقه شرکت در مسابقات بین ‌المللی و دستاوردهای قابل توجهی داشته باشند. متقاضیان باید حداقل دو سال تجربه خود اشتغالی یا شرکت در فعالیت‌ های ورزشی در سطح جهانی را در پنج سال گذشته داشته باشند. آن ها باید نشان دهند که توانایی ادامه فعالیت ورزشی خود در کانادا را دارند و می ‌توانند به توسعه ورزش در کانادا کمک کنند.
هنرمندان و افراد فعال در زمینه‌ های فرهنگی شامل هنرمندان و افراد مشغول در زمینه‌ های فرهنگی مانند موسیقی، نقاشی، بازیگری، نویسندگی، عکاسی، طراحی و دیگر فعالیت‌ های هنری است. متقاضیان باید حداقل دو سال تجربه خود اشتغالی یا شرکت در فعالیت‌ های فرهنگی و هنری در سطح بین ‌المللی را در پنج سال گذشته داشته باشند. آن ها باید توانایی ادامه فعالیت حرفه ‌ای خود در کانادا را نشان دهند و به توسعه فرهنگی کشور کمک کنند.

کانادا در این برنامه برای انتخاب متقاضیان از یک سیستم امتیازدهی استفاده می‌ کند که بر اساس چندین فاکتور مختلف به متقاضیان امتیاز می ‌دهد. هر فاکتور دارای حداکثر امتیاز مشخصی است و متقاضیان باید حداقل 35 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کنند تا واجد شرایط باشند.

تجربه کاری (Experience) حداکثر امتیاز 35
تحصیلات (Education) حداکثر امتیاز 25
سن (Education) حداکثر امتیاز 10
مهارت های زبانی (Language Proficiency) حداکثر امتیاز 24
عوامل سازگاری (Adaptability) حداکثر امتیاز 6 شامل:

تجربه کار در کانادا

تحصیلات همسر

بستگان در کانادا

تحصیلات متقاضی در کانادا

تحصیلات همسر در کانادا

پیشنهاد شغلی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

اصولا پناهندگی به افرادی کمک می ‌کند که در کشور خود به دلایلی مانند نژاد، مذهب، ملیت، عضویت در گروه ‌های اجتماعی خاص، یا دیدگاه‌ های سیاسی تحت تعقیب و تهدید هستند و نمی‌ توانند به کشور خود باز گردند. پناهندگی برای افرادی مناسب است که در خطر جدی جانی، شکنجه، یا رفتار و مجازات غیرانسانی قرار دارند. درنظر داشته باشید افرادی که پناهندگی در کانادا را انتخاب می کنند قادر به برگشت به کشور خود نیستند، همچنین اگر دولت کانادا متوجه شود که متقاضی دلایل قانع کننده ندارد یا دلایل دروغین ارائه داده است با درخواست وی موافقت نمی شود و همچنین می تواند پیامدهای قانونی به همراه داشته باشد. 

شرایط کلی پناهندگی کانادا به شرح زیر است:

  • درخواست پناهندگی

    افراد می ‌توانند درخواست پناهندگی خود را در هنگام ورود به کانادا (در مرزها یا فرودگاه‌ ها) یا پس از ورود به داخل کشور به اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) ارائه دهند.

  • بررسی اولیه

    درخواست ‌های پناهندگی ابتدا توسط افسران مرزی یا مقامات IRCC بررسی می ‌شود تا مطمئن شوند که متقاضی واجد شرایط است و ادعای وی قابل بررسی است.

  • ارائه پرونده به هیئت پناهندگی (IRB)

    اگر درخواست اولیه پذیرفته شود، پرونده متقاضی به هیئت پناهندگی و مهاجرت کانادا (IRB) ارجاع داده می ‌شود که مسئول بررسی دقیق درخواست است.

  • شنود و بررسی ادعا

    در این مرحله، یک جلسه شنود برگزار می ‌شود که در آن متقاضی باید مدارک و شواهد مربوط به تهدیدها و خطراتی که در کشور خود با آن ها مواجه است را ارائه دهد.

  • تصمیم‌ گیری

    پس از بررسی کامل، IRB تصمیم می‌ گیرد که آیا متقاضی به عنوان پناهنده شناخته می ‌شود یا خیر. اگر درخواست پذیرفته شود، متقاضی می ‌تواند در کانادا بماند و پس از مدتی برای اقامت دائم درخواست دهد.

سایر روش های مهاجرت به کانادا

روش های مختلف مهاجرت به کانادا تا این بخش معرفی شد، حال به معرفی سایر روش های مهاجرت به این کشور می پردازیم. 

ویزای توریستی کانادا

مهاجرت از طریق ویزای توریستی به کانادا به معنای اقامت دائم در این کشور نیست. ویزای توریستی کانادا اجازه می ‌دهد تا برای مدت محدود به این کشور سفر کنید، اما امکان کار یا تحصیل را فراهم نمی ‌کند و باید پیش از انقضای ویزا کشور را ترک کنید. با این حال، طبق قانون جدیدی که برای اتباع ایرانی از 1 مارس 2023 تا 28 فوریه 2024 به تصویب رسیده و برای یک سال دیگر تا فوریه 2025 تمدید شده است، افرادی که در این بازه زمانی وارد کانادا شده ‌اند، می ‌توانند حتی با ویزای توریستی، به ‌صورت رایگان اقامت سه ‌ساله با اجازه کار دریافت کنند.

با این وجود، برای دریافت اقامت دائم و تابعیت کانادا، متقاضیان باید از طریق برنامه‌های مهاجرتی نظیر نیروی کار متخصص اکسپرس اینتری (Express Entry)، برنامه استانی (PNP) یا سایر برنامه‌های مهاجرتی اقدام نمایند.

مطابق آخرین تغییرات در قوانین ویزای توریستی، شرایط صدور این ویزا تغییر کرده است. ویزای مولتی کانادا (چند بار ورود) به‌ صورت خودکار صادر نمی ‌شود و نوع و مدت اعتبار ویزا به تشخیص افسر ویزا و براساس دعوت‌ نامه و هدف سفر متقاضی تعیین می ‌شود. دعوت ‌نامه‌ ها می ‌توانند مرتبط با رویدادها، نمایشگاه ‌ها، ارگان‌ ها یا اقوام درجه یک باشند. بنابراین، ممکن است ویزای یک ‌بار ورود (سینگل) یا چند بار ورود (مالتی ‌پل) براساس شرایط خاص متقاضی صادر شود.

چطور ویزای توریستی کانادا را به ویزای کاری تبدیل کنیم؟

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

برنامه های استانی کانادا

برنامه ‌های استانی کانادا (Provincial Nominee Programs – PNPs) به مهاجران این امکان را می ‌دهد که با دریافت نامزدی از یک استان خاص، اقامت دائم کانادا را به دست آورند. هر استان برنامه ‌های خاص خود را دارد که به نیازهای خاص اقتصادی و بازار کار آن‌ ها پاسخ می ‌دهد.

استان مناسب برای
انتاریو افراد با مهارت‌ های تخصصی و تحصیلات عالی، کار آفرینان و دانشجویان بین‌ المللی که در انتاریو تحصیل کرده‌ اند.
بریتیش کلمبیا افرادی که مهارت‌ های خاصی دارند، کار آفرینان با طرح ‌های تجاری نو آورانه و فارغ ‌التحصیلان بین ‌المللی از موسسات آموزشی بریتیش کلمبیا.
آلبرتا افرادی با تجربه و مهارت‌ های مورد نیاز در آلبرتا، کار آفرینان و کسانی که به دنبال فرصت‌ های شغلی در صنایع نفت و گاز هستند.
ساسکاچوان افرادی که در زمینه‌ های مورد نیاز ساسکاچوان مهارت دارند، کار آفرینان با طرح ‌های تجاری و کسانی که تجربه کار در بخش ‌های کشاورزی و منابع طبیعی دارند.
منیتوبا افراد با مهارت ‌های مورد نیاز منیتوبا، کار آفرینان و کسانی که روابط خانوادگی یا دوستانه در منیتوبا دارند.
نیوبرانزویک افرادی که مهارت‌ های مورد نیاز نیوبرانزویک را دارند، کار آفرینان با طرح ‌های کسب و کار و کسانی که تمایل به زندگی در مناطق روستایی دارند.
نوا اسکوشیا افرادی که می ‌توانند به نیازهای بازار کار نوا اسکوشیا پاسخ دهند، کارآفرینان و دانشجویان بین ‌المللی که در نوا اسکوشیا تحصیل کرده‌اند.
پرنس ادوارد افرادی که توانایی ‌های خاصی دارند، کار آفرینان با طرح‌ های سرمایه ‌گذاری و کسانی که علاقه ‌مند به زندگی در یک جزیره کوچک و جامعه نزدیک هستند.

ویزای اسپانسرشیب

دریافت اقامت کانادا از طریق اسپانسرشیپ یکی دیگر از انواع روش‌ های مهاجرت به کانادا است. در این روش، افراد مقیم یا شهروند کانادایی می ‌توانند اعضای خانواده ‌ی خود را برای اقامت دائم در کانادا اسپانسر کنند. جدول زیر در خصوص شرایط اسپانسرشیپ کانادا اطلاعات مختصری به شما می دهد، برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص مقاله مجزایی داریم که می توانید آنرا در ویزای اسپانسرشیپ کانادا مطالعه کنید.

شرایط اسپانسر
مقیم یا شهروند کانادایی باشد شهروند کانادا باشد یا اقامت دائم کانادا را داشته باشد.
بالغ باشد حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
توان مالی ثابت کند که توانایی مالی برای حمایت از فردی که اسپانسر می ‌کند را دارد.
امضای تعهد نامه باید تعهد کند که به مدت مشخصی از اعضای خانواده حمایت خواهد کرد.
اعضای خانواده قابل اسپانسر شدن همسر

فرزندان وابسته

والدین و پدربزرگ و مادربزرگ

هزینه های مهاجرت به کانادا

هزینه مهاجرت به کانادا برای ایرانی ‌ها به نوع برنامه مهاجرتی و شرایط فردی بستگی دارد. در زیر هزینه‌ های تقریبی مربوط به برنامه ‌های اصلی مهاجرتی ذکر شده است:

روش مهاجرتی نوع هزینه میزان هزینه (دلار کانادا)
مهاجرت تحصیلی شهریه دانشگاه (سالانه) 19,000 تا 30,000
تمکن مالی 60،000
پذیرش دانشگاه 100 تا 200
هزینه درخواست ویزای تحصیلی 150
هزینه بیمه دانشجویی (سالانه) 600 تا 1,200
هزینه زندگی (مسکن، غذا و…) 12,000 تا 18,000
هزینه ترجمه مدارک 100 تا 300
مهاجرت کاری: اکسپرس انتری تمکن مالی 40،000
هزینه های جانبی 5،000
ارزیابی مدارک تحصیلی 200 تا 300
آزمون زبان 300
مهاجرت کاری: جاب آفر تمکن مالی برای نفر اصلی: 35،000
هر کدام از همراه ها: 5،000
ارزیابی تاثیر بازار کار  LMIA 1,000
مهاجرت سرمایه گذاری هزینه بیزنس پلن بسته به استان بین 12،000 تا 60،0000
انگشت نگاری، سفارت و … 90
سرمایه ‌گذاری 600,000 تا 800,000
هزینه درخواست 1,500 تا 3,000
برنامه کار شرکت نیاز به سرمایه گذاری ندارد.
برنامه استارت اپ هزینه بیزینس پلن
هزینه‌ های جانبی (سفر، اقامت) 5,000 تا 10,000 
هزینه‌ های عمومی ترجمه مدارک: حدود   بلیت 20 تا 50 دلار کانادا برای هر صفحه
هواپیما 1,000 تا 2,000 1,000 تا 2,000

همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات هزینه های مهاجرت به کانادا می توانید مقاله هزینه مهاجرت به کانادا را بخوانید.

مراحل مهاجرت به کانادا

اما از کجا مراحل مهاجرت به کشور کانادا را شروع کنیم؟ در این بخش مراحل کلی مهاجرت برای ایرانیان را به شما توضیح می دهیم. توجه داشته باشید که این مراحل کلی است و بهتر است یک مشاور یا متخصص مهاجرت در کنار خود داشته باشید:

  • اخذ مشاوره از وکیل یا مشاور مهاجرتی

    اولین گام برای مهاجرت به کانادا، مشورت با وکیل یا مشاور معتبر در حوزه مهاجرت است. این اقدام به شما کمک می‌ کند تا بهترین مسیر متناسب با شرایط خود را انتخاب کنید. 

  • مراجعه به سایت رسمی دولت کانادا

    جهت آگاهی از جزئیات بروز برنامه ‌های مهاجرتی، می‌ توانید به وب ‌سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا (IRCC) به نشانی www.canada.ca مراجعه نمایید. این سایت مرجع اصلی اطلاعات مهاجرتی است. 

  • انتخاب برنامه مهاجرتی مناسب

    پس از بررسی شرایط خود و برنامه ‌های موجود، از بین انواع روش های مهاجرتی، برنامه مهاجرتی متناسب با اهداف و توانایی‌ هایتان را انتخاب کنید. برنامه‌ های رایج شامل مهاجرت از طریق تحصیل، کار، سرمایه‌ گذاری یا الحاق به خانواده است. 

  • آماده ‌سازی مدارک موردنیاز

    مدارک لازم بر اساس برنامه انتخابی شما متفاوت است. این مدارک معمولاً شامل مدارک هویتی، مدارک تحصیلی، مدرک زبان، سابقه شغلی، گواهی عدم سوء پیشینه و مدارک مالی می ‌باشد. 

  • پرداخت هزینه ‌ها و ثبت مدارک

    پس از تکمیل مدارک، آن‌ ها را در سامانه اداره مهاجرت کانادا ثبت کرده و هزینه ‌های مربوط به بررسی پرونده و ویزا را پرداخت نمایید. 

  • انجام انگشت ‌نگاری و ارائه اطلاعات بیومتریک

    در این مرحله باید به یکی از مراکز مشخص ‌شده VAC مراجعه کنید. انگشت ‌نگاری کانادا و ارائه اطلاعات بیومتریک را انجام دهید. در صورتی که قبلاً این مرحله را طی نکرده ‌اید، انجام آن الزامی است. 

  • بررسی و تصمیم‌ گیری توسط اداره مهاجرت

    پرونده شما توسط اداره مهاجرت کانادا بررسی خواهد شد. مدت ‌زمان این بررسی بسته به نوع برنامه انتخابی متفاوت است و ممکن است چند ماه تا بیش از یک سال به طول انجامد. 

  • دریافت ویزا و آغاز اقامت در کانادا

    در صورت تأیید نهایی، ویزای شما صادر می ‌شود و می ‌توانید سفر به کانادا و آغاز مراحل اقامت را شروع کنید. تبریک! شما وارد مرحله جدیدی از زندگی خود شده ‌اید.

مقالات مرتبط

مدارک مورد نیاز مهاجرت به کانادا

در زیر کلیه مدارک عمومی برای مهاجرت به کانادا برای اکثر برنامه ‌های مهاجرتی مورد نیاز است، ذکر شده است. توجه داشته باشید که برخی مدارک باتوجه به نوع روش مهاجرتی ممکن است متفاوت باشد:

انواع مدارک توضیحات
مدارک هویتی پاسپورت معتبر 

شناسنامه 

کارت ملی 

ترجمه رسمی مدارک هویتی 

مدارک تحصیلی مدارک تحصیلی (دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و بالاتر) 

ریزنمرات رسمی 

معادل ‌سازی مدارک در سیستم آموزشی کانادا (WES، IQAS یا سازمان‌ های مشابه) 

مدرک زبان انگلیسی: آزمون آیلتس (حداقل نمره موردنظر بسته به برنامه مهاجرتی متفاوت است) 

فرانسه: آزمون TEF یا TCF (برای برنامه‌ های مهاجرتی استان کبک) 

مدارک شغلی نامه سابقه کار از کارفرمایان قبلی (با ذکر تاریخ، سمت و وظایف شغلی) 

قراردادهای کاری 

بیمه‌ های شغلی 

گواهی مهارت ‌ها یا مدارک فنی و حرفه‌ ای 

گواهی عدم سوء پیشینه گواهی رسمی از نیروی انتظامی کشور محل اقامت 

ترجمه رسمی به زبان انگلیسی یا فرانسوی 

مدارک مالی صورتحساب بانکی 6 ماه اخیر 

گواهی سپرده ‌های مالی 

مدارک سرمایه ‌گذاری (سهام، املاک و…) 

نامه حمایت مالی (در صورت اسپانسرشیپ) 

عکس ‌های پاسپورتی عکس ‌های جدید با مشخصات استاندارد مهاجرتی (زمینه سفید، بدون روتوش) 

تعداد عکس‌ ها بر اساس درخواست برنامه مهاجرتی 

معاینه پزشکی گزارش معاینه پزشکی از پزشکان مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا 

آزمایش‌ های لازم شامل بررسی سلامت عمومی و بیماری ‌های واگیردار 

کانادا برای جذب مهاجر در بسیاری از برنامه های خود از سیستم امتیازبندی استفاده می کند که در آن سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار و مهارت زبان بسیار اهمیت دارد.

داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در بسیاری از برنامه ها الزامی است و امتیاز دارد.

مهاجرت به کانادا چقدر زمان میبرد؟

مدت زمان مهاجرت به کانادا بستگی به برنامه مهاجرتی مورد استفاده و شرایط خاص هر متقاضی دارد. هر یک از برنامه ‌های مهاجرتی زمان ‌بندی مخصوص به خود را دارند. در زیر به بررسی برخی از برنامه ‌های مهاجرتی رایج و پرتقاضا بر اساس شرایط جدید مهاجرت به کانادا برای ایرانیان پرداخته شده است:

برنامه مدت زمان میانگین (ماه)
نیروی کار متخصص فدرال 6 تا 12  
تجربه کانادایی 6 تا 8  
استانی 12 تا 18  
خوداشتغالی 24 تا 36  
کارآفرینان و سرمایه‌گذاران کمتر از 12  
نوآفرینی کمتر از 12  
کار شرکت کانادا کمتر از 6  
ویزای تحصیلی 4 تا 6  
ویزای کاری 6 تا 12  
پیوستن به خانواده 12 تا 24  
پناهندگی 12 تا 24  

مدت زمان مهاجرت به کانادا بسته به نوع برنامه متغیر است. برنامه نوآفرینی کانادا سریع ترین برنامه برای دریافت اقامت دائم در کانادا می باشد.

وکیل مهاجرت به کانادا

اگر می پرسید برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنم؟ ابتدا لازم است بدانید داشتن وکیل یا مشاور مهاجرت برای مهاجرت به کانادا می ‌تواند اهمیت بسیاری داشته باشد، زیرا فرایند مهاجرت معمولاً پیچیده و پر از جزئیات قانونی است.

مشاور یا وکیل مهاجرت به کانادا می‌ تواند به شما در فهم بهتر قوانین، تکمیل دقیق مدارک و فرم‌ ها و افزایش شانس موفقیت کمک کند. موسسه ملک پور از اولین مشاوره تا دریافت ویزا و اقامت، پشتیبانی کامل و همه ‌جانبه به متقاضیان ارائه می ‌دهد. در اینجا چند دلیل اصلی برای اهمیت داشتن وکیل مهاجرت آورده شده است:

  • درک قوانین و مقررات پیچیده

    قوانین مهاجرت کانادا پیچیده و دائماً در حال تغییر هستند. وکیل یا مشاور مهاجرتی با تجربه و آگاه به قوانین روز می ‌تواند شما را راهنمایی کند تا از همه جزئیات آگاه شوید.

  • تکمیل صحیح مدارک و فرم ‌ها

    یکی از رایج ‌ترین دلایل رد شدن درخواست‌ های مهاجرتی، ناقص یا نادرست بودن مدارک و فرم ‌ها است. وکیل مهاجرت می ‌تواند اطمینان حاصل کند که همه مدارک به درستی تکمیل شده و به موقع ارسال می ‌شوند.

  • پشتیبانی در صورت رد شدن درخواست

    در صورت رد شدن درخواست، وکیل مهاجرت می ‌تواند به شما کمک کند تا درخواست تجدید نظر کنید.

سوالات متداولی که برای مهاجرت به کانادا از ما میپرسند…

تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، روش های افراد خاص، تولد، ازدواج و پناهندگی

در حال حاضر برنامه نوآفرینی کانادا به دلیل دریافت مستقیم اقامت دائم یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین برنامه های مهاجرت به کانادا می باشد.

برنامه های تحت اکسپرس اینتری مانند اسکیلد ورکر به گونه ای تعریف شده اند که نیروی کار متخصص بتواند بدون هزینه اقامت دائم کانادا را دریافت نماید.

ویزای کاری برای مشاغل جنرال و همچنین برنامه کار شرکت به دلیل عدم نیاز به مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سرمایه گذاری.

اقامت موقت کانادا به فرد اجازه می دهد برای مدت زمان معین و محدودی در این کشور بماند. مانند ویزاهای توریستی، تحصیلی و کاری.

PR کانادا به وضعیت اقامت دائم (Permanent Residency) اشاره دارد. PR می تواند در نهایت به دریافت پاسپورت و شهروندی کانادا منجر شود.

کانادا یک کشور وسیع با جمعیت کم است که مدرنیته آمریکا و خدمات و رفاه اروپا را دارد. آمریکا برای افرادی که قصد سرمایه گذاری دارند ممکن است گزینه جذاب تری به نظر برسد، اما برنامه های سرمایه گذاری در کانادا تنوع بیش تری برای ایرانی ها دارند.

از نظر بعد مسافت و نزدیکی به ایران کشورهای اروپایی گزینه های بهتری هستند. اما کانادا روش هایی دارد که مستقیم به اقامت دائم منجر می شود و فرد می تواند نسبت به کشورهای اروپایی خیلی سریع تر به پاسپورت برسد.

سخن پایانی

شناخت دقیق از صفر تا صد مهاجرت به کانادا می ‌تواند کمک شایانی به متقاضیان مهاجرت به کانادا بکند. شرایط جدید مهاجرت به کانادا برای ایرانیان با توجه به تغییرات مداوم در سیاست ‌های مهاجرتی کانادا از اهمیت ویژه ‌ای برخوردار است و ایرانیان علاقه ‌مند به مهاجرت باید همواره از آخرین تغییرات و شرایط جدید آگاه باشند تا بتوانند تصمیمات درستی بگیرند. مشاوره با وکلای مهاجرتی معتبر و بهره‌ گیری از منابع معتبر اطلاعاتی می‌ تواند به تسهیل این فرآیند کمک کند. برای این منظور می توانید با کارشناسان مجرب موسسه ملک پور مشاوره رایگان داشته باشید. با ما تماس بگیرید.

4.8/5 - (5 امتیاز)

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تاکنون 2 دیدگاه ثبت و پاسخ داده شده است
    • MIE malekpour76 گفته:

      سلام و عرض ادب
      شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. لطفا با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند.

      پاسخ
4.8/5 - (5 امتیاز)
اطلاعاتی که در این وبسایت مشاهده می نمایید بر اساس تحقیقات اشخاصی هست که غیر حقوقی هستند و موسسه MIE هیچ گونه مسئولیت حقوقی در خصوص اطلاعات وبسایت ندارد. ما همیشه توصیه می کنیم این اطلاعات را راستی آزمایی کنید و با یک وکیل لوکال در میان بگذارید.
مشاوره رایگان