تعریف و بررسی شرایط ویزای خوداشتغالی آلمان
ویزای خوداشتغالی آلمان به افرادی که قصد دارند کسبوکار خود را در این کشور راهاندازی کنند، اعطا میشود. این ویزا به کارآفرینان و فریلنسرها اجازه میدهد که به مدت معین در آلمان زندگی و کار کنند. برای دریافت این ویزا، شرایط خاصی وجود دارد که در زیر به مهم ترین آن ها اشاره شده است:
- داشتن تخصص لازم و مدرک تحصیلی مرتبط با فعالیت مربوطه
- برای افراد بالای ۴۵ سال، باید اثبات درآمد بازنشستگی کافی یا بیمه بازنشستگی داشته باشید
- سودآور بودن کسب و کار مربوطه برای اقتصاد کشور آلمان
-
دارا بودن تمکن مالی لازم برای پرداخت هزینه های زندگی و…
افرادی که تمایل به خود اشتغالی در کشور آلمان را دارند از چندین روش می توانند برای انجام این پروسه استفاده نمایند، اما در کل بیزنس پلنی که شما برای انجام فرایند خود اشتغالی ارائه می نمایید در صورتی مورد تایید دولت آلمان قرار خواهد گرفت که دارای سودآوری بوده و دارای تاثیرات مثبت بر اقتصاد کشور آلمان باشد.
افرادی که بیزنس پلن آن ها مورد قبول واقع می گردد، از طریق دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان می توانند جهت اخذ اقامت این کشور هم برای خود و هم برای خانواده شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال اقدام نمایند.
پس از مطالعه و بررسی این مقاله، در صورت نیاز به دریافت مشاوره های بیشتر در زمینه انواع ویزای کار آلمان می توانید از مشاوره های رایگان اولیه ی موسسه مهاجرتی ملک پور بهره ببرید.
انواع روش های خود اشتغالی در آلمان
از انواع خوداشتغالی می توان به، فریلنس و ثبت شرکت اشاره کرد.
شرایط لازم برای اخذ ویزای خود اشتغالی آلمان
داشتن تمکن مالی، تخصص لازم، سودآور بودن کسب و کار و…
در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
انواع روش های خوداشتغالی در آلمان
در کشور آلمان تعداد بیشماری کسب و کار از انواع مختلف و از شرکت های کوچک تا شرکت های بسیار بزرگ وجود دارند، در واقع یکی از علل اصلی رونق اقتصاد این کشور فرایند خود اشتغالی است. در کل سرمایه گذاری و خوداشتغالی و راه اندازی یک کسب و کار در کشور آلمان، بسیار مطلوب و مناسب است و امتیازات بسیاری را برای متقاضیان این کار در پی دارد.
ذکر این نکته ضروری می باشد که هزینه راه اندازی کسب و کار در کشور آلمان با توجه به نوع آن متفاوت است و نمی توان مقدار ثابت و دقیقی را برای آن مشخص نمود. خود اشتغالی در آلمان به سه صورت می باشد که عبارتند از:
ویدئو و پادکست موسسه ملک پور درباره ثبت کشور آلمان
انواع شرکت در آلمان
همانگونه که بیان نمودیم یکی از راه های ایجاد کسب و کار در آلمان و دریافت ویزای خود اشتغالی آلمان، ثبت شرکت می باشد. انواع مختلفی از شرکت ها در کشور آلمان وجود دارند که در این بخش از مقاله به اختصار آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
ویزای فریلنسری آلمان
فریلنسری در آلمان (Freelance Visa) یا (Freiberufler) زیر مجموعه خود اشتغالی قرار می گیرد. افرادی که برای خود دارای یک کسب و کار مشخص هستند می توانند فعالیت خود را زیر مجموعه فریلنسری قرار دهند و از طریق ویزای خود اشتغالی اقدام نمایند. در ویزای خوداشتغالی نیاز به استخدام و اجازه تاسیس شرکت و ثبت شرکت نمی باشد. پروسه اقدام فریلنسری حدود پنج تا شش ماه می باشد.
متقاضیانی که از طریق فریلنسری برای مهاجرت به کشور آلمان اقدام می کنند در ابتدا اقامت سه ساله دریافت می کنند. این افراد در صورتی که بتوانند ثابت کنند ایده کسب و کار انها موفقیت آمیز بوده و بتوانید هزینه های زندگی خود و خانواده خود را تامین کنند، می توانند پس از پنج سال اقامت مداوم به اقامت دائم این کشور دست یابند که این نوع اقامت ها برای تمامی افراد خانواده صدق می کند.
چه افرادی واجد شرایط درخواست ویزای فریلنسر آلمان هستند؟
از نظر فنی، هرکسی که شرایط لازم را داشته باشد و دارای یک حرفه واجد شرایط باشد می تواند برای ویزای فریلنس آلمان درخواست دهد.
شرایط لازم برای اخذ ویزای خود اشتغالی آلمان
ویزای خود اشتغالی آلمان محدود به شغل و مهارت خاصی نیست بلکه افراد می توانند با داشتن شرایط زیر اقدامات لازم را انجام دهند:
تفاوت فریلنسری و خود اشتغالی
فریلنسری و خوداشتغالی هر دو شامل فعالیتهای غیراستخدامی و بدون تعهد به سازمان خاصی هستند، اما تفاوتهای کلیدی در نوع و ساختار کار دارند:
به بیان ساده، فریلنسرها با پروژههای موقتی و برای کارفرماهای مختلف کار میکنند، اما افراد خوداشتغال، کسبوکاری مستقل راهاندازی کردهاند و تعهد بیشتری نسبت به رشد آن دارند.
مراحل پروسه خود اشتغالی در آلمان
یکی از مواردی که در پروسه خوداشتغالی در کشور آلمان نقش بسیار مهمی را ایفا می نماید مرحله اول یعنی مرحله ارائه یک طرح تجاری قوی و قدرتمند است. در مرحله بعدی، متقاضی ویزای خود اشتغالی آلمان باید بتواند اثبات نماید که طرح تجاری وی و شغل مورد نظر وی توسط خود اشخاص دارای تبعه آلمان تا کنون اجرا نشده و قابل اجرا نمی باشد.
به عبارتی طرح ارائه شده باید جدید و دارای خلاقیت و نوآوری باشد. متقاضیان باید توجه داشته باشند که دولت آلمان مواردی نظیر سوابق کاری، مدرک تحصیلی، میزان تجربه کاری و شرایط کاری متقاضی در کشور مبداء را نیز مورد بررسی قرار می دهد.
در پروسه خود اشتغالی در آلمان، اداره مهاجرت شهری که شما تقاضای راه اندازی کسب و کار در آن را دارید مدارکی را از شما درخواست می نماید و آن ها را مورد بررسی قرار می دهد، و سپس با اتاق بازرگانی و دیگر سازمان های مربوطه در خصوص میزان تخصص و اقتصادی بودن کسب و کار مورد نظر مشورت می نماید.
زمانی که طرح تجاری ارائه شده تایید می گردد، متقاضی اجازه اقامت خود را دریافت می نماید. اما باید توجه داشته باشید که گاهاً محدودیت هایی در خصوص محل راه اندازی کسب و کار در آلمان وجود دارد. این پروسه ممکن است دو الی چهار ماه بطول انجامد.
مدارک لازم برای اخذ ویزای خود اشتغالی در آلمان
برای اخذ ویزای خوداشتغالی آلمان (Self-Employment Visa)، شما باید مدارکی را آماده کنید و به سفارت یا کنسولگری آلمان ارائه دهید. مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای خود اشتغالی در آلمان عبارتند از:
مقالات مرتبط
ویزای خوداشتغالی آلمان و مالیات و نرخ مصادره اموال در کشور آلمان
متقاضیان دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان باید به موضوع مالیات در این کشور توجه نمایند، زیرا مالیات یک شاخص اقتصادی بسیار مهم در زمینه ایجاد کسب و کار در هر کشوری است. در واقع مالیات مبلغی است که به سود دولت و جهت مصارف اجتماعی از میزان درآمد شخص و یا شرکت کم می شود.
به عبارتی مالیات نوعی وسیله کسب درآمد در دولت ها است. کشور آلمان به عنوان یک حکومت فدرال، یکی از کشورهای موفق در دریافت مالیات است. البته باید توجه داشت که مالیات دریافتی توسط دولت صرف امورات اجتماعی می شود و از روش های مختلفی دوباره به شخص عودت داده می شوند.
متقاضیان دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان باید حدود 45 درصد از درآمد خود را به عنوان مالیات به کشور آلمان پرداخت نمایند. یکی دیگر از موضوعاتی که متقاضیان ایجاد کسب و کار در آلمان باید به آن توجه نمایند، میزان تفاوت مالیات ها با توجه به میزان تفاوت درآمد است، یعنی افراد دارای درآمد بیشتر مالیات بیشتر و افراد دارای درآمد کمتر، مالیات کمتری را پرداخت می نمایند.
یکی از استانداردهای موثر بر کارآفرینی در آلمان نیز نرخ مصادره اموال در این کشور است، نرخ مصادره اموال نشان دهنده واکنش سیستم قضایی یک کشور در رابطه با مصادره اموال اتباع خارجی است. کارآفرینان و افراد مشغول به خود اشتغالی در آلمان با امنیت سرمایه گذاری بیشتری رو به رو می باشند.
اخذ اقامت آلمان از طریق ویزای خوداشتغالی آلمان
متقاضیان ویزای خوداشتغالی آلمان که هدفشان از خوداشتغالی و کارآفرینی در کشور آلمان و اخذ اقامت این کشور است، لازم است بدانند که تنها کارآفرینی و خوداشتغالی در کشور آلمان منجر به اخذ اقامت دائم این کشور نمی شود. متقاضیانی که از راه های مختلف مهاجرتی نظیر تحصیل، ازدواج و یا هر روش دیگری وارد کشور آلمان می شوند
و در این کشور موفق به دریافت اقامت موقت می شوند، جهت خوداشتغالی و کارآفرینی در آلمان باید یک طرح تجاری معتبر و قدرتمند را به اداره مهاجرت این کشور تحویل دهند تا کارشناسان اقتصادی آلمان و همچنین کارشناسان اداره بازرگانی این کشور آن را به دقت بررسی نمایند و نظر خود را اعلام نمایند.
پس از تایید طرح تجاری، متقاضی دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان می تواند کسب و کار خود را راه اندازی نماید. متقاضیان دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان پس از چهار سال کار و پرداخت مالیات در آلمان، موفق به دریافت اقامت دائم آلمان و پس از گذشت سه سال از اقامت دائم می توانند جهت دریافت تابعیت، پاسپورت آلمان را درخواست دهند.
پاسخ به سوالات متداول در خصوص ویزای خود اشتغالی آلمان
حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود چقدر است؟
حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود، 25 هزار یورو است.
میزان مالیات بر درآمد اشخاص در کشور آلمان چقدر است؟
میزان مالیات بردرآمد اشخاص در کشور آلمان 45 درصد است.
سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی شرکت سهامی عام در کشور آلمان چقدر است؟
سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی شرکت سهامی عام در کشور آلمان، 50 هزار یورو است.
آیا در کشور آلمان محدودیتی در خصوص محل کسب و کار وجود دارد؟
بله در کشور آلمان گاهاً محدودیتی در خصوص محل راه اندازی کسب و کار وجود دارد و در برخی مواقع محل توسط اداره مهاجرت آلمان مشخص می گردد.
هزینه های خوداشتغالی در آلمان چقدر است؟
به عنوان یک فریلنسر یا خوداشتغال در آلمان، باید حدود 14 تا 45 درصد از درآمد خود را بابت مالیات بر درآمد بپردازید. نرخ به میزان درآمد شما بستگی دارد. حقوق تا 9.744 یورو در سال، از پرداخت مالیات بر درآمد معاف است. 9745 تا 57918 یورو در سال، 14% تا 42 % مالیات پرداخت می کنند.
سلام.وقت بخیر
من یوتیوبر هستم و درآمدم از این راه هست. از کدوم روش میتونم اقدام کنم؟
سلام دوست عزیز
می توانید با موسسه تماس بگیرید تا کارشناسان شما را راهنمایی کنند.
سلام .وققتون بخیر
برای ویزای فریلنسری تمکن مالی چقدر باید باشد؟و ایا مالیات تعلق میگیرد یا نه؟
سلام من تریدر فارکس هستم ، با سرمایه حدود ۵۰ هزار دلار ، درآمد منم چیزی حدود ۱۳ هزار دلار در ماهه ،
میشه از طریق خود اشتغالی اقدام کرد برای آلمان یا کانادا ؟
سلام و عرض ادب
شرایط شما باید به صورت دقیق بررسی شود. لطفا با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا مشاورین شما رو راهنمایی کنند.
سلام و ارادت
دوست عزیز مهاجرت از طریق راه های سرمایه گذاری، تحصیل و کار امکان پذیر است.
هر کدام از این روشها شرایط و سرمایه متفاوتی نیاز دارد.
سلام . وقت بخیر
من رشتم گرافیک هست . و سایت فروش مرتبط با رشته خودم رو دارم .
آیا میتونم از این طریق اقامت بگیرم ؟ هزینش چقدر میشه؟
سلام و عرض ادب
برای ویزای هنرمندان کشور اتریش احتمال زیاد میتوانید اقدام بفرمایید
برای بررسی کامل شرایط لطفا با مشاورین موسسه تماس بگیرید
هزینه چقدرمیشه
با سلام و وقت بخیر
دوست عزیز برای شروع کسب و کار بسته به بیزنس پلنی که دارید سرمایه ارائه میکنید و حداقل ۱۰۰ هزار یورو میباشد.
سلام ، وقتتون بخیر ، ببخشید خواستم بپرسم ویزای خوداشتغالی آلمان برای داروسازان هم هست ؟
سلام دوستان عزیز داروسازان برای اینکه در آلمان بتواند کار کنم باید مدرک داروسازی خودشان را معادل سازی کند باید زبان آلمانی را در حد حداقل b2 بلد باشند و معادل سازی کند تا بتواند اجازه کار دریافت نمایید