ویزا چیست؟
شاید این سوال بسیاری از افراد باشد که ویزا چیست و چه کاربردی دارد؟ باید در پاسخ گفت که ویزا در واقع مجوز ورود به یک کشور است و بر اساس توافق دو کشور نیاز به ویزا برای ورود شهروندان مشخص می شود. بنابراین ممکن است شما برای ورود به یک کشور نیاز به ویزا داشته باشید و برای ورود به کشوری دیگر نیازی به گرفتن ویزا نداشته باشید. بنابراین با توجه به اعتبار و رتبه پاسپورت کشور شما مشخص می شود که به چه تعداد کشورهایی می توانید بدون داشتن ویزا سفر کنید و برای ورود به چه کشورهایی نیاز به ویزا دارید.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
مهم تـرین نکات در اخذ ویـزا
دلیل سخت گیری در صدور ویزا برای ایرانیان چیست؟
همواره سوال دلیل سخت گیری در صدور ویزا برای ایرانیان چیست؟ ذهن بسیاری از متقاضیان ایرانی را به خود اختصاص داده است. اولین دلیلی که در پاسخ به این سوال به ذهن خطور می کند، روابط و تحریم های سیاسی و اقتصادی می باشد که شرایط سختگیرتری برای متقاضیان ایرانی در نظر گرفته می شود. در کنار این موضوع با توجه به اینکه بسیاری از ایرانیان پس از ورود به کشور مورد نظر، درخواست پناهندگی داده اند و به نوعی سربار کشور مورد نظر شده اند، کشورها برای جلوگیری از این موضوع سختگیری های بسیاری برای متقاضیان ایرانی اعمال می کنند تا از ورود اینگونه افراد جلوگیری نمایند. حال این سوال پیش می آید که کدام کشورها برای ویزا دادن به ایرانی ها سختگیری میکنند؟ در پاسخ می توان از کشورهایی همچون مصر ویزای توریستی به ایرانیان نمی دهد، سنگاپور که در ایران سفارت ندارد، امارات که پروسه سخت، هزینه بر و زمانبری را برای ایرانیان در نظر گرفته است، نام برد.
انواع ویزا
ویزا انواع مختلفی دارد و می تواند کوتاه مدت و بلند مدت باشد اما به طور کلی ویزا ها به چهار دسته زیر تقسیم می شوند:
چگونگی اخذ ویزا
برای اخذ ویزا فرد متقاضی باید ابتدا نوع ویزای خود را مشخص نماید. نوع ویزا با توجه به نیاز متقاضی مشخص می گردد و این که چه مدت می خواهد در کشور مقصد حضور داشته باشد. پس از مشخص شدن نوع ویزا درخواست خود را باید به سفارت کشور مقصد ارائه دهد و مدارک لازم آن نوع ویزا را مهیا کند. پس از ارائه آن مدارک به سفارت کشور مقصد و بررسی شدن مدارک، پاسخ صدور یا ریجکتی ویزا به متقاضی اعلام می شود. برخی از کشورها ممکن است در کشور شما سفارت نداشته باشند. در این حالت شما باید به نزدیک ترین سفارت این کشور در کشورهای همسایه مراجعه کنید.
نحوه رهگیری ویزا
روش های رهگیری ویزا به شرح زیر است:
تفاوت ویزا و پاسپورت
تفاوت پاسپورت و ویزا در این است که پاسپورت یک سند هویتی و شناسایی بین المللی محسوب می گردد. اما ویزا مجوز ورود به یک کشور می باشد و معمولاً به صورت یک برچسب یا لیبل به روی یکی از صفحات پاسپورت نصب می گردد. البته ویزاهای الکترونیکی نیز وجود دارند که دیگر به صورت برچسب نیستند. برای ورود به یک کشور شما هم به پاسپورت و هم به ویزا نیازمند هستید و باید هر دو را به همراه داشته باشید.
ویزای کار چیست؟
ویزای کار در واقع یک مجوز ورود برای شخصی است که به عنوان یک نیروی کار خارجی در محلی استخدام شده است. ویزای کاری به افرادی تعلق می گیرد که نیروی کار ماهر بوده و در آن کشور نیروی این چنین یافتن نشود. در اکثر کشورها برای دریافت ویزای کار نیاز به یک JOB OFFER یا پیشنهاد شغلی است. این پیشنهاد شغلی باید از سمت کارفرمایی در کشور مقصد صادر شده باشد. جاب آفر یاد شده باید به تایید وزارت کار کشور مقصد نیز برسد. این پیشنهاد شغلی هنگامی تایید می شود که در آن کشور نیرویی مناسب برای استخدام در این موقعیت شغلی وجود نداشته باشد.
در برخی از کشور ها نوع دیگری از ویزای کار نیز وجود دارد که با نام ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر شناخته می شود. در این کشور ها با دریافت این ویزا می توان به مدت چند ماه به آن کشور سفر کرد و به جستجوی کار پرداخت. در واقع از ابتدا نیازی به داشتن پیشنهاد شغلی نیست.
ویـزای کار آلمـان
کشور آلمان دو نوع ویزای کاری مشخص نموده است. یکی از این ویزاها ویزای جستجوی کار یا JOB SEEKER است و دیگری ویزای جاب آفر می باشد. ویزای جستجوی کار ویزایی شش ماهه است که به نیروی کار ماهر و جویای کار تعلق می گیرد و ویزای جاب آفر برای افرادی است که دارای پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما در کشور آلمان هستند.
ویـزای کار اتـریش
کشور اتریش نیز مانند کشور آلمان به دو شکل ویزای کاری ارائه می دهد. یک نوع ویزای جستجوی کار ۶ ماهه است که شخص می تواند در این مدت به کاریابی بپردازد. افراد برای دریافت این ویزا باید حداقل ۷۰ امتیاز از جدول امتیاز بندی کسب کنند. نوع دوم ویزای کاری است که با داشتن پیشنهاد شغلی و استخدام از قبل انجام شده صادر می گردد.
ویـزای کار سـوئد
برای دریافت ویزای کاری کشور سوئد باید شخص متقاضی از طرف کارفرمایی در این کشور استخدام شده باشد. برای صدور پیشنهاد شغلی نیز کارفرما باید ثابت کند که در کشور سوئد چنین نیرویی وجود ندارد و باید از خارج از کشور این نیرو را استخدام کند.
ویـزای کار استـرالیا
کشور استرالیا دارای دو ویزای کار دائم و موقت است. از برنامه های مختلفی می توان ویزای کار کشور استرالیا را دریافت کرد. در کشور استرالیا نیز مانند کشور کانادا روش هایی وجود دارد که شخص بدون داشتن پیشنهاد شغلی می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت کند اما باید از جدول امتیاز دهی امتیاز کافی را کسب کند.
ویـزای کار کـانادا
کشور کانادا برنامه اقامتی دارد با نام اسکیل ورکر که در آن یک نیروی کار ماهر می تواند با کسب امتیاز کافی ویزای کار کشور کانادا را دریافت کند و پس از ورود به کشور کانادا اقامت دائم این کشور را به دست آورد. متقاضی می تواند برای برنامه اسکیل ورکر فدرال یا استانی کشور کانادا اقدام کند. داشتن پیشنهاد شغلی برای ویزای کار کانادا اجباری نیست اما داشتن آن امتیاز بالایی را به متقاضی می دهد.
ویـزای کار آمـریکا
کشور آمریکا انواع مختلفی از ویزاهای کاری را دارد که ممکن است اقامت موقت امریکا را به شخص بدهد یا مستقیم به اقامت دائم امریکا منجر شود. اما برای دریافت تمامی آن ها شما باید یک دعوتنامه کاری یا جاب آفر از صنف کارفرمایی در این کشور داشته باشید. پیشنهاد شغلی باید به تاییدیه وزارت کار کشور آمریکا برسد که این تاییدیه درصورتی صادر می شود که نیروی مشابه با متقاضی در کشور آمریکا برای استخدام وجود نداشته باشد. کشور آمریکا در حال حاضر علاوه بر نیروهای کار ماهر به نیروهای کار ساده نیز نیازمند می باشد. افراد با استخدام در مشاغلی مانند نظافت منزل و یا باغبانی می توانند اقامت دائم کشور آمریکا را با پیشنهاد شغلی دریافت کنند.
ویـزای کار انگلیـس
برای دریافت ویزای کشور انگلستان می بایست که شخص متقاضی پیشنهادی شغلی از سمت کارفرمایی در کشور انگلستان داشته باشد. اما صدور پیشنهاد شغلی از تمامی شرکت های درون کشور انگلستان امکان پذیر نیست و تنها برخی از این شرکت ها مجوز صدور جاب آفر را دارند. این افراد باید نیروی کار ماهر باشند و دانش مناسبی از زبان انگلیسی داشته باشد.
ویـزای کار نـروژ
نروژ یکی از ثروتمندترین کشورهای اروپا است که نرخ بیکاری پایینی دارد. افراد دارای تجربه و تخصص می توانند با جستجوی کار در موسسات کاریابی این کشور پیشنهاد شغلی دریافت کنند و پس از آن برای دریافت ویزای کاری نروژ از طریق سفارت این کشور اقدام نمایند.
ویـزای کار تـرکیه
کشور ترکیه نیز انواع ویزای کاری متفاوتی دارد. ویزاهای کاری ترکیه می تواند موقت یا دائمی باشد. برای دریافت ویزای کار ترکیه فرد متقاضی باید دعوت نامه کاری از کارفرمایی در کشور ترکیه داشته باشد. همچنین کارفرما باید مراحل اداری تایید این دعوت نامه کاری را در اداره کار کشور ترکیه انجام دهد تا شخص بتواند ویزای کار ترکیه را از طریق سفارت کشور ترکیه دریافت کند.
ویـزای کار امـارات
برای دریافت ویزای کشور امارات متقاضی باید ابتدا به کاریابی در این کشور بپردازد و پس از یافتن پیشنهاد شغلی شخصی را به عنوان کفیل معرفی کند. که ممکن است همان کارفرما نیز کفیل متقاضی شود. فرد متقاضی با داشتن چنین شرایطی می توانند برای ویزای کار امارات اقدام کند.
ویـزای کار روسیه
برای دریافت ویزای کار روسیه متقاضیان باید در سایت های کاریابی این کشور مشغول به کاریابی شوند تا بتوانند با مکاتبه با کارفرمایان مختلف جاب آفر دریافت کنند و از طریق آن برای دریافت ویزای کار به سفارت کشور روسیه مراجعه کنند.
ویـزای کار کـویت
برای دریافت ویزای کار کویت نیز مانند کشور امارات شخص متقاضی باید فردی را در این کشور به عنوان کفیل معرفی کند همچنین باید یک پیشنهاد شغلی از شرکت ها و کارفرمایان این کشور داشته باشد تا بتواند ویزای کاری کویت را دریافت کند.
ویزای سرمایه گذاری چیست؟
ویزای سرمایه گذاری در واقع یک مجوز ورود برای شخص سرمایه گذار است که وارد کشور مقصد شود و سرمایه گذاری خود را انجام دهد و یا اینکه سرمایه گذاری خود را از قبل انجام داده است و قصد ورود به این کشور را دارد. این نوع ویزا معمولا به افرادی که در برنامه های خرید ملک، کارآفرینی، استارت آپ یا خرید اوراق قرضه سرمایه گذاری می کنند داده می شود.
ویـزای سـرمایه گذاری پـرتغال
کشور پرتغال از سرمایه گذاران استقبال به عمل می آورد. افراد می توانند با خرید ملک در این کشور اقامت بدون شرط حضور دریافت کنند. تضمین بازگشت سرمایه نیز از مزایای این سرمایه گذاری است. روش استارتاپ در پرتغال نیز یک روش سریع برای دریافت اقامت این کشور است. افراد ثروتمند می توانند با نشان دادن درآمد و دارایی خود از راه خود حمایتی نیز اقامت کشور پرتغال را دریافت کنند.
ویـزای سـرمایه گذاری اتـریش
برای دریافت اقامت سرمایه گذاری کشور اتریش باید در این کشور کارآفرینی انجام گیرد. شخص متقاضی باید شرکت ثبت نماید و طرحی تجاری ارائه دهد و در صورت سود ده بودن آن طرح، به شخص اجازه اقامت داده می شود. متقاضیان ثروتمند همچنین می توانند با نشان دادن اموال و دارایی خود از راه خود حمایتی اقامت اتریش را دریافت کنند.
ویـزای سـرمایه گذاری یـونان
سرمایه گذاری در کشور یونان با خرید ملک محبوب ترین روش اخذ اقامت این کشور است. می توان با خرید ملک در یونان اقامتی بدون شرط حضور گرفت و فرزندان متقاضی نیز در مدارس این کشور به صورت رایگان تحصیل کنند. سرمایه گذاری در خرید ملک یونان کم هزینه تر نسبت به دیگر کشورهای اروپایی می باشد. اقامت از طریق خود حمایتی نیز روش محبوب دیگری است که نیاز به سرمایه گذاری ندارد اما متقاضی باید سرمایه کافی برای زندگی در یونان داشته باشد.
ویـزای سـرمایه گذاری اسپـانیا
یکی از راه های محبوب برای دریافت اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری، خرید ملک در این کشور است. متقاضی با خرید ملک در اسپانیا می تواند اقامت بدون شرط حضور دریافت کند. این اقامت می تواند پس از ۵ سال تبدیل به اقامت دائم شود. فرزندان متقاضیان می توانند به صورت رایگان در مدارس دولتی اسپانیا تحصیل کنند.
ویـزای سـرمایه گذاری فـرانسه
سرمایه گذاری در کشور فرانسه می تواند با کارآفرینی و ارائه طرح تجاری انجام پذیرد. همچنین از راه خود حمایتی با نشان دادن سرمایه و درآمد می توان اقامت کشور فرانسه را بدون شرط حضور دریافت کرد. امکان درخواست پاسپورت پس از ۵ سال اقامت در کشور فرانسه وجود دارد.
ویـزای سـرمایه گذاری سوئیـس
سرمایه گذاری در کشور ثروتمند سوئیس می تواند از طریق کارآفرینی و ثبت شرکت انجام گیرد. اقامت خود حمایتی سوئیس نیز یک روش مناسب است که افراد بازنشسته می توانند از این اقامت استفاده کنند.
ویـزای سـرمایه گذاری ایتـالیا
سرمایه گذاری در ایتالیا می تواند از راه سرمایه گذاری در شرکت های فعال انجام شود. با این سرمایه گذاری شخص می تواند برای خانواده و فرزندان زیر ۱۸ سال اقامت دریافت کند و پس از ۱۰ سال می تواند تابعیت کشور ایتالیا را اخذ کند. اقامت خود حمایتی ایتالیا نیز راه مناسب دیگری برای سرمایه داران است.
ویـزای سـرمایه گذاری کــانـادا
سرمایه گذاری در کانادا از روش های کارآفرینی و استارتاپ قابل انجام می باشد. کارآفرینی در کانادا در استان های مختلف این کشور برنامه های متفاوتی دارد. از روش استارت آپ نیز با راه اندازی یک بیزینس تازه و جدید می توان اقامت دائم این کشور را دریافت کرد و برای فرزندان تا 21 سال و همسر نیز اقامت گرفت.
ویـزای سـرمایه گذاری آمـریکا
سرمایه گذاری در کشور آمریکا باید در تجارت هایی انجام شود که سرمایه متقاضی در معرض ریسک قرار گیرد. شخص متقاضی باید مبلغ ۹۰۰,۰۰۰ دلار آمریکا و یا 1,800,000 دلار آمریکا سرمایه گذاری کند تا بتواند اقامت این کشور را دریافت کند.
ویـزای سـرمایه گذاری انگلیـس
برای سرمایه گذاری در کشور انگلستان می توان از روش ویزای tier 1 حداقل مبلغ دو میلیون پوند را سرمایه گذاری کرد و اقامت دریافت کرد. همچنین می توان از راه استارتاپ در کشور انگلستان و با سرمایه حداقل ۵۰ هزار پوند اقامت این کشور را دریافت کرد.
ویـزای بیـزینس استـرالیا
سرمایه گذاری در کشور استرالیا نیز با کارآفرینی و انجام استارتاپ امکان پذیر است. کشور استرالیا برنامه های مختلفی برای سرمایه گذاری دارد که از راه آنها می توان اقامت این کشور را دریافت کرد. برنامه های سرمایه گذاری در کشور استرالیا می توانند به اقامت دائم یا موقت منجر شوند.
ویزای تحصیلی چیست؟
ویزای تحصیلی یک مجوز ورود به یک کشور برای دانشآموزان و دانشجویان می باشد. افراد می توانند با گرفتن پذیرش از مدارس و دانشگاه های بین المللی برای گرفتن ویزای تحصیلی اقدام کنند. مدرک زبان، سن مناسب و داشتن تمکن مالی لازم از شرایط لازم برای دریافت ویزای تحصیلی است.
ویـزای تحصیـلی کــانـادا
کانادا یکی از کشورهای انگلیسی زبان است که متقاضیان زیادی برای تحصیل دارد. برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا سن مناسب و گپ تحصیلی کم ضروری است. دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در کانادا می توانند حداکثر سه سال در این کشور اجازه کاریابی و کار داشته باشند.
ویـزای تحصیـلی آمـریکا
کشور آمریکا قویترین سیستم آموزشی در جهان را دارد. تعداد زیادی از بهترین دانشگاه های جهان در این کشور هستند. برای ویزای تحصیلی آمریکا نیز سن مناسب، گپ تحصیلی پایین و تمکن مالی لازم بسیار مهم است.
ویـزای تحصیـلی انگلستـان
کیفیت بالای سیستم آموزشی این کشور باعث شده است که تحصیل در انگلستان در بین دانشجویان بسیار محبوب باشد. سن مناسب از لازمه های ویزای تحصیلی انگلستان است. در کشور انگلستان دوره های کار تحصیل وجود دارد که دانشجویان میتوانند بخشی از دوره تحصیل را کار کنند و شهریه نپردازند و کسب درآمد نیز داشته باشند.
ویـزای تحصیـلی آلمـان
برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان باید پذیرش از دانشگاه های خصوصی و یا دولتی داشت. دانشگاه های دولتی در کشور آلمان رایگان هستند و معمولاً به زبان آلمانی در این دانشگاه ها تدریس می شود.
ویزای تحصیلی اتریش
برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش محدودیت سنی وجود ندارد. در کشور اتریش نیز مانند آلمان در دانشگاه های دولتی تحصیل به زبان آلمانی رایگان است. دانشگاه های خصوصی با کیفیت نیز در این کشور موجود هستند که مدرکی معتبر در سطح جهان ارائه می دهند.
ویـزای تحصیـلی دانمارک
کشور دانمارک از کشورهای زیبا و اروپا می باشد. دانشگاه های معتبری در کشور دانمارک برای تحصیل وجود دارد. سخت گیری زیادی بابت سن دانشجو در هنگام صدور ویزای تحصیلی دانمارک معمولاً وجود ندارد. اجازه کار پس از تحصیل در دانمارک در حال حاضر به دانشجویان داده نمی شود.
ویـزای تحصیـلی فرانسه
کشور فرانسه به دلیل رایگان بودن تحصیل، بسیار مورد توجه دانشجویان می باشد. برای دریافت ویزای تحصیلی فرانسه سن مناسب از فاکتورهای مورد نیاز است. تحصیل فقط به زبان فرانسوی در کشور فرانسه رایگان است.
ویـزای تحصیـلی مجارستان
برای گرفتن ویزای تحصیلی مجارستان باید یک پذیرش معتبر از دانشگاه ها و موسسات آموزشی این کشور داشت. تحصیل در مجارستان هزینه های مناسبی نسبت به برخی از کشور های اروپایی دارد.
ویـزای تحصیـلی سوئیس
کشور سوئیس سیستم آموزشی قوی و قدرتمندی دارد. برای دریافت ویزای تحصیلی سوئیس سن مناسب مورد نیاز است. مدارک صادر شده از برخی از دانشگاه های سوئیس در تمام دنیا معتبر است.
ویـزای تحصیـلی استرالیا
کشور انگلیسی زبان استرالیا یکی از گزینه های مناسب برای تحصیل می باشد. ویزای تحصیلی استرالیا نیز نیازمند داشتن سن مناسب با گپ تحصیلی کم می باشد. دانشجویان پس از تحصیل می توانند در این کشور مشغول به کاریابی شده و اقامت کاری بگیرند.
ویـزای تحصیـلی سوئد
از آنجا که کشور سوئد کشوری با کیفیت بالای زندگی می باشد، گزینه مناسب برای تحصیل است. برای دریافت ویزای تحصیلی سوئد می توان با گپ تحصیلی اقدام کرد. همچنین میتوان دوره های زبان انگلیسی را قبل از تحصیل در این کشور گذراند.
ویـزای تحصیـلی کره جنوبی
برای دریافت ویزای تحصیلی کره جنوبی باید یک پذیرش از مدارس یا دانشگاه های این کشور داشت. تحصیل در کره جنوبی رایگان نیست اما بورسیه های تحصیلی زیادی وجود دارد که برخی از دانشجویان می توانند از آنها استفاده کنند.
ویـزای تحصیـلی چین
یکی از کشورهای کم هزینه برای تحصیل دانشجویان بینالمللی چین است. برای تحصیل در این کشور معمولاً محدودیت سنی مطرح نیست. بورسیه های تحصیلی نیز در این کشور موجود هستند.
ویزای توریستی چیست؟
ویزای توریستی در واقع یک مجوز ورود به یک کشور است که برای اهدافی مانند گردشگری، درمان، مذاکرات سیاسی و اهداف تجاری صادر می گردد. این ویزا می تواند برای مدت های کوتاه مانند چند روز و حداکثر تا ۹۰ روز صادر گردد. ویزای توریستی می تواند یک بار ورود (single entry visa) یا چند بار ورود (multiple entry visa) باشد. ویزای توریستی عموماً قابلیت تبدیل به ویزاهای دیگر ندارد و باید شخص در صورت تمایل به تبدیل، به کشور خود بازگردد و به سفارت کشور مورد نظر درخواست خود را از ابتدا اعلام کند. با توجه به اعتبار پاسپورت کشور شما، ممکن است برای ورود به برخی از کشورها به ویزا نیاز داشته باشید و برای ورود به برخی دیگر نیاز به ویزا نداشته باشید.
ویـزای توریستی کانادا در شرایط کرونا
ویزای توریستی کانادا نیز می تواند یک بار ورود به چند بار ورود باشد. ویزای چند با ورود به کانادا می توانند تا حداکثر مدت ۵ ساله صادر گردد. کشور کانادا به خاطر شرایط موجود و بیماری کرونا صدور تعداد ویزا های توریستی را کاهش داده است.
ویـزای توریستی انگلستان برای ایرانیان
ویزای توریستی کشور انگلستان برای ایرانیان در حال حاضر با سختگیری شدیدی صادر میشود و فرد باید مستندات زیادی نشان دهد که قصد ماندن در این کشور را ندارد. علت وجود چنین شرایطی پناهنده شدن بسیاری از ایرانیان با ویزای توریستی انگلستان می باشد.
ویـزای توریستی اروپا
در حال حاضر ویزای که بتوان با آن به تمامی کشورهای اروپایی سفر کرد و وجود ندارد اما می توان ویزای شینگن را برای ورود به ۲۶ کشور از اتحادیه اروپا دریافت نمود.
ویـزای توریستی آمریکا 2024
از هنگامی که جو بایدن به عنوان رئیسجمهور کشور آمریکا انتخاب شده است. ایرانیان می توانند درخواست ویزای توریستی کشور آمریکا را بدهند. زیرا قبل از از این اتفاق ایرانیان نمی توانستند ویزای توریستی آمریکا را دریافت کنند. ویزای توریستی کشور آمریکا نیز مانند کانادا تحت شرایطی امکان تبدیل به ویزاهای دیگر را دارد.
ویزای شینگن چیست؟
معاهده شینگن در سال ۱۹۸۵ تنها بین پنج کشور اروپایی نوشته و امضا شد. این کشورها توافق کردند که شهروندان آنها بتوانند بدون ویزا بین یکدیگر رفت و آمد کنند. در حال حاضر 26 کشور از اتحادیه اروپا به این معاهده پیوستهاند و اگر فردی ویزایی از یکی از این کشورها داشته باشد میتواند به راحتی بدون گرفتن ویزای دیگر بین تمامی این ۲۶ کشور رفت و آمد آزاد داشته باشد. به ویزای توریستی که از یکی از کشور های عضو دریافت شود، ویزای شینگن گفته می شود.
ویزامتریک چیست؟
بسیاری از کشورها انجام مراحل اخذ ویزای خود را به برخی از کارگزاری ها میسپارند. کشور آلمان نیز ویزا متریک را به عنوان کارگزاری ویزای خود اعلام نموده است و برای دریافت ویزای آلمان باید به این کارگزاری مراجعه کرد.
ویزا مولتی چیست؟
ویزای مولتی یا چند بار ورود در واقع همان ویزای توریستی است که اجازه چندین بار ورود و خروج را به صاحب ویزا میدهد. این ویزا میتواند به مدت اعتبار پاسپورت صادر گردد. برای ایرانیان این ویزا تا حداکثر ۵ ساله صادر می گردد.
چه کشورهایی ویزا نمی خواهند؟
بسیاری از کشورها توافق کردنه اند که شهروندان آنها بدون نیاز به ویزا اجازه بتوانند رفت و آمد کنند. هرچه اعتبار پاسپورت بالاتر باشد تعداد کشورهایی که می توان با آن پاسپورت بدون ویزا سفر کرد بیشتر است. برای مثال در حال حاضر ایرانیان میتوانند بدون ویزا به کشور ترکیه سفر کنند.
پاسخ به سوالات متداول در زمینه اخذ ویزا
تفاوت ویزا و پاسپورت در چیست؟
اصولا برای ورود به هر کشوری نیاز به مجوز ورود و سند شناسایی دارید. پاسپورت یک سند هویتی و ویزا مجوز ورود به کشور مورد نظر می باشد.
آیا بدون پیشنهاد شغلی نیز می توان ویزای کاری دریافت کرد؟
بله، در برخی کشورها امکان دریافت ویزای جستجوی کار برای یافتن شغل فراهم آمده است.
حداکثر اعتبار ویزای توریستی تا چه زمانی است؟
این ویزا به مدت حداکثر نود روز صادر می گردد.
حداکثر اعتبار ویزای مولتی برای ایرانیان چقدر است؟
حداکثر اعتبار صادر شده برای این ویزا 5 ساله می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.