پناهندگی در فرانسه
پناهندگی در فرانسه به معنای درخواست و دریافت حمایت و حقوق بینالمللی برای افرادی است که در کشور خود به دلایل مختلفی مانند تهدید جانی، آزار و اذیت، تعقیب و تحقیر قرار دارند. شرايط پناهندگى در فرانسه بدين صورت است كه افراد بايد مراحل مطلوب را بگذرانند و در کمپ هاى پناهندگى به صورت موقت زندگى کنند.
حقوقى پناهندگى در فرانسه شامل خدماتى مثل خدمات بهداشتى و قانونى، مسکن و غذا مى باشد. همچنين آمار و ارقام پناهندگان نشان دهنده افزايش اعداد پناه جويان به فرانسه در سال هاى اخير شده است. لازم به ذکر است که موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد و این مطالب صرفاً جهت بالا بردن آگاهی شما مخاطبان عزیز نگارش شده است.
در صورت داشتن هرگونه سوالی در رابطه با سایر روش های مهاجرت به فرانسه می توانید با مشاورین موسسه مهاجرتى ملک پور تماس گرفته و از مشاوره اولیه رایگان ما بهره مند شوید.
مدارک مورد نياز پناهندگى در فرانسه
اين مدارک شامل اسناد شناسايى و هويتى، دلايل مربوط به خطرات و تهديدات، شواهدى بر خشونت مى باشد.
معايب پناهندگى در فرانسه
از معايب پناهندگى در فرانسه مى توان به طول فرآيند درخواست، مشكل در تأمين هزينه هاى زندگى و تنش هاى اجتماعى اشاره كرد.
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط مهاجرت به فرانسه از طريق پناهندگى
مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی خطرات جانی و مالی غیر قابل جبرانی دارد و سالانه بسیاری از افرادی به دلیل ناامنی و ترس به دنبال پناه در فرانسه هستند که در مسیر مهاجرت از این روش، در مسیرهای دریایی و عبور غیرقانونی از مرزها جان خود را از دست میدهند كه اصطلاحا به آن مهاجرت قاچاقى به فرانسه مى گويند. فرانسه به دلیل عضویت در کنوانسیون ژنو و پیمان حقوق بشر، به افرادی که درخواست پناهندگی در آن کشور را دارند، پناهندگی میدهد.
از مهم ترین شرایط مهاجرت به فرانسه از طريق پناهندگى این است که فرد متقاضی به دولت فرانسه ثابت کند که در کشور خود شرایط مساعدی برای زندگی ندارد و مورد اذیت و آزار قرار دارد. بنابراين انتخاب كيس مناسب در اين گام بسيار موثر است. متقاضيان بايد بدانند كه پناهندگى در فرانسه سختى هايى به همراه دارد و تمامى درخواست ها و کيس ها قبول نمى شود.
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور در رابطه با روش های مهاجرت به فرانسه
کمپ هاى پناهندگى در فرانسه
کمپهای پناهندگان در فرانسه، به عنوان مکانهایی برای اقامت موقت و پذیرش افرادی که درخواست پناهندگی کردهاند، وجود دارند. این کمپها اغلب شامل چادرها یا ساختمانهای موقت برای اسکان پناهندگان هستند و توسط نهادهای دولتی یا سازمانهای غیردولتی مدیریت میشوند. هدف از ایجاد این کمپها، فراهم کردن شرایط اسکان موقت و ارائه خدمات اساسی مانند غذا، آب، خدمات بهداشتی و امکانات اجتماعی مانند آموزش به پناهندگان است.
کمپ هاى پناهندگى فرانسه ممکن است در مناطق مختلفی از کشور و با اندازهها و شرایط متفاوتی وجود داشته باشند. پناهندگان میتوانند برای مدت طولانیتری در این کمپها اقامت کنند، در حالی که در برخی موارد، ممکن است برای مدت کوتاهتری در این مکانها موقتاً اقامت داشته باشند تا به آنها در یافتن یک محل اقامت دائمی کمک شود.
مراحل درخواست پناهندگی در فرانسه
مراحل درخواست پناهندگی در فرانسه یک فرآیند پیچیده و حساس است که برای افرادی که به دنبال حفظ امنیت و زندگی بهتر هستند، بسیار مهم است. در این فرآیند، افراد باید مراحل مختلفی را طی کنند تا بتوانند درخواست خود را برای استقرار و پناهندگی در فرانسه ارائه دهند. مراحل درخواست پناهندگی در فرانسه به صورت زیر است:
مدارک مورد نیاز برای پناهندگی در فرانسه
مدارک مورد نیاز برای پناهندگی در فرانسه ممکن است بسته به موقعیت هر فرد متفاوت باشد، اما معمولاً شامل موارد زیر میشود:
اسناد شناسایی شامل پاسپورت یا هر نوع اسناد شناسایی دیگری است که هویت و تاریخ تولد را تأیید میکند.
بیان دلایل و شواهد مربوط به تهدیدات و خطراتی که به زندگی و امنیت فرد در کشور مبدأ وارد شده است.
مستنداتی مانند شواهد خشونت، تهدیدات، یا اعمال تبعیض که از وجود خطر و تهدیدات برای زندگی شخصی و امنیت اجتماعی در کشور مبدأ خبر میدهد.
هر نوع مدارک یا شواهد دیگری که میتواند در اثبات واقعیت و تأیید درخواست پناهندگی مؤثر باشد.
مزایا و معایب پناهندگی در فرانسه
پناهندگی فرانسه دارای یک سری مزایا و معایب است که بهتر است از آنها اطلاع داشته باشید. در زیر به برخی از مزایا و معایب مهاجرت به فرانسه از طريق پناهندگى اشاره میشود:
روش هاى جايگزين پناهندگى در فرانسه
به غير از پناهندگى روش هاى مهاجرتى قانونى ديگرى وجود دارد که مى توان از طريق آن اقامت فرانسه را بدست آورد. روش هاى جايگزين پناهندگى در فرانسه شامل:
1.تحصيل
تحصيل در فرانسه در دانشگاه ها و رشته هاى مختلف
3.کار در فرانسه
4.مهاجرت افراد خاص
5.ازدواج در فرانسه
5.تولد در فرانسه
این مطلب را از دست ندهید!
آمار و ارقام پناهندگان در فرانسه
آمار و ارقام پناهندگان در فرانسه می تواند دید خوبی در مورد تعداد درخواست های پناهندگی، تصمیمات و منشاء پناهندگان ارائه دهد. در اینجا چند آمار کلی به عنوان آخرین آمار ثبت شده از درخواست پناهندگی در فرانسه را آورده ایم:
آمار سالانه | تعداد درخواست | توضیحات |
سال 2022 | تعداد 612934 درخواست | میزان22.61 درصد نسبت به سال 2021 افزایش داشته است. |
سال 2021 | تعداد 499914 درخواست | نسبت به سال 2020 افزایش 14.64 درصدی را نشان می دهد. |
سال 2020 | تعداد 436055 درخواست | نسبت به سال 2019 افزایش 6.9 درصدی داشته است . |
سال 2019 | تعداد 407915 درخواست | نسبت به سال 2018میزان 10.74 درصد افزایش داشته است. |
وضعيت پناه جويان در فرانسه
وضعيت پناه جويان در فرانسه براساس شرايط آن ها متفاوت است. پناهندگان حقوق و الزاماتى دارند که آن ها را در اين بخش بيان خواهيم كرد:
حقوق و الزامات |
پناهندگان بايد قوانين و مقررات دولت را رعايت كرده و به آن ها احترام بگذارند. |
افراد درخواست پناهندگى در فرانسه موظفند همکارى کامل را با مسئولين داشته باشند. |
پناه جويان حق دريافت كمک هاى اوليه نظير كمک هاى قانونى ، پزشکى ، مسکن و غذا را دارند. |
افراد حق دارند اطلاعات مربوط به درخواست خود را با زبانى که مى فهمند دريافت كنند. |
اگر OFPRA هنوز درباره درخواست اشخاص تصمیمی نگرفته باشد، شش ماه پس از ارائه درخواست خود برای حمایت بین المللی، اين افراد حق کار در فرانسه را خواهند داشت. |
شرايط ويزاى همراه فرانسه براى پناهندگان
اشخاصى که از طريق پناهندگى به فرانسه مهاجرت کرده اند و مى خواهند که اعضاى خانواده به آنها ملحق شوند بايد شرايط زير را داشته و مدارک مورد نياز را ارائه دهند.
متقاضیان بايد خارج از اتحادیه اروپا باشند و به صورت قانونى در فرانسه زندگى مى كنند. (حداقل به مدت 18 ماه و به طور منظم زندگى کرده باشيد.)
داشتن مجوز اقامت حداقل يک ساله
ترجمه مدارک لازم توسط مترجم معتبر به زبان فرانسوى
تكميل فرم درخواست پناهندگى فرانسه براى الحاق خانواده و ارسال آن به اداره منطقه اى OFII (اداره مهاجرت و ادغام فرانسه)
ارسال فايل مورد نظر به اداره منطقه اى OFII (اداره مهاجرت و ادغام فرانسه)
فرم يا پرونده شما توسط اداره بررسى مى شود.
تصمیم گيرى بر قبول و يا رد درخواست بعد از 6 ماه از ارسال فرم اتخاذ مى شود.
مقالات مرتبط
سوالات متداول
مهم ترین شرایط مهاجرت به فرانسه از طريق پناهندگى چه می باشد؟
از مهم ترین شرایط مهاجرت مهاجرت به فرانسه از طريق پناهندگى این است که شخص باید به دولت فرانسه ثابت کند که در کشور خود مورد آزار و اذیت بوده است.
چه مدارکی برای ثبت درخواست پناهندگی در فرانسه لازم است؟
مدارکی مانند پاسپورت، شواهد از خطرات و تهدیدات در کشور مبدأ و شواهدی که دلایل درخواست پناهندگی را تأیید کنند، لازم است.
آیا امکان اخذ اقامت فرانسه از طریق پناهندگی وجود دارد؟
بله! در صورت تایید درخواست اگر فرد به طور مداوم و مستمر 5 سال در این کشور زندگی کند و سایر شرایط لازم را داشته باشد، می تواند اقامت دائم و پاسپورت دریافت کند.
در صورت رد درخواست پناهندگی، چه اقداماتی میتوان انجام داد؟
اگر درخواست پناهندگی شما رد شود، میتوانید از حق استیضاح استفاده کنید و تجدید نظر از طریق دادگاه ملی پناهندگان (CNDA) درخواست دهید.
ایا با پناهندگی ممکن است اصلا با پرونده شخص موافقت نشود؟
سلام دوست عزیز
بله ممکن است موافقت نشود.
خیلی ممنونم ازتون که در این نوع مهاجرت اطلاعات واقعی می دین.
درود بر شما
لطف دارید
سلام من میخوام برام فرانسه من ماسپورت ندارم
با سلام
دوست عزیز با توجه به ریسک ها و خطرات این روش، موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در این زمینه ارائه نمی کند. این مقاله صرفا جهت اگاهی بخشیدن به شما از خطرات و مشکلات این روش میباشد.
با سلام
خدمت جناب آقای دکتر ملکپور
بنده ۳۲ سالمه و به همراه همسر و فرزندم که ۸ساله میباشد قصد مهاجرت به اروپا بیشتر اتریش را دارم و تمام پولی که میتوانم فراهم کنم ۴۰ هزار دلار میباشد تحصیلاتم دیپلم است و شغلم هم آزاد پیشنهاد شما مهاجرت از چه طریقی میباشد؟
تشکر میکنم از وقتی که میگذارید و پاسخ میدهید
با سلام و عرض ادب و احترام
احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم نیاز به اطلاعات کاملتر و جزیی تری از شما داریم و برای اینکه بتوانیم پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.
واقعا عالی بود، سپاس فراوان از دکتر ملک پور و همکاران محترم
شنیدم در فرانسه، همون روزهای اولی که درخواست پناهندگی میکنی ، بهت کمپ نمیدن و شاید یک ماه تا سه ماه بعد هم بهت کمپ ندن!!! خواستم بپرسم این واقعا حقیقت داره؟؟ راسته که میگن تو این مدت، پناهنده ها و بعضا ایرانی ها مجبور شدن تو خیابون ویا زیر پل بخوابن !!؟؟؟ من واقعا دوس ندارم زیرپل بخوابم!
من بیست سالمه و داریم خانوادگی برای ویزای شینگن از فرانسه اقدام میکنیم، اما من دارم رو این موضوع کار میکنم که برم اما برنگردم و به تنهایی درخواست پناهندگی بدم….
البته خیلی دوش داشتم تو کشورهایی مثل امریکا و آلمان درخواست پناهندگی بدم اما چون شرایط گرفتن ویزا از این کشورها رو ندارم و همچنین اصلا قصد ندارم قاچاقی سفر کنم، به همین دلیل فرانسه رو انتخاب کردم
از آقای ملکپور ممنون میشم اگه در رابطه با پناهندگی در فرانسه تو کانالشون در تلگرام وویس بزارن
با سپاس فراوان
از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
https://goo.gl/YSG82A
۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا
باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم